Denne tråd er over 6 måneder gammel
Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?
Skolen er lige meget?Af Gæst HamDerG | 29-02-2016 00:07 | 3733 visninger | 62 svar, hop til seneste
Jeg går i 9 klasse, og jeg er uddannelsesparat og har sendt min ansøgning til gymnasiumet, kan skolen egentlig være lige meget nu? Har nemlig massere af afleveringer, bograpporter og synopser for, så kan jeg ligeså godt lade helt vær med at lave dem og bare få -3 i det hele da jeg allerede har sendt ansøgningen, eller kan min skole trække min uddannelsesparathed tilbage? --
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
Er der ikke stadig års karakterer i folkeskolen? Du skal jo opfylde et vis snit -- #0: Med den holdning når du ikke langt i gymnasiet. -- "Religion Poisons Everything!" #0 Du er nødt til at lave dem, du skal jo "bestå"!
Bare vent til gymnasiet, hvis du synes der er mange lektier i 9. klasse, så bare vent ! --
Tag altid BACKUP!! --
Sidst redigeret 29-02-2016 00:24 #1 fik omkring 10-11 i snit på mit seneste årskarakter. Mine lektier har bare hobet sig op, og jeg orker egentlig ikke at lave flere.
#2 Har bare gået lidt med tanken om at det her sidste halve år bare er spild. Lige meget om jeg får -3 eller 12 til mine afgangsprøver, gør ikke en forskel. Er det ikke min gymnasielle udannelse som tæller senere i livet? -- Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. #4 Tro det eller ej, men opgaverne du laver i folkeskolen, forbereder dig og giver dig erfaring til at tage det næste skridt, som er opgaver på gym, og gym opgaver forbereder dig til opgaver på fx uni.
Få dem nu lavet, det er 9 klasse, og hvis du er så klog som dine karakterer indikerer, så burde det ikke tage dig lang tid.
Fact of life er at nogen gange er der ting man ikke gider lave, men bliver nødt til. Velkommen til første lektion i at blive voksen.
Din gymnasielle uddannelse kan du ikke bruge til ret meget når du er færdig. Den giver blot adgang til videre studier. -- Capitalism is the extraordinary belief that the nastiest of men for the nastiest of motives will somehow work for the benefit of all.
--
Sidst redigeret 29-02-2016 00:52 Kan kun give #5 ret. Hvis du ikke er forberedt godt nok får du et chok, når du kommer på gym. Endnu større chok får du når du starter på uni - især de naturvidenskabelige uddannelser f.eks. matematik. Drop med at spille WOW eller LOL og lav dine lektier til tiden.
Fakta: En medstuderende skippede et år på uni på grund af WOW. -- Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. Det er tydeligt at du slet ikke har styr på dit skriftlige dansk og din grammatik, så måske skulle du bare droppe både 9. klasse *og* gymnasiet.
Når du så tilmed tror at det du laver i skolen er at "købe adgang" til næste trin, og ikke forstår at du lærer ting af de ting du laver, så ser det ret sort ud. Du går i skole for at gøre dig til et mere kompetent menneske. Ikke for at opfylde en kvote.
Jeg vil anbefale dig at du tager dig *alvorligt* sammen nu, for det du har nået fra 0. til 9. klasse, er i hvert fald ikke noget der får dig særligt langt, hvis dine dansk-kundskaber og din indstilling er noget at måle udfra.
Det vigtigste er livet er ikke hvilket job man har, eller hvilken uddannelse man har, men det skader bestemt ikke at holde sine muligheder åbne, fremfor at pisse alle sine gratis chancer væk. -- "ORK SATME!" Ahh da man var ung, så fik man de sjoveste ideer :)
-- Synes du skulle drøfte ideen med dine forældre. -- jeg kan give dig en simpel og rigtig god grund til ikke at droppe at lave noget i skolen.
når du rammer gymnasiet siger læren ofte "det havde i i folkeskolen så det gider jeg ikke gennemgå, lad os i stedet se på vectorer" og så ærger du dig vildt over at du ikke kun skal forstå gymnasie niveau materiale, nej du skal også lige have læst op på alt det du forsømte i folkeskolen og det bliver kun bedre derfra.
du vælger så at tage på universitetet og studere. igen bliver du mødt af en underviser der ytrer "det burde i have lært tidligere så det gider jeg ikke undervise i, lad os hellere snakke om datamining og decision trees" og nu står du så med hovedet så dybt parkeret i bøgerne at udover de sædvanlige 100 sider du skal læse til uni, har du også lige en gang basis viden fra gymnasiet og folkeskolen som du skal have lært = du får mere travlt senere i livet ved at slacke nu!!!
så suck it up, lav dine lektier og nyd når de er færdige at du har gjort dig selv en stor tjeneste, ikke så meget og 5 minutter som om 5 år :)
og inden du nu kaster alle karakterblade i bålet, så husk lige at mange studie jobs beder om karakterblad fra højest gennemførte uddannelse (i dit tilfælde folkeskole) der er det nok også træls at skulle forklare til et evt deltidsjob at du nyder at tage genveje fremfor at sætte ære i dit arbejde.
-- Glem skolen og uddan dig selv... Skoler i dag er ikke til at uddanne unge men at få dem alle til at tænke meget ens.
Bare se alle dem der nu vil forsvare skolen mod det jeg lige har sagt. Det er en institution for hjernvask. Skoler lære ikke folk at udvikle sig til det bedste af dem selv, men til at blive ligesom alle andre. Derfor de tager de præcis samme test i stedet for at tillade den enkelte at udvikle sig ud fra deres standpunkt. -- Sidst redigeret 29-02-2016 08:21 Hold kæft en slacker du er. Jeg forestiller mig når du kommer på arbejdsmarkedet bliver din holdning noget a la "Jeg kan ligeså godt blive hjemme, jeg får jo løn alligevel, når jeg er sygemeldt". -- Nu uden signatur :O #11 Var da nok det dummeste indlæg, jeg har set i denne måned.
-- Fuck, jeg magter ikke lige at arbejde i dag, har sgu drukket en bajer for meget i weekenden, så jeg sover da bare længe, det er jo mandag. Der er sikkert nogen på min arbejdsplads der får overarbejde, men det er jo ikke mit problem. Jeg er da ligeglad.
Ovenstående er hvad jeg forestiller mig bliver din holdning når du engang kommer på arbejdsmarkedet. Og hold kæft hvor ville jeg blive ærgerlig hvis du ender med at blive min kollega.
Lektier er skam ingen skade til, tværtimod bør det give dig blod på tanden hvis det er så "nemt", så skal du jo sige til din lærer at du gerne vil et niveau højere op.
Ikke at jeg skal pudse min glorie, men da jeg gik i folkeskole lavede jeg en aftale med min lærer der lød på, at jeg fik færre, men til gengæld større, mere omfattende opgaver for, i stedet for de små afleveringer.
Så tag dig sammen, få et virkelighedstjek, og lav dine ting. Ellers kan du forberede dig på et livslangt ophold på jobcenteret. -- Carpe Diem. #11 Bitter much?
#0 Din uddannelse er vigtig, lad være med at lytte til tosser, der påstår andet... -- ITX:
i7 4770k
Gigabyte 970
Bitfenix Prodigy #15
Godt skrevet. Et job er jo ikke altid kun lige 8-16, mit arbejde gør at man skal læse op på meget i sin fritid - det er ikke altid lige fedt, men viden er altid godt at have.
#0
Hvis du ikke gider læse/lære noget nyt nu, hvordan vil du så opføre dig på et kommende arbejde - jeg vil bestemt ikke være glad for dig som kollega, har prøvet at have folk med den holdning som kollegaer og det er bestemt ikke nogen god fornemmelse.
Jeg er lige blevet færdig med at læse et 2000 sider kursus op og bestå min certificering, belønningen fra min chef var "Nå, det var da godt, så har du lige tid til at læse denne 76 siders rapport omkring sikkerhed". Så vend dig til at livet ikke altid er en dans på roser, men at der skal arbejdes hårdt for at opnå det man gerne vil. -- google.com det er ikke så svært vel... Hvis jeg var dig vil jeg sælge alt jeg ejede og tage en backpack på ryggen og så tage ud og leve.. Dem der mener at arbejde 8 timer fra mandag til fredag samt 6 ugers ferie om året er at leve, skal du ikke høre på... De ønsker bare samme elendighed for andre som de selv har, fordi nogle har overbevist dem om at det er det bedste at gøre..
Det bliver først rigtigt svært at smide alt og leve hvis du har været på arbejdsmarked for længe og bygget for meget gæld op.
Run my friend. Run from this madness people call life.
-- Ja uddannelse er vigtig men selv-uddannelse er langt bedre end skoler og andet skidt.. Uddan dig selv min ven og opsøg den viden der skaber indhold for dig. -- Sidst redigeret 29-02-2016 09:02 #18
Du burde nok også pakke en rygsæk og tage rundturen på Christiansborg. Vi bor i Danmark, vi har et velfærdssystem som alle bidrager til, for at tingene kan køre rundt. Er man fattig, kan man få hjælp, fordi andre arbejder hårdt. Er man velhavende bidrager man blot yderligere til samfundet.
Velhavenhed hænger i vort land og demokrati ofte sammen med et godt job, som kræver en god, solid uddannelse. Læger, piloter, farmacister osv. de er alle godt uddannet, tjener en fed løn, og har alle lange arbejdstider. Men de kan til gengæld sige at de GØR noget for samfundet.
Folk som dig, med din holdning, koster os millioner og atter millioner. Var der flere af din slags ville betalings-balancen blivet skudt i stumper og stykker fordi du mener at din individuelle indstilling bør tages hensyn til af resten af landet.
"Vi står sammen, side om side", for at værne mod fattigdom, sygdom, og elendighed. Hvis du er så pisse utilfreds er der ingen der holder dig fra at pakke din rygsæk og rejse til Sibirien. Der kan du leve dit frie liv. Men glem alt om de goder der følger med ved at være "En slave i det danske velfærdssystem". -- Carpe Diem. #19 Jeg er nysgerrig, hvad laver du til daglig?
Du må endelig ikke misforstå mit spørgsmål som hånende, din holdning variere bare meget fra hvad alle andre har ytret, så jeg er nysgerrig om hvad der ligger til grund for denne.
Jeg er til dels enig med dig, der er en hel masse evner man skal tilegne sig på egen hånd. Dog ser jeg også et formål med skolen og universiteterne da du her får mulighed for at kombinerer dine egne evner med akademisk evner. Så jeg mener altså at skolen har sin plads her i verdenen. --
Venlig hilsen Nismon
#0 Hvis du har mulighed for det, så gennemfør (og tag eksamenerne) i både folkeskole og gymnasium (HHX,HTX, HF). Så har du bedre muligheder fremadrettet.
#11 Du har en rigtig god pointe synes jeg, nemlig at mange i Danmark har alt for meget fokus på at tage en uddannelse for at få en højere løn, i stedet for at tilegne sig livserfaringer og almen dannelse. Som det er pt. gælder det "bare" om at komme ind og allokere en plads så højt oppe i hirakiet så muligt, og derfra ellers bare give los i forbrugsræs.
Erhverslivet/samfundet er ved at mangle personer der tør tænke anderledes.
DR.dk: "Opsang til erhvervslivet: I glemmer at tænke nyt"
- Det er netop gennem innovation, at vi skal skabe fornyelse, nye
arbejdspladser og arbejdsområder, der kan blive den nye motor i den
vækst, vi helst skal have i Danmark.
Det kan blive dyrt for virksomhederne, hvis de ikke tænker innovation, siger han. Det kan
nemlig både koste på bundlinjen - og det kan koste arbejdspladser.
http://www.dr.dk[...]
Version2.dk: "Danske virksomheder står i stampe på modenhedsskalaen: Har mistet fokus på udviklingsafdelingen"
http://www.version2.dk[...] -- #RTS/RPG/Survival/OpenWorld/CityBuiding/Strategy/Indie/Early Access: http://store.steampowered.com[...] Demo: http://lofigames.com[...]
--
Sidst redigeret 29-02-2016 09:41 #0>>Niveau forskellen mellem 9 klasse og Gymnasiet er rimeligt stort og mange af de ting man skal lave der forudsætter viden man får i folkeskolen. Prøv feks og tage din matematik bog og sammenlign sværhedsgraden på de første sider kontra de sidste er ret forskellig og jeg skal hilse og sige at det bliver ikke mindre i gymnasiet. Nu skriver du at du har rigtigt mange afleverings opgaver for, det skal jeg også hilse og sige det bliver kun værre på gymnasiet.
Men faktisk tyder dit spørgsmål på at du måske ikke er rigtig moden nok til at komme i gymnasiet. Du tror vidst at livet blot er en dans og når man er nået et vist punkt så kan man slappe af. Sådan fungerer det ikke. Så se at få lavet din aflevering og følg med det bliver du glad for til næste år.
#Lowice>>Det er sgu da nok et af de ringeste forslag man kan stille til en 15 årig. Den mest sikre vej til et godt liv er uddannelse og stopper man uddannelsen efter 9 klasse så vil 99,9% af alle ende på det nederste trin i samfundet uden muligheder for at bestemme over sit eget liv. Jeg er sikker på at du kan komme med eksempler på folk der er droppet ud og klaret sig godt, Bill gates droppede faktisk ud af Harvard. Sagen er bare den at for hver success historie kan man finde 1000 vis af det modsatte.
Men naturligvis er personlig udvikling vigtigt men ikke på bekostning af viden. -- Hilsen Thomas
Chefredaktør på HardwareOnline.dk Din gymnaisumansøgning er baseret på dine resultater fra terminsprøverne, så hverken din årskaraktere eller dine afgangsprøver spiller nogen rolle. Personligt lavede jeg ikke noget det sidste halve år af folkeskolen, og jeg var ellers en relativt flittig elev. Det var en dejlig afslappende tid, men det endte med at give massive problemer, da jeg overgik til HTX, hvor jeg lige pludselig havde svært med at komme igang igen. Det var først i 3.G at jeg for alvor kom ordentlig igang igen, da det pludselig gik op for mig, at jeg rent faktisk havde behov for et okay karaktergennemsnit, hvis jeg ville have nogle flere muligheder.
Hold dig igang og giv den en ekstra skalle nu. Derefter har du en dejlig lang sommerferie, og den vil du med garanti nyde ekstra meget, hvis du kan se tilbage på dit hårde arbejde. Learn from my mistake. -- At handle hos Komplett.dk er lidt ligesom at købe køkken hos HTH; der skal minimum være 25% rabat! --
Sidst redigeret 29-02-2016 10:32 #18 - man kan godt tage på eventyr uden at være verdens største egoist.
Hele dit liv er baseret på at vi passer på hinanden - det hedder et "samfund" - og det behøver ikke være 8-5 job, men hvis man bare stikker af fra sit ansvar og nægter at bidrage, bør man samtidigt også nægte at modtage ydelser fra samfundet. Alt andet ville vel være hykleri.
Da man i 9. klasse ikke - for de flestes vedkommende - er i stand til at forsørge sig selv, er dit forsvar ikke særligt heldigt.
Ja, der er tonsvis man skal *lære* i livet. Noget af det lærer man ved at tage ud og opleve verden og opleve andre kulturer. Andet lærer man ved at studere. Det er nemlig så smart at der er en masse folk der HAR lavet en masse forskning, som har studeret en masse, osv - og for at skåne os alle sammen fra *selv* at skulle opfinde alting forfra, så deler man den viden med andre. I vores herlige lille land er det faktisk *gratis* at få al den viden forærende. Der er sågar nogen der underviser dig i det. Og du betaler heller ikke dem. Hverken for undervisning eller viden.
Alle vi andre betaler så. Fordi vi mener - som samfund - at det er smart at vi ikke har folk rendende rundt som ikke forstår grundlæggende matematik, eller kan læse og skrive. Den gave vælger vi så at forære hinanden som samfund.
Hav lidt respekt for det. At komme ud og se verden er ikke det samme som at droppe ud af skolen. Det er det modsatte. Man yder - så man lærer nogle ting man kan være for andre, og så tager man ud i verden, og er det for andre. Og dermed betaler man tilbage. -- "ORK SATME!" #0 Hvis du er klog nok til gym så bare lav det vigtigste resten af året. Hvis du fx ved du aldrig kommer til at skulle bruge viden inden for fysik, jamen så drop fysiklektierne. Fuck em. Men ting du ved du kommer til anvende er viden du kan bruge senere (= godt at læse op til). Som dansk, engelsk, matematik osv.
Men der er også fag der er spild af tid. -- Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering. --
Sidst redigeret 29-02-2016 11:01 Som #19 siger kan du vælge at drikke bajer og have la la indgangsvinkel til samfundet.
Så når man sender en ansøgning står der i CV'et: Jeg er en selvlært-ekspert og endda med kandidatgrad fra selvlært-institutet.
Tror at der er mange konsulter og firmaer helt sikkert står og tripper efter dig med den type CV. -- Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. #0
Se denne min ven og tag så en beslutning for hvad du vil med dit liv..
Glem hvad alle siger og fortæller dig og gør op med dig selv hvilket menneske du vil være.
www.tromsite.com[...]
-- #28 Passer din stillings betegnelse meget dårligt ind i dit propaganda, siden du vælger at ignorere #21? Jeg er også super nysgerrig efter at høre, hvad du laver til dagligt. -- #0 Tag i skole, sug den viden du bliver præsenteret for til dig, men lad være med at æde den råt. Dan din egen mening når du er uenig, tag diskussionerne med dine lærere, men lad være med at være stædig, det kunne jo være de havde ret. Husk at gode diskussioner ikke handler om at overbevise andre, men at få fremført sin egen holdning og mening med gode argumenter.
Det er sådan du kommer frem i livet. Vær ydmyg men hav stærke holdninger og meninger.
Og kan du så komme tilbage til lektierne :) -- #18 - Jeg gjorde netop som du foreslog for år tilbage. Eventyr!!! Fri fra folkeskolens kløer efter 10 år! Endelig kan jeg være min egen mand og være mig selv, uden at skulle lytte til skole, forældre og alt det pis. Nu skal verden overtages et land af gangen....
...Og hold kæft hvor var det dumt. Man finder hurtigt ud af, at de penge man har, slipper op, og pengene hænger ikke på træerne. Så hvis det at rejse og være hjemløs er at leve, ja så har vi vel bare ikke samme livssyn. Arbejd, tjen penge, rejs, kom hjem og gentag. Det er pretty much mit liv. Jeg fortryder inderligt at jeg ikke blev i skolen og blev til noget.
Fair nok, jeg har fået en masse arbejds erfaring gennem årene, så det er ikke et problem for mig at finde arbejde i IT branchen efterhånden, men jeg ville gerne kunne skrive astronom, kiropraktor eller ingeniør på mit CV. Her på mine "senere" dage, har jeg pludselig indset hvad viden faktisk vejer i min tilværelse. Jeg elsker ny viden (der interesserer mig) og jeg er god til at forstå den viden der bliver givet og respektere skolerne og deres muligheder. Før i tiden var jeg en fucking uregerlig møgunge.
"Jamen så begynd i skole. Det er aldrig for sent!" siger folk så til mig.
Det kræver så bare at jeg sælger huset og bruger al min SU til at betale af på det huslån. Bilen skal også sælges og der er også restgæld i så fald. Det er derfor jeg føler, at jeg har skudt mig selv i begge fødder, ved at følge det råd du nu giver den unge mand. Det er langtfra alle der kan få jobs udelukkende ud fra erhvervserfaring. Når der altså ER jobs at søge. Så det med at give sit hjemland fingeren, og bare rejse rundt og være en værdiløs bums, og komme tilbage som en samfundsnasser, er en virkelig god ide.
Du får det måske til at lyde som om det er sejt, og en fremragende ide, men det er i virkeligheden meget, meget dumt. -- Nu uden signatur :O --
Sidst redigeret 29-02-2016 14:01 Jeg holder med #0.
Drop ud. Hvem har alligevel brug for en uddannelse, når du kan leve i gæld på 30kvm og på kontanthjælp? :-) -- *(Foreveralone face)*
Ultimate goal: More bacon! And cola. Thats it. Oh, and Cocio. OOOH, and potato chips. Hvis du ikke har disciplin til at gennemføre noget så simpelt som 9. klasse, hvordan I ALVERDEN REGNER DU SÅ MED AT KLARE GYMNASIET? -- Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. #7 Hvad fik du egentlig selv i snit i folkeskolen, siden du mener 10-11 stykker her IKKE er godt nok til at gymnasiet? Det da en totalt ondsvag kommentar at give en ung knægt at han ikke er klar til at gymnasiet på baggrund af et forum indlæg.
#0 Som sagt i tråden, så overvej om du i virkeligheden er parat til gymnasiet. Hvis du er skoletræt allerede, så overvej andre muligheder. Udvekslings studerende er en god måde at blive lidt ældre på, få en på opleveren samtidig. Giv den en skalle det sidste tid, og så tag en pause i form af enten efterskole eller udvekslings studie. Ingen grund til at have så travlt -- #34 - det kan jeg virkelig ikke huske. Det er efterhånden et par år siden.
Men jeg kunne da forstå simple ting såsom at livet ikke handlede om at slippe nemmest igennem, men om at *kunne* ting, *vide* ting, *gøre* ting - ikke om at lade som om, så nogen troede at man kunne. For min skyld. Ikke for "skolens". Og så kunne jeg også finde ud af nutids-R ;)
Et snit på 10-11 lyder jo fint - men der er næppe ret mange som forestiller sig at karaktergivningen i folkeskolen er specielt objektiv. Hell, da jeg havde brugt 3 år på at tage en HHX, og så flere folk få studenterhue, som på *ingen* måde beherskede flertallet af deres fag (kunne ikke læse og skrive bare nogenlunde, og ikke talte et ord af de to fremmedsprog der var på skemaet... men det var jo synd, så han fik en flok 6-taller (som var "bestået" på den gamle skala)... eller pigen som fik 9 i et samfundsfag, men præsterede at mene at det største land i EU nok var USA.
Karakterer betyder meget lidt for mig personligt - ikke fordi mine har været dårlige. Men fordi jeg har set hvordan de bliver uddelt. Og set folk få karakterer de bestemt ikke fortjente. Det gjorde mine værdiløse i min bog.
Viden er vigtigt. Personlige egenskaber er vigtigt. Ikke "for at bestå" - men for at være et interessant, kompetent menneske, som kan tage på de der eventyr, eller have dørene åbne foran sig - eller for at have den faglige og menneskelige ballast til at sparke nye døre ind, og prøve nye ting.
Tro mig, der sidder næppe ret mange derude i dag og tænker "Åh, hvor var det godt jeg pissede de år af mit liv væk".
..og så anbefaler jeg ham vist dette : Jeg vil anbefale dig at du tager dig *alvorligt* sammen nu.
Det andet var måske mere for lige at give ham et spark bagi. Det var også derfor jeg sluttede med den rigtige anbefaling. Snedigt camoufleret med ordene "Jeg vil anbefale" :) -- "ORK SATME!" --
Sidst redigeret 29-02-2016 14:30 Helt ærligt, dit liv er lige nu ved at begynde og det du tænker på er, hvor lidt skal man lave.
Sandheden er sådan her.
Du vil blive forbi gået ved arv, du vil 0 kroner, mens dine evt søskende vil få det hele.
Din kæreste vil skride fra dig fordi du ikke tjener nok penge.
Du vil ikke have nogen bolig og du vil efter 30 år på gaden ende som hjemløs og dø på gaden og da vi har LA ved magten.
http://ekstrabladet.dk[...]
Du kan risikere at blive en del af LA´s politik som working poor og dit arbejdsliv vil forme sig til den internationale konkurence. DVS, du vil bo i en barrack med en køje sammen med 10+ andre og arbejde 16 timer om dagen på at samle iPhone´s og hvis du ikke tror på det, så Google/Youtube working conditions in chinese factories og se om det passer.
-- Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. #36
Nævn mig ET land, hvor der ikke er folk, der ender på stoffer eller dør på gaden.
Du må vælge frit mellem alle lande - inklusive de fantastiske socialistiske, kommunistiske, socialdemokratiske lande, eller andre land, hvor ikke de onde-onde LA har magten.
Der vil altid være folk, der ryger mellem sprækkerne i sikkerhedsnettet.
Men det er da dejligt at være komplet ignorant, og beskylde LA for alle problemer. Specielt er det morsomt, da LA er et ret ungt parti og aldrig har siddet i regering - det er ligemeget. Det er onde LAs skyld det hele. BASTA!
For ikke at nævne den dødtrælse (og stupide) tro på, at der kun findes TO (og KUN to) måder at drive et land på: Den hellige socialdemokratiske velfærdsstat, hvor alle lever i eufori, glæde, broderskab og kærlighed... ELLER det onde kapitalistiske helvede for alle arbejder i sweatshops og dør på gaden som 40årige, nedslidte og fortabte. Der er bare ingen løsninger derimellem. Hvis man ikke knuselsker velfærdsstaten præcist som den er, så er det fordi man er en idiot, der vil nedbryde samfundet til et kynisk samfund fuld og ondskab og dårskab.
Utroligt man kan holde sin egen tankegang ud, når man tænker sådan.
#0 Husk, at din karakter kommer langsomt over tid af dine vaner. Hvis du får dårlige vaner, vil det med tiden smitte af på din karakter. Og din karakter er dit vigtigste eje - både fagligt og personligt. Lav dine lektier og klø på. Lad være med at stoppe op og tage en "pause" og slække på indsatsen. Det kan være svært at komme i gang igen. ;) -- Sidst redigeret 29-02-2016 14:55 Om du er uddannelsesparat, får gode/dårlige karakterer eller laver noget, er fuldstændigt ligemeget, hvis du skal gå på gymnasiet. Du bliver taget ind alligevel.
På gymnasiet behøver du heller ikke at lave noget, hvis du kun vil have et gennemsnit på 4-7. Godt råd: Lav noget. Lav dine lektier. Lav dine afleveringer. Vær ikke som størstedelen. -- #34: Jeg tror faktisk ikke, at #0 kan få et bedre svar, end det som bliver givet af the688 i #7...
#0: Hvis du vil holde dine muligheder for fremtiden åbne, så bør du helt sikkert tage dig gevaldigt sammen nu! Når du engang bliver voksen vil du forhåbentlig kunne se, at et los i røven indimellem kan være ganske velment... -- I5-2500K | Asus P8Z77-V | EVGA GTX 780 Classified | 16GB Corsair DDR3 1600 MHz | Seasonic SS-860XP | XSPC RX240 Cooling kit | Dell u2713hm #37
Jeg skal lige have den helt på plads, du syntes at det er iorden at folk dør på gaden?
Det borgeligere DK har jo en udsultningspolitik, derfor betaler du maksimalt i skat for at få fradrag for tab på aktiemarkedet.
Sikkerhedsnettet er der ikke mere, er du ung så ryger du på kontanthjælp og bliver en del af LA´s nedværdigelses politik. Bare hør på Joachim B Olsen, stenkasteren. Er du i arbejde, så har du et halvt år på lønsikring for derefter at begynde at sælge ud af dine værdier og acceptere at du er arbejdsløs og et åbent bytte for nedskydning af LA.
De to måder at køre staten på er kommet fra venstre´s propaganda kanal TV2, måske husker du da naser khader ikke valgte side og TV2 kørte frontalt angreb imod ham. TV2 bliver måske solgt til skattely´et luxemborg således at der kan komme mere højre radikal propaganda om færre regler giver vækst, så det borgeligere Danmark har vundet over Dansk kultur med fler parti systemet.
Lad være med at falde, så nemt, for højrefløjenss argumenter, de er ikke til for at hjælpe Danskerne. -- Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. #40>>Så slemt bliver det nok ikke vel. Jeg tror det #37 siger er at selv i lande som Danmark kan man falde uden for systemet og det kunne man også for 20 år siden. Samtidig er det jo ikke fordi at folk i feks USA har de arbejdsvilkår du omtaler på trods af at det er det system som LA gerne så vi havde i Danmark.
Det er ikek fordi jeg forsvarer LA men så er de heller ikke værre. -- Hilsen Thomas
Chefredaktør på HardwareOnline.dk #41 "på trods af at det er det system som LA gerne så vi havde i Danmark. " Det er dybt forkert, LA støtter op om den danske model, omend de i lillebitte grad ønsker at reformere den (så fagforeninger i mindre grad anvender mafiametoder). Men vi taler slet ikke amerikanske tilstande, hvor der er en meget meget meget lille organiseringsgrad. -- Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering. #35 Ahh. Karakterer betyder ikke noget for dig, kun man kan sin grammatik :-). Det er nemlig den viden der gør dig til at interessant menneske som du nævner. At være grammatik nazi!
Desuden foreslog du jo drengen at droppe ud.
"ikke har styr på dit skriftlige dansk og din grammatik, så måske skulle du bare droppe både 9. klasse *og* gymnasiet"
Man skal satme ikke være noget så frækt som skoletræt. Man skal have de rigtige værdier og lære at regne på fingrende som i de gode gamle dage! De værdier du selv viser i stor grad her, hvor du som voksen mand giver en teenager en sviner på nettet. -- #42>>LA ønsker generelt at der skal lovgives mindst muligt på de fleste områder og der er USA et stort forbillede for dem. Men nu skal jeg da indrømme at jeg ikke har læst deres partiprogram men kun bedømmer dem udfra deres udtalelser. -- Hilsen Thomas
Chefredaktør på HardwareOnline.dk Lad du bare være med at lave dine ting. Den attitude sikre dig helt sikkert en fremragende fremtid inden for uddannelsessystemet. Jeg er helt sikker på, at du vil blive taget imod med åbne arme i gruppearbejde i gymnasiet og i læsegrupper på universitet.
Lav nu bare dine lektier på trods af skoletræthed, det vil med garanti gavne dig i fremtiden.
-- Mængden af lektier du får for, i 9. klasse er ingenting i forhold til hvad du kommer til at få i Gymnasiet. Det tyder på at du er langt fra klar til det. -- Dont delay, be evil today! #42 "(så fagforeninger i mindre grad anvender mafiametoder)."
Det der, det er jo ligeså langt ude, som at påstå at LA's politik er fornuftig og til flertallets bedste -- #RTS/RPG/Survival/OpenWorld/CityBuiding/Strategy/Indie/Early Access: http://store.steampowered.com[...] Demo: http://lofigames.com[...]
--
Sidst redigeret 29-02-2016 21:28 The problem is not people being uneducated.
The problem is that they are educated just enough to believe what they've been taught.
And not educated enough to question what they've been taught.
Dette spreder sig også i Danmark. -- The role of a politician is not to serve you, thousands of years of history makes this very clear.
The role of a politician is to entertain you and fool you and invariably serve the ruling class. -- #49>>ok så du anbefaler en ung mand at droppe ud af skolen og vil ikke forsvare din holdning. Når du så bliver presset så kommer du med et eller andet ligegyldigt citat der tyder på at næste led i din argumentation er new world order eller evt at jorden er flad.
Kunne du ikke argumentere for dine holdninger og nej link til 13 timers "dokumentar" eller andre youtube videoer er ikke argumentation. Kom også gerne med hvilken baggrund du har så folk har mulighed for at vurdere om du faktisk har noget og have det i. -- Hilsen Thomas
Chefredaktør på HardwareOnline.dk #49 - så du mener at den bedste måde at lære at være kritisk og lære at tage stilling selv, er at droppe ud af skolen?
Ehm.. jeg ved ikke hvad din baggrund er, men at gøre sig dygtigere - om det så er i skole, eller på alle mulige andre måder - er *ikke* i modstrid med konceptet om selvstændig tankegang.
Hvis du har et problem med at folk er zombier, og ikke tænker selv, så er der *masser* af ting du kan gå i gang med at bekæmpe.
Historien viser vist ikke at det er de *bedst* uddannede og mest kompetente der nemmest lader sig forføre af tomme løfter og tåbelig politisk propaganda. Hvis du er i tvivl, og det der med historie og kilder er svært for dig (selvfølgelig, hvis du ikke har nogen uddannelse er det ikke nogen overraskelse...) så kig på Dansk Folkeparti. Med en betragtelig margin det parti hvis vælgere har det laveste uddannelsesniveau. -- "ORK SATME!" #40
Jeg skal lige have den helt på plads, du syntes at det er iorden at folk dør på gaden?
Det borgeligere DK har jo en udsultningspolitik, derfor betaler du maksimalt i skat for at få fradrag for tab på aktiemarkedet.
Nej, det mener jeg bestemt ikke, og det er heller ikke det, jeg skriver overhovedet. Jeg konstaterer, at uanset hvilken højre/venstre-orienteret regering, der sidder i et specifikt land, så vil der være folk, der falder igennem sprækkerne. Det er tragisk, men det kan ikke bruges som argument for at en specifik rød/blå regering er skyld i dit og dat.
Om man er højre- eller venstreorienteret handler (for mig) meget om, hvilke løsninger man forestiller sig, der kan løse samfundets problemer. Venstreorienterede vil gerne have staten til at overtage opgaven og ansvaret for at bringe alle borgere på ret køl. Højreorienterede vil gerne give god grobund for erhvervet og dermed øge rigdommen i landet, så der er flere resourcer generelt. Det giver bedre jobmuligheder for de udsatte og giver flere resourcer til også at hjælpe de udsatte.
Uanset hvilken observans, man har, så er det urimeligt at sige, at venstreorienterede bare vil nationalisere det hele (staten skal stå for alt), eller at højreorienterede bare vil give frit lejde for virksomheder og skide på de udsatte. Vi ønsker jo alle, at der er ikke lever folk på gaden. Forskellen er bare, om man vil hjælpe dem ud af fattigdom ved at give dem tilskud (kontanthjælp), eller forsøge at forhindre nogle af de årsager, der er til fattigdommen - f.eks. arbejdsløshed, alkoholisme osv. Det er forskellige løsningsmodeller til samme problemer.
Sikkerhedsnettet er der ikke mere, er du ung så ryger du på kontanthjælp og bliver en del af LA´s nedværdigelses politik. Bare hør på Joachim B Olsen, stenkasteren. Er du i arbejde, så har du et halvt år på lønsikring for derefter at begynde at sælge ud af dine værdier og acceptere at du er arbejdsløs og et åbent bytte for nedskydning af LA.
Jeg skal ikke forsvare LAs politik, da jeg ikke er tilhænger af LA. Men hvis man tænker lidt over det med udsatte, så hvornår er det, at problemet er startet? Og har vi virkelig forsøgt at hjælpe dem?
Hvis en hjemløs på 10. år lever af billige pilsnere og er udstødt af samfundet, hvornår er det så gået så galt? Hvis vi har givet manden en masse dagpenge og bagefter kontanthjælp, har vi så egentlig hjulpet ham? Eller har vi bare betalt hans øller, så han kunne forsumpe i ensomhed?
Man kan jo sige: Hvis vi havde givet ham 50% flere dagpenge, ville han så være kommet til hægterne igen, eller have drukket flere øl? Hvis vi havde givet ham 50% færre penge, ville han så være tvunget til at vende skuden?
Antagelsen på venstrefløjen (som jeg ser det) er lige så modbydelig som på højrefløjen. Jeg tror ikke, at man kan hjælpe nogen ved at give dem en stor stak penge. Måske kunne mange af dem, der er røget ud af samfundet godt have trængt til et spark bagi for længe siden og have tvunget dem i noget arbejde frem for at parkere dem på overførslen og lade dem forsumpe. Det virker så "barmhjertigt" at når nogen har det skidt, så disker vi penge ud til dem. Men helt ærligt, hjælper det?
Jeg skal ikke gøre mig til dommer for det. Jeg tror umiddelbart, at mange burde have været hanket op i for mange år siden.
De to måder at køre staten på er kommet fra venstre´s propaganda kanal TV2, måske husker du da naser khader ikke valgte side og TV2 kørte frontalt angreb imod ham. TV2 bliver måske solgt til skattely´et luxemborg således at der kan komme mere højre radikal propaganda om færre regler giver vækst, så det borgeligere Danmark har vundet over Dansk kultur med fler parti systemet.
Det er vist lidt efter observans. Jeg synes selv, at DR løber venstrefløjens ærinder hele tiden.
Se f.eks. med Eva Kjer, der lige er røget ud. Årsagen var, at hun havde fremlagt nogle tal, som nogle forskere havde regnet sig frem til. Det gav en hulens masse palaver på DR, men nu har forskerne så i al stilhed trukket tallene tilbage. Det har DR så ikke nævnt med ET ord. Så en minister skal stå til ansvar for forkerte tal, hun ikke selv har regnet ud, og dem, der har regnet galt får lov at smutte under radaren.
Lad være med at falde, så nemt, for højrefløjenss argumenter, de er ikke til for at hjælpe Danskerne.
Ingen hjælper danskerne. Politikerne hjælper kun sig selv til højere poster i EU el.lign. Karieristerne har overtaget landet.
Eva Kjer var for meget et "ægte menneske" til at passe ind i den løgnerbule, vi kalder Tinget. -- #49 Kernen i undervisning i Danmark er at lære de studerende at søge information og forholde sig kritisk til den.
Det, du skriver, lyder mest som noget virkelighedsfjernt sludder fra en konspirationsteoretiker.
I øvrigt morsomt/tragisk, at du kritiserer, at undervisning ikke er kritisk nok mens du selv copy/paster et eller andet citat fra en unavngiven kilde uden at forholde dig kritisk til den overhovedet.
Selvmål? -- #53 Wut: "Det er vist lidt efter observans. Jeg synes selv, at DR løber venstrefløjens ærinder hele tiden. Se f.eks. med Eva Kjer, der lige er røget ud. Årsagen var, at hun havde fremlagt nogle tal, som nogle forskere havde regnet sig frem til. Det gav en hulens masse palaver på DR, men nu har forskerne så i al stilhed trukket tallene tilbage. Det har DR så ikke nævnt med ET ord. Så en minister skal stå til ansvar for forkerte tal, hun ikke selv har regnet ud, og dem, der har regnet galt får lov at smutte under radaren."
Det er faktuelt forkert, du blander to forskellige tal sammen. De tal der er trukket tilbage er fremlagt i fredags af seniorforsker Brian H. Jakobsen. Uenigheden i sagen om Eva Kjer Hansen, har drejet sig om måden (nogle andre) tal er blevet anvendt. DR, havde på deres forside (DR.dk) henvisning til den aktuelle tilbagetrækning af de nyligt fremkomne tal, og IKKE de tal sagen drejer sig om.
Fra DR.dk: "I går, fredag, bragte flere medier historien om, at seniorforsker Brian H. Jacobsen fra Københavns Universitet havde lavet nye beregninger af landbrugspakken der viste, at mængden af udledt kvælstof var større end hidtil beregnet.
Men nu er beregningen trukket tilbage, fordi beregningen er forkert.
- Jeg er utrolig ked af, at tallene ikke er regnet rigtigt sammen. Beregninger og notat var drøftet med flere forskere inden publiceringen, men jeg påtager mig naturligvis ansvaret for fejlen. Det er en beklagelig fejl, og jeg undskylder, siger Brian H. Jacobsen til DR Nyheder."
http://www.dr.dk[...] -- #RTS/RPG/Survival/OpenWorld/CityBuiding/Strategy/Indie/Early Access: http://store.steampowered.com[...] Demo: http://lofigames.com[...]
--
Sidst redigeret 01-03-2016 11:22 #55 Hvis forskeren havde regnet rigtigt til at starte på, så ville tallene have talt imod landbrugspakken, og dermed ville sandsynligheden for at den blev vedtaget været forringet.
Hvorfor skal en minister hegles igennem et mediecirkus af en anden verden for at fremlægge tal, der viser sig at være beregnet på en misvisende måde, mens forskere, der fremlægger tal, der i samme grad kunne have påvirket beslutningsprocessen totalt klare frisag, når det viser sig, at de også er misvisende/forkerte? -- #53>>Er sådanset enig med mange af dine betragtninger, men jeg mener at Eva Kjær faldt da hun og hendes embedsmænd ukritisk brugte interesseorganisationers tal og formuleringer. Det er kritisk for det er netop vores folkevalgte der skal lovgive ikke lobbyister. Jeg synes nu heller ikke kun det var DR der kørte på hende TV2 dækkede det også intensivt.
Derudover stoler jeg tydeligvis lidt mere på politikere end dig :-)
#54>>Ja helt enig, man skal have noget grundviden om sprog, matematik naturvidenskab osv og der undervises naturligvis i hvad der er konsensus om er det rette billede af verdenen. Den slags er nødvendig for at man netop som du siger kan forholde sig kritisk til den. Universiteret bygger nettop på denne tilgang da det i stort omfang er selvstudie og det resulteret i at de folk der kommer ud i den anden ende har en god analytisk tilgang til tingene. -- Hilsen Thomas
Chefredaktør på HardwareOnline.dk #56 Hvad fabler du om? Sagen drejer sig om at man (ministeren) mener det er retvisende at tage effekten af tre år og gøre denne gældende for et enkelt år. Der kan anvendes mange forskellige beregningsmetoder, men man (ministeren) har simpelthen brugt bestemte forskeres beregninger forkert. Det var dette de samstemmende godtgjorde ved den høring, der førte til at de konservative (og et flertal i folketinget) ikke længere havde tillid til ministeren.
Læs nu det link jeg har i #55. -- #RTS/RPG/Survival/OpenWorld/CityBuiding/Strategy/Indie/Early Access: http://store.steampowered.com[...] Demo: http://lofigames.com[...]
--
Sidst redigeret 01-03-2016 11:32 #57
Er sådanset enig med mange af dine betragtninger, men jeg mener at Eva Kjær faldt da hun og hendes embedsmænd ukritisk brugte interesseorganisationers tal og formuleringer. Det er kritisk for det er netop vores folkevalgte der skal lovgive ikke lobbyister.
Det er et stort problem, at en minister ikke har tid (eller kompetence) til at sidde og beregne på diverse beregningsmodeller selv. Ministeren må stole på, at embedsværket formår at løfte den opgave og præsentere korrekte tal. Men dermed lægger man alt for meget magt til embedsværket. Og når man samtidig skifter ministeren næsten hvert år, så når ingen minister at komme til bunds i nogen sag overhovedet.
Er løsningen så at køre hetz på Eva Kjer og få hende strittet ud, og erstatte hende med en ny minister, der så kan sidde og krydse fingre for, at embedsværket ikke regner galt igen? Jeg tror det umiddelbart ikke. Det er DSBs direktør-mølle om igen. Jeg har ikke meget fidus til vores "repræsentatitve demokrati" i landet. Det er ren "Familien på Borgen - Episode 71 Eva skal have større patter" ;-) -- #58 Du besvarer ikke mit spørgsmål. -- #59>>Nu var det jo ikke kun embedsmændene der havde lavet arbejdet, Eva Kjær havde jo selv mødtes med repræsentanter fra organisationen og givet løfter til dem. Desuden arbejder embedsmændene jo udfra de direktiver de får fra den politiske ledelse. Så ja jeg mener at det var rimeligt at fjerne en minister da der ikke var tillid til at hun var uafhængig.
Men jeg har sådanset rimelig stor tillid til vores folkevalgte politikere, men jeg ville da ønske at der var lidt flere politikere af dem gamle skole. Altså dem der agerede udfra deres ideologi istedet for hvad medierne har gang i i denne uge. -- Hilsen Thomas
Chefredaktør på HardwareOnline.dk #60 Hvis du har et spørgsmål, er det sådan set ligegyldigt i denne sammenhæng.
I mit svar #55, påpeger jeg, to faktuelle fejl i dit indlæg #53.
1. En fejlslutning fra din side angående at mistilliden skulle være på baggrund af nogle bestemte tal, det er anvendelsen af tallene der er sagens kerne.
2. Du skrev at DR.dk ikke havde skrevet om de forkerte beregninger, der var fremkommet i fredags altså efter at et flertal i folketinget havde udtrykt mistillid til Ministerens måde at anvende (andre beregninger) på. Dette har DR.dk gjort, se link i #55 -- #RTS/RPG/Survival/OpenWorld/CityBuiding/Strategy/Indie/Early Access: http://store.steampowered.com[...] Demo: http://lofigames.com[...]
--
Sidst redigeret 01-03-2016 11:48 #0 - Jeg har ikke læst de andre post. Men ja, de kan trække det tilbage, at du ikke er uddannelse-parat :)
--
Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.
Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.
Opret bruger | Login
|
Du skal være logget ind for at tilmelde dig nyhedsbrev.
Hvilken udbyder har du til internet? 425 personer har stemt - Mit energiselskab (Ewii f.eks) 12%
|