Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Corsair K65 RGB Mini

Skrevet af Thomas Jensen | 29-07-2021 | 0 kommentarer

I marts i år lancerede Corsair deres nye kompakte K65 RGB Mini tastatur, hvilket er et nyere tiltag fra Corsair. K65 RGB Mini er et 60% tastatur, som indebærer at du blandt andet må undvære numberpad. Til gengæld får du et virkelig robust og kvalitets tastatur i en kompakt størrelse. Dette betyder blandt andet mere arbejdsplads på bordet, uden du går på kompromis. K65 RGB Mini er et mekanisk tastatur med PBT-doubleshot taster og Corsairs anerkendte AXON Hyper-processing teknologi. Med kun 0.25 MS og en afstemningsfrekvens (polling rate) 8000Hz, kan du i hvert fald sikre en hurtig reaktionstid uden forsinkelse. Corsair var de første til at lancere tastatur med en rekordhøj afstemningsfrekvens, hvor Corsair K100 OBX havde en frekvens på 4000Hz. Men en polling rate i denne størrelse på et tastatur får en del kritik, hvor andre beskriver dette som en fremtidssikring.

Det er et Corsair-produkt, hvorfor vi selvfølgelig heller ikke skal snydes for RGB, som er justerbar i ICUE-softwaren. K65 RGB Mini skiller sig en smule ud i spacebar-designet, som har gennemsigtige trekanter, hvilket efter min mening giver noget anderledeshed på den gode måde. Men hvordan har Corsair formået at træde ind i 60%-markedet? Læs hele artiklen her!


Test af EPOS GTW 270 Hybrid

Skrevet af Thomas Jensen | 26-07-2021 | 2 kommentarer

EPOS har taget skridtet videre i In-Ear headsets-kategorien med deres; GTW 270 Hybrid. Da jeg først så GTW 270 inkluderet med beskrivelsen ‘hybrid’’, så blev jeg ret nysgerrig på hvad EPOS havde af ideer med netop dette. Kort beskrevet tilstræber dette In-Ear-Headset en større målgruppe, med den medfølgende USB-C dongle, som i stedet forbinder over aptX fremfor Bluetooth, hvilket skulle give en lav forsinkelse, uden synkroniseringsforsinkelse. Der er dog sket en del udvikling på Bluetooth, som virkelig har formået at reducere forsinkelsestiden mellem enheder, men med aptX er forsinkelsen ikke-eksisterende. EPOS har derudover gjort det muligt, at forbinde op til to enheder på samme tid over Bluetooth, eller Bluetooth samtidig med aptX! Det er derfor ikke længere en nødvendighed at manuelt skifte mellem dine enheder i samme omfang som før. Det er ikke en ny feature, men alligevel noget som er uundværlig i et multifunktionelt In-Ear-headset som GTW 270 Hybrid!

Det store spørgsmål er prisen, da prisen læner sig op af blandt andet Bose QuietComfort 35 og Sony WH1000XM3B. Disse er ikke In-Ear, men er yderst velkendte hovedtelefoner med stort set samme formål. GTW 270 Hybrid har dog den fordel, at kunne forbinde over aptX til blandt andet computeren! Læs hele artiklen her!


Test af Creative Outlier Air V2

Skrevet af Thomas Jensen | 23-07-2021 | 1 kommentarer

Sommerdagene fortsætter, hvilket kan ses på lanceringerne af In-Ear headsets hos adskillige producenter, hvor nogle er helt nye serier og andre en udvikling af eksisterende. Outlier V2 fra Creative hører til sidstnævnte, som har forbedret blandt andet batterilevetiden og styringen af enhederne. Outlier V2 er dog ikke helt nye på markedet, men er deres sidst-lanceret In-Ear headset, og eftersom vi over sommeren vil se på flere brands indenfor In-Ear kategorien, så er Outlier V2 fra Creative en lydenhed værd at nævne og kigge nærmere på!

Hvis du er på udkig efter et par In-Ear headset med en god portion batterilevetid, så kan Outlier V2 holde op til 34 timers spilletid! For at sikre dig mod vejr, sved og støv, har Outlier V2 også IPX5-klassificering. Til forskel fra forgængeren har Creative videreudviklet berøringscensoren på V2, så det ikke længere er fysiske knapper, hvilket gør kontrollen heraf meget mere komfortabelt. Prisen på Outlier V2 er end da yderst interessant, hvorfor det er interessant at se hvor kompromiset er taget. Læs hele artiklen her!


Test af Sennheiser Momentum True Wireless 2

Skrevet af Thomas Jensen | 20-07-2021 | 0 kommentarer

Sennheiser er et velkendt og anerkendt brand, med et sortiment i kategorier såsom headsets, mikrofoner, trådløse mikrofonsystemer, soundbars og in-ear headsets. Sidstnævnte er hvad der skal ses på i dag, hvor Sennheiser for et år siden d. 13 juni 2020 lancerede den anden generation af Momentum True Wireless 2. Et in-ear headset der skiller sig ud, ikke kun i lyden, men også i designet og i kvaliteten. Sennheiser har lyttet til forbrugerne fra den forrige generation, som med kun fire timers batteritid og uden ANC, hvilket på Momentum True Wireless 2 er blevet væsentlig forbedret. Konkurrencen er stor på dette marked, hvorfor Sennheiser har været nødt til at afmærke sit territorium på markedet for in-ear headsets, hvorfor du på anden generation har næsten en fordobling af batterilevetid på 7 timer og hele ekstra 21 timer med opladeretuiet. Med en ekstra tilføjelse med ANC på Momentum True Wireless 2, får du derfor et in-ear headset der har en klar fordel over forrige generation således, at du ikke bliver forstyrret af udefrakommende støj.

I over 15 år har der været opdelt ejerforhold mellem Sennheiser og William Demant på 50/50, hvor de i 2018 meddelte ejerforholdet for ophørt. Dette med gode intentioner, hvor de hver især kunne fokusere på hver deres kategorier indenfor lyd. Jeg synes det er imponerende, at Sennheiser har eksisteret i 76 år og blev grundlagt kort efter 2. verdenskrig i 1945 i det nordvestlige Tyskland Hannover. Det slår dog ikke eksistensen af blandt andet Siemens, som blev etableret i 1847, men navne fra den tid ses ofte at være ukendte navne i dag eller helt ophørt. Men hvorfor lige nævne Siemens? Det var Sennheisers første samarbejdsaftale, hvor Sennheiser solgte måleinstrumenter og senere producerede og lancerede den første mikrofon MD1 ved forespørgsel fra Siemens. Allerede et år efter Sennheiser blev grundlagt, havde Sennheiser startet produktionen af deres egen mikrofon under navnet MD2, som blev lanceret i 1947. Det interessante ved Sennheisers historie er, at Sennheiser er en familievirksomhed og fortsat er. Sennheisers grundlægger Fritz Sennheiser startede i 1945 og fortsatte til 1982, hvor sønnen Jörg Sennheiser overtog. Det fortsatte til 2012 hvor der i denne periode blandt andet blev lanceret HD-seriens hovedtelefoner og mikrofonen MKH 800. I 2009 blev de velkendte audiophile-headset HD 800 præsenteret og et par år senere Momentum-hovedtelefonserien. I 2013 overtog Andreas og Daniel Sennheiser, og kører fortsat i bedste velgående!

Det er derfor en fornøjelse, at få muligheden for at se på en af produkterne i Momentum-serien, som med denne historik har været loyal i familien lige siden 1945! Hvor mange firmaer kan prale med netop dette? Men med lidt historisk baggrundsviden om Sennheiser, så handler det i dag om Momentum True Wireless 2, som på trods af den lille størrelse, så har jeg ret store forventninger! Læs hele artiklen her!


Test af HyperX Alloy Elite 2

Skrevet af Thomas Jensen | 17-07-2021 | 0 kommentarer


Jeg har i dagens anledning fået mulighed for, at se på et produkt fra HyperX; HyperX Alloy Elite 2, hvor serien Alloy er en serie HyperX har flere versioner af helt ned til 60%-segtmentet. HyperX har opdelt deres tastaturer i kategorier i Core, FPS, Origins og Elite, hvor sidstnævnte er deres high-end model, som vi skal se på i dag. HyperX Alloy Elite 2 blev annonceret sommer sidste år 2020. Kingston blev grundlagt helt tilbage i 1987, som HyperX har været del af. Jeg skriver dette i datid netop fordi, at de først her for nyligt er blevet opkøbt af HP Inc for 425 millioner dollars i februar 2021. Vilkårene i denne aftale blev begået på kun at omhandle ’peripherals’, hvilket derfor ikke indebærer ram og lagerdiske, som Kingston i stedet vil re-brand til Kingston.

HyperX har dog fortsat et stort sortiment i blandt sig; tastaturer, mus, musemåtter, mikrofoner og gamer headsets.
HyperX er et velkendt brand blandt gamere, hvor prisen ofte er ret fornuftig i forhold til hardwaren du får i hænderne. Med HyperXs egne taster, som de kalder for pudding keycaps og deres egne mekaniske røde kontakter, så ser Alloy Elite 2 ret så interessant ud! Læs hele artiklen her!


Test af Jaybird Vista 2

Skrevet af Thomas Jensen | 14-07-2021 | 0 kommentarer

Hardware og elektronik generelt er mange ting, men på de varme sommerdage som vi oplever i øjeblikket, er det måske de færreste der vælger at sidde foran computeren. Det er i hvert fald ikke første valg fra mit vedkommende. Men det ene udelukker ikke det andet, hvorfor vi i dag skal se på et sæt In-Ear headset fra Jaybird; Vista 2. Vista 2 henvender sig måske primært til sportsudøveren, men det udelukker stadig ikke dagligdagsbrugen til blandt andet Viaplay eller Netflix. Vista 2 er den anden i serien, hvor du får en længere batterilevetid end forgængeren, mulighed for Qi-opladning og aktiv støjreduktion. Jaybird Vista 2 har et mere sport-æstetisk design, som også gør det vanskeligere at tabe dem, men skulle uheldet være ude, så har du mulighed for at spore alle enheder med mobilapplikationen.

For dem af jer der ikke kender Jaybird, så var det de først til at lancere et ledningsfrit In-Ear headset henvendt til sportens verden i 2006. Jaybirds produktionsproces af disse havde først prioritet på robustheden og vejrmodstandevnen, således de kunne modstå den mest intensive sport og eventuelle tab. Vista 2 er af samme grund IP68-klasseficeret og etuiet med IP54-klasseficering. Jaybird blev grundlagt af en australsk entreprenør Judd Armstrong i 2006, som selv var en atlet. Judd Armstrong var skuffet og synes på daværende tidspunkt, at der manglede trådløse øretelefoner som kunne modstå hård fysisk aktivitet, hvorefter de første produceret Bluetooth headset JB100 blev lanceret i 2007. Et årti senere blev Jaybird købt af det velkendte firma Logitech for hele halvtreds millioner dollars. Det første Vista Bluetooth In-Ear headset blev lanceret i 2019, hvor der med en toårige periode er videreudviklet samme serie til Vista 2, som blev lanceret i juni i år. Læs hele artiklen her!


Test af ASRock Z590 Taichi

Skrevet af Thomas Jensen | 09-07-2021 | 0 kommentarer


Intel har for nogle måneder siden lanceret deres 11 generations processer med en base clock på 3.5GHz og boost clock på hele 5.3GHz! ASRock har i den forbindelse lanceret deres ASRock Z590 Taichi bundkort. Taichi-serien er ikke helt ukendt, og har været en serie ASRock har fået stor anerkendelse for. Z590 Taichi har et unikt design, hvor ASRock har med et innovativt tiltag monteret bevægende fysiske dele på det æstetiske ydre. Thunderbolt har eksisteret i et årti nu, hvor der over dette tidsperspektiv er sket en del udvikling. Thunderbolt er at foretrække for mange, hvor der eksempelvis er fordele over USB4. ASRock Taichi Z590 giver adgang til den nye generation Thunderbolt 4. Ikke kun én, men to, for eventuel dual 4K monitor!

ASRock har over det sidste år haft lanceret et par interessante bundkort, heriblandt X570 PG Velocita og B550 Taichi – Razer Edition, som vi også har haft kigget på her på Hardwareonline.Test af Roccat Kone Pro

Skrevet af Thomas Jensen | 03-07-2021 | 0 kommentarer

Vi har inden for det sidste halve år haft en del artikler op på Hardwareonline af nye produkter fra Roccat, som blandt andet indebærer headsettet Elo 7.1, tastaturerne Vulcan 122 Aimo, Vulcan TKL Pro og musen Kain 202 Aimo. Roccat stopper ikke der, hvor Roccat i maj måned 2021 introducerede musen Roccat Kone Pro. Den har et design af en blanding mellem allerede-eksisterende produkter og andre lignende produkter som trender i øjeblikket med et heksagon-design. Der har over det sidste halve år været et stort fokus på mus-produktionen, hvor fokus heri har været vægten. Kone Pro er placeret i samme kategori med en vægt på kun 66 gram, som konkurrerer med blandt andet; Logitech G Pro X, Razer Viper mini, Glorious Model O, Steelseries Prime og Cooler Master MM710 & MM720, hvor sidstnævnte også har været testet her på Hardwareonline. Det som alle ovenstående har tilfælles er, at de alle befinder sig mellem 50-70 gram. Men hvor langt ned kan man komme i vægt, uden det har indflydelse på kvaliteten er spørgsmålet?

Roccat Kone Pro kommer blandt andet med deres populære optiske Titan Switches og med hvad Roccat beskriver som Owl-Eye 19K optisk sensor! Læs hele artiklen her!


Test af INNO3D 3080TI ICHILLX4

Skrevet af Heini Nielsen | 26-06-2021 | 0 kommentarerJeg har fået fornøjelsen, at se nærmere på et rigtig High end Grafikkort denne gang.  Jeg skal nemlig se nærmere på INNO3D s 3080TI CHILLX4 kort. Det er første gang, jeg har haft mulighed for at se på produkter fra INNO3D, så kan kun fortælle, at jeg er rimelig spændt på deres 3080Ti kort, som på papiret læner sig utrolig meget op af 3090 kortene, hvilket jeg desværre endnu ikke har haft mulighed for at teste, så jeg er ret ivrig efter, at se hvilken ydelse jeg kan opnå med INNO3D 3080 Ti Kortet og om der opnås et stort Boost ved at gå fra eksempel et 3080 kort til Ti versionen. Er det alle pengene værd? Du nemlig skal op og betale en god sum penge for det, hele 13.600kr. Ja, du læste rigtigt og hvis det var den pris du fik stukket i hovedet for bare 2-3 år siden, så ville du helt sikkert få en del rynker på panden, hvis ordet TITAN ikke var nævnt. Lad os tjekke det ud med det sammen og se om INNO3D har noget unikt at tilbyde. Læs hele artiklen her! 

 

Test af Cooler Master Masterframe 700

Skrevet af Thomas Jensen | 23-06-2021 | 0 kommentarer


Der skal i dag ses på et noget anderledes produkt, men også en spændende en af slagsen! Det er uden tvivl ikke alle dette retter sig mod, men da jeg fik spørgsmålet om jeg havde lyst til, at se på Cooler Masters nye testbænk; MasterFrame 700, så kunne jeg ikke lade være med at takke ja! MasterFrame 700 er en kvalitets testbænk, hvor der skal ses efter alle og de mindste detaljer for den fulde værdsættelse. MasterFrame 700 er meget mere end bare en testbænk, hvorfor jeg vil anbefale at læse med videre, hvis du gerne vil have noget unikt på væggen eller på skrivebordet, også på trods af du ikke udføre diverse test i hjemmet. MasterFrame 700 er i den grad en show-case-bænk, hvor fleksibilitet og materiel kvalitet er i højsædet, og er et produkt i Premium klassen. Denne testbænk fra Cooler Master har næsten ingen begrænsninger, som blandt andet understøtter bundkort op til XL-ATX og E-ATX, to strømforsyninger og tre grafikkort! Det stopper ikke her, hvilket du vil kunne læse mere om i denne unboxing, hvor jeg også vil beskrive min monteringsoplevelse af Cooler Master MasterFrame 700. Læs hele artiklen her!

12345678910111213141516171819202122232425...Sidste