Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Be Quiet Pure Loop 360 mm

Skrevet af Thomas Jensen | 13-04-2021 | 2 kommentarer

Støjsvagt hardware uden at gå ned på ydeevne kan være vanskeligt at opnå. Be Quiet! blev grundlagt helt tilbage i 2002, som har meget at leve op til grundet navnet. Man forventer derfor et næsten lydløst produkt uden kompromis, med et navn som omsættes på dansk til ”Vær stille!”.

Jeg har i den anledning fået muligheden for at se på en af deres CPU-kølere; Be Quiet! Pure Loop 360mm!, hvor jeg ligeledes har forventninger til et støjsvagt produkt med fremragende ydelse! Pure Loop 360 kommer blandt andet med tre Pure Wings 2 120mm blæsere, som skulle kunne levere et støj- og temperaturniveau sammenlignet med blandt andet Artic P12 og Noctua NF-A12X25.

Det er værd at nævne, at prisen på anmeldelsestidspunktet er overraskende til sammenligning med andre 360mm CPU-kølere på markedet, hvilke trækker yderligere på nysgerrigheden om ydeevnen!


Test af Razer ISKUR Gaming Chair - Black Edition

Skrevet af Thomas Jensen | 03-04-2021 | 0 kommentarer


Gamerstole har været eksploderende på markedet de seneste år, hvor de ikke ligefrem har det bedste ry for komfort og ergonomisk støtte. Razer har taget denne kamp op mod kritikken, og lanceret endnu en udgave af deres anerkendende ISKUR Gaming stole; ISKUR – Black Edition. Stol-industrien kan på mange måder være besynderlig, for man skulle mene at det ergonomiske er vigtigst fremfor alt. Du ved det nok lige såvel som jeg, at design og farver har fået næsten lige så stor en betydning her i år 2021. Razer har med deres re-design derfor fjernet deres kendte grønne farve fra ISKUR-stolens fysiske ydre, hvilket i den grad tiltaler mere mine præferencer!

ISKUR Gaming Chair – Black Edition blev lanceret d. 5. Marts 2021, som sætter en høj standard indenfor Gamer stoles ergonomi, hvor mange måske ville mene at det er ikkeeksisterende på dette marked. Hvis du værdsætter kvalitet, komfort og ikke mindst ergonomisk støtte, så vil ISKUR – Black Edition måske være det alternativ du har ledt efter! Læs hele artiklen her!


HardwareOnline.dk fylder 21 år

Skrevet af Thomas Eriksen | 01-04-2021 | 155 kommentarer

I dag for 21 år siden gik HardwareOnline.dk i luften for første gang. Det var en gang om eftermiddagen at siden blev færdig og lanceret. Det var noget jeg havde glædet mig til siden jeg brød med ejerne af det domæne jeg tidligere havde lavet tests på. 1. april var en rigtig god dag og huske, så det var med stor glæde at vi kom i luften den dag selvom det holdt hårdt med at få siden færdig.

Det første år var hårdt og der var ikke mange besøgende. Men så skete der noget heldigt for mig og HardwareOnline.dk et andet site gik ned og så kom trafikken over til HardwareOnline.dk og siden dengang har vi været den største danske hardware side, når man måler på antallet af besøgende.

Men det hele startede som sagt i dag for 21 år siden.Test af Corsair 5000X RGB

Skrevet af Thomas Jensen | 28-03-2021 | 0 kommentarer


Corsair annoncerede sidste år deres 4000-serie mid-size kabinet, hvor det æstetiske er i højsædet, kombineret med kvalitet. Der var med 4000-serien store bekymringer omkring temperaturer. I januar 2021 lancerede Corsair deres 5000-serie, hvilket var et svar mod bekymringerne, som blandt andet øger muligheden for montering af flere in-take blæsere end forgængeren. Corsair 5000X RGB er kabinettet der skal ses på i dag, som fås til en Premium pris over 4000X RGB, hvilket sætter spørgsmål om, hvorvidt prisstigningen kan retfærdiggøres mod de ekstra tilføjede muligheder Hvis du leder efter et kabinet uden glas, så skal du måske lede et andet sted. Corsair 5000X har hærdet mørklagt glaspanel på begge sider, front og i top. Det mørke glas giver et elegant og minimalistisk udseende, som næsten ville være synd at gemme væk under bordet!

Jeg har rigtig store forventninger til både kvalitet og montering i 5000X RGB, hvor jeg ligesom andre anmeldere på grund af de mange glaspaneler, måske er lidt skeptisk imod kølingen. Læs hele artiklen her!Test af Razer Hammerhead True Wireless Pro

Skrevet af Thomas Jensen | 24-03-2021 | 0 kommentarer


Det er nu blevet tid til et lidt anderledes produkt fra Razer, hvilket er det tredje produkt fra Razer der skal ses på i det første kvartal af 2021. Hvis du vil læse de andre artikler, så kan du læse om dem her; BlackWidow V3 Pro, Viper 8K Hz og Razer Edition B550 Taichi. Mobile-Gaming har de seneste år haft en kæmpe udvikling, som Razer har anerkendt med lanceringen af Hammerhead True Wireless Pro, som vi skal se på i dag. In-Ear headset-markedet har eksploderet de seneste år, hvor blandt andet Sony, Apple, Jabra og Samsung fylder en stor plads på dette marked. Med Razer Hammerhead True Wireless Pro får du til sammenligning masser af ekstra features og tilbehør, hvilket fastlægger et solidt argument bag prissætningen og konkurrencen mellem konkurrenterne.

Efter at have brugt Hammerhead True Wireless Pro over en fire ugers periode, så er det svært ikke at blive imponeret. Du får en komplet pakke, hvor fremragende lyd, lav forsinkelse og gennemsnitlig støjreducering er i højsædet!Test af Asus Rog Theta 7,1

Skrevet af Heini Nielsen | 20-03-2021 | 7 kommentarerJeg har fået fornøjelsen af, at teste måske Asus bedste bud på et ægte 7,1 gamer headset, som benytter hele 8 Essence- drivers 4 samt 3*30 mm og 1*40 mm driver i hver ørekop.

Headsettet er det største og dyreste headset, jeg har haft til test, så mine forventninger med Asus Rog Theta er sky høje. Her er tale om en ret høj Premium pris på selve headsettet, hvilket skyldes størrelsen på Rog Theta, som må siges, at hvile i den store ende af skalaen med en vægt på 557 gram. Læs hele artiklen her!
 

Preview af Fractal Design Meshify 2 Compact

Skrevet af Thomas Jensen | 16-03-2021 | 0 kommentarer


I sidste kvartal i 2020 lancerede Fractal Design deres klassiske Meshify 2 og Meshify 2 XL, der ifølge andre anmeldere giver råderum for både et stort vandkølingssystem og med en masse lagerpotentiale. Spørgsmålet hertil har været, kommer du i virkeligheden til at bruge alt den plads og lagermulighed, som Meshify 2 og ikke mindst XL-versionen tilbyder? Fractal Design har i den anledning gjort, at du ikke længere skal træffe det valg, hvor de d. 24. februar 2021 lancerede; Meshify 2 Compact, hvor der er skåret ind til benet, uden at gå for meget på kompromis!

Meshify 2 er på mange områder et re-design af Fractals forhenværende Meshify S2, som også har været et kabinet der har fået stor ros. Meshify 2 Compact forsøger i den kompakte version at bibeholde funktionaliteten og den gode luftkøling Meshify 2 er blevet rost for. Foretrækker du et mindre, minimalistisk og elegant kabinet, hvor dit behov ikke er på vandkøling med masser af lagerpotentialer, så er Meshify 2 Compact et rigtig godt alternativ i forhold til sine store søskende!Test af Viewsonic XG270

Skrevet af Thomas Jensen | 12-03-2021 | 1 kommentarer

ViewSonic er en producent, som vi ikke før har set på her på Hardwareonline, og derfor spurgte jeg ViewSonic om vi havde mulighed for at se på en af deres skærme. I den anledning har de sendt mig deres Elite 27” 240 Hz IPS-skærm; XG270, som ikke kun har et elegant design, men også er G-Sync kompatibel og kommer med deres populære PureXP teknologi! Et samarbejde mellem Blur Busters og ViewSonic har udviklet PureXP, som har til hensigt, at optimere og perfektionere XG270. Denne implementering reducerer Blur og forbedre det venstre og højre bevægelsesbillede, således du får et klarere billede med hurtige bevægelsesobjekter.

På 240 Hz og med 1ms svartid, så er det nok ingen hemmelighed, at XG270 på papiret er en skærm som henvender sig til esportsudøveren, eller til dig hvor 140 Hz ikke længere er nok. 240 Hz kan afhængig af hardware være vanskeligt at opnå, hvorfor XG270 har en opløsning på 1920x1080, for at sikre forbrugeren den fulde udnyttelse af skærmens Hertz. Du skal dog alligevel ikke snydes for farvedybde og kontrast, hvorfor HDR10 også er del af XG270! Skærmen har næsten ingen kanter, som giver yderligere mulighed for, hvis du foretrækker flere skærme side-om-side.

Hvis ViewSonic er en producent, som du ikke er bekendt med, så har de faktisk eksisteret i over tre årtier, hvor deres første farveskærme blev lanceret tilbage i 1990 med ViewSonic som ’Brand’. Dette ’Brand’ blev kort efter til det nye virksomhedsnavn. James Chu grundlagde det forhenværende Keypoint Technology Corporation tilbage i 1987, som er en Taiwanetisk Amerikaner, som nu både har afdelingsplaceringer i blandt andet Kina, Asien, Amerika, Europa og mange andre lande. ViewSonic er derfor en virksomhed, som har beskæftiget sig med skærm-industrien i mange år. Skærmmarkedet har sidenhen haft en enorm udvikling, hvor ViewSonic før primært konkurrerede mod Dell, GateWay og Hewlett-Packard, så har andre producenter såsom; ASUS, Samsung, AOC, Acer, BenQ og LG også fået lagt sit fodspor på det nuværende marked.


Test af Qnap QSW-M2108-2C og Qhora-301W

Skrevet af Thomas Jensen | 08-03-2021 | 0 kommentarer


Netværk-markedet hos QNAP er et produktsortiment, som ikke har været stillestående! QNAP har lanceret og udvidet deres netværksløsninger meget på det seneste, herunder både i deres NAS- Switches- og Router-sortiment. Hvilke kombinationer der er det oplagte for dig, kommer på mange områder an på dit behov, heraf hvorvidt du har behov for at have manuel kontrol over dit eget netværk og muligheder i styringssoftwaren. Vi skal i dag ikke kun se på et produkt, men to! Jeg har fået mulighed for at se på en kombinationsmulighed fra QNAP, som både indebærer QNAP’s nyere lancerede Switch QSW-M2108-2C og den nyere lancerede QNAP router QHora-301W!

Denne kombination giver både den almene forbruger, men også virksomhedsejere, en god opgraderingsmulighed fra en eventuel eksisterende netværksløsning. Du får derudover mulighed for at kunne opnå en hastighed på op til 10 GbE, heraf fremragende styringsmuligheder i softwaren, som kan dække de flestes behov!Test Razer Blackwidow V3 Pro

Skrevet af Thomas Jensen | 02-03-2021 | 0 kommentarer

Razer har haft lanceret en del BlackWidow-tastaturer gennem årene, hvor Razer for ikke lang tid siden lancerede tredje udgave af BlackWidow V3 Pro, som både giver dig mulighed for Wi-Fi og Bluetooth forbindelsesmuligheder, herunder også direkte forbindelse med USB. BlackWidow har på sin vis bibeholdt designet fra serien, hvor der med tiden har været små tilføjelser i design og kvalitet og ikke mindst i hardwaren. BlackWidow V3 Pro er på mange måder en opgraderet udgave af Razers forhenværende BlackWidow Elite, som nu har været på markedet i nogle år. BlackWidow V3 Pro har opgraderet robustheden i tasterne med hvad Razer omtaler som; Doubleshot ABS keycaps, som skulle give en længere leve- og holdbarhedstid. Med en lancering i sidste kvartal i 2020 giver Razer sit forslag på det bedste gamertastatur på nuværende tidspunkt, som er medgivende til yderligere konkurrence til blandt andet Corsair K100, Steelseries Apex Pro, Roccat Vulcan Pro og Logitech G915.

Razer lancerede sit første tastatur i samarbejde med Microsoft tilbage i 2006, hvor Razer nu siden sin stiftelse i 2005 har mange andre produkter i sit sortiment. Sidste gang kiggede jeg på deres Viper 8K Hz mus, som til min overraskelse har vist, at Razer er kommet langt i forhold til kvalitet, pris, design og hvem deres primære målgruppe var og er nu henvendt til en bredere brugermængde. Razer tilbyder nu brugerne forskellige lydsystemer, som blandt andet headsets og mobile in-ear. Derudover har Razer udvidet sit sortiment til bærbare og skærme for gameren eller til dig, hvor produktivitet er dit primære brugsgrundlag og meget mere.

Første gang jeg hørte om BlackWidow V3 Pro var min første bekymring prisen. Hvorvidt prisen kan forsvares, kræves det af gode grunde en fysisk test, hvor Razer efterfølgende har spurgt om jeg ville se nærmere på tastaturet, som jeg i min nysgerrighed takkede ja til! Læs hele artiklen her!


12345678910111213141516171819202122232425...Sidste