Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Razer Blade 18

Skrevet af Thomas Eriksen | 16-04-2024 | 0 kommentarer

Det er efterhånden længe siden, jeg sidst har anmeldt en bærbar computer, så det var med stor glæde, at jeg blev tilbudt at anmelde en igen. Der er nemlig tale om en bærbar ud over det sædvanlige, både hvad angår størrelse, pris og ikke mindst ydelse. Det er nemlig Razer Blade 18, som er den største bærbar fra Razer udstyret med den største mobile Intel i9-processor og det største GeForce RTX, man kan få. Så min begejstring, da jeg modtog pakken med Razer Blade 18, for her er en computer, som har nærmest al den ydelse, man skal bruge i en stadig relativt kompakt form.

Læs hele testen herUnboxing Video af Mercury XS Bundle

Skrevet af Heini Nielsen | 16-04-2024 | 0 kommentarer


Som sagt blev vi lovet at få Mercury XS Bundle hjem sammen med ELEGOO Saturn 3 Ultra 12K, da vi så nærmere på den. Desværre gik det ikke helt efter planen, da jeg først modtog pakken, efter anmeldelsen var færdig og lagt op. Men I skal ikke snydes for at se, hvad der er i bundlen. Som sagt består den af en hærdemaskine og en vaskemaskine, som man skal bruge efter at have lavet sit print.

Unboxing af Corsair 2500D Airflow

Skrevet af Kristian | 13-04-2024 | 3 kommentarer

Unboxing af Corsair 2500D Airflow

Jeg har fået fornøjelsen af at se nærmere på et mATX & mITX kompatibelt dual chamber medicase fra Corsair.
Det har et minimalistisk og virkelig flot design i min optik!
Det rammer hovedet på sømmet ifht. hvordan en kompakt gaming PC bør se ud for mit vedkommende.
Det ligner et par konkurrenter på markedet, men dette gør det ikke mindre flot.


Test af Asus Rog Carnyx

Skrevet af Heini Nielsen | 09-04-2024 | 3 kommentarer


Da Thomas var til CES i Las Vegas tidligere på året, kiggede han på en mikrofon fra Asus, nemlig deres helt nye Asus ROG Carnyx. Vi var så heldige at få den tilsendt af Asus og fik lov til at se nærmere på den. Det er ved at være et stykke tid siden, jeg personligt selv har set på en bordmikrofon. Faktisk skal vi helt tilbage til, da jeg så på Blue YetiCaster kit, som ikke direkte var en bordmikrofon, da den var på et stativ, men stadig en separat USB-mikrofon, ligesom Asus ROG Carnyx er.

Da jeg så på Blue Yeti, var mit største problem, at den næsten ikke var til at indstille, da den nærmest opsnappede al lyd omkring mig. Det er både godt og skidt. Det gode er, at hvis du skal optage musik og er i et meget lydisoleret rum, så er det jo super godt, men hvis du derimod er i dit kontor eller bare har lidt støj omkring dig, så vil der opstå problemer, da mikrofonen ikke kunne skrues så langt ned, at den ikke opsnappede bare den mindste lyd. Så ja, derfor har jeg faktisk ikke selv prøvet andre mikrofoner siden, selvom jeg ved, der er kommet mange mikrofoner siden på markedet, og jeg har også selv sendt en del nye mikrofoner ud til vores testere her på Hardwareonline.dk. Men nu tænkte jeg, at det kunne være spændende at se nærmere på en ny mikrofon og se, om det kunne være noget, jeg kunne finde på at benytte mig mere af i stedet for at bruge mikrofonen fra et headset, Og se, om Asus ROG Carnyx ville give de samme problemer som Blue Yeti gjorde den gang.

Læs hele testen herTest af ELEGOO Saturn 3 Ultra 12k

Skrevet af Heini Nielsen | 29-03-2024 | 6 kommentarer
Jeg har overvejet om jeg skulle investere i en 3D-printer. En af grundene til dette er, at jeg spiller Dungeons And Dragons på den gamle måde med terninger og papir. I den traditionelle spillestil kan man bruge forskellige figurer på bordet, hvilket er til stor hjælp under spillet. Jeg er dog helt ny inden for området med 3D-printere og er ikke helt sikker på, om jeg skal købe en. Heldigvis har jeg haft muligheden for at se nærmere på en af Elegoos modeller, nemlig deres ELEGOO Saturn 3 Ultra 12K, som helt sikkert skulle kunne dække langt de fleste af mine behov for at kunne lave nogle spændende 3D-figurer til, når vi spiller Dungeons and Dragons, men også til at lave mange andre 3D-prints.

I denne anmeldelse vil jeg forsøge at fortælle lidt om min oplevelse med at have en 3D-printer for første gang og min oplevelse med at bruge ELEGOO Saturn 3 Ultra. Der er nogle ting, man skal være opmærksom på, især hvis man, som i dette tilfælde, køber en Resin 3D-printer.Test af Turtle Beach Stealth ultra controller

Skrevet af Heini Nielsen | 21-03-2024 | 0 kommentarer

Jeg har haft fornøjelsen af at kigge nærmere på Turtle Beach's nyeste gaming-controller, den nye Stealth Ultra Controller. Denne controller sigter mod at friste dig væk fra din sædvanlige Xbox One Series X-controller (eller Elite) ved at tilbyde en række forskellige funktioner såsom RGB-belysning og et LCD-display, hvor du kan tilpasse forskellige indstillinger. Men er det nok til at gøre den til et bedre valg? Jeg selv foretrækker de originale Microsoft Xbox X Wireless Controller, som er meget standard, men som ligger godt i hånden og er behagelig at bruge. Selvom der også findes en Elite 2-version, har jeg ikke følt behovet for at skifte den originale version ud. Jeg er dog klar over, at Turtle Beach Stealth Ultra Controller er rettet mod Elite 2-controlleren, men jeg vil stadig gerne dele min mening om, hvorvidt det er værd at investere de ekstra tusind kroner i Turtle Beach Stealth Ultra Controller i stedet for den originale Microsoft Xbox-controller.

Ja, du læste rigtigt – du skal næsten af med hele 1400 kr for Turtle Beach Stealth Ultra Controller, så er den ekstra investering på næsten 1000 kr det værd for mig? Jeg vil forsøge at give min vurdering af det.

Men lad os først se på, hvad Turtle Beach har inkluderet med Stealth Ultra.

Læs hele testen herTest af CANVAS HiFi

Skrevet af Heini Nielsen | 16-03-2024 | 4 kommentarer


 

Soundbars er noget, rigtigt mange af os har i vores hjem, og med mange af dagens flade TV kan det være fristende at sige, at det er mere eller mindre nødvendigt for at få en acceptabel lydoplevelse. Problemet er dog, at selvom en soundbar forbedrer lyden på dit TV, så er det ikke en optimal løsning. Enten er de relativt små og diskrete, men mangler dybde, eller også kræver de en subwoofer, der fylder mere. Selv med en subwoofer mangler de ofte noget, når det kommer til musik.

Derfor var vi naturligvis meget spændte, da vi blev kontaktet af lydentusiasterne fra Canvas, et lille nyt dansk firma, der har sat sig for at skabe god lyd, der også ser fantastisk ud. Resultatet er denne test. Vi havde faktisk lidt forhåndsviden, da både Heini og jeg havde haft mulighed for at se produktet før vi fik det hjem til test, så at sige vores forventninger var høje, er lidt af en underdrivelse.

Læs hele testen herAOC AGON AG493UCX2

Skrevet af Heini Nielsen | 11-03-2024 | 0 kommentarer

Jeg har fået en lidt ældre skærm ind af døren fra AOC, nemlig deres AGON AG493UCX2, som er en Super Ultra-Wide skærm. Det er kun den anden skærm af den slags, jeg har haft hjemme til test. Sidste gang jeg så på en Super Ultra-skærm, var da jeg havde Philips Brilliance 498P9Z hjemme til test, som I kan læse mere om [HER]. Jeg må sige, den gang var det en kæmpe oplevelse, jeg fik med den skærm, så jeg er lidt spændt på at se, om jeg stadig vil få samme oplevelse med AG493UCX2, eller om den bliver endnu bedre?

Jeg kan sige med det samme, at jeg har lidt ekstra planer med AGON AG493UCX2-skærmen efter denne test, men ikke noget, jeg vil komme nærmere ind på her, så I må lige vente lidt med at se, hvad planerne er. Det er noget, jeg personligt glæder mig til at kunne vise frem til jer senere hen.

Som sagt er AG493UCX2 ikke en ny skærm, så jeg vil ikke gå alt for dybt ind i detaljer om selve skærmen. Der er masser af information tilgængelig på nettet. I stedet vil jeg give jer min mening om selve skærmen, om hvordan det er i dag at bruge en Super Ultra-Skærm i diverse spil, og også om hvordan VA-panelet er at bruge i dag, da de fleste helt nye skærme kommer med OLED-paneler, som er næsten dobbelt så dyre at indkøbe. AG493UCX2 koster nemlig kun 6300 kr i dag, og med 165 Hz og en opdateringshastighed på 1 ms synes jeg faktisk, det lyder som en rimelig fornuftig pris...

Men lad os se lidt nærmere på skærmen og se, hvad den kan tilbyde os.Test af AOC Agon Pro AG276QZD

Skrevet af Kristian | 28-02-2024 | 2 kommentarer


Jeg har modtaget en ny skærm fra AOC. Det er en OLED gaming skærm med en refresh rate på 244 Hz og en responstid på 0,01 m/s, som hedder "AOC Agon Pro AG276QZD". 
Skærmens specifikationer indikerer, at den er designet til gaming, og den har hvad AOC kalder en "esports fod" - ganske smart!
Prisen ligger på cirka 5.500 kr. Dette gør den til et yderst konkurrencedygtigt produkt i forhold til andre OLED-skærme på markedet.

Læs hele testen her


Unboxing af OBSBOT Tail Air

Skrevet af Heini Nielsen | 17-02-2024 | 0 kommentarerVi har været så heldige at modtage et AI-Videokamera fra OBSBOT, nemlig deres helt nye Tail Air-kamera, som både kan bruges som et almindeligt webkamera og også kan benyttes som et trådløst Videokamera uden brug af strømkabler.

Vores første indtryk af kameraet er meget positivt, og senere vil vi komme med vores vurdering af det, men lige nu starter vi med en hurtig unboxing til jer. Jeg kan dog sige, at kameraet nok ikke er for alle, da prisen i øjeblikket ligger på cirka 5400 kr herhjemme. Så det er ikke et billigt kamera, vi har med at gøre her.
12345678910111213141516171819202122232425...Sidste


ANNONCE