Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Corsair T100 Rank Gaming Chair

Skrevet af Thomas Jensen | 19-01-2021 | 4 kommentarer

Du kender det nok ligesom jeg at sidde ordentlig på kontoret eller når man skal spille med vennerne i flere timer, så er en ergonomisk stol en af de vigtigste faktorer for forebyggelse mod blandt andet ondt i ryg og lænd. En god kontor- eller gamerstol er derfor en lang tids investering, som Corsair har givet deres bud på, med den nylig lanceret T100 Rank, som er til rådighed for de nordiske forbrugere! Du kender måske Corsairs T1, T2 eller T3-serie af gaming stole, hvor T100 Rank er en god blanding mellem dem, og er fremstillet specifikt for nordiske kunder. Markedet for gaming stole har udviklet sig enormt de seneste år, hvor der er stor forskel i priser. Mange gamerstole ligner hinanden, så hvordan skiller T100 Rank sig så ud?

Det som du skal spørge sig selv om er, hvorvidt det kan betale sig at købe en dyr stol, fremfor en stol i Ikea eller andre stole til budgetvenlige priser. Vi har alle forskellige kropsbygninger og præferencer til hvad en god stol er, og derfor kan det være en vanskelig opgave, at finde den stol som passer lige til dig.

Jeg har længe ledt efter en stol, som både giver den rette støtte til ryg, lænd og bagenden, hvilket viser sig ikke er en nem opgave! En af de kendte alternativer har været ’Markus’ stolen fra Ikea, hvor en gamer stol kan have fordele, som ikke altid kan findes på en almindelig kontorstol uden at gå på kompromis. Lad os se på hvad Corsair T100 Rank kan tilbyde os i Norden! Læs hele artiklen her!


Test af Lian Li XL ROG Edition - Komplet build

Skrevet af Thomas Jensen | 16-01-2021 | 6 kommentarerVi skal denne gang se på noget lidt anderledes end hvad vi plejer. Der har over længere tid været en god håndfuld efterspørgsler på, om vi jeg havde mulighed for at opsætte en artikel omkring et Lian Li O11 Dynamic XL, herunder blæsermuligheder i kabinettet. Derudover har der været lidt generel interesse på et lidt anderledes byggeprojekt, hvis vi havde denne mulighed. Jeg havde i den anledning et Lian Li O11 Dynamic XL Rog Edition stående, hvor jeg afventede udgivelse af RTX 3080, således jeg kunne gå i gang med projektet. Som mange af jer allerede ved derude, så har RTX 3080, 3090 og nu også 3070 og 3060 Ti ikke været særlig motiverende at vente på. Jeg måtte selv vente til start december, før jeg modtog et RTX 3080 STRIX OC, hvor jeg herefter afventede 5900X eller 5950X. Hvis du er nysgerrig på hvilke chip jeg endte med at installere, så fortsæt endelig læsningen af artiklen.

Udover ovenstående har der været efterspørgsler på opsætningen af QL-blæsere til sådan et projekt, som skal installeres med Corsair Commander Pro. Jeg havde ellers givet mig til kende, at afvente på Lian Li’s Unifans. Men det blev til 10x QL-blæsere og 3x ML-blæsere fra Corsair i push/pull. Lian Li O11 Dynamic er kendt for masser af plads til kabelføring, om det er tilfældet med 13 blæsere, en Commander pro og to Corsair Lightning node cores, det må vi så se.Test af Cooler Master Hyper 212 EVO V2

Skrevet af Thomas Jensen | 13-01-2021 | 0 kommentarer

Cooler Master har været kendt for deres kølere over en længere årrække, hvor deres Hyper 212 EVO har eksisteret i snart et årti, efterfulgt af Hyper 212X. Med små, men alligevel betydelige ændringer, skal vi se på Cooler Masters nyere udgave i serien; Hyper 212 EVO V2, som udkom på det danske marked i slutningen af 2020.

Vi har på Hardwareonline den seneste tid set på produkter, som befinder sig enten i en middel- eller i den høje prisklasse, hvorfor det også er værd at erkende, at det ikke er alle som vil have det bedste og dermed også det dyreste på markedet. Hyper 212 EVO har i sin tid altid været kendt for god ydelse til prisen, hvilket man skal tage i betragtning, når jeg i denne omgang vil se på version 2 af Hyper 212 EVO. Men har det været nødvendigt at ændre designet af en i forvejen ret effektiv køler til en budgetvenlige pris? Cooler Master har blandt andet renoveret størrelsen på V2, som skaber mere plads til ram og har gjort monteringen nemmere! Læs hele artiklen her!


Test af Roccat ELO 7,1 AIR

Skrevet af Heini Nielsen | 10-01-2021 | 0 kommentarerVi skal i dag se på det tredje produkt fra Roccat, som jeg har fået tilsendt, nemlig deres ELO 7.1 AIR headset. Roccat var meget ihærdige med at få mig til at se nærmere på dette headset, da de selv mener, at det er et ret godt headset, de leveret og til en helt fornuftig pris. Deres helt nye ELO 7,1 AIR headset, er et headset, som jeg fik næsten lige efter lanceringen, hvorfor anmeldelsen kommer cirka 2 måneder efter. 
Læs hele artiklen her!
Test af Steelseries Arctis 9 Wireless

Skrevet af Thomas Jensen | 07-01-2021 | 7 kommentarer


Vi skal denne gang kigge på Steelseries high-end headset; Arctis 9 Wireless, som får masser af ros fra andre anmeldere. Arctis 9 bliver rost for dens multifunktionalitet og det komfortable design! Hvis du er nysgerrig efter, og er lidt ukendt med hvem Steelseries er, så bliver dette beskrevet kort i den forrige artikel fra Steelseries; Rival 3 Wireless. Men hvis du har en passion for hardware eller en passion for gaming, så kender du med stor sandsynlighed også til navnet.

Jeg er altid nysgerrig på hvad der fremkommer af det valgte produktnavn, hvor Steelseries har valgt et navn; Arctis, som kan henføres til den nordlige polarregion. Arctis kan også oversættes til Arctic, som fremkommer fra det græske arktikos, som betyder; ”near the bear, northern”, hvilket igen refererer til den nordlige del på jorden. Nu har jeg ikke den store viden om etymologi, men det kan tyde på, at Steelseries har navngivet Arctis 9 Wireless efter noget stort, noget vedvarende, noget robust eller måske en reference til den nordiske oprindelse og de nordiske rødder. Steelseries har nemlig danske rødder helt tilbage fra 2001 på Frederiksberg! Navnet Arctis er måske simplere end først antaget, hvor designet ved nærmere eftertanke er et design, som kan ligne bøjlen på et sæt skibriller. Det kan måske på sin vis give mening, hvor Arctis kunne være en reference til kulde.

Steelseries startede sin Arctis serie tilbage i 2016, hvor der er sket en lille ændring i design, men stor forskel i hardwaren, herunder er der også en stor prisforskel mellem Arctis 1 og den nyere generation Arctis 9 og Arctis Pro Wireless. Der er tiltænkt priser i alle niveauer som alle kan være med på, og så andre som måske kræver lidt overtalelse.


Test af Fractal Celsius+ S28/S36 Prisma

Skrevet af Thomas Jensen | 03-01-2021 | 2 kommentarer


Fractal Design laver meget andet end kabinetter, hvor vi sidste gang så på Fractal Define 7 kabinettet; Artikel kan læses her. Vi skal denne gang se på to AIO vand kølere; Celsius+ S28 & S36 Prisma. Jeg gjorde blandt andet brug af Celcius+ S36 i denne artikel, hvor PG Velocita bundkortet blev testet, hvor der også er beskrivelser om temperaturen på en 3950X CPU. I april 2020 offentliggjorde Fractal Design deres Celsius+ serie, som både kan fås i en 240mm, 280mm og 360mm udgave. Det er en fornøjelse som forbruger, at mange virksomheder begynder at anerkende problematikken bag kabelføring, som Fractal har forsøgt at imødekomme med deres indbygget PWM-fan hub på radiatoren. Mange af os har set og mærket hvad Commander Pro fra Corsair, sammen med en bunke QL-blæsere fra Corsair kan give af kabler, hvilket Fractals innovative løsning, med en fan hub på radiatoren bidrager med at undgå.

Celsius+ serien blev først lanceret tilbage i 2017, hvor Fractal også har en Dynamic-serie tilhørende Celsius+ uden RGB, men giver samme muligheder på radiatoren med en fan hub. Denne mulighed er derfor ikke ny, hvor Fractal har valgt at føre samme løsning videre i deres nyere line-up; Prisma. Læs hele artiklen her!

 

Mens vi venter: 2020

Skrevet af Thomas Eriksen | 31-12-2020 | 29 kommentarer

Efter et off år hvor vi ikke havde den traditionelle året der gik tråd er vi nu tilbage med data fra 2020. 

Tråden med både flest svar og flest visninger var i år  Proshop RTX 30xx Q&A  Den har til nuværende tidspunkt fået 2286 svar og 130.335 visninger. Med undtagelse af vores Black/White liste er det den mest populære tråd nogensinde på HardwareOnline.dk.  

Mest læste artikel blev Creative Sound BlasterX Katana med 6927 visninger og medt læste nyhed blev traditionen tro Black Friday 2020 Tråden med 51975 visningerTest af Roccat Vulcan 122 AIMO

Skrevet af Heini Nielsen | 30-12-2020 | 0 kommentarer

Jeg fik en henvendelse fra Roccat, om jeg ikke havde lyst til at se nærmere på nogle af deres produkter nemlig deres Vulcan 122 AIMO-tastatur. Jeg havde hørt, at tastaturet skulle være unikt end så mange andre tastaturer på marked i dag, så ja hvorfor ikke? Jeg har i en tidligere anmeldelse fortalt, at jeg ikke har haft fornøjelsen af at have nogle af Roccat’s highend produkter til test før, så nu blev der åbnet op for en god mulighed for at se nærmere på deres produkter.
 
Vulcan 122 AIMO følger efter deres anmelderroste Vulcan 120 AIMO-model, der bliver anvendt de samme Switches, så jeg er meget spændt på at se nærmere på Roccat`s Vulcan 122 AIMO, hvad den har at byde på. Læs hele artiklen her!Test af ASRock X570 PG Velocita

Skrevet af Thomas Jensen | 27-12-2020 | 0 kommentarerVi har i denne omgang fået muligheden for at se på et bundkort, som blev lanceret sidste kvartal i 2020, og er en helt ny serie fra ASRock – X570 PG Velocita! Det har været interessant læsning at undersøge, hvilken tanke ASRock har haft bag at kalde denne nye serie Velocita. En ting er sikkert, ASRock har haft ambitiøse tanker med PG Velocita. Bundkortet kommer med blandt andet 14 power faser, 8 SATA-porte og understøtter helt op til DDR4 5000+ (O.C) ram!

For de interesserede, så står PG for Phantom Gaming, hvilket har den betydning, at PG Velocita hører til produktfamilien Phantom Gaming. Bag denne produktlinje har man et hardwaresortiment af blandt andet, grafik kort, kabinetter, kølere, ram, SSD’er og selvfølgelig bundkort, som den vi skal se på i denne omgang. ASRocks ambitiøse tanker ligger i Velocita, som kan oversættes fra italiensk og betyder hastighed. Det er i hvert fald den korte beskrivelse, hvor den mere nørdede beskrivelse læner sig op ad Velocity, som har fundament i kinematics indenfor klassisk matematik.Unboxing af Fanatec Forza Motorsport Wheel Bundle

Skrevet af Heini Nielsen | 23-12-2020 | 10 kommentarer

Denne artikel er en smule anderledes, idet den har fokus på Unboxing, hvor selve testen af produktet vil komme senere hen i en anden artikel. Jeg har valgt denne metode denne gang, fordi jeg fik en henvendelse fra firmaet Fanatec. Firmaet havde læst min anmeldelse af Logitech G923, rat og pedal sæt, hvorefter de skrev til mig, om jeg ikke havde lyst til at se nærmere på deres produkt.
Det er naturligvis et tilbud, jeg ikke kan afvise, da Fanatec er en af de større producenter, der har høstet anerkendelse verden rundt for deres kvalitet samt mange muligheder inde for Sim-Racing.
Jeg havde dog ikke lige forventet, at modtage otte tilsendte pakker, som du kan se på billedet. Læs hele artiklen her!12345678910111213141516171819202122232425...Sidste