Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

Ny 2K overvågning fra Arlo Technologies

Skrevet af Kristian | 08-07-2024 | 4 kommentarer

Nyt fra Arlo Technologies

Overvågning til privat brug er blevet mere populært, og mere tilgængeligt for den enkelte dansker.
Moderne overvågningssystemer tilbyder ikke kun sikkerhed, men også en række smarte funktioner, der gør det nemt at holde øje med hjemmet, uanset hvor du befinder dig.Corsair iCUE Link K150i RGB

Skrevet af Thomas Eriksen | 03-07-2024 | 0 kommentarer

Så er det blevet tid til at teste en køler igen, og denne gang er der tale om en køler med det mundrette navn Corsair iCUE Link K150i RGB. Bag navnet gemmer der sig en række ting, som vi kommer til at kigge på senere i denne anmeldelse.

Første indtryk er som altid med Corsair rigtig fornuftigt: en flot, iøjnefaldende kasse, der gør sig godt på en hylde i en fysisk butik, hvis vi altså stadig havde den slags. :-) Men nu er det jo ikke kassen, der er interessant, så det gik hurtigt med at få åbnet den og lagt alle delene ud på bordet. I modsætning til de fleste andre AIO-kølere, jeg har rodet med, er der ikke individuelle kabler til den enkelte blæser. I stedet benytter de Corsairs iCUE LINK-system, hvor man kun skal forbinde den første blæser og så blot forbinde de andre via det interne link-system på blæserne. læs mere her Elegoo Saturn 4 - 12K 3D Printer

Skrevet af Kristian | 25-06-2024 | 4 kommentarerVi har fået tilsendt endnu en 12K 3D printer fra Elegoo. Deres Saturn 4, hvor vi tidligere har kigget på Saturn 3 Ultra.
Saturn 4 kommer med forbedringer, som autoleveling-funktion og et nyt cover. Der er også ændret på byggepladen, hvilket jeg oplevede som en væsentlig forbedring!

Som forgængeren laver den virkelig flotte print.


Et kig på back-connector motherboard og kabinet!

Skrevet af Kristian | 19-06-2024 | 5 kommentarerVi har modtaget et kabinet fra Coolermaster - deres Masterbox 600.
Et mid tower, som på overfladen ligner mange andre kabinetter med meshfront og glaspanel. Men kabinettet skiller sig ud, fordi der er mulighed for back-connector motherboard!
Til at supplerer kabinettet har vi modtaget ASUS TUF GAMING Z790-BTF - et motherboard som giver mulighed for at tilslutte kablerne på bagsiden, dermed er de gemt væk og ude af syne i selve kabinettet.Enermax StarryKnight SK30 Pc build fremvisning

Skrevet af Heini Nielsen | 11-06-2024 | 0 kommentarer

Nogle af jer ønskede, efter vores unboxing af Enermax StarryKnight SK30 kabinettet og deres Aquafusion AIO, om vi kunne fremvise et lille build med deres dele. Så jeg gik i gang sammen med Morten med at finde nogle forskellige dele frem, som jeg syntes kunne passe godt til netop Enermax produkterne, som vi har fået hjem. Det er ikke nye high-end produkter, jeg har valgt, da Enermax ikke er rettet mod det publikum, men mere midt-range. Et af produkterne måtte jeg dog skifte ud undervejs, som I vil se lidt længere ned i vores fremvisning. Jeg vil sige med det samme, at det ikke bliver en stor gennemgang af hver del, men mere en billedfremvisning, så I kan se, hvad jeg har brugt. Jeg vil dog nævne lidt hist og her om, hvordan det har været at bygge PC'en op i Enermax StarryKnight SK30 kabinettet, og uden at afsløre for meget nu, så har jeg været meget positivt overrasket over Enermax produkterne.

Læs og se forløbet lige HER Test af Corsair iCUE LINK RX120 RGB 120mm Fan

Skrevet af Mut_one | 06-06-2024 | 0 kommentarer
Jeg har fået lov til at teste Corsair's iCUE Link RGB-fans 120 x 25mm. Det er et starterkit, Jeg taler om. Jeg vil komme ind på softwaren, RGB-lyset og styringen af både lyset og de tre fans. Jeg vil også berøre performance og nogle specifikationer. 

Priserne starter fra 766 kr. på Pricerunner. Link her til finder du nederst på siden.


Test af Moza R5 Bundle

Skrevet af Thomas Eriksen | 01-06-2024 | 0 kommentarer

Jeg har i mange år ønsket mig en racingsimulator, men pladsen har været et stort problem. Med et kontor på beskedne 6½ m2 har det ikke været muligt at installere noget, der bare minder om en racingsimulator. Udover den manglende plads har prisen også været en begrænsende faktor, da rigtige simracinghjul nemt koster 10.000 kr, og så har man endda ikke engang investeret i specialrat og avancerede pedaler. Så for mig har det primært begrænset sig til et Logitech G29, og det er uden tvivl en kæmpe opgradering fra at spille med en controller eller lignende. Men lige meget hvor hårdt man prøver, kan man ikke komme udenom, at det mere er et stykke legetøj end noget, man kan køre seriøs simracing med.  Læs mere herFrostpunk 2 Edition: SAPPHIRE PURE AMD Radeon™ RX 7700 XT Graphics Card Emerges from the Frost

Skrevet af Heini Nielsen | 16-05-2024 | 4 kommentarer


Frostpunk 2 Edition: SAPPHIRE PURE AMD Radeon™ RX 7700 XT Graphics Card Emerges from the Frost
The Frostpunk 2-themed AMD Radeon™ RX 7700 XT graphics card will be the perfect match for the highly anticipated video game from 11 bit studios.

Test af Elegoo Neptune 4 Max

Skrevet af Heini Nielsen | 12-05-2024 | 0 kommentarer

Vi har igen fået en 3D-printer hjem fra Elegoo, nemlig deres Neptune 4 Max, som er deres største model i deres Neptune-serie. Sidste gang så vi på deres Saturn 3 Ultra 12K-printer, som var en resinprinter.

Denne gang er det så tid til at prøve en FDM-printer fra deres side af. Vi vil igen tage udgangspunkt i, hvordan oplevelsen ville være for en person, som er helt ny inden for 3D-printerverdenen. Dette skyldes, at vi ikke har haft andre FDM 3D-printere til test før nu, så vi har ikke så meget at sammenligne med. Og på grund af, at vi selv er meget nye inden for dette område.

Så på den baggrund vil vi ikke gå i dybden med selve printeren.

Læs hele testen herDet koster det at eje en Tesla Model 3 i 4 år

Skrevet af Thomas Eriksen | 07-05-2024 | 55 kommentarer

Sidste år lavede jeg en artikel omkring hvad det har kostet mig at eje min Tels Model 3 LR i 3 år. Nu er der så gået et år mere og jeg tænker derfor det er på tide med en opdatering. Det sidste år har jeg kørt 23867 km og det er det mindste jeg har kørt siden jeg fik den. Jeg har simpelthen ikke haft så mange møder der krævede at jeg kørte ekstra lige som ferien sidste sommer foregik med fly og derfor ikke talte op på bilens forbrug. Det er ret interessant at se, om det har påvirket mine omkostninger i løbet af året. Læs hele artiklen her


 

12345678910111213141516171819202122232425...Sidste