Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Turtle Beach REACT-R™ Controller

Skrevet af Heini Nielsen | 26-09-2022 | 0 kommentarerKan man få kvalitet og samtidig ikke behøve at skulle tømme bankkontoen? Det korte svar er ja.

Vi har fået lov at teste Turtle Beach React-R controller. En kablet kontroller, der er kompatibel med Xbox Series X/S – XBOX ONE samt Windows 10/11.Test af Gigabyte 3080 Ti Gaming Oc

Skrevet af Heini Nielsen | 19-09-2022 | 6 kommentarerNU er tiden kommet til at se nærmere på Gigabytes 3080 Ti Gaming Oc grafikkort. Et kort, som har været nærmest umuligt at få fat i. Når jeg endelig fat et kort til salg, så var prisen sky høj. Der er heldigvis sket en masse indenfor pris niveauet de sidste par måneder. Priserne på grafikkort nærmest styrtdykker, hvilket ser ud til at fortsætte med at falde. Vi har nye generationer af grafikkort på trapperne, hvorfor mine tanker sammenlagt med priserne spekulerer på, om nu er det rette tidspunkt at købe et nyt grafikkort.
Jeg vil i denne omgang fokusere mest på resultater, da det er et grafikkort, som er blevet vist frem en del gang på andre test sider. 

Jeg vil samtidigt lige fortælle, at jeg for ganske nylig har bygget en helt ny Test-Pc op til formålet; nemlig at teste grafikkort. Et system, som jeg glædeligt vil frem på et senere tidspunkt. Det medfører, at alle resultaterne er helt nye, med de nyeste driver og det der nu hører sig til. Alle grafikkortene er testet over samme periode, en proces, som har taget en del tid, idet 5 grafikkort er testet af på engang. Læs hele artiklen her!           


Turtle Beach VelocityOne

Skrevet af Thomas Jensen | 16-09-2022 | 8 kommentarer

Med hovedsæde i Californien; San Diego, er en af de ledende på markedet indenfor blandt andet gamerlyd og tilbehør til gamerindustrien; Turtle Beach, som har rødder tilbage til 1975 med grundlæggerne Roy Smith og Robert Hoke i New York. Uden at gå for meget tilbage i historien, eftersom den nyere tid og produktet der skal ses på i dag er lidt mere spændende, så startede Turtle Beach med budgetvenlige systemer til musikindustrien, hvor Turtle Beach i starten af 90’erne bevægede sig over i lydkorts til andet computertilbehør. Turtle Beach Softworks som firmaet hed dengang, blev på daværende tidspunkt solgt og skiftede navn til Voyetra Turtle Beach. Med et større hop i tiden opkøbte Turtle Beach Roccat GmbH i 2019 og har før dette også bevæget sig ind på områder som; headsets, tastaturer, mus, musemåtter og meget andet. Dette kan måske også give dig svaret på, hvorfor navnet Turtle Beach er at se på Roccats officielle hjemmeside og omvendt.

I dag skal der ses på noget i en lidt anden kategori, nemlig et YOKE-setup fra Turtle Beach; VelocityOne, som blev lanceret d. 17 december 2021.

Turtle Beach VelocityOne Universal Flight Control System er et realistisk, præcist og modulært flysystem, som blandt andet henvender sig til spillet Microsoft Flight Simulator, som også reklameres med på æsken samt medfølgende pjece. Dette udelukker naturligvis ikke andre flyspil! Ifølge Turtle Beach, er VelocityOne bygget på realisme med inkluderet modulært throttle-system, hvilket vil give den autentiske flyoplevelse! VelocityOne er både egnet til Xbox- og PC-brugeren! Læs hele artiklen her!


Test af ASUS ROG Chakram X

Skrevet af Heini Nielsen | 12-09-2022 | 0 kommentarer

ASUS ROG Chakram X:

Hvad definerer en god mus? Ja det er der nok lige så mange meninger om, som der er mennesker i Bilka en fredag aften. Nogle foretrækker deres mus lette og slanke, mens andre ønsker en tungere mus og med ekstra features. Sidstnævnte fås i den grad med ASUS ROG Chakram X.

Vi har fået lov til at testkøre musen og give en let anmeldelse. Læs hele artiklen her!Unboxing af Gigabyte - AORUS C500 GLASS

Skrevet af Heini Nielsen | 29-08-2022 | 1 kommentarer

Introduktion:
Gigabyte har tilbage i maj tilføjet et nyt kabinet til familien. Der er tale om et kabinet i C serien, som er en række kabinetter der alle besidder et glaspanel. Serien tilbyder allerede C200, C300 og C700.

Vi har fået lov til kigge lidt nærmere på AORUS C500 - Et ATX mid-Tower kabinet. 

Læs hele artiklen her!


Creative Sound Blaster Katana V2

Skrevet af Thomas Jensen | 17-08-2022 | 11 kommentarer

I sidste kvartal i år 2021 lancerede Creative deres nye og opgraderet udgave af den populære og velroste Soundbar Katana V2. Katana V1 blev rost til skyerne af forbrugerne og med kun få kritikpunkter.

Spørgsmålet er hertil så, hvordan Creative har opgraderet den i forvejen næsten perfekte gamer soundbar? Det kan tyde på, at Creative i hvert fald har lyttet til deres forbrugere af den forhenværende Katana, hvor flere af mine egne kritikpunkter er blevet til positive punkter i Katana V2.

Du kan læse artiklen af Katana V1 på dette link. Hvorvidt et re-design og opgradering af forrige version bringer andre kritikpunkter til sig eller om Katana V2 kan nøjes med at fjerne de forhenværende negativer, det kan du læse mere om i artiklen. En ting er dog sikkert, at Creative i hvert fald har forsøgt at skabe en All-In-One-enhed, som stadig giver dig et knald af en lydoplevelse!


Test af iiyama G-master GB3467WQSU

Skrevet af Heini Nielsen | 06-07-2022 | 11 kommentarerVi har fået lov til at kigge nærmere på det japanske mærke iiyamas nye gaming monitor. Den første 34” 165 Hz gaming monitor med en annonceret responstid på bare 0.4 ms. Der er tale om en opløsning på 3440X1440 og et 1500r buet VA-panel. Skærmen henvender sig ifølge iiyama sig til de dedikerede gamers, og med den lave responstid og de 165 Hz så vil skærmen gøre sig godt i alle typer spil. Dog kan den store størrelse på skærmen skræmme nogle FPS gamers.
iiyama er et mærke som har eksisteret siden 1972, men nok ikke er et navn som de fleste danskere genkender. De laver touchscreens, desktop monitors og monitors til gaming. De er kendte for at lave kvalitetsskærme med gode specifikationer uden at du som forbruger skal springe banken. Dette gør sig også gældende for iiyama G-master GB3467WQSU – Red Eagle, som kan fås til omkring 3800 kr.
Test af Gigabyte Radeon RX 6500XT GAMING OC 4G

Skrevet af Thomas Eriksen | 29-06-2022 | 8 kommentarer

Denne gang skal vi kigge på Gigabyte Radeon RX 6500XT GAMING OC 4G, ja du læste rigtigt modsat nærmest alle andre kort på markedet så har RX6500 kun 4 GB RAM og det bliver spænende at se hvad det betyder for ydelsen. Men jeg kan allerede nu komme med et kvalificeret bud på at kortet vil yde rimeligt okay i 1920*1080 men alle opløsninger over vil ikke være noget det er glad for, men lad os kigge på det og som om mine forudsigelser er rigtige. Læs hele artiklen herGiveaway konkurrence

Skrevet af Heini Nielsen | 10-06-2022 | 59 kommentarer

Den heldig vinder er fundet så husk at tjekke jeres besked box for at se om det lige er dig som har vundet smiley 

Jeg har nu mulighed for, at kunne oprette en Give Away konkurrence til jer, vores trofaste brugere, her på Hardwareonline.dk, nemlig et kabinet fra SSUPD.
Deres: MESHLICIOUS ITX.Test af Loewe Bild i.65 Dr+ samt ny samarbejdes partner LBS i Frederikshavn

Skrevet af Heini Nielsen | 05-06-2022 | 8 kommentarer

I kraft af et nyt samarbejde med virksomheden Lyd & billede i Frederikshavn etableret i 2001, herunder ejer Laust Nielsen, har vi i denne anmeldelse opnået muligheden for at teste et tv fra Loewe: et Bild i.65 med en pris på 27.999 kr.12345678910111213141516171819202122232425...Sidste


ANNONCE