Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Creative SoundBlaster Blaze V2

Skrevet af Asbjørn | 26-01-2023 | 0 kommentarerMidt i en mængde anmeldelser af highend headsets, er der landet noget helt andet på vores bord i dag. Vi skal nemlig teste SoundBlaster Blaze V2 fra gode gamle Creative.  
 
Der er tale om et headset i den billige ende af skalaen, faktisk kan dette headset erhverves for blot 50 euro på Creatives hjemmeside – Altså omkring 372 i danske kroner.  Cooler Master XG Plus 850 Platinum

Skrevet af Thomas Jensen | 23-01-2023 | 0 kommentarer

Jeg har gennem længere tid været i dialog med Cooler Master om, hvornår de ville træde ind på PSU-markedet med strømforsyninger, hvor der er mulighed for at se wattforbruget, både fysisk på strømforsyningen, men samtidig også i deres software. Jeg tænker nu ikke, at mine ord har haft denne indflydelse, men det har været en efterspurgt tilføjelse fra flere sider, som Cooler Master nu har mulighed for at præsentere i deres PSU-Line-up! Cooler Master lancerede tilbage i 2022 deres XG-serie, hvor du har mulighed for at følge wattforbruget i to udgaver i serien. Non-plus og Plus af; Cooler Master XG 850 Platinum! Dette giver dig, med interesse indenfor både RGB og non-RGB, mulighed for at få en strømforsyning indenfor effektivitetsniveau Platinum. RGB-versionen har dog den fordel for dig, der foretrækker en strømforsyning med on-display wattforbrug, så du kan se wattforbruget på Plus-versionen, hvilket du ikke kan på den anden.

Der er noget der tyder på, at hardwareleverancen ligeledes er på vej i den rigtige retning igen, hvorfor XG 850 Platinum på nuværende tidspunkt også er til at få fingrene i! Det har været lidt en ambivalent følelse, at belyse produkter, hvor produkterne på hylderne er tomme på det danske marked!

Nyt hardware med nye tilføjelser, kommer altid til en lidt højere pris. Men lad- os se på, hvad du får for pengene i denne unboxing! Læs hele artiklen her!


Test af Roccat Vulcan II Mini

Skrevet af Heini Nielsen | 16-01-2023 | 0 kommentarer


Er det størrelsen eller gørelsen?

Endnu et mini keyboard til test. Denne her gang fra tyske Roccat. Jeg har netop lavet en anmeldelse af SteelSeries Apex 9 Mini, som er et 60 % keyboard. Med Roccat Vulcan 2 Mini får du et keyboard, som er en anelse større; hele 5 % procent. 

Hvilken effekt har de sidste 5 %?


Mens vi venter 2022

Skrevet af Thomas Eriksen | 30-12-2022 | 41 kommentarer

Så er året ved at være gået og derfor skal vi have gang i den traditionsrige året der gik tråd. Men først vil jeg gerne benytte lejligheden til at ønske alle et godt nytår. 

Her i 2022 blev det helt store diskussions emne Rusland og Ukraine og den tråd med flest svar var da også en af dem, men da jeg ikke synes at vi skal bringe dårlig stemning frem her på årets næst sidste dag springer jeg den over og vi kan istedet kigge på den næst mest populære tråd fra 2022 AMD RX7000 (GPU) Tråden Den havde 674 svar og 24143 visninger . Det er ret imponerede når man tænker på at den er oprettet 15 oktober. 

Den mest viste tråd nogensinde på HardwareOnline.dk er HOL overtager hwt.dk domæner den har kun 57 svar men 2.440.640 visninger. Det er tråden som man lander på hvis man prøver at åbne hwt.dk. Nr 2 er Proshop RTX 30xx Q&A den er fra 2020 og den gang var den den mest populære tråd i 2020. Den er nået op på 342.562 visninger og 3048 svar. Test af SteelSeries Apex 9 Mini

Skrevet af Heini Nielsen | 14-12-2022 | 0 kommentarer

Mini, mikro! Det nye tastatur fra SteelSeries  tager ikke meget plads på dit skrivebord.

Vi har fået lov til at teste et nyt tastatur fra SteelSeries. 9-serien kommer i to forskellige modeller. Apex 9 TKL og Apex 9 Mini.

Der er ikke forskel på de to modeller udover størrelsen.?
Tastaturet fås pt. til 1049 kr.


Test af EPOS EXPAND VISION 1

Skrevet af Heini Nielsen | 08-12-2022 | 0 kommentarer

Endnu et webcam til test. Denne her gang et 4K webkamera fra danske EPOS, som har specialiseret i god lyd gennem mange år.

EPOS EXPAND VISION 1 imponerer på både billede og lydsiden, men har også et prisskilt i den høje ende. 

Kan EPOS retfærdiggøre en pris på 1300-1400 kr.?   Unboxing af NZXT C1000 GOLD PSU

Skrevet af Heini Nielsen | 02-12-2022 | 0 kommentarerHvis du allerede har købt H5 elite kabinettet, så ligger det lige til højrebenet at smide NZXT C1000 GOLD PSU oveni. 

C1000 GOLD giver dig 1000 Watt, som er ideel til gaming og arbejdspc'er med flere GPU'er og kraftige CPU'er. Test af Sound Blaster Katana V2X

Skrevet af Heini Nielsen | 28-11-2022 | 2 kommentarerBevæg dig ind i realistisk lydfordybelse med den helt nye Sound Blaster Katana V2X. Det er en Sound-bar med en helt ny finish og kompakt subwoofer, som nemt kan passes ind i trange rum, perfekt til alle opsætninger, og behovet for hjemmeunderholdning. Om det drejer sig om er til tv-stuen eller en Gaming pc, ja så kan en Sound Blaster Katana V2X være en oplagt mulighed.

Sound Blaster Katana V2X, bringer ikke kun berømte funktioner tilbage fra den originale Sound BlasterX Katana, som f.eks. udvidet Tri-forstærket design drevet af vores Multi-core DSP. Dette helt nye Sound-bar system indeholder ligeledes en række opgraderinger, som jeg tænker, du vil elske. Multi-kanal gaming Sound-bar leverer ikke kun mere kraft end før, den har samtidig evnen til at gengive naturlig, og realistisk lyder med den certificerede Dolby Audio-dekoder. Den vil give dig en utrolig filmiske underholdnings oplevelser med minimal indsats i dit eget hjem. Sammen med installationen af opgraderede Dome-diskanter i stof, hvilken er opdateret med et væld af tilslutningsmuligheder, Sound Blaster akustik.Black Friday Tråden 2022

Skrevet af Thomas Eriksen | 22-11-2022 | 237 kommentarer

Siden Black friday kom til Danmark for første gang, for lidt over 10 år siden er det blevet en fast udsalgs tradition og i år er ingen undtagelse. Men som vi har set de senere år så har mange butikker allerede startet med Black November, black week og en række andre farve kombinationer for at prøve at skille sig ud. Men det er altså først på fredag at det går rigtigt igang og det bliver spænnende at se om der er noget stort i vente i år. For sidste år var noget flad da butikkerne havde svært ved at skaffe nok varer og, så er der jo ikke stor årsag til at sælge de få varer man kunne få med store rabatter. 

Men i år kunne godt være anderledes, grundet den høje inflation og stigende energipriser, så er der mange der har holdt igen med forbruget, så for første gang i flere år er der chance for at der faktisk er en del god tilbud på spænnende produkter. 

Vi har igen i år lavet et samarbejde med Pricerunner hvor vi benytter deres Widgets til at liste priserne fra en række kategorier. For god ordens skyld skal jeg naturligvis oplyse at vi får del i den provision der tjenes på salg der foretages gennem disse men om du vil bruge linket i disse widgets eller om du vil poste og bruge et link i tråden står dig totalt frit for.Test af Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max

Skrevet af Heini Nielsen | 21-11-2022 | 0 kommentarer

Jeg har fået et nyt headset ind af døren fra Turtle Beach, nemlig deres helt nye Stealth 700 Gen 2 MAX, som er et stilfuldt trådløst gaming-headset, designet specifikt til Pc og Ps5 – konsollerne, men er kompatibelt med stort set alt andet.

Men hvad adskiller så dette headset fra andre headsets?  Vi har nemlig med et headset at gøre, som koster omkring 1. 600 kr. Det må siges, at hvile i den høje ende af skalaen, hertil vil jeg dog med det samme fortælle, at sidste gang jeg havde et headset i hånden fra Turtle Beach, der blev jeg meget imponeret over lyden, samt kvaliteten, kan det gøre sig gældendende igen?   

Derudover om den høje pris er retfærdig? Jeg har derfor tilbragt lidt over en uge med Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX for at finde ud af netop det. Læs hele artiklen her12345678910111213141516171819202122232425...Sidste


ANNONCE