Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger


Philips Evnia 49M2C8900

Af Heini Nielsen | 21-10-2024 | 276 visninger | 0 kommentarer


Producent: Philips
Sponsor: Philips
Philips Evnia 49M2C8900

Unboxing og Første Indtryk af Philips Evnia 49M2C8900 – Den Ultimative Skærm til Sim Racing

I samarbejde med Philips har jeg modtaget den imponerende Philips Evnia 49M2C8900, som jeg vil integrere i mit sim-racing cockpit. Denne model er en massiv 49-tommer QD OLED-skærm, og jeg har allerede lavet en unboxing-video, hvor jeg udforsker det første indtryk af denne storskærm. Tidligere har jeg testet Philips Evnia 34M2C8600, som virkelig imponerede mig, så jeg var spændt på at se, hvad denne større model kunne tilbyde. Skærmen er en af de nyeste tilføjelser til Philips' Evnia-serie, og den er skræddersyet til at levere en fantastisk gaming- og sim-racingoplevelse.
Prisen ligger på ca. 8000 kr., hvilket jeg bestemt ikke synes er galt for en skærm af denne kaliber.

Lad os først tage et kig på, hvad der gør Philips Evnia 49M2C8900 så speciel.




Tekniske Specifikationer – Skærmens Styrker

Den Philips Evnia 49M2C8900 er en 49-tommer ultrabred QD OLED-skærm med et billedformat på 32:9, der giver en utrolig panoramisk oplevelse, især i racing-simulationer, hvor et bredt synsfelt er en stor fordel. Med en maksimal opløsning på 5120 x 1440 pixel og en opdateringsfrekvens på 240 Hz, er denne skærm bygget til at levere både skarphed og flydende grafik.

  • Panelstørrelse: 48,9 tommer / 124,3 cm
  • Billedformat: 32:9
  • Skærmteknologi: QD OLED
  • Kontrastforhold: 1.500.000:1
  • Lysstyrke: HDR E/P: 1000 nit (maks.)
  • Farveskala: NTSC 127,4 %, sRGB 153,1 %, Adobe RGB 125,2 %
  • Svartid: 0,03 ms (grå til grå)
  • Opdateringsfrekvens: Op til 240 Hz
  • Betragtningsvinkel: 178° (V) / 178° (L)
  • Scanningsfrekvens: 30-388 kHz (V) / 48-240 Hz (L)
  • Pixeltæthed: 108,77 PPI

Med en pixeltæthed på 108,77 PPI får man krystalklare billeder og utroligt detaljerede scener, som virkelig kan være med til at forbedre den samlede spiloplevelse. Skærmen har også AMD FreeSync™ Premium Pro og G-SYNC-kompatibilitet, som sikrer flydende grafik uden screen tearing, uanset om du kører igennem skarpe sving i en sim-racer eller kæmper dig igennem et hektisk FPS-spil.

Ideel til Sim Racing – Perfekt Pasform til Cockpit

For mit sim-racing cockpit er det vigtigt med en bred skærm, som kan give den mest realistiske følelse af at være på racerbanen. Den ultrabrede 32:9-skærm gør dette muligt, og med den buede skærm på 1800R, giver den en omsluttende følelse, der virkelig placerer dig midt i handlingen. De buede kanter hjælper med at minimere forvrængning i hjørnerne, så det visuelle billede forbliver præcist og klart.

Jeg har tidligere nævnt Philips Evnia 34M2C8600, som jeg var meget imponeret over. Da jeg havde en fantastisk oplevelse med den model, kontaktede jeg Philips for at få fingrene i 49M2C8900 til at teste i mit sim-racing setup. Skærmen er naturligvis større og tilbyder endnu mere skærmplads, hvilket er perfekt til racing og spil, der kræver bred synsvinkel.
Læs Test af Philips Evnia 34M2C8600 HER 


Forbedrede Visuelle Detaljer og Ydeevne

Skærmens HDR E/P: 1000 nit sikrer, at der er stor dybde i kontrasterne, uanset om du spiller i mørke omgivelser eller i dagslys. Med understøttelse af DisplayHDR True Black 400 får du en autentisk HDR-oplevelse, hvor farver og detaljer står utroligt skarpt.

Farvegengivelsen er i top, da skærmen dækker 99 % af DCI-P3-farveskalaen, hvilket giver dig præcise farver, som er kritiske for en livagtig simuleringsoplevelse. Skærmen understøtter også en farvedybde på 1,07 milliarder farver (10-bit), så uanset om du sidder i en mørk tunnel i et racerspil eller nyder landskabet fra din lastbil, vil du opleve klare og præcise farver.

Tilslutningsmuligheder og Ekstra Funktioner

Skærmen kommer med et bredt udvalg af tilslutningsmuligheder, hvilket gør det nemt at integrere den i dit setup. Her er, hvad du får:

  • HDMI 2.1 x 2
  • DisplayPort 1.4 x 1
  • USB-C x 1 (med DP Alt-tilstand og strømforsyning)
  • USB-hub med 4 USB-A-porte (to af dem understøtter hurtig opladning)
  • Audio-udgang

Denne kombination af porte betyder, at du kan forbinde flere enheder og samtidig få glæde af skærmens lynhurtige overførselshastigheder og muligheder for opladning af eksterne enheder via USB-C.

Skærmen har også Ambiglow-teknologi, som er en 3-sidet lysfunktion, der skaber et omgivende lys bag skærmen, hvilket yderligere forbedrer oplevelsen under spil.

Samlet Konklusion: En Sim-Racers Drømmeskærm

Efter min første test er jeg allerede imponeret over Philips Evnia 49M2C8900. Det er tydeligt, at denne skærm er designet til at levere en uovertruffen gaming- og sim-racingoplevelse. Med dens store skærmstørrelse, utrolige kontrastforhold, lynhurtige svartider og flydende opdateringsfrekvens er denne model en klar vinder for enhver, der ønsker en omsluttende oplevelse i deres spil. Kombineret med dens brede tilslutningsmuligheder og elegante design, står den som et must-have til ethvert sim-cockpit.

Glæd jer til at se skærmen i aktion, når jeg fremviser den i kommende anmeldelser af sim-udstyr. Hold øje med Hardwareonline.dk for mere indhold, og husk at se unboxing-videoen. smiley
I kan os læse mere om skærmen lige HER

Se priserne hos PriceRunner


Til sidst får I lige et par teaser-billeder for dem som nåde helt ned i bunden af ariklen. smiley