Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger


Turtle Beach Kone II AIR

Af Heini Nielsen | 03-10-2024 | 53 visninger | 0 kommentarer


Producent: Turtle Beach
Sponsor: Turtle Beach
Turtle Beach Kone II AIR

Anmeldelse: Turtle Beach Kone II AIR

Turtle Beach har længe været kendt for deres gaming-headsets, men med Kone II AIR demonstrerer de også deres evne til at levere højtydende gaming-muse. Kone II AIR er en trådløs mus designet til både hardcore gamere og dem, der ønsker en pålidelig mus til daglig brug. Med en ergonomisk form, høj præcision og op til imponerende 350 timers batterilevetid, positionerer den sig som en alsidig og kraftfuld mulighed for enhver bruger.

Musen byder på en række avancerede funktioner, herunder en 26.000 DPI optisk sensor, og et 4D-scrollhjul, der giver ekstra kontrol i spillet. Prisen ligger omkring 1200 kr, hvilket placerer den i premium-segmentet. Men med så mange funktioner og en ergonomisk form, der passer til både mellemstore og store hænder, er spørgsmålet: Lever Kone II AIR op til forventningerne og prisen? Det vil vi undersøge i denne anmeldelse, hvor jeg har testet musen i spil som Counter-Strike 2, Call of Duty, og til daglig brug på kontoret.




Specifikationer:

  • Ergonomisk form: Til mellemstore og store hænder og alle greb

  • Trådløs teknologi: Lagfri 2,4 GHz trådløs og Bluetooth® dobbelt forbindelse

  • Batterilevetid: Op til 350 timer i Bluetooth®-tilstand / 130 timer i trådløs tilstand

  • Knapper: Design med flere knapper, der understøtter 21 programmerbare funktioner

  • Scrollhjul: Multifunktionelt 4D-scrollhjul med frit spin og hældning

  • Sensor: Dynamisk nøjagtighed med 26k DPI og 650 IPS (16,5 m/s) optisk sensor

  • Switch: TITAN Switch Optical for hurtige og tilfredsstillende klik

  • Holdbarhed: Op til 100 millioner klik-livscyklus

  • Glidere: Rene, varmebehandlede PTFE-glidere for jævne bevægelser

  • Belysning: Programmerbar RGB-belysning med to zoner

  • Opladning: Let, flettet PhantomFlex™-opladerkabel

  • NVIDIA® Reflex-kompatibel


Kassens indhold

Når du åbner boksen til Turtle Beach Kone II AIR, får du alt, hvad du behøver for at komme i gang med både gaming og daglig brug. I boksen finder du:

  • Turtle Beach Kone II AIR musen: Selve den trådløse gaming-mus, som er klar til brug med både 2,4 GHz trådløs forbindelse og Bluetooth.

  • USB-A til USB-C PhantomFlex™ opladerkabel: Et let og fleksibelt kabel, der gør det muligt at oplade musen, mens du bruger den. Kablet er så fleksibelt, at det næsten ikke føles som om, du har en ledning tilsluttet.

  • USB-modtager: Den lille 2,4 GHz USB-dongle, som giver dig en hurtig og stabil trådløs forbindelse til din PC eller konsol.

  • Quick Start Guide: En nem og overskuelig vejledning til at komme hurtigt i gang med opsætning og brug af musen.

  • Garantiinformation: Information om den medfølgende garanti.

Med dette sæt får du alt, hvad du behøver for at bruge Kone II AIR både trådløst og kablet, hvilket sikrer en fleksibel og problemfri oplevelse fra start.









Design og Komfort

Turtle Beach Kone II AIR har et design, der er skabt til både mellemstore og store hænder, hvilket gør den komfortabel til lange spilsessioner. Musens form passer til alle grebstyper, hvad enten du foretrækker palm, claw eller fingertip grip, hvilket gør den alsidig og behagelig uanset din spillestil.

Musen er udstyret med et design med flere knapper, der understøtter hele 21 programmerbare funktioner. Dette gør den yderst fleksibel, især for gamere, der har brug for mange makroer eller genveje i deres spil. TITAN Switch Optical-knapperne er også en tilføjelse. De giver en hurtig og præcis aktivering med en taktil fornemmelse, hvilket sikrer, at hvert klik føles tilfredsstillende. Knapperne er testet til at holde i op til 100 millioner klik, hvilket giver langvarig holdbarhed og pålidelighed.

Kone II AIR er også udstyret med rene, varmebehandlede PTFE-glidere, som sikrer, at musen glider glat hen over musemåtten. Disse glidepads er designet til at minimere friktion og giver en jævn, præcis bevægelse, der er afgørende for hurtige reaktioner og præcise bevægelser i spil. De PTFE-glidere er kendt for deres holdbarhed, hvilket betyder, at de vil yde på et højt niveau selv efter mange timers brug.










Jeg vejede Turtle Beach Kone II AIR til 111 gram, hvilket placerer den i den tungere ende af de mus, jeg har testet. På trods af vægten føles musen dog utrolig komfortabel i hånden, hvilket gør, at vægten ikke bliver så mærkbar under længere gaming-sessioner. Det solide greb og den gode balance sørger for, at musen ligger rigtig godt i hånden, hvilket giver en positiv brugeroplevelse, selv ved intensivt brug.





Software

Turtle Beach Kone II AIR kommer med ROCCAT’s Swarm software, som giver dig mulighed for at tilpasse musen efter dine præferencer. Softwaren er intuitiv og nem at bruge, hvilket gør det let at justere indstillingerne, selv for dem der ikke er vant til at bruge avanceret software.

Med Swarm kan du justere DPI-niveauerne op til 26.000, tildele funktioner til de 21 programmerbare knapper, og oprette komplekse makroer til specifikke spil. Softwaren gør det også muligt at finjustere musens RGB-belysning, hvor du kan vælge mellem flere effekter og farver, så du kan matche musens udseende med dit øvrige setup.

Swarm-softwaren giver dig også mulighed for at gemme flere profiler, hvilket betyder, at du kan skifte mellem forskellige indstillinger til forskellige spil eller brugsscenarier. Dette gør Kone II AIR utroligt fleksibel og tilpasset både til gaming og daglig brug.




Kone II AIR kommer også med programmerbar RGB-belysning, som tilføjer en flot visuel dimension til musen. RGB-belysningen er opdelt i to zoner, der kan tilpasses efter dine præferencer via Turtle Beach's software. Her kan du vælge mellem et bredt udvalg af farver og effekter, såsom pulserende lys, farveskift og fast lys, så du kan give musen et personligt præg eller matche den med dit øvrige setup.

RGB-belysningen er ikke kun æstetisk; den kan også være funktionel. Du kan f.eks. konfigurere lyset til at indikere DPI-indstillinger eller batteriniveau, hvilket gør det nemmere at holde styr på musens status uden at skulle bruge software under intense gaming-sessioner. Dette giver en god balance mellem stil og praktisk anvendelighed, som man forventer af en mus i premium-segmentet.



Ydeevne

Turtle Beach Kone II AIR leverer en imponerende ydeevne, der virkelig kan tilfredsstille både casual og seriøse gamere. Med en DPI på op til 26.000 og en maksimal hastighed på 650 IPS (inches per second) giver musen en utrolig præcision og responsivitet, der er essentiel for hurtigt reaktionsspil som Counter-Strike 2 og Call of Duty.

Den optiske sensor sikrer, at bevægelser registreres præcist, hvilket gør det nemt at sigte og ramme, selv i intense spilsituationer. Desuden er musen udstyret med forsænkede knapper, der giver en hurtig og tilfredsstillende klikoplevelse, hvilket betyder, at du kan udføre kommandoer med minimal indsats.

Under længere spilsessioner følte jeg stadig, at musen var behagelig at bruge en ting som jeg var ret spænd på at teste nu når musen er op i en tunger vægt klasse, men jeg blev ret positiv overasket her.

Daglig Brug og Funktioner

Til mit daglig brug har Kone II AIR klaret sig rigtig godt. Den trådløse forbindelse fungerer upåklageligt, og jeg har især været glad for den dobbelte forbindelse, som giver mulighed for at skifte mellem 2,4 GHz trådløs og Bluetooth®. Det har gjort det nemt for mig at bruge musen på både min gaming-PC og min laptop, når jeg har arbejdet eller lavet lette opgaver.

Batterilevetiden har os imponeret mig, Turtle Beach hævder, at musen kan holde op til 350 timer i Bluetooth-tilstand og 130 timer i trådløs tilstand, og efter at have brugt den i flere uger, kan jeg sige, at jeg ikke har haft behov for at oplade den særlig ofte. Når det så endelig er tid til opladning, er det let at gøre via det medfølgende PhantomFlex™-opladerkabel, som næsten ikke mærkes, når musen oplades under brug.

Jeg har også udforsket musens mange programmerbare knapper – faktisk op til 21 funktioner takket være Turtle Beachs Easy-Shift[+] teknologi. Dette har været særligt nyttigt i spil som Call of Duty, hvor hurtig adgang til ekstra kommandoer kan være afgørende.

Pris og Værdi

Med en pris på omkring 1.200 DKK, er Kone II AIR i den dyrere ende, men jeg synes klart, den er pengene værd. For den pris får du en mus med utroligt mange funktioner, en imponerende batterilevetid og en rigtig go ydeevne. Det eneste punkt, hvor jeg måske havde håbet på lidt mere, er Bluetooth-funktionaliteten. Det virker fint til dagligdagsopgaver, men jeg oplevede, at den trådløse forbindelse via 2,4 GHz er langt bedre i gaming-situationer, hvor der er brug for lav latenstid, men nok os forventet.

 
Konklusion

Turtle Beach Kone II AIR er en fremragende mus, der skiller sig ud med sin kombination af høj ydeevne, lang batterilevetid og en behagelig ergonomisk form. Med en optisk sensor, der tilbyder op til 26.000 DPI, og en batterilevetid på op til 350 timer, er denne mus designet til at imødekomme kravene fra både casual spillere og hardcore gamere. De programmerbare knapper og den multifunktionelle 4D-scrollhjul giver brugerne mulighed for at tilpasse musens funktioner til deres personlige præferencer og spillestil.

Selv med dens relativt tunge vægt på 111 gram formår Kone II AIR at ligge godt i hånden, hvilket gør den velegnet til lange spilsessioner uden ubehag. 

RGB-belysning tilføjer os en visuel appel, som der kan tilpasses, hvilket giver dig mulighed for at matche musens udseende med dit gaming-setup og helt sikker ville glæde mange RGB-elsker.

Dog er der et par små detaljer, der kunne forbedres, såsom en mere robust Bluetooth-forbindelse og eventuelt en lidt lettere vægt for dem, der foretrækker en mere fjederlet mus. Alt i alt, hvis du er på udkig efter en alsidig og pålidelig gamingmus, er Turtle Beach Kone II AIR et solidt valg, der leverer på flere fronter, og jeg kan helt klart anbefale denne mus.

Se priserne hos PriceRunner

Fordele

  • Høj ydeevne: Med en DPI på op til 26.000 og 650 IPS for præcis sporing.

  • Lang batterilevetid: Opgivet til op til 350 timer

  • Design: Komfortabel at bruge selv under lange spilsessioner.

  • RGB-belysning: Kan tilpasses for at matche dit gaming-setup.

  • NVIDIA Reflex-kompatibilitet: Optimerer din respons i hurtige spil.

Ulemper

  • Vægt: Med 111 gram ligger den i den tungere ende af mus, hvilket nogle brugere måske ikke foretrækker.

  • Bluetooth-forbindelse: Kunne være mere stabil og robust.

  • Begrænset indhold i boksen: Musen kommer med det nødvendige, men yderligere tilbehør kunne have været en bonus.

  • Prisen: 1200kr er mange penge for en mus.

Sammenfattende er Turtle Beach Kone II AIR en stærk kandidat på markedet for gamingmus og tilbyder en fantastisk oplevelse til både nye og erfarne spillere.