Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger


Riolink Home Hub med Argus PT Ultra kamera og Solar Panel 2

Af Heini Nielsen | 26-08-2024 | 491 visninger | 0 kommentarer


Producent: Riolink
Sponsor: Riolink
Riolink Home Hub med Argus PT Ultra kamera og Solar Panel 2

Introduktion

Jeg kontaktede Reolink, en anerkendt producent af overvågningskameraer og smarte sikkerhedsløsninger, for at finde et godt overvågningskamera-sæt til mit eget hjem. Reolink er kendt for deres innovative og brugervenlige produkter, der leverer høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Mine krav var enkle, men specifikke: Sættet skulle være nemt at installere uden at gå på kompromis med kvaliteten, være så kabelfrit som muligt – altså trådløst og med solpaneler – og det skulle være muligt at tilslutte flere kameraer på sigt. Reolink anbefalede deres Home Hub med Argus PT Ultra-kamera og Solar Panel 2-panel som en løsning, der opfylder alle disse behov. Sættet har en pris på €484,19, hvilket svarer til ca. 3.600 danske kroner. I denne anmeldelse vil jeg se nærmere på, om dette sæt lever op til mine forventninger.







Design og Byggekvalitet

Da jeg først pakkede Home Hub og Argus PT Ultra-kameraet ud, blev jeg straks imponeret over designet og den solide byggekvalitet. Kameraet føles meget robust i hænderne og har en mat finish, der både ser godt ud og næsten helt eliminerer synlige fingeraftryk og snavs—en detalje, jeg virkelig værdsætter, selvom kameraet er beregnet til udendørs brug.

Det bedste ved kameraets design er, at det er bygget til at kunne klare det danske vejr. Det er IP65-certificeret, så det kan modstå både regn, sne og støv—alt sammen noget, vi har rigeligt af her i Danmark.

Monteringen var også nemmere, end jeg havde forventet. Kameraet kan monteres på forskellige overflader, og det smarte solpanel, der følger med, kan diskret placeres i nærheden, så jeg ikke behøver at bekymre mig om at skulle oplade det konstant. Solpanelet virker solidt og er designet til at modstå de samme barske vejrforhold som kameraet.



En funktion, jeg virkelig værdsætter, er kameraets roterende evne. Jeg kan dække et stort område ved at dreje kameraet horisontalt og vertikalt, hvilket betyder, at jeg ikke behøver at installere flere kameraer for at få fuld dækning af min ejendom.

Samlet set er jeg meget tilfreds med både designet og byggekvaliteten af sættet.  Det er tydeligt, at Reolink har lagt vægt på både funktionalitet og æstetik, og det gør dette sæt til en perfekt løsning for mig, som ønskede en pålidelig og flot overvågningsløsning, der også er nem at installere.



På det Nederst på billedet kan man se, at der er masser af ekstra kabel, som gør det muligt at placere solpanelet langt væk fra selve kameraet

Funktioner
Når det kommer til funktioner, skuffer Reolink bestemt heller ikke. Jeg har virkelig fået en masse brugbare funktioner, som har gjort det nemt at sikre mit hjem.

Trådløs Forbindelse og Solpanel
Noget af det, jeg sætter meget pris på, er, at systemet er fuldstændig trådløst. Kameraet forbinder sig problemfrit via WiFi, og med det medfølgende solpanel er jeg fri for at bekymre mig om batterilevetid. Det er en kæmpe fordel, især når man som mig gerne vil undgå at trække kabler og bekymre sig om regelmæssig opladning, som jo var et af mine stor krav.






Pan & Tilt
Kameraets Pan & Tilt-funktion er en anden stor fordel som jeg nævnt kort oven for. Med mulighed for at dreje kameraet 355 grader horisontalt og 140 grader vertikalt kan jeg dække stort set hele min indkørsel og have uden at skulle installere flere kameraer. Denne fleksibilitet gør det muligt at overvåge et større område med blot et enkelt kamera, hvilket jeg virkelig sætter pris på.

Smart Person- og Køretøjsdetektion
En anden funktioner, jeg har fundet meget nyttige, er den smarte detektionsteknologi. Kameraet kan skelne mellem mennesker, køretøjer og andre bevægelser, hvilket betyder, at jeg ikke får falske alarmer, hver gang en gren blæser i vinden. Notifikationerne jeg får, er meget præcise og relevante, hvilket gør overvågningen langt mere effektiv og igen man ønsker jo ikke at få falske Alam beskeder  hele tiden..

To-Vejs Lyd
Man for os et To-vejs lydfunktion som er også ret smart. Det betyder, at jeg kan tale direkte til nogen, der står ved min dør, uanset hvor jeg er. Det har allerede været praktisk et par gange, hvor jeg har kunne guide postbuddet, der skulle levere nogen pakker til mig, selvom jeg ikke var hjemme,

Integration med Reolink App
Reolink-home appen er ligeledes let at bruge. Her kan jeg nemt styre kameraet, se live optagelser, eller gennemse tidligere optagelser. Det er virkelig nemt at få et overblik, og appen giver mig adgang til mit sikkerhedssystem, uanset hvor jeg befinder mig. Dette giver en dejlig ro i sindet, som jeg virkelig værdsætter og det er en vigtig del af softwaren virker som det skal uden problemer samt er nemt at bruge.

Fremtidssikret System
Endelig er der mulighed for at udvide systemet med flere kameraer, hvis jeg skulle få brug for det senere. Det er dejligt at vide, at jeg ikke er låst fast til kun et enkelt kamera, men kan tilføje flere efter behov. Det giver mig frihed til at tilpasse mit overvågningssystem, som tiden går.

Samlet set har Reolink virkelig pakket dette sæt med funktioner, der gør det til en komplet og fleksibel løsning. Det opfylder alle mine krav til sikkerhed, og jeg føler, at jeg har fået en rigtig god løsning, der ikke bare fungerer godt nu, men som også kan tilpasses fremtidige behov.

Reolink Home Hub
Reolink Home Hub er hjertet i det sikkerhedssystem, jeg har sat op, og den spiller en afgørende rolle for, hvordan hele systemet fungerer. Home Hub er en central enhed, der forbinder alle mine Reolink-kameraer og giver mig mulighed for at administrere og overvåge dem fra ét samlet sted.



Nem Installation og Opsætning
Det, jeg virkelig sætter pris på ved Reolink Home Hub, er, hvor nemt det var at komme i gang. Opsætningen er enkel, og det tog ikke lang tid at få alt op at køre. Home Hub'en forbinder sig direkte til mit hjemmenetværk via Ethernet, hvilket sikrer en stabil og hurtig forbindelse til mine kameraer. Selve opsætningen var ligetil og problemfri.




Centraliseret Kontrol
En af de største fordele ved Home Hub er den centraliserede kontrol, den tilbyder. Jeg kan styre alle mine Reolink-kameraer fra én enhed, hvilket gør det meget nemmere at holde styr på alt. Uanset om det er at tjekke live feeds, afspille optagelser eller justere indstillinger, kan jeg gøre det hele via Home Hub'en.



Lagring af Optagelser
Reolink Home Hub fungerer også som et lagringscenter for alle mine optagelser. Den har to porte til microSD-kort, hvor man som standard får et 64 GB-kort med. Jeg valgte at sætte et 128 GB-kort i med det samme, hvilket gør det muligt at gemme en større mængde video, så jeg undgår behovet for abonnementstjenester. Dette betyder, at jeg har fuld kontrol over mine optagelser og ikke behøver at bekymre mig om månedlige gebyrer, hvilket jeg sætter stor pris på.


Sikkerhed og Privatliv
En anden ting, jeg værdsætter ved Home Hub'en, er fokus på sikkerhed og privatliv. Alle data bliver krypteret, og da optagelserne gemmes lokalt på harddisken(Micro-Kort), er de ikke afhængige af tredjeparts sky-tjenester. Dette giver mig ekstra ro i sindet, da jeg ved, at mine optagelser er sikre og private.



 

Skalerbarhed og Fremtidssikring
Home Hub'en er også designet til at kunne skaleres op, hvilket betyder, at jeg kan tilføje flere kameraer til systemet, efterhånden som mine behov vokser, en ting som nævnt tideliger der var en meget vigtig ting for mig  at ikke vært låst på og på den måde gør det til en mere fremtidssikret løsning for mig, Jeg kan tilføje helt op til 8 kameraer, hvilket er mere end nok til de fleste hjem eller små virksomheder.

Billedkvalitet om Natten 
Nederst på billedet ses kameraet med det indbyggede LED-lys tændt, hvilket tydeligt viser, hvor kraftigt det kan oplyse området. På billedet nedenunder er lyset slukket, men selv uden LED-lyset kan man stadig se et meget klart og tydeligt billede.





Konklusion:

Efter at have testet Reolink Home Hub med Argus PT Ultra-kameraer og solpaneler i over to uger, kan jeg med sikkerhed sige, at dette er en virkelig god sikkerhedspakke for dem, der ønsker en komplet løsning. Systemet er utrolig nemt at opsætte, selv for dem uden stor teknisk viden, og jeg har været positivt overrasket over, hvor godt det fungerer i praksis.

Jeg er også meget imponeret over kameraernes ydeevne, især i totalt mørke. Billederne er skarpe og tydelige, hvilket giver ekstra tryghed, når man overvåger sit hjem om natten. Alarmmeddelelserne er kun blevet aktiveret, når der faktisk har været en bil i indkørslen eller en person, der kom forbi – og selv da vi fik besøg af en kat, reagerede systemet korrekt. Det har heller ikke givet falske alarmer på grund af vind eller bevægelige træer, hvilket ellers kan være et problem med andre systemer. Jeg testede også at afgrænse et område ud mod vejen, hvor mange biler kører forbi, og systemet slog ikke ud på dette område, præcis som jeg havde instrueret det i.

Er systemet så helt fejlfrit? Nej, der er et lille minus, jeg har bemærket. Systemet kan være lidt langsomt til at starte en optagelse og reagere på en bil, der hurtigt kører ind i min indkørsel. Optagelsen begynder først, når bilen allerede er kørt ind i selve indkørslen. Jeg har forsøgt at øge kameraets følsomhed, men det har ikke hjulpet væsentligt. Jeg tror, at forsinkelsen skyldes, at kameraet ikke når at sende oplysningerne hurtigt nok til hubben, hvilket resulterer i en forsinkelse på 1 til 2 sekunder, før optagelsen starter. Dette er måske noget, man skal forvente med et Wi-Fi-system, hvor der kan være en lille forsinkelse. Det kan også skyldes, at mit Wi-Fi-setup ikke er optimalt tilpasset, så der er flere faktorer, der kan spille ind her, men det er en ting, man skal være opmærksom på.

Prisen på ca. 3.600 kr. (€484,19) er meget rimelig, når man tænker på den høje kvalitet, man får, og det faktum, at man ikke behøver et abonnement for at kunne bruge det fuldt ud. Alt i alt er dette en rigtig god løsning for dem, der søger en sikkerhedspakke, der er nem at installere, og som fungerer præcist og pålideligt. Så hvis du overvejer at investere i et sikkerhedssystem til hjemmet, kan jeg kun varmt anbefale dette sæt fra Reolink. Det har virkelig imponeret mig med sin nemme installation, pålidelighed og høje kvalitet. Videooptagelserne er også utroligt tydelige, selv under total mørke, hvilket gør det til en komplet sikkerhedsløsning, der giver ro i sindet.


Jeg har kun kunne finde den samle pris på Riolink egen hjemmeside som ses HER
 

Fordele:

  • Nemt at sætte op

  • Trådløs Wi-Fi

  • Automatisk opladning vir Sole paneler 

Ulemper:

  • Kan for komme lidt forsinkelser og lags når man ser live på appen.

  • sensorerne på kamaren kunne godt reger hurtigere til hubben og derved start optagelsen hurtigere