desuden er jeg en af dem der ikke mener gas er grille:p
--
jep jep
#1/2 - Prisen er lidt i den stejle ende, men jeg må indrømme, at den ser lækkert ud! Det er skal dog nok være gas, da vi ellers ikke vil få brugt den nok i hverdagen :/
#3 - Den er squ meget sjov ud, men jeg er umiddelbart mere på jagt efter en grill.
#4 - Den er faktisk rimelig pæn, men den kører på træpiller :/. Jeg skulle nok have skrevet i #0, at det skulle være gas...
--
0#
En Kamado Joe Classic
https://boemsen.com[...]
Ahh - så først nu i 5#, at du vil køre gas. Så er der ingen anden vej end en Weber - så er det bare størrelsen.
--
Sidst redigeret 20-04-2020 08:25
#6 Hvorfor er der ingen anden vej end Weber? Broil King > Weber.
--
NZXT H440 Blue, Asus z97-a, i5-4690k 4.2GHz, h100i, 16gb DDR3, MSI GTX970, Seasonic X-760.
kig mærket traeger ...?
--
jep jep
Morsø har nogle fede gasgril, som også er pæne.
jeg har selv den med to brændere.
--
Overclocked Broadwell-E/Pascal Inside!
#11 - Er det den i #8? Er du tilfreds med den? Hvor mange mennesker kan du grille til? Hvad står den på? Hvor stor gasflaske kører du med den?
--
#12 Det er faktisk det setup jeg kører med fra #8. Jeg har også det ikea bord det står på
Dog er min grill første model, det var inden de lavede dem med 1 og den store med 3 brændere. Jeg købte min i 2018. Den har stået ude lige siden, med cover på. Coveret har også holdt sig godt, dog er det lidt falmet, da det står i direkte sol, vind og vejr. Men det er som forventet. Tænker det nok coveret vil holde 2-3 år endnu før der skulle blive problemer tænker jeg.
Selve grillen har en stor yderring, og en mindre inder ring, med blus.
Det kan være lidt svært at lave indirekte varme, men det kan dog lade sig gøre.
--
Overclocked Broadwell-E/Pascal Inside!
Outdoorchef Leon 570
Den er go - og fylder ikke meget i forhold til stegefladen
Weber er sådan lidt trist a la gammel VW Golf
--
6800K/Z370F/2080/
#8 Kender en der har den der og jeg synes den er lille at grille på.
Hvad med noget almindeligt aflangt som dem de har i bauhaus:
https://www.bauhaus.dk[...]
--
Nu er jeg ikke lige på jagt efter en grill (og morer mig lidt over hvor amok folk kan gå over mærker, som om der er apple/google-fanboy-amok-hærg på folk med Weber, med Gas, eller... whatever - det er det nye wannabe-mellemleder-parcelhus-smart-våbenkapløb :)
Det jeg dog bemærker er - hvor ER det dog sørgeligt så mange fede grills der er i de her links, og SÅ mange af producenterne/forhandlerne har ingen billeder af grillen med fucking låget åbent?!
Sorry for OT - det var bare helt "WTF - jeg får jo ikke lyst til at købe det her produkt!"
(Jeg "griller" med et bålfad med brænde og en rist. 400 kroner. Total Viking Power :)
--
"ORK SATME!"
træpiller er vejen frem, eller frem med kævler og en rist.
Af gas får man kun et krematorie
--
!AMD HAS RYZEN
#0 Når jeg får tid, så bygger jeg en churrasco. Jeg har aldrig nogensinde fået så godt kød, som fra et anstændigt churrascaria i Brasilien.
En kul/træ-grill er jo egentlig såre simpel. Så hvis man vil have noget pænt og rigtigt lækkert, så er det oplagt at bygge en pizza-ovn eller en churrasco. Den kan det hele, og det bliver bare ikke bedre. Åben ild eller indirekte varme, optændt med træstykker eller til nøds kulbriketter. Det fungerer bare.
#17 Helt enig. Jeg er dødtræt af at høre på det evindelige kævl fra kulgrill-fanatikerne, der tror, at kulgrill er uendeligt meget bedre end gasgrill. Det er rundt regnet det samme. En gasgrill kan man jo også fylde træflis i i en smoker. Det giver ikke helt det samme, men næsten. Når man først har prøvet en rigtigt åben-flamme grill, så er forskellen på gas og kul så lille, at det næsten er ligemeget.
--
Ignorér de største tågehorn på hol.dk: https://www.hardwareonline.dk[...] #19 - vi sad 4 voksne rundt om et bålfad i lørdags, nå'e brænde, på med en rist og nogle tyndtskårne stykker oksecuvette.
Intet andet. Bare på med tynde slices, godt med ild, og ned på et fad, og noget lækker salt ud over, og så i kæften. Jeg har aldrig fået en bøf der kunne hamle op med det, og her var mad til fire for ingen penge. Og så smager alting bare bedre når man spiser med fingrene.
Jeg har det sådan lidt når folk begynder at diskutere kul/gas eller weber/ikke-weber så er det som at høre folk snakke om at franske biler er dårlige, eller kun VAG-biler duer, eller yada-fucking-yada. Stop. Fucking. Talking. Gå op i noget.
Det hjælper heller ikke med et kamera til 16.000 hvis du ikke kan tage billeder. På samme måder som de her bil-mærke-nazi-typer som regel heller ikke KAN køre bil, men åbenbart sagtens kan have et ton meninger om dem. I hvert fald er det med garanti dem som ikke kan finde blinklyset :)
*fnis*
Lav noget fucking mad, af gode råvarer, og så nyd det. Det skal ikke overkompliceres.
--
"ORK SATME!"
#20
Lyder lækkert og enkelt, det vil jeg sgu prøve i weekenden :)
--
Better to reign in Hell, than serve in Heaven
#23 hvad er det for et IKEA bord?
--
#24 - Det her (størrelse er helt perfekt),
https://www.ikea.com[...]
Så har jeg bare skruer et par stumper brædder, jeg havde liggende, sammen til at holde gasflasken. Og så jeg fastmonteret grillen på bordet vha. maskinskruer op gennem fødderne (i de originale gevind). Så rokker den sig ingen steder :)
--
Sidst redigeret 01-05-2020 11:13
#25 Det var bunden jeg ikke kunne finde på IKEA's hjemmeside, men giver selvfølgelig mening hvis det er en du selv har lavet. Det ser godt ud! :-)
--