Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Artikler

Pc Byg

Skrevet af Morten Schaksen | 09-12-2023 01:00 | 7817 visninger | 8 kommentarer, hop til seneste
Jeg prøver efter 15 år`s pause at samle en pc fra bunden ... Læs hele artiklen
#1
BloodClaw
Maxi Supporter
10-12-2023 01:23

Rapporter til Admin
Først og fremmest nice build, og fedt med det sort/hvide tema. Jeg synes det er fesent at beskrivelserne til komponenterne tydeligvis er Google translated med minimale rettelser. Der er også enkelte steder hvor fx "> Flere produktdetaljer" er røget med i jeres copy/translate/paste. TechPowerUp: "The new Ryzen 9 7900X launches alongside AMD's first wave of next-generation "Zen 4" desktop processors. With their new architecture, AMD isn't just future-ready with new I/O, but also its applications, with support for new instruction-sets. The 7900X is a 12-core/24-thread conventional multi-core processor..." HOL:"Den nye Ryzen 9 7900X blev lanceret i 2022 sammen med AMD’s første bølge af næste generation af "Zen 4" desktop-processorer. Med deres nye arkitektur er AMD ikke kun fremtidsklar med nyt I/O, men også dets applikationer med understøttelse af nye instruktionssæt. 7900X er en 12-kerne/24-tråds konventionel Multi-core processor. " Jeg synes også din beskrivelse er lidt rodet, fx installation af CPU: "Straks efter tog jeg CPU'en, og her stødte jeg på et lille problem, idet de beslag, der fulgte med, ikke passede til bundkortet." Der skal vel ikke bruges beslag for at installere CPU'en?
--
#2
Martin.v.r
Guru
10-12-2023 01:43

Rapporter til Admin
Logitech MX Anywhere 3S ,husk at sætte den op i fart,ellers er den for langsom til spil,men super lækker mus,har selv MX MASTER 3S
--
asus maximus xiii apex z590 i9-11900K @ 5.1GHZ 2x16 Corsair 4600@5000MHZ cl18 1000W ROG STRIX ROG,RTX 3080 MSI
#3
Morten Schaksen
Ny på siden
10-12-2023 03:28

Rapporter til Admin
#1 Hej Jeg har dog ikke brugt translate, men kan godt se når jeg går ind på deres side at det ligner temmelig meget. Cpu Ryzen 9 7900X er en sample, cpu der er sendt direkte fra AMD og havde en beskrivelse med som jeg så har skrevet ind. og om de har skrevet det samme ind ska jeg ikke ku sige da det jo er noget tid siden Det beslag jeg har beskrevet er det som holder vandkølingen :-) DET er mig der har formuleret mig forkert.. Jeg er glad for at få dit feedback, Ellers har jeg jo ikke noget at tage ved lære fra. :-) jeg kommer nok primært til at lave mest video redigering og når det så er anmeldelser som denne vil jeg ku bliver bedre til at formulere mig, du ved LEARN BY DOING
--
#4
Juniper
Bruger
10-12-2023 15:55

Rapporter til Admin
Av, en tynd omgang.
--
#5
the688
Guru
11-12-2023 09:59

Rapporter til Admin
Som altid "Velkommen til" - men al begyndelse er svær, og det her kommer desværre også til at lyde som ren brok - det er ikke meningen, men der er bare ting som "stikker ud" for mig. Det er fint at lade sig inspirere af andre, men det er uheldigt når det nærmest ikke bliver dansk der kommer ud af det. Her er et eksempel (mere) : HOL.dk : Med RTX 4090 designer Gigabyte kun AORUS Xtreme og AORUS Master tiers, vi har her et design der er formidabelt specialdesign, med alle de klokker og fløjter entusiaster og gamere kunne ønske sig. Techpowerup.com : With the RTX 4090, Gigabyte is only designing AORUS Xtreme and AORUS Master tiers ... formidable custom-design, with all the bells and whistles enthusiasts and gamers would want. Altså.. jeg kender godt udtrykket "bells and whistles" - men jeg har aldrig hørt nogen i DK sige "Klokker og fløjter". Eller "Med 4090 (..) vi har her et design"? Skriv bare noget der falder dig ind. Så bliver det i hvert fald "naturligt" at læse, fordi det er dine egne ord. Det er også lidt ærgerligt at artiklen virker til at være måske 75% beskrivelse af hardwaren, og meget lidt om den faktiske byggeproces. Der kommer desværre til at ligne en reklame, mere end en entusiast-artikel om at bygge systemer. Det tog ikke mange sekunder at læse det som artiklen faktisk handler om. Altså at en "veteran" skulle springe ombord i byggeprocessen igen. Den kan mange af os nok relatere til. Men hyggen og nørderiet og frustrationerne udebliver fra artiklen. Der er ikke et eneste billede af byggeprocessen (.. og den der vertikal-bracket.. jeg ved ikke hvordan de virker, men grafikkortet ser ud til at være monteret fuldstændigt normalt?) - og når man løber ind i RAM-problemer, og så skriver : Så skulle der lige en lille justering til, så de kun kørte de 6200Hz. eller : det var lidt som om, den ikke ville connecte, men det kom dog til at virke. Jeg tror der er mange af "os" som gerne ville høre hvad justeringen var? Det er jo reel viden som man kan give videre til andre som selv bygger systemer. I stedet er det bare beskrevet som en "justering". Det er ærgerligt. Det er jo den personlige bygge-oplevelse som er interessant - specielt fordi det er længe siden du sidst har gjort det. Musen "kom til at virke". Well - fedt, men.. hvad fik den til at virke? Det kommer desværre til at virke som et afsnit af Bagedysten, hvor det handler meget lidt om at bage, og man ikke rigtigt bliver klogere på bagning overhovedet. Til gengæld er der masser af fokus på de "medvirkende" (komponenter).
--
"ORK SATME!"
#6
jxs
Junior Nørd
13-12-2023 14:52

Rapporter til Admin
Det er ikke godt skrevet... afhængig af smag bliver buildet da fint... men selve arbejdet med præsentation, grammatik osv... er elendigt.
--
Mit bud gælder 24 timer. 64 plusser på whitelisten.
#7
mindbuster
Junior Nørd
13-12-2023 16:07

Rapporter til Admin
Ser fedt ud, nice clean look. Er close-up billedet af cpu'en den cpu der blev brugt i artiklen, eller er det et tilfældigt billede fra nettet, jeg syntes godt nok den ser brugt og slidt ud. :) Og måske det ikke er en god ide at have to flasker alkohol med i det indledende billede, tror ikke producenterne kan lide at få deres produkter associeret med alkohol.
--
10900k, strix z490-gw, tuf3080s, 32gb lpx3200, 1tb sn750, rm750i d15s, lian li pc-a10 alu, aoc cu34g2x
#8
white
Redaktør
13-12-2023 20:06

Rapporter til Admin
Tak til alle dem, der har givet feedback til Morten. Jeg er sikker på, at han har forstået det nu. Som sagt er han helt ny og skal lige have en chance her. Planen med Morten er, at han primært skal stå for videoredigering, så vi forhåbentlig kan få en fast mand til det på sigt og dermed forbedre vores videoklip/film. Men ligesom alle andre, skal han have chancen for at lære, hvordan tingene kører herinde. Vi har pt. gang i mange positive ting her på Hardwareonline Der med sag kan vi hurtig blive enig om der godt kunne være en helt del mere om selve bygge processen i hele forløbet. Igen tak for det Feedback i har Skrevet til Morten.
--
Hilsen Heini Redaktør på HardwareOnline.dk

Opret svar til artiklen: Pc Byg

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE