Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Lydkort/højttalere

Gode headset til gaming/musik?

Af Ny på siden defektedd | 22-10-2020 21:12 | 433 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hey folkens! Jeg sidder og kigger efter et headset. Jeg vil gerne lidt opad i kvaliteten fra mit Corsair HS70. Det nye Sennheiser headset ser ud til noget, jeg ville være interesseret i. Det liger lige i den prisklasse jeg kigger i. Det er dog open-back (har en ret larmende PC) og det bliver solgt fra drop.com som ikke har en europæisk butik. Jeg har ikke noget problem med der ikke sidder en mikrofon på headsettet. Jeg kan altid anskaffe mig en ModMic. Jeg har hørt at "audiophile" headset ikke er så gode til e-sports orienterede spil, men det er heller ikke det, som jeg har planet om at bruge dem til primært. Jeg har kigget lidt på en Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm, men siden de ikke er til at finde i de fysiske butikker her i Danmark, er det i?kke lige til at prøve mellem flere par høretelefoner. Har folk nogle erfaringer eller foreslag? Jeg har planer om at anskaffe mig en DAC/Amp i den nære fremtid, vil dog ikke have en der er meget dyrere end selve høretelefonerne. Tak på forhånd.
--
Sidst redigeret 22-10-2020 21:15
#1
bzRo
Mega Supporter
23-10-2020 08:16

Rapporter til Admin
Beyerdynamic DT 770 Pro er et ganske udemærket lukket headset. Det sidder dejligt behageligt (selv for en med briller som jeg selv har). Hvis du er vandt til gaming-gejl, så vil du måske komme til at savne bass (det vil du 100% sikkert med sennheisers 6xx) - men det er blot noget man skal vænne sig til. AKG K371 kunne også være en mulighed, de har fået ret gode reviews. Har ikke selv hørt dem. Jeg ville holde mig fra Audio-Technica ATH-M50x, med mindre du kan lide at få dine øre voldtaget og gennemboret af treble, og i øvrigt har små øre så puderne ikke gnubber og gør ondt. Mht. fysisk butik, så køb dem fra et sted hvor du er sikker på at kunne sende skidtet retur, hvis ikke det passer til dig. Jeg vil dog ikke anbefale dig ikke at købe en DAC/AMP, de fleste lydkort i moderne motherboards er efterhånden så gode og kraftige, at se sagtens kan power de fleste hovedtelefoner, og du kommer på ingen måde til at kunne høre forskel, med et par 1000 kr. hovedtelefoner. Udover det, får du langt mere for pengene ved at bruge 2000 kr. på hovedtelefoner, end 1000 på hovedtelefoner og 1000 på en DAC/AMP.
--
#2
defektedd
Ny på siden
23-10-2020 10:16

Rapporter til Admin
Hvad ville du anbefale hvis man skulle kaste 2000 kr. efter et, i så fald? Er lidt bekymret for om mit bundkort kan køre et 80 Ohms headset, det var derfor jeg tænkte en amp kunne være god at have. Kan det bedre betale sig at gå open-back i den prisklasse? Kan godt lide idéen med en stor soundstage, især til musik, men er lidt bekymret for, om min computer bliver irreterrende i baggrunden med et par open-backs.
--

Opret svar til indlægget: Gode headset til gaming/musik?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login