Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Sikkerhed

Låst backup fra Google Drive

Af Monsterbruger spacefractal | 10-06-2024 15:30 | 402 visninger | 4 svar, hop til seneste
Jeg har mistet min tlf (Android), og har købt en ny. Men da jeg ville restore data fra denne backup fra min gamle tlf, kræver det så et fysisk adgang til det og trykke på skærmen. Hvad er det for noget? Jeg har jo ikke adgang, så det virker virkeligt tåbeligt. Så er det jo en falsk sikkerhed, hvis man ikke kan bruge sit backup til et nyt tlf. Wow. Dette betyder jeg har mistet en del data, blandt andet alt sms kommunkation. Filerne er stadig på mit Google Drive, men er så åbenbart låst. Nogen ideer? (gerne med eventuelt trejde part app/pc).
--
#1
Sejr93
Ultrabruger
10-06-2024 16:24

Rapporter til Admin
Syntes umildbart at en hurtig google søgning siger at du burde kunne trykke "Can't use old device". https://www.asurion.com[...] Ved ikke om det hjælper. :)
--
#2
Jacob [5260 Od.S]
Semi Nørd
10-06-2024 16:47

Rapporter til Admin
Jeg gjorde i hvert fald som #1 foreslår, da jeg ødelagde min tlf. Man skal lige være opmærksom på, at muligheden gemmer sig når man tager skærmbillederne på rutinen.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#3
ToFFo
Guru
10-06-2024 19:25

Rapporter til Admin
Dine filer er ikke låst til din telefon, de er låst til din konto. Hvis du logger på din Google konto på en ny telefon, skulle du gerne få muligheden for at gendanne din nye telefon, med de filer, der er gemt på din google konto :) Hvis du har tofaktor godkendelse på din Google konto, skal du selvfølgelig vælge en anden login metode end den smadrede mobil. Det skulle være muligt.
--
Handels stats: Samme bruger i 20+ år. B/W liste score: +43/-0. Stats sidst opdateret d. 07/05-2023 (B/W listen er ikke opdateret)
--
Sidst redigeret 10-06-2024 19:26
#4
spacefractal
Monsterbruger
11-06-2024 00:28

Rapporter til Admin
Det var faktisk en fejl 40 og var meget stresset på det tidpunkt. hahaha. alt hvad den skulle have var skærm lås fra den gamle, som jeg troede krævede fysisk adgang, men det var altså ikke nødvendigt. det kunne jeg ikke simplehent ikke læse, da det stod småt og i dårligt farve. haha. Jeg undskylder, men selv det bedste kan det ske. Men faktisk havde jeg en del problemer med netop jeg havde dog store problemer med at komme igennem 2fa, da den ikke ville vise telefon nummeret. men lykkedes dog med en backup kode.
--

Opret svar til indlægget: Låst backup fra Google Drive

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning