Denne tråd er over 6 måneder gammel
Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?
Bedste pizza-sted som bringer ud i KBH?Af Gæst Diabetes | 04-11-2020 15:46 | 2658 visninger | 24 svar, hop til seneste
Jeg er ret ny til at bestille med just-eat. Mange af de pizza'er jeg har smagt i mit nærområde har sgu smagt af det samme. Tænker jeg vil prøve lykken med at bestille fra et sted som bringer ud enten med just-eat eller hvad de nu hedder, men inden da kunne det da være lækkert hvis folk kunne anbefale et sted som ikke smager af hvad alle laver og som selvfølgelig bringer ud :D --
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
Jeg kan garantere at den slags pizza jeg godt kan li' også bliver din favorit.
Nejvent...
Tommelfingerregel - køb et sted hvor en pizza er dyr. Så er den nok også god. -- "ORK SATME!" jeg plejer at sortere efter bedømmelser/anmeldelser.
hvis man tager tager en af dem på "top 3" plejer det at være godt, jeg har dog ikke erfaring med pizzariaer i København. -- København er ret stort.. ;)
Og hungry.dk er også fint. Det bruger jeg nærmest kun -- Sidst redigeret 04-11-2020 16:03
Med det brugernavn, tænker jeg at en salatbar er vejen frem. -- Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent. #4 Den alder er jeg ikke nået til endnu -- Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
5
Det er heller ikke sikkert at du når den alder, ikke at jeg ønsker dig noget ondt.
Jeg havde en kammerat der var tæt på at dø af diabetes, men han fik heldigvis styr på det og døde halvandet år senere af lungekræft. -- Anmeld mine kommentarer såfremt du finder dem anstødelige, moderationen her på siden er yderst kompetent. Lav dem selv, pizzaer i kbh er ikke pengene værd imo, tyndtskåret fyld, flad dej-agtig bund, ost der ikke er andet end smeltesalte og ikke har en skid med rigtig ost at gøre.
Hvis bare mit køkken havde været stort nok havde jeg investeret i en rigtig pizza ovn, men alm. ovn kan sagtens bruges.
[gammel historie]
For mange år siden (30+) havde jeg et lokalt pizzeria som var fantastisk, lækker bund der ikke var helt flad der hvor fyldet var, og fyldet kunne man virkelig smage, f.eks champignonerne var ikke sådan nogle tyndt skårne skiver hvor man kun kunne se at der var champignon på pizzaen, men ikke smage dem, det var hele champignon der bare var skåret et kryds igennem for oven så det var kvarte champignons, store stykker kød og andet, kæmpe pizzaer der smagte godt, og pizzeriaet var enormt populært, stod altid i kø udenfor fordi der ikke var plads for folk indenfor. :)
De var sgu lækre.
Men så solgte han sgu forretningen, og dem der overtog serverede så almindelige kedelige pizzaer som alle andre steder.
En måned efter åbnede der et nyt pizzaria i nærheden, og det var ham den gamle med de lækre pizzaer, og folk strømmede til, men efter kun et halvt år blev det også solgt til andre med lorte pizzaer.
Da var det jeg fandt ud af at han egentlig bare var et røvhul der solgte super pizzaer til god pris for at lokke folk til, og så solgte forretningen til nogle godtroende købere der slet ikke kunne få økonomien til at hænge sammen, fordi ham der solgte forretningen må have kørt med vildt underskud. :p -- Activate Windows
Go to Settings to activate Windows --
Sidst redigeret 04-11-2020 16:34 #7
Grineren historie! Og selvom at det måske er lidt røvhuls-agtigt af ham. Så har i da som kunder vundet på det. -- Hvor I København? Mit bedste tip efter at have boet i Kbh i 40+ år, er at de bedste pizzaer får du hos dem der ikke bringer ud.. Det kan have ændret sig ifht. alle de nye udbringningsmuligheder der er kommet, men som tommelfingerregel har det aldrig fejlet endnu..
-- Mine salgsannoncer kører med al sandsynlighed også på Dba.dk..
#0 - hvis pizzaer smager af det samme, skyldes det måske, at man vælger nogenlunde de samme ingredienser, og så vil resultatet også være ret ens, da fremstillingsmetoden jo også er ret så ens.
Prøv noget deep pan evt. med lidt andre engredienser, og lidt mere af èn (eller 2) slags, der så kan flytte hele smagspaletten lidt.
Deep pan nævnt fordi jeg ikke gider de tynde slatne bunde, og ja - der er selvf. altid en standard for hvor meget fyld man får i, men for lidt ekstra kroner får du f.eks ekstra ost, svampe andet, så du har jo masser af muligheder. Diabetiker food må du så selv implementere i mulighederne :)
Bon appetit.......... -- Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne... Der er flere. Du kan ud fra nedestående selv se om de leverer. Har før fået leveret med Wolt.
https://www.alt.dk[...]
Kbh har 2 pizzeriaer i top 10 i Europa.
-- Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. Find et ÆGTE italiensk pizzeria.
Ikke "jaja min ven, ægte italiensk jeg sværger!" .)
De findes.
Så får du noget ordenligt
Bella Italia på H.C. Ørstedsvej husker jeg som lækker mad. Ikke noget tarveligt snasket "sKiNkE-krymmel" der.
http://bellaitaliafrb.dk[...]
Og så er der Tinos Pizzeria ude ved Staden. Super sandwich -- Sidst redigeret 04-11-2020 18:13 Wolt har nogle semi ok pizzariaer på deres side, durum mel i varm nok ovn. Men kvaliteten er stadig svingende. Når jeg snakker om gode pizza, så er det durum mels bund, hvor skorpen har sorte pletter og man kan se de lidt større durum mel "partikler", en "rand" der er hævet godt op og flad bund der ikke er våd. DVS en pizza som de bliver lavet i Italien.
Vil også gerne høre om nogen kender sådan et sted
Det kan desværre ikke betale sig at lave god take away mad i DK, da de fleste ikke lægger mærke til om det er det ene eller andet. Så der er langt imellem.
Off topic så ligger der en Shawarma I NV, atlaskebab.dk, Tomsgårdsvej 32.
De andre jeg kender til er Midnight og kebabistan på Istedgade og Nørrevold Is og Pizza eller noget i den stil ved Nørreport. Og så er der den på vej ned til Storken, den gamle klassiske....
De bruger allesammen rigtigt kød, ikke bindex hakkekød, men store stykker reelt okse "filet" uden fedt og sener. -- Jeg tænker stadig på nogle pizzaer jeg fik da jeg var i livgarden, selvom det var tilbage i 2012/2013... Garderkasernen ligger på Gothersgade, og når vi havde fri skulle man krydse vejen, og så lå det på en af sidegaderne op mod gågaden. De laver seriøst den bedste pizza jeg nogensinde har smagt.
Har dog ikke været i Kbh siden dengang, og aner ikke om det stadig eksisterer, men mon ikke.. Jeg kender dog hverken navn eller adresse på stedet. -- De har ikke takeout men leifs pizzaria de er anderledes.
deres ovn er fyret med brænde og er en skønhed i sig selv.
Ovnen er rund og hele bunden i ovnen rotere forbi det sted hvor træet forbrændes.
Deres priser er lidt over normen men vi snakker måske 10%. Har krydset hele khb med familien på slæb bare for at spise der. (Kort før corona)
ved ikke om de er på wolt -- #17 Yes! Leifs besøgte jeg jævnligt da jeg boede inde i byen. Det er et spøjst lille sted, men for pokker det var godt... Jeg husker det som om at deres fyld var voldsomt bedre end hvad man ellers kunne få...man kan godt få bedre Pizza i kbh, men så er vi hurtigt henne i Bæst eller Mother priserne. --
Systems Engineer, High Performance Computing. BabaMac rammer hovedet på sømmet. Find et sted med priser lidt over middel som minimum og ikke et af dem, der bringer ud. It's that simple.
Udbringning er bad business, medmindre du har stor volumen.
De pizzeriaer, der går efter volumen, konkurrerer alle på prisen (for at opnå volumen).
Det gør de, fordi den gennemsnitlige dansker åbenbart er ligeglad med, hvad de putter i munden, så længe det ikke er direkte synligt ulækkert.
Derved får de flest salg, hvis de er de billigste i deres nærområde.
Derfor får du kun dårlige og gennemsnitlige pizzaer derigennem.
Derudover, så er konkurrencen benhård og priserne er allerede presset i bund hos de billige. Hvis du vil have nogle ordentlige råvarer, så køb noget, der koster lidt mere. Der er direkte sammenhæng mellem pris og kvalitet på det her marked. -- [Mere] Kaffe; Net-etikette; Saglighed
[Mindre] Skjult reklame; Hysteri; Biased svar --
Sidst redigeret 05-11-2020 10:11 #16 du tænker nok på Lagano? de laver/lavede de bedste pizzaer tilbage i 00'erne :) --
Stemmer i kor med #13 - find nogle italienere. De har altså bare mere styr på det generelt end folk fra mellemøsten. Vi har omkring 10 pizzariaer i min by og den suverænt bedste er den eneste der er ejet og drevet af italienere. -- Back in my days the video games were more about the game than the video Som andre siger, gå efter steder der er ejet af italienerne og som har en stenovn. For eksempel Forno a legna på Frederiksberg, som i min optik er bedste pizza i KBH.
Alle de der andre steder laver, som en kollega engang kaldte det, Tyrker-lagkager. -- Den som siger, at ingenting er umuligt, har aldrig prøvet at smække med en svingdør.
Intet kan gøres idiotsikkert, idioter er for opfindsomme!
#22 fis lige op forbi Gastronomia Candido næste gang du skal have pizza... De er vilde til mad, endnu vildere til is. You'll thank me for it. --
Systems Engineer, High Performance Computing. Armandos laver italienske pizzaer hvis du vælger dem der hedder Pizza Special, det er næsten lige så godt som at få en rigtig italiensk pizza. --
Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.
Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.
Opret bruger | Login
|
Du skal være logget ind for at tilmelde dig nyhedsbrev.
Hvilken udbyder har du til internet? 424 personer har stemt - Mit energiselskab (Ewii f.eks) 11%
|