Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hjælp til Weber novice

Af Bruger Aspirant troubadouren | 13-07-2019 15:46 | 1221 visninger | 9 svar, hop til seneste
Jeg har fået mig en Weber E210 Spirit med to brændere. Hvordan sætter jeg helt konkret indirekte varme på den grill (som mange opskrifter nævner)? Der er "flamme" ikon på brænder 1. Det er der ikke på brænder 2. På forhånd tak for svar
--
#1
Hagman
Guru
13-07-2019 17:18

Rapporter til Admin
Uden at være 100% sikker, så er flamme-logo på brænder ét den der starter for ilden, efter du har tændt for gassen. Indirekte varme - så tænder du begge brændere, og placere kødet i midten. Jeg har en nogenlunde magen til, bare med 3 brændere.
--
Revenge is the single most satisfying feeling in the world ! You'll Never Walk Alone !
#2
JunkStar DeLuxe
Mega Nørd
13-07-2019 21:10

Rapporter til Admin
#1 Du kan vel ikke placere kødet i "midten" på indirekte når han kun har 2 brændere? Han skal vel have den ene slukket og den anden tændt for at lave indirekte varme
--
http://www.l0rn.nu[...]
#3
Hagman
Guru
13-07-2019 21:28

Rapporter til Admin
#2 Hvorfor kan man ikke det? Du har 2 brændere, en til højre og en til venstre - så hvis man placere kødet i midten af de 2 brændere, så er det indirekte varme. Direkte varme er en varmekilde direkte under kødet :) Hvis jeg tager fejl, så undskylder jeg. Men jeg er ret sikker på at indirekte varme er varme udenom kødet.
--
Revenge is the single most satisfying feeling in the world ! You'll Never Walk Alone !
--
Sidst redigeret 13-07-2019 21:31
#4
troubadouren
Bruger Aspirant
14-07-2019 10:41

Rapporter til Admin
Tak for svaret begge to. Jeg er stadigvæk lidt usikker på, hvad indirekte varme er. Google siger nemlig også noget med at den ene brænder skal slukkes, men er det så den med flammeikonet? Alternativt er det "bare" som Hagman siger, men jeg tænker altså, at varmen skal skrues ned, når opskrifterne med indirekte varme typisk handler om stege etc.
--
#5
MadsAG
Elitebruger
14-07-2019 10:58

Rapporter til Admin
#4 Indirekte varme betyder blot at du ikke har nogen varmekilde placeret i nærheden af det du steger. Det betyder så i tilfælde af en grill, at det kun er luften der steger kødet, og ikke en flamme. Du kan sammenligne det med din ovn, der har du så grill funktionen i toppen - som du jo næppe bruger til en steg.
--
#6
Jim Night
Guru
14-07-2019 12:15

Rapporter til Admin
#0 Tænd kun den ene brænder og læg kødet i den anden side. Så får du indirekte varme på kødet.
--
Livet på jorden er kun generalprøven før premieren!! Se profil for specs
#7
Ð Xargo
Giga Supporter
14-07-2019 12:30

Rapporter til Admin
som#6 siger. Husk at tænde dem begge efterfølgende for at brænde risten af, det gør rengøring nemmere.
--
Ncase M1, 16gb DDR4 3200Mhz, 1060 6 gb strix, delided i7-6700k @ 4,5Ghz, SF600.
#8
troubadouren
Bruger Aspirant
16-07-2019 14:06

Rapporter til Admin
Tak for svarene! Jeg tror, at jeg har en plan :-)
--
#9
Dragonheart
Elite Nørd
16-07-2019 16:22

Rapporter til Admin
Ved indirekte grill har jeg har før brugt "midterområdet" til mindre ting og den ene side hvis det var noget større. Se evt. her: https://www.weber.com[...] Happy grilning ! :-D
--
Sidst redigeret 16-07-2019 16:23

Opret svar til indlægget: Hjælp til Weber novice

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning