Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

God Hotsauce//Chili sauce // bbq sauce

Af Maxi Nørd Dety | 03-07-2017 17:12 | 4147 visninger | 24 svar, hop til seneste
Hvad bruger i folkens af sauce?, skal bruges til Kylling har prøvet den de havde i netto i sidste uge med Habanero , men det smager så klamt meget af eddike og eddikesyre og er super tynd, havde overvejet om man burde prøve Franks Redhot tænker lidt stærkere end Jalapeño
--
Intel Core i5-2500K, Noctua Nh-D14, MSI Z77A-G45 Gaming, Define S, Samung 850EVO 250gb, GTX570 G.Skill Ripjaws 8Gb 1866
#1
Manz
Ny på siden
03-07-2017 17:34

Rapporter til Admin
Lav en selv..
--
#2
Skeletor
Supporter Aspirant
03-07-2017 17:38

Rapporter til Admin
Køb noget Chipotles og bland det selv.
--
Sygeligt sløj sort bæ-computer, 512GB Jegdørimorgen, GTXaltforsløvM
#3
Gill Bates
Ultra Nørd
03-07-2017 17:46

Rapporter til Admin
Den billige "stærk chilisauce" fra Rema1000 er ret god faktisk. Og ikke så stærk igen
--
Sidst redigeret 03-07-2017 17:49
#4
Sven Bent
Super Supporter
03-07-2017 17:52

Rapporter til Admin
http://www.amgretail.pl[...]
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#5
Duckman
Mega Nørd
03-07-2017 17:56

Rapporter til Admin
Jeg er selv vild med Fire & Spice. Rigtigt god smag, og ikke kun "stærk". http://www.chilihouse.dk[...]
--
Whatever
#6
M@D-M@X
Junior Supporter
03-07-2017 20:21

Rapporter til Admin
Jeg laver selv min med disse ingredienser 20 Jalapeno's eller Habanero alt efter hvor stærk man vil ha det. Ca. en pose af det her http://shop.millmortar.com[...] eller anden god røget paprika. (kan bruge almindelig paprika hvis man ikke er til den røget smag) 500ml oliven olie 200ml æble eddike eller vin eddike (mindre hvis du ikke er vild med det) 10 fed hvidløg 50-100g frisk ingefær 100ml ketchup salt atamon for holdbarheden Jeg ryger mine chilier inden jeg går igang men ellers er det bare i blenderen med dem sammen med eddike (hvis du bruger mindre eddike så spæd til med vand) Du kan hælde lidt vand på da den er lidt tyk i det. Ala ketchup agtigt Over i en gryde med det. bland alting sammen og varm det op så det små simre i en 20 minutters tid. Derefter lader du det køle en smule ned. I blenderen med det igen og bliv ved indtil det er helt fint og rent som ketchup. Voila. Hot sauce.
--
Intel I7 6700K @ 4.5GHz 2x8GB RAM DDR4 3000 Corsair vengeance Inno3D Geforce GTX 1080 TI 3TB Seagate Barracuda, 4x Samsung evo 850 256GB
#7
Michael K
Elite Supporter
03-07-2017 22:13

Rapporter til Admin
Sarracha fra Netto. Synes den er ok god https://www.hotsauce.com[...]
--
#8
NiceRag
Mega Supporter
04-07-2017 07:12

Rapporter til Admin
hvis jeg køber sådan noget, så vælger jeg som regel bare det uden sukker/sirup/farin i. ofte krydder jeg det bare selv
--
#9
FlyingHippo
Monsterbruger
04-07-2017 08:20

Rapporter til Admin
Sriracha ALL THE THINGS!!! Men word of advice! LAD VÆRE med at putte det på kødet inden det kommer på panden. Instant tåregås!
--
#10
Nunni
Gæst
04-07-2017 21:12

Rapporter til Admin
Sriracha Hot Chili Sauce, det fås overalt. + Evt.: https://mandesager.dk[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#11
Flagg
Bruger
20-07-2017 18:26

Rapporter til Admin
Kig efter Piri-Piri. Det findes ofte i små flasker, så det er let at dosere. 1 par dråber på et kyllingebryst giver en delikat smag. Tilføj 5 dråber mere, så bliver det HOT :) Sciraci passer bedre til mørkt kød.
--
#12
NiceRag
Mega Supporter
20-07-2017 21:06

Rapporter til Admin
nu igen... sgu sjovt som gæsteprofiler altid har et link til en side med produkter til salg..
--
Sidst redigeret 20-07-2017 21:07
#13
TankBrutalis
Megabruger
20-07-2017 22:40

Rapporter til Admin
http://www.chilihouse.dk[...] Kan varmt anbefale dem her, lidt fra mild til middel styrke de smager lækkert og kan bruges til alt slags kød
--
#14
ziik
Juniorbruger
20-07-2017 22:50

Rapporter til Admin
Hvis det er til grillen, går den opskrift lige i pungen.. OPSKRIFT 2 Rødløg 2 Fed hvidløg 1 stort æble 100 Gr brun farin 1/2 dl Soya sauce 1 dl. Øl 1 dl Heinz Ketchup (alternativt anden ketchup) 1½ dl. Æblejuice eller cider 1 dl. Jack Daniels Whiskey (alternativt slavewhisky) 1 tsk. Røget Paprika (Smoked Paprika kan købes I de fleste supermarkeder) 1/2 tsk. Chilipulver eller knust chiliblanding ½ tsk Cayennepeber Salt og peber TILBEREDNING Hvidløg, æble og rødløg hakkes fint og svitses brune i en gryde i lidt smør. Herefter tilsættes resten af ingredienserne og det hele småkoger, under låg i 30 minutter. Herefter kan saucen blendes med en stavblender eller i en blender. Saucen skal være tyk og jævn, ellers hænger den ikke ordentligt fast på kødet når du pensler med saucen. Hæld saucen på et glas med patentlåg, og lad den køle af. TIP!!! Hæld IKKE whisky i gryden som det første når løgene er brunede, det kan ende i en ordentlig flamme, hvis der er åben ild i nærheden. Hæld whisky i som den sidste ingrediens og lad derefter saucen simre i 30 minutter. Saucen kan holde sig i køleskabet i et par dage i et tætsluttende glas med patentlåg.
--
#16
Unold83
Mega Supporter
21-07-2017 15:30

Rapporter til Admin
Ingredienser 2 rødløg 2 store fed hvidløg 50 gram muscovadosukker 1 dl Soya sauce 2 dl Æblejuice 1 dl Tullamore Dew - eller anden whiskey 1 frisk habanero, hakket 1 dl Ketchup 1 tsk. paprika - gerne røget Tilberedning Rød-og hvidløg samt habanero hakkes og steges lysebrune i en gryde Tilsæt de resterende ingredienser (whiskey til sidst) Saucen varmes op til kogepunktet, og skal derefter simre i min. 30 minutter under jævnlig omrøring. Den skal koges til den opnår en god tyk/klistret konsistens. Smag saucen til - den skal på én gang være sød, syrlig og stærk. Jeg laver den ude på kogepladen på grillen, da det grundet habanoro'en kan være lidt vildt indendørs. Men fuuuck den er god!
--
Tjek mit nye system til at få styr på madbudgettet: http://klogpaa.dk[...] - det er gratis!
#17
Nunnie
Gæst
23-07-2017 04:49

Rapporter til Admin
https://chilisauce.dk[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#18
Lexio
Maxi Supporter
23-07-2017 14:39

Rapporter til Admin
Jeg ville helt klart anbefale dig, at lave din egen. På den måde kan du lave den lige til din smag og anvendelse, også kan du jo få styrke og konsistens som du ønsker.
--
We know the speed of light, but whats the speed of dark? i7-5930K @ 4,7 Ghz - 2xSLI GTX 980 Ti HYBRID - MSI X99A - 32GB Corsair 2666MHz
#19
DanielMikkelsen
Maxibruger
23-07-2017 17:19

Rapporter til Admin
Den bedste i min optik er klart Sarracha, såfremt man ikke selv vil lave en.
--
#20
Djon
Junior Supporter
23-07-2017 17:53

Rapporter til Admin
Franks Original blandet med samme mængde smeltet smør! Det er det eneste rigtige til buffalo wings i hvert fald. Men det er en meget eddike-sur smag, som man lige skal vænne sig til - og så bliver man afhængig :-)
--
#21
CHPH
Mega Supporter
23-07-2017 18:56

Rapporter til Admin
Sweet baby rays BBQ sauce på kylling og så grillen! :D
--
#22
Benjiii
Ultra Nørd
23-07-2017 18:58

Rapporter til Admin
Nogen her der dyrker deres egen chilier :)?
--
+31/-0 Benjiii (#37, #243, #438, #452, #456, #766, #767, #973, #984, #998, #999, #1010, #1064) (plus flere)
#23
Unold83
Mega Supporter
23-07-2017 19:00

Rapporter til Admin
#22 Ja I år, dyrker vi Bhut Orange cph, Habanero og Trinidad Scorpion. :)
--
Tjek mit nye system til at få styr på madbudgettet: http://klogpaa.dk[...] - det er gratis!
#24
Benjiii
Ultra Nørd
23-07-2017 19:09

Rapporter til Admin
#23 jeg er lige begyndt men synes ikke der kommer noget på min planter :( de er dog købt i silvan ! skulle lige prøve inden jeg begyndte helt fra bunden :) jeg har lige pt 1x carolina reaper og 1x Trinidad Scorpion :D der er 2 frugter på min caro og nul på den anden :(
--
+31/-0 Benjiii (#37, #243, #438, #452, #456, #766, #767, #973, #984, #998, #999, #1010, #1064) (plus flere)

Opret svar til indlægget: God Hotsauce//Chili sauce // bbq sauce

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning