Køb noget Chipotles og bland det selv.
--
Sygeligt sløj sort bæ-computer, 512GB Jegdørimorgen, GTXaltforsløvM
Den billige "stærk chilisauce" fra Rema1000 er ret god faktisk. Og ikke så stærk igen
--
Sidst redigeret 03-07-2017 17:49
Jeg laver selv min med disse ingredienser
20 Jalapeno's eller Habanero alt efter hvor stærk man vil ha det.
Ca. en pose af det her
http://shop.millmortar.com[...]
eller anden god røget paprika. (kan bruge almindelig paprika hvis man ikke er til den røget smag)
500ml oliven olie
200ml æble eddike eller vin eddike (mindre hvis du ikke er vild med det)
10 fed hvidløg
50-100g frisk ingefær
100ml ketchup
salt
atamon for holdbarheden
Jeg ryger mine chilier inden jeg går igang men ellers er det bare i blenderen med dem sammen med eddike (hvis du bruger mindre eddike så spæd til med vand) Du kan hælde lidt vand på da den er lidt tyk i det. Ala ketchup agtigt
Over i en gryde med det. bland alting sammen og varm det op så det små simre i en 20 minutters tid. Derefter lader du det køle en smule ned. I blenderen med det igen og bliv ved indtil det er helt fint og rent som ketchup.
Voila. Hot sauce.
--
Intel I7 6700K @ 4.5GHz
2x8GB RAM DDR4 3000 Corsair vengeance
Inno3D Geforce GTX 1080 TI
3TB Seagate Barracuda, 4x Samsung evo 850 256GB hvis jeg køber sådan noget, så vælger jeg som regel bare det uden sukker/sirup/farin i.
ofte krydder jeg det bare selv
--
Sriracha ALL THE THINGS!!!
Men word of advice! LAD VÆRE med at putte det på kødet inden det kommer på panden. Instant tåregås!
--
Kig efter Piri-Piri. Det findes ofte i små flasker, så det er let at dosere. 1 par dråber på et kyllingebryst giver en delikat smag. Tilføj 5 dråber mere, så bliver det HOT :)
Sciraci passer bedre til mørkt kød.
--
nu igen... sgu sjovt som gæsteprofiler altid har et link til en side med produkter til salg..
--
Sidst redigeret 20-07-2017 21:07
Hvis det er til grillen, går den opskrift lige i pungen..
OPSKRIFT
2 Rødløg
2 Fed hvidløg
1 stort æble
100 Gr brun farin
1/2 dl Soya sauce
1 dl. Øl
1 dl Heinz Ketchup (alternativt anden ketchup)
1½ dl. Æblejuice eller cider
1 dl. Jack Daniels Whiskey (alternativt slavewhisky)
1 tsk. Røget Paprika (Smoked Paprika kan købes I de fleste supermarkeder)
1/2 tsk. Chilipulver eller knust chiliblanding
½ tsk Cayennepeber
Salt og peber
TILBEREDNING
Hvidløg, æble og rødløg hakkes fint og svitses brune i en gryde i lidt smør. Herefter tilsættes resten af ingredienserne og det hele småkoger, under låg i 30 minutter. Herefter kan saucen blendes med en stavblender eller i en blender. Saucen skal være tyk og jævn, ellers hænger den ikke ordentligt fast på kødet når du pensler med saucen. Hæld saucen på et glas med patentlåg, og lad den køle af.
TIP!!! Hæld IKKE whisky i gryden som det første når løgene er brunede, det kan ende i en ordentlig flamme, hvis der er åben ild i nærheden. Hæld whisky i som den sidste ingrediens og lad derefter saucen simre i 30 minutter. Saucen kan holde sig i køleskabet i et par dage i et tætsluttende glas med patentlåg.
--
Ingredienser
2 rødløg
2 store fed hvidløg
50 gram muscovadosukker
1 dl Soya sauce
2 dl Æblejuice
1 dl Tullamore Dew - eller anden whiskey
1 frisk habanero, hakket
1 dl Ketchup
1 tsk. paprika - gerne røget
Tilberedning
Rød-og hvidløg samt habanero hakkes og steges lysebrune i en gryde
Tilsæt de resterende ingredienser (whiskey til sidst)
Saucen varmes op til kogepunktet, og skal derefter simre i min. 30 minutter under jævnlig omrøring.
Den skal koges til den opnår en god tyk/klistret konsistens.
Smag saucen til - den skal på én gang være sød, syrlig og stærk.
Jeg laver den ude på kogepladen på grillen, da det grundet habanoro'en kan være lidt vildt indendørs. Men fuuuck den er god!
--
Tjek mit nye system til at få styr på madbudgettet:
http://klogpaa.dk[...] - det er gratis! Jeg ville helt klart anbefale dig, at lave din egen. På den måde kan du lave den lige til din smag og anvendelse, også kan du jo få styrke og konsistens som du ønsker.
--
We know the speed of light, but whats the speed of dark?
i7-5930K @ 4,7 Ghz - 2xSLI GTX 980 Ti HYBRID - MSI X99A - 32GB Corsair 2666MHz
Den bedste i min optik er klart Sarracha, såfremt man ikke selv vil lave en.
--
Franks Original blandet med samme mængde smeltet smør! Det er det eneste rigtige til buffalo wings i hvert fald.
Men det er en meget eddike-sur smag, som man lige skal vænne sig til - og så bliver man afhængig :-)
--
Sweet baby rays BBQ sauce på kylling og så grillen! :D
--
Nogen her der dyrker deres egen chilier :)?
--
+31/-0 Benjiii (#37, #243, #438, #452, #456, #766, #767, #973, #984, #998, #999, #1010, #1064) (plus flere)
#22 Ja I år, dyrker vi Bhut Orange cph, Habanero og Trinidad Scorpion. :)
--
Tjek mit nye system til at få styr på madbudgettet:
http://klogpaa.dk[...] - det er gratis! #23 jeg er lige begyndt men synes ikke der kommer noget på min planter :( de er dog købt i silvan ! skulle lige prøve inden jeg begyndte helt fra bunden :)
jeg har lige pt 1x carolina reaper og 1x Trinidad Scorpion :D der er 2 frugter på min caro og nul på den anden :(
--
+31/-0 Benjiii (#37, #243, #438, #452, #456, #766, #767, #973, #984, #998, #999, #1010, #1064) (plus flere)