Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Post Danmark lørdag?

Af Junior Supporter bruger25 | 21-11-2015 00:46 | 1205 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej, Jeg står til at modtage en pakke fra England i morgen, eller den er kommet til Taulov som alle andre pakker gør. Jeg har så set at siden April skulle Post Danmark omdele pakker på lørdagen, og efter som min pakke kommer som den gør ved dag-til-dag levering burde min også gøre. Vil så bare høre om det i har prøvet og få den på en lørdag? Jeg har haft en pakke sendt fredag som først er dukket op mandag, nogle som ved noget? :-)
--
:D
#1
ToFFo
Guru
21-11-2015 00:52

Rapporter til Admin
Well, hvor langt fra Taulov bor du? Det kan være den skal til en anden sorteringsterminal, før den når ud til omdeling. Du brude kunne se på T&T om den er på omdeling lørdag formiddag.
--
Nu uden signatur :O
#2
bruger25
Junior Supporter
21-11-2015 01:15

Rapporter til Admin
Toffo, der står netop intet på deres side om at vi kommer forbi i morgen eller sådan som der normalt gør. Men, i mine år har jeg fået rigtig mange pakker og de kommer altid til taulov ved 23-24 tiden som idag, også lander de i Aalborg om morgen kl 6 ved min sortering også får jeg den senere på dagen.
--
:D
#3
ToFFo
Guru
21-11-2015 01:25

Rapporter til Admin
Omformulerer lige hurtigt. Du burde, lørdag formiddag, kunne se om den er ude til omdeling eller ej. Det afhænger lidt af klokkeslæt her. Jeg fætter dog på, at den skal forbi sortering i Ålborg i den den når ud til dig hvor den nok bliver natten over. Check tracking lørdag morgen.
--
Nu uden signatur :O
#4
gasolin
Guru
21-11-2015 01:41

Rapporter til Admin
Post dk levere om lørdagen. Da du ikke kan se hvornår på dagen de aflevere skal der være nogen hjemme til sidst på eftermiddagen (mere eller mindre) ved dog ikke om de ligger en seddel om at man kan hente pakken om mandagen på posthuset(de tager den med hjem til det sted hvor de køre ud fra) eller aflevere den samme dag på posthuset og man kan hente den senere (hvis der er posthus i den lokale brugs,meny,fakta og så videre da posthuset ofte lukker kl 13), kan varriere men ofte tager de den med og først aflevere den på posthuset om mandagen hvis du ikke er hjemme om lørdagen
--
#5
gasolin
Guru
21-11-2015 21:26

Rapporter til Admin
fik du pakken?
--

Opret svar til indlægget: Post Danmark lørdag?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning