Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Flæskesvær på proteinkur?

Af Elitebruger Gudui | 05-12-2014 13:01 | 7553 visninger | 10 svar, hop til seneste
Hej HOL. Jeg snakkede med en ven som var på proteinkur også fangede jeg ham i at spise flæskesvær (altså fra en pose) og det mente han helt bestemt. Jeg har så været hjemme og tjekke hvad der er i sådan en flæskesvær pose og der er følgende: http://www.foodcomp.dk[...] Og det er jo rigtig meget fedt, men jeg tror faktisk at man kan finde nogen med mindre fedt og flere proteiner :-) Men kan det så passe? For man skulle vidst ikke være bange for fedt og proteiner når man er på proteinkur. Altså selvfølgelig skal man ikke spise en pose om dagen, men hvad med en om ugen? Hvad tænker i?
--
Jeg er gold, fuck bronze.
#1
the688
Guru
05-12-2014 13:08

Rapporter til Admin
Du er i tvivl om, hvorvidt det er sundt/slankende/gavnligt for dig at spise grillet fedt?
--
"ORK SATME!"
#2
gekko_man
Ultra Nørd
05-12-2014 13:10

Rapporter til Admin
http://komment.dk[...] #1 Nu er hovedparten af flæskesvær ikke fedtvæv, men grisens hud. En pose om ugen gør hverken fra eller til.
--
Med løven på vor stolte bryst, vi følger jer fra kyst til kyst - Forza FCK!
#3
Dozer
Skribent
05-12-2014 13:11

Rapporter til Admin
#1 Friturestegt* - Dozer
--
Mongollærling #3Specs: Jeg har sådan en... Komputer!
#4
waskustobaskus
Mega Supporter
05-12-2014 13:51

Rapporter til Admin
Hvis du kører en low carb high fat diet er flæskesvær gode. Dem i rema1000 har masser af protein og fedt.
--
#5
Ham-self
Ultra Supporter
05-12-2014 15:16

Rapporter til Admin
Har selv været på low carb high fat kuren. Spiste vel cirka en pose flæskesvær om dagen, som snack, hvor jeg førhen ville tage noget slik, chokolade eller chips. Har tabt mig 18kg med den kur. Jeg tror dog ikke det er specielt sundt, men det virker. Jeg er dog stoppet igen, for at spise mere varieret for at bevare min vægt :) EDIT: Kan btw anbefale dem med barbacue smag i Aldi. Der er lidt flere kulhydrater i end nogen kun med salt, men det påvirkede aldrig mit vægttab :)
--
#6
Gudui
Elitebruger
05-12-2014 15:23

Rapporter til Admin
#5 Hvor hurtigt har du tabt dig? :-)
--
Jeg er gold, fuck bronze.
#7
Ham-self
Ultra Supporter
05-12-2014 15:31

Rapporter til Admin
#6 Startede i sommeren 2013 og så cirka frem til marts april i år. Og så har fokus været på at bevare vægten siden da, hvilket er gået rigtigt godt :)
--
#8
Gudui
Elitebruger
05-12-2014 16:15

Rapporter til Admin
#7 Okay :-)
--
Jeg er gold, fuck bronze.
#9
kikophil
Monsterbruger
05-12-2014 17:21

Rapporter til Admin
He he - hvad man dog kan læse herinde efterhånden :) Som gammel flæskesværselsker må jeg lige fra starten påpege, at der er MEGA forskel på den måde flæskesvær bliver fremstillet på - og herunder evt. fedtværdier!. I kender vel alle de flæskesvær, der bare er en gang "poppede hudstrimler" uden underhud (fedt) overhovedet!. Disse flæskesvær har kun en brøkdel næringsværdi (fedt) i forhold til dem, der tydeligvis er blevet fremstillet med en større strimmel fedtvedhæng!. Det er jo dette fedtvedhæng der er med til, at vi alle som èn får hjerteproblemer/bumser/og bliver "grimmme" og tæskefede, hvis vi spiser for mange af dem he he. Nogle personer (de afhængige) bruger alle metoder for, at undslippe andres kritik af deres spisevaner. Husk at et stort indtag/nedbrydelse af kød/fedt tærer enormt på kroppens øvrige "lager" af energi/mineraler/vitaminer da det er langsomt nedbrydeligt således, at man bliver sløv af det. KURE! - i havet med dem!. Spis ofte/varieret/små portioner uden ret meget salt, sukker, fedt/kød, og let røven fra PC/TV stolen og gå en lang tur HVER dag - så kører det (som T. Hansen skriver) :) Mvh. - Kim
--
#10
kikophil
Monsterbruger
07-12-2014 01:05

Rapporter til Admin
Hej igen :) Kom lige forbi, og vil lige gi`et godt råd!. Da vi kun skal bruge 1 gram salt i døgnet for, at kunne klare os, bør man vide, at i nogle rugbrød er der op til 26 gram salt!. Salt og sukker bliver jo brugt som konserveringsmiddel hvilket betyder, at brød med lidt salt/sukker mugner væsentligt hurtigere! Derfor find noget rugbrød i kan li` :) Se selvf. efter hvor meget salt der er i!. Køb evt. flere (mange) rugbrød i mindre portioner og frys dem ned (især hvis de er på tilbud naturligvis :) Nok et råd: Åben alle de poser med varer i har købt, og som i har påtænkt at nedfryse. Hæld en smule vand ned i posen - luk den, og frys banditten :) Brød og andre ret så tørre varer bliver jo ofte under nedfrysning udtørrede, således at den næste leverpostejmad lavet på optøet rugbrød ofte får brødet til, at gå i stykker (smuldre). Selv frosne ting fordamper - hvilket er årsagen til denne udtørring, og hvorfor det tilsatte vand vil modvirke dette :) Bon appetit :) Mvh. - Kim P/S - husk at 1 gram salt binder 1 kg. væske i kroppen - avs for den :)
--

Opret svar til indlægget: Flæskesvær på proteinkur?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning