Du er i tvivl om, hvorvidt det er sundt/slankende/gavnligt for dig at spise grillet fedt?
--
"ORK SATME!"
http://komment.dk[...]
#1 Nu er hovedparten af flæskesvær ikke fedtvæv, men grisens hud.
En pose om ugen gør hverken fra eller til.
--
Med løven på vor stolte bryst, vi følger jer fra kyst til kyst - Forza FCK! #1 Friturestegt*
- Dozer
--
Mongollærling #3Specs: Jeg har sådan en... Komputer!
Hvis du kører en low carb high fat diet er flæskesvær gode. Dem i rema1000 har masser af protein og fedt.
--
Har selv været på low carb high fat kuren. Spiste vel cirka en pose flæskesvær om dagen, som snack, hvor jeg førhen ville tage noget slik, chokolade eller chips. Har tabt mig 18kg med den kur.
Jeg tror dog ikke det er specielt sundt, men det virker. Jeg er dog stoppet igen, for at spise mere varieret for at bevare min vægt :)
EDIT:
Kan btw anbefale dem med barbacue smag i Aldi. Der er lidt flere kulhydrater i end nogen kun med salt, men det påvirkede aldrig mit vægttab :)
--
#5 Hvor hurtigt har du tabt dig? :-)
--
Jeg er gold, fuck bronze.
#6 Startede i sommeren 2013 og så cirka frem til marts april i år.
Og så har fokus været på at bevare vægten siden da, hvilket er gået rigtigt godt :)
--
#7 Okay :-)
--
Jeg er gold, fuck bronze.
He he - hvad man dog kan læse herinde efterhånden :)
Som gammel flæskesværselsker må jeg lige fra starten påpege, at der er MEGA forskel på den måde flæskesvær bliver fremstillet på - og herunder evt. fedtværdier!.
I kender vel alle de flæskesvær, der bare er en gang "poppede hudstrimler" uden underhud (fedt) overhovedet!.
Disse flæskesvær har kun en brøkdel næringsværdi (fedt) i forhold til dem, der tydeligvis er blevet fremstillet med en større strimmel fedtvedhæng!.
Det er jo dette fedtvedhæng der er med til, at vi alle som èn får hjerteproblemer/bumser/og bliver "grimmme" og tæskefede, hvis vi spiser for mange af dem he he.
Nogle personer (de afhængige) bruger alle metoder for, at undslippe andres kritik af deres spisevaner.
Husk at et stort indtag/nedbrydelse af kød/fedt tærer enormt på kroppens øvrige "lager" af energi/mineraler/vitaminer da det er langsomt nedbrydeligt således, at man bliver sløv af det.
KURE! - i havet med dem!. Spis ofte/varieret/små portioner uden ret meget salt, sukker, fedt/kød, og let røven fra PC/TV stolen og gå en lang tur HVER dag - så kører det (som T. Hansen skriver) :)
Mvh. - Kim
--
Hej igen :)
Kom lige forbi, og vil lige gi`et godt råd!.
Da vi kun skal bruge 1 gram salt i døgnet for, at kunne klare os, bør man vide, at i nogle rugbrød er der op til 26 gram salt!.
Salt og sukker bliver jo brugt som konserveringsmiddel hvilket betyder, at brød med lidt salt/sukker mugner væsentligt hurtigere!
Derfor find noget rugbrød i kan li` :)
Se selvf. efter hvor meget salt der er i!.
Køb evt. flere (mange) rugbrød i mindre portioner og frys dem ned (især hvis de er på tilbud naturligvis :)
Nok et råd: Åben alle de poser med varer i har købt, og som i har påtænkt at nedfryse. Hæld en smule vand ned i posen - luk den, og frys banditten :)
Brød og andre ret så tørre varer bliver jo ofte under nedfrysning udtørrede, således at den næste leverpostejmad lavet på optøet rugbrød ofte får brødet til, at gå i stykker (smuldre).
Selv frosne ting fordamper - hvilket er årsagen til denne udtørring, og hvorfor det tilsatte vand vil modvirke dette :)
Bon appetit :)
Mvh. - Kim
P/S - husk at 1 gram salt binder 1 kg. væske i kroppen - avs for den :)
--