Yes sir. Ind i midten af kyllingen (det samme med andet kød), og så venter du bare til midten af kødet er den temperatur som termometeret siger. Så skulle det være helt gennemstegt på den rigtige på :D
--
Og så er den klar til at tages af grillen?
Jeg troede umiddelbart at når kødet havde den rigtige temperatur i midten, at så skulle det ligge ved den temperatur i X antal tid :)
--
i5 3570K - GTX 670 - ASUS MAXIMUS GENE V - 2 x 128GB SSDs - 500GB HDD - Corsair AX860 - Corsair 350D - Custom Waterloop.
Husk sådanne måler kan afvige, og du kan have sat den lidt yderligt , så du må ikke stole blindt på den temp måler.
Øvelse gør mester.
--
#2 Du tager den bare af når den når den ønskede temperatur..
Noget kød har så godt af at trække en 10-15 min. - Men er ikke nødvendigt med kylling..
Du kan ikke rigtig lade den ligge ved den temperatur i x antal tid..
Når dit kød fx er 83 grader i midten - selv om du så tager det helt af varmen, så vil der være så meget varme tilbage i kødet at temperaturen stadig vil stige et par grader..
--
#2 / lille fif omkring kylling, når saften er "klar" :)
--
Du er sikker på at det er sådan en man lader sidde i, og ikke en der kun lige blivet stukket i, for at se temp, og så ud igen?
Ellers ender du med at det smelter.
--
nu ved jeg ikke med alt kød, men fx oksekød stiger et par grader efter man tager den af :)
--
Asus maximus 6 hero // Intel 4770K // Nvidia 780 // TridentX 8GB 2400MHZ// System 840 PRO 128 Plextor // Spil PX-256M2P 256GB
#6 Det er de færreste termometre af den slags man bare lige stikker i hurtigt der er trådløse og med modtager og sender. Det ville være lidt bøvlet ikk?
--
HO, HO, FUCKING HO!
76c og ikke en daddel mere, men jeg vil så sige, man skal satme være dum hvis man ikke kan lave en kylling på grillen, det er noget af det letteste, når saften viger ud gennemsigtigt så er den done, så skal du bare have kombineret skin INDEN så det får max gas.
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
Jeg tog den af da den ramte den temperatur termometeret sagde, og den blev knald hamrende god!
Sprødt skin, mørt kød :D
tak for hjælpen!
--
i5 3570K - GTX 670 - ASUS MAXIMUS GENE V - 2 x 128GB SSDs - 500GB HDD - Corsair AX860 - Corsair 350D - Custom Waterloop.
#8 Havde ikke lige læst trådløs med. Min fejl.
--