#2 ja det er jo helt gratis hos google kan man sige. kræver bare at man er ansat..
--
Kristian
bajerblog.com
-
Man skal ikke pille ved noget der virker
#1 Jep, MASH er kanon men dyr :)
Jensen og Bones er da en mulighed - Det klinger bare lidt discountagtigt selvom maden er udmærket.
#2 Har jeg gjort, men det er lidt uoverskueligt. Så håber på et par afprøvede guldkorn herinde :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. Ikke langt fra MASH ligger HerefordSteak - Store Kongensgade 38, 1264 København K, eller blot en anden Hereford resturant, fx den ved Tivoli, men helt billige er de jo heller ikke, men dog billigere end MASH :-)
--
Michael
Den sorte Gryde... de sælger oksemørbrad med flødekartofler til billige penge. Bruger selv den ved Nørrebro. Men der er 4-5 stykker rundt omkring i KBH.
Du kan også søge på Paprika Gryden, det er samme ejer som DSG på Nørrebro.
Det er sygt billigt... og der er kæmpe potioner :D
--
"Nec scire fas est omnia"
#6 Jeg har været på den sorte gryde og æde sådan en halv kilos burger for et år siden. Kæft det var godt :D
--
AMD Phenom II X4 970@4,1Ghz|HD6970 2 GB DDR5|4 GB DDR3 Dominator 1600Mhz|60GB Vertex 2|Formula IV|AX750W|Antec DF35|T
#6 Til gengæld er maden direkte ulækker.
--
#8 siden hvornår? Det er noget af det bedste jeg har spist i KBH måske lige bortset fra burgeren fra PUK
--
"Nec scire fas est omnia"
Jeg kan selv foreslå Bryggeriet lige ved siden af tivoli :)
Spis alt det oksesteg du kan for 115,- ;) AWESOME - Blev til 5 tallerkner...fik sku lidt ondt i maven til sidst :P
--
UnityGamers.net
Det undre mig lidt at folk ikke nævner Lurblæseren, var der første gang for et års tid siden, og lige siden har det været der vi altid spiser når jeg er med familien eller venner i københavn, det er så gode bøffer, især deres viking ribeye ganske vidst koster den 200 kr, men i mine øjne er det ret billigt for så god en bøf, men også deres plankebøf, uha, sidder helt og savler over tanke om sådan en.
Jensen er billigere det er klart, men syntes ikke ligefrem at det er god mad der.
Og ja ellers er der Bones, de er sq gode til det med bbq ribs.
--
#10 Damn! Det tilbud mellem 17-19 kendte jeg ikke - absolut noget der skal afprøves. Tak for det
#11 også en mulighed - takker
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. #9
Der er jo grund til, at de kan gøre det så billigt. Jeg ved, at de har købt kød, der er løbet på datoen...
--
http://www.NoteBookWorld.dk[...]
Useriøse sælgere: Mr. Don (se profil) Den sorte gryde har ikke noget med en Steak restaurant at gøre. Det er snarre en lavpris grill.
--
Michael
http://www.houseofhereford.dk[...]
Jeg spiser som regel der, når jeg er et smut i København.
--
Asus P6T Deluxe v2 - Core i7 @ 4,2 ghz - 6 GB RAM - Club3d HD5850 - Corsair HX1000W - Lian Li PC-A70B - Vandkøling - Dell UltraSharp 2707WFP Drop Hereford Steak, Hereford Village og alle de andre dårlige kopier. Vil man spise på en restauranter der hedder noget med Hereford er der kun A Hereford Beefstouw - den ved Tivoli er OK, den bedste er dog ved Åbenrå, super stemning og atmosfære.
Skal det være mere er Madklubben Steak i Pilestræde oplagt, stadigvæk i den billige ende og god kvalitet. Rasmus Oubæk laver også en glimrende Bouef Bearnaise...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. Glem da Den Sorte Gryde, hvis du overhovedet sætter bare en anelse pris på kvalitet. Det er simpelthen for ulækkert og folk der savler over deres burger, burde overveje at prøve en rigtig burger.
Kan helt sikkert også anbefale både MASH og Madklubben, madklubben er billigere, men du forpligter dig til at købe flere retter. Alternativt så er Den Lille Fede's 7 retter også billig og kan helt sikkert anbefales sammen med vinmenuen.
Skal det være noget der er til at betale når man er på SU, kan jeg også godt anbefale den som #5 snakker om, har været der nogle gange og kvaliteten og servicen er fin. Der ligger også en steak-fætter på Strøget ikke langt fra Lurblæseren som også tilbyder bøf ad libitum til 125 kr. - det er bedre end Jensens, men ikke på niveau med nogle af de lidt mere pebrede restauranter - men prisen er god, kvaliteten taget i betragtning
--
Jeg ønsker mig sådan en kæreste som ikk hedder .jpg til efternavn
gemmer den lige så konen og jeg har lidt inspiritation :)
--
Husk Halifax, hvis du er til burgere (sorry for quasi-OT)
--
Q9400@3,4GHz-HD4850/512MB[B-
]@700/1100-4G-
BCorsair@450MH-
z-280GB S.ATA-AntecP150-Samsung940B
Vil stadig være klassisk stjerne!
Du må endelig ikke spise på HereFord Steakhouse... nøj en dårlig behandling vi fik der sidst, fik en kulbøf hvor det helt sorte lige var skåret væk = mindre vægt. Og resten af bøffen var så tør at den sagde dunk dunk når man bankede den ned i tallerkenen. Tjeneren kvitterede ved at rydde bordet og smide regningen.
Møgbule.
Cocks and Cows til burgere og Halifax
--
www.internetpris.dk[...] - Vælg dit nye internet blandt alle internetselskaber
og alle forbindelser i Danmark! Jensens er rigtig lækker mad til pengene, i hvert fald her i jylland :>
--
#19: Hvis I lige får lyst til at poppe ind på MASH en aften, så kommer I ikke længere end receptionen, for der skal bestilles bord en måned i forvejen.
#21: En dårlig oplevelse skal ikke skræmme alle væk. Jeg har flere gode oplevelser på Hereford. Deres Irish Coffe er uovertruffen, end ikke MASH's Kentucky Coffe kommer i nærheden.
#22: Jensen er faktisk OK, specielt hvis man kan få et bord der er stor nok til to tallerkner ;-)
--
Michael
dealhunter.dk har ofte syge rabatter det er godtnok ikke et spise tilbud i dag men det er det ellers ret tit
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. RizRaz laver fantastiske bøffer - har fået den bedste T-Bone jeg nogensinde har smagt der.
--
Jeg kan også anbefale Madklubben. De har super lækre bøffer og rigtig lækker bearnaise. Og vi fik super betjening da vi var der.
--
I5 2500k @4Ghz / 6 GB Corsair XMS3 DDR3
Gigabyte GA-Z68X-UD4 / OCZ Vertex 2 SSD 120GB
2 x Evga GTX 470 SLI / Corsair Gold AX750
Personligt, ville jeg hellere give det mere og få et ordenligt stykke kød på MASH! det er uden tvivl den bedste steak resturant i KBH, hvis ikke i Danmark..
Men ellers ja så er Jensens da bestemt en mulighed.. Der ligger Floras steak house på Vesterbrogade.. det er virkelig godt til prisen, det er lidt dyrere end Jensens, men det er også langt bedre.
--
Succes is temporary Loyalty is forever
Jeg kan da helt klart anbefale Jensens. Jeg kan nu godt lide deres bøffer, og ISÆR deres whiskey sauce.. åååh..
--
#23:
Jensen er faktisk OK, specielt hvis man kan få et bord der er stor nok til to tallerkner ;-)
Det er i hvert fald ikke noget problem i Horsens :) Ved ikke, om det er et generelt problem ved Jensens, eller bare din lokale i KBH :D
--
Jensens er bare en fastfood kæde med bedre mad end gennemsnittet. Det samme med bones. Selvom det er langt bedre end Jensens
Kender dog ikke noget til KBH.
mvh.
--
bluez0ne = generelt idiotisk at høre på.
fisen = troll. Bare ignorer ham.
midtown grill på hotel marriott...
--
"I disapprove of what you say but I will defend to the death your right to say it."
#30
Bedre end gennemsnittet? Det er ikke bedre end McDonalds altså, det er lortemad, lortekvalitet og bare ulækkert. Puha
--
# 27 Nu var jeg lige inde og tjekke det der floras ud... Serverer de ikke sovs til deres retter??
--
I5 2500k @4Ghz / 6 GB Corsair XMS3 DDR3
Gigabyte GA-Z68X-UD4 / OCZ Vertex 2 SSD 120GB
2 x Evga GTX 470 SLI / Corsair Gold AX750
#32 Ligesom dit indlæg. Ingen argumenter, bare varm luft.
--
bluez0ne = generelt idiotisk at høre på.
fisen = troll. Bare ignorer ham.
#33..
Jo det har de da.. spottede godt lige deres hjemmeside at der ikke var deres udvalg af sauce.. De har med sikkerhed bearnaise og rødvins sauce..
#32
Kunne godt tænke mig at vide hvordan kommer frem til at det er lortekvalitet..
--
Succes is temporary Loyalty is forever
En lille historie til jer der går på Jensens Bøfhus :)
Jeg har selv arbejdet på Jensens Bøfhus, og jeg har mine grunde til ikke at spise der igen :) Selvom dette ikke er sundhedsskadeligt eller andet er det stadig utiltrækkende at spise der og her er en historie til hvorfor.
Da jeg blev ansat var jeg begejstret over hvor rent og lækkert deres køkken egentlig så ud, lige indtil den dag jeg skulle hente en omgang pommes fritter, en BBQ steak og en favorit sovs(Jeg var tjener men kokkene havde travlt så skulle selv hente sovsen og ligge ved siden af). På toppen af sovsen lå der cirka 3CM muk, ja du læste rigtig 3cm muk. Jeg gik hen og sagde det til kokkechefen og han sagde jeg bare skulle skrabe laget væk og tag sovsen under. Det ville jeg så ikke være med til og kokken blev pisse sur og gjorde det selv.
Hvad jeg dog ikke vidste var at den form for muk der lå oven på sovsen ikke er skadelig eller andet da den ikke kan strække sig over hele sovsen men kun på toppen, alligevel synes jeg det er klamt. Grundet mukken i toppen er at de ikke bruger et låg til gryden, det tager simpelthen for lang tid på en travl dag at tage låget af og på.
Jeg sagde op, efter første lønningsdag.
--
i7-970 @ 4.0GHz, Custom Vand, MSI-L GTX 580 SLI, G1.Assassin, 12GB 1866MHz CL7, AX1200, Corsair 800D, Vertex3 120GB