Jeg har ikke fået det købt endnu.. Men vil helt vildt gerne ha det.
Hvad med øllet der til.. Er det til at købe og hvad koster det ??
Lyder træls med at det skummer så meget... Er det alle 5 ltr som var skum
--
Har en kollega som prøvede det igår til CL kamp i flimmeren, og der skete Nøjagtig det samme..
--
Nu med: Abit Fatal1ty AA8XE -
P4 3,26Ghz - Asus Extreme X850XT PE - 1Gig ram.. Så er der fart over feltet.
#0 jeg gav sådan til min ven til indflytterfest, og der skete der det samme.. ved ik hvad problemet kan være .. er der en manual eller en slags hehe ? :)
--
Msn: [email protected]
E-mail: [email protected] Måske det er jer, der ikke kan skænke en fadøl... Glasset skal være ret meget på skrå den første halvdel. Man skal desuden vippe hanen hurtigt, da der ellers kommer en del skum ud inden der kommer øl.
--
De fleste af mine penge har jeg brugt på øl, fisse og hornmusik - resten har jeg bare klattet væk...
-
Synes=nutid, syntes=datid
uh, nybegyndere der skal skænke fadøl, husker det som var det igår, men øv jer så kommer det helt af sig selv efter lidt træning :)
--
Det har ikke noget med anlægget at gøre. Det har noget med erfaring og dygtighed til at betjene et fadøls anlæg so be it.
--
#4 og #6
Har intet med det at gøre.. Men kollega er tidligere bartender og vedkommende han var gæst hos er ligeledes tidligere bartender så mon ikke de kan hitte ud af det :0)
--
Nu med: Abit Fatal1ty AA8XE -
P4 3,26Ghz - Asus Extreme X850XT PE - 1Gig ram.. Så er der fart over feltet.
#7 Tilsyneladende ikke en god bartender? ;)
Det er bestemt ikke nemt at bruge et fadølsanlæg. Man skal have teknikken først.
--
Nu må i stoppe.
Helt ærligt.. Tror i at man sælger et fadølsanlæg til den danske befolkning som KUN kan bruges af hardcore bartender ??
Selvfølgelig ikke.. Der må være en fejl eller andet i de anlæg som smider for meget skum ud
Hmm.. Prøv at ringe til dem hvor i har købt dem.. Måske er de opmærksom på det.. Måske kan der "skrues" ned for noget
--
#8
Har du selv prøvet det?
--
Nu med: Abit Fatal1ty AA8XE -
P4 3,26Ghz - Asus Extreme X850XT PE - 1Gig ram.. Så er der fart over feltet.
http://www.bossman.dk[...]
Maskinen har som nævnt et indbygget kølesystem, der holder øllet koldt. Dog er det vigtigt at fustagen inden den tages i brug er kølet ned til ca. 6 grader i køleskabet. Ifølge manualen anbefales det at en fustage ligger i køleskabet i mindst 12 timer inden den tages i brug. Dog fik vi af vide til pressemødet på Carlsberg, at de anbefalede op til 24 timer. Er øllet ikke koldt nok vil øllet skumme for meget. Nu er det jo et velkendt faktum at manualer og mænd ikke går så godt i spænd, og her på redaktionen mistede vi da også tålmodighedden efter 8 timer. Om ikke andet blev vi lige nød til at se om det nu også kunne passe at den ikke ville fungere ved højere temperaturer end 6 grader. - Det gjorde det! Hele den første fustage lavede primært skum - Ca. to tredjedele af glasset. Klog af skade ventede vi de, i manualen anbefalede, 12 timer før vi satte fustage nr. to i. Stor var skuffelsen da den på samme måde som den første primært lavede skum. Lettere opgivende drak vi et par glas skum mere inden vi gik i seng ( Skum eller ikke skum - Det er stadig øl og skal selvfølgelig drikkes!) Da vi dagen efter vantro skænkede den første morgen-fadøl indtraf miraklet pludselig. Ud kom en perfekt fadøl! Konklusionen må være at det altså er vigtigt at øllet har den rette temperatur. 12 timer viste sig i vores forsøg at være lige underkanten, og 24 timer er nok at anbefale
--
#11
Se det er sgu da facts der vil noget :D
--
Succes is temporary Loyalty is forever
In Alaska it is illegal to look at a moose from the window of an airplane or any other flying vehicle.
Princippet i eget fadølsanlæg er fedt nok så længe man husker på man giver omregnet til normale glas tuborg 300,- for en kasse øl ved a købe de fustager, syntes ikke det er besværet værd..
Mvh
--
Åge, det er KEDELIGT a være en HovedMenu...
Jeg forstår godt at det er 'fedt' at have fadølsanlæg, men til de priser kan det sgu være ligemeget. Jeg forstår ikke hvorfor det skal være så dyrt? Øllet er vel det samme uanset emballagen.
--
DFI Lanparty UT NF4-D · AMD 64 3500+ @ 2600 mhz · HIS X850XT IceQ 519/540 @ 567/591 · 2x 1GB G.Skill Extreme Series PC4000 · 2x 250GB WD WD2500YD · MSN: mpagh[fjern_dette]@msn.com
Fadøl og almindelige flaske øl er ikke det samme
--
Hvis man kigger på hvad giver for en fadøl på en bar er en pris på 120kr. for 5 L da ikke så galt. Men det kommer selvfølgelig an på om det smager lige så godt som en fadøl på en bar.
--
Den sorte humors hjemsted
http://www.mqj.frac.dk[...] #16 Nej men nu er vi ikke på en bar så man bør ikke betale barpriser derhjemme. Desuden er forskellen ikke så stor fra en fustage her til på en bar, da man kan få fadøl ned til 10 kroner nogle steder.
--
DFI Lanparty UT NF4-D · AMD 64 3500+ @ 2600 mhz · HIS X850XT IceQ 519/540 @ 567/591 · 2x 1GB G.Skill Extreme Series PC4000 · 2x 250GB WD WD2500YD · MSN: mpagh[fjern_dette]@msn.com
Jeg har sgu aldrig fundet steder der går ned til under 25kr. det er nok derfor jeg tænker det er billigt nok.
--
Den sorte humors hjemsted
http://www.mqj.frac.dk[...] #9
"Helt ærligt.. Tror i at man sælger et fadølsanlæg til den danske befolkning som KUN kan bruges af hardcore bartender ??"
Nej de gør jeg ikke. Jeg siger bare at du skal lære teknikken for at betjene et fadølsanlæg. Ellers kommer man ud for anlægget skummer helt vildt og det bliver umuligt at hælde et glas op.
F.eks som sagt længere oppe skal man ofte lige når man hælder en fadbamse op lige køre det første som altid er skum ud før man hølder øl i glasset. Derudover er der utallige andre teknikker.
#10 Jeg har selv arbejdet på en café. Jeg lavede kun driks, men har da alligevel skulle hælde et par fadøl op engang imellem gennem tiden. ;)
#11 Det er nemlig et par gode facts du kommer med der. I skal ikke bare hælde jeres øl i et fadølsanlæg det skal være koldt. Lad fadølsanlægget køle det ned til den rigtige temperatur. For varm øl vil skumme helt vildt.
#14
"Jeg forstår godt at det er 'fedt' at have fadølsanlæg, men til de priser kan det sgu være ligemeget. Jeg forstår ikke hvorfor det skal være så dyrt? Øllet er vel det samme uanset emballagen."
En normal tuborg og så en fadøl er bestemt ikke det samme. Der er meget mindre brus i en fadøl end en normal øl på flaske/dåse. Kan være en af de utallige grunde for hvorfor hjemmelavet fadøl kan skumme, da det kan være umuligt hvis man ikke køber det på tønder som rigtig fadøl's øl.
--
#18 kommer meget an på hvor du drikker henne. Hvis du er ung og går i gym eller noget så kan du købe for 10kr pr. fadøl til caféaftener på div. gymnasier.
--