Ho hum.. Ustegt oksekød spiser jeg ikke med mindre jeg selv har slagtet den ko det kommer fra. Hvis du skulle finde en opskrift du vil lave, vil jeg i hvert fald anbefale dig at få fat i noget godt kød - den slags der helst ikke har været på gulvet.
http://www.cooks.com[...]
--
det sælger herre godt i indien...
tartar er det bedste i hele verden.
nogle der har prøvet grise tartar? eller kylling?
--
min. 250ml
Spray and pray...
Fjern sperm fra emails
ps jeg glemte helt at skrive det jeg ville.
jeg har hørt rygter om at det kommer fra frankrig.
--
min. 250ml
Spray and pray...
Fjern sperm fra emails
0#
Yes tartar mad er sgu godt, men der skal kapers, peberrod, og æggeblomme på :)
--
Samsung D500 - The Black Beauty
http://minmobil.awardspace.com[...]
Fuck loven den beskytter kun de svage. Tatar er skrabet råt oksekød. Retten er opkaldt efter det tyrkisk talende folk, tatarerne.
Google er en fantastisk ting;-)
Jens
--
Amd X2 4200+.DFI Lanparty nF4 ultra-d
Galaxy 7800GTX.X-Fi Xtreme music.
G.Skill Value 2048 Dual Channel
Chill I Cp-520A2.Thermal take Armor.
#5, du skal være imponerende heldig for at finde tartar kød i brugsen som er skrabet, ofte er det skamhakket, og man kan nok også være heldig at finde rester af svinekød der i hvis ikke de har gidet rengøre hakkeren :)
Kaster du kødet omkring et franskbrød og smider det på panden i meget kort tid, skal bare lige have en fin skorpe og stadigvæk være dejligt rødt inden i, så har du dig en pariser bøf.. selvfølgelig serveret med peberod, kapers, rødbede, rå løg og rå æg.
--
Ville lige uddybe: Hakkekød har en temmeligt stor overflade, og derfor også ret så stor potentiale for at have mange bakterier.. Med mindre du vil have madforgiftning eller sidde på tønden to dage i træk, vil jeg nok overveje at sørge for at kødet er af god kvalitet - og ikke noget polsk hakkekød som du køber i aldi..
--
7# HA
jeg har da ofte købt hakkekød fra netto 8% fra tyskland. og der er sku ikke sket nået.
men det er nok fordi min mave er lavet af stål... og ikke svage som andre pensionister, arbejdsløse og vegetarer...
heller skide det ud
end at smide det ud.
--
min. 250ml
Spray and pray...
Fjern sperm fra emails
Jeg ville ikke turde spise råt kød og rå æg bare sådan oven på brød, ikk i den verden vi lever i idag :-P. Kan godt være det smager godt, men lyder ikke alt for sundt. :P
--
...... Loading .... Please stand by...
Jamen slap nu af. Men køber sku ikke noget af dårlig kvalitet. Men finder en stor supermarked med en slagter som ser ok ud. Eller finder desken med hakkekød. Det skal være mellem 2-4 % fedt.
Og alle dem som siger at jamen der er batterie osv. blabla stråt op med det. Hvis du absulut skal blive syg af noget, kan du blive det bare med at spise pizza fra pizzaria eller en pølse fra pølsemanden. Så slap nu af.
Somsagt det smager meget godt. Ikke alle der kan lide smagen dog. Og det ser lidt voldsomt ud. Men man spiser selvfølig ikke en 2kg. råt kød, bare 2 mader hvis man er rigtigt sulten og supplere det med noget andet ved siden af.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. Lad nu være med at gå ned og købe god gammeldags hakket-oksekød. Det har intet med tatar at gøre.
Som nævnt, skal det være skrabet kød. Det må ikke have været igennem en normal kødhakker..
--
#12 Det er nu ofte sådan at det fungere ude i verden, supermarkeds slagterne har ikke tid til at stå og skrabe en oksefilet for kødet, i sær ikke ved større bestillinger. Det ryger gennem hakkeren. Kan huske hvor stolt min mor var til en fødselsdag hvor vi skulle have tartar og hun begyndte så at fortælle hvordan de hakkede det mens man ventede så man fik det helt frisk. - Suk.
Vil du have skrabet kød, gå på en restaurant, eller en slagter. Selvfølgelig er der nok også nogle supermarkeds slagtere som skraber, men størstdelen hakker nu engang.
--
Ja ja, jeg ved skam godt det er sådan.. Men jeg forstår ikke folk der køber det. (no offence til din mor. :) )
Syntes det er en skam, at folk køber det og dermed at med til at ødelægge slagter "håndværket".
Jeg er så heldig at have en lokal slagter, som laver tingene mens man ser på. Og der køber jeg ind, når det skal være godt kød.
Dermed ikke sagt jeg ikke køber kød i supermarkeder, det gør jeg skam når det skal være billigt.. Hvilket det tit skal.. :)
--
Hvis der er rugbrød med, er det dansk da rugbrød er dansk og Danmark er det eneste sted i verden man kan få 'rugbrød' som vi kender det.
--
#15 Ok, jeg tror faktisk folk er PISSE ligeglade, her 5 år efter
--
Citat ToFFo: "Jeg ka ordne ludere hurtigere end sNIPP ka æde en big mac"
#16. Jeg er enig med Lau,Henrik.. Jeg tror også folk er PISSE ligeglade, her 5 år efter
--
›› JANNINHO'93 ‹‹
#17. Jeg er enig med Janninho93 .. Jeg tror også folk er PISSE ligeglade, her 5 år efter
--
Med venlig hilsen
Crotaphytus112
Og jeg er stærkt uenig med #15, Fordi der er rugbrød med så er det dansk oprindelse?
Muligt at det er danskernes måde at servere tatar på(med æggeblomme, på rugbrød, osv) men oprindelsen er jeg 99,9% sikker på ikke er dansk, mener faktisk den er tyrkisk - Men vil ikke hænges op på dette.
--