--
Indholdet af dette indlæg er blevet fjernet af Thomas.
--
--
Indholdet af dette indlæg er blevet fjernet af Thomas.
--
--
Indholdet af dette indlæg er blevet fjernet af Thomas.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. --
Indholdet af dette indlæg er blevet fjernet af Thomas.
--
--
Indholdet af dette indlæg er blevet fjernet af Thomas.
--
sædceller og så nogle cekreter som bliver tilsat undervejs ud :) kan sgu godt være det er protein :)
--
Mvh. reciko :)
#5 - Jeg er lærerstuderende, så det kunne jo være jeg være jeg kunne komme til det.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. Det er små haletudser.. som fiser rundt i alle retnigner.. kan din kærste li frølår?
--
Så har vi fanget et Piratsvin mere, Frank!
Sex er ligesom bridge, har man ikke en go partner, må man ha en go hånd selv.
spam :P spærm det indhlder levende dna stumper når du har fået hende til at sluge spærm så prøv og se om du kan få hende til at blive nøgen model :D
--
^^HardStyle is My Lifestyle^^
^^Http://R4yz.dk[...] --
Indholdet af dette indlæg er blevet fjernet af Thomas.
--
Min erfaring siger mig, at det godt kan betale sig at sluge sin egen sæd. Der er bare noget tantrisk, rigtigt over det :-)
Prøv det, og fuldend cirklen! Mvh
Fader IT
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. FISSE
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. Hvori består det sjove at finde gamle tråde frem igen ?
eller hvilken forsmået bruger er du ? (admin har garanteret pisset på din sukkermad)
--
"Jeg har verdens bedste job, hilsen Sisyfos"
Sæt selv komma'et "Skydes ikke benådes"
#17
don't feed it...
--
ASUS P5KC; WD Caviar 500GB; ASUS HD4870; E8400@3393MHz; Corsair VX550W; 2*2Gb Crossair XMS2 PC6400
http://peecee.dk[...] Ingredienser:
10 kyllingeoverlår
¾ dl. soja
3 spsk. sukker
¾ dl. sake (brug evt. tør Cinzano)
¾ dl. mirin (brug evt. sød Vermouth)
3 spsk. revet frisk ingefær
2 spsk. hakket frisk basilikum
2 tsk. Maizena
Til saucen blandes alt undtagen kød og Maizena i en gryde og koges ca. ½ minut. Men pas på: Det koger nemt over!
Øs ¾ dl. af saucen over i en separat skål. Det skal senere bruges som marinade til kyllingelårene.
Vask kødet, tør kødet af og skær ben og overskydende fedt af. Kødet lægges i marinaden, dækkes til og stilles køligt i mindst ½ time (dog højst 8 timer). Grill kødet - først på skindsiden - og pensl en gang imellem med saucen på begge sider. Grill kyllingekødet til det er helt gennemstegt. Det tager ca. et kvarter.
Jævn resten af saucen med ca. 2 tsk. Maizena udrørt i lidt vand.
Serveres med ris, grønsager og salat.
--