Jeg mener hvis det er det rigtige man får er det lammekød. Andre steder bruger de også sådan noget sammenpresset noget...
--
E-mail: [email protected]
MSN: [email protected] Kebab er vist blot måden man tilbereder kødet på.. Altså sammepresser det til spyd..
Det kan både være kalkun,kylling, oksekød og lammekød
--
Alt sagt før et"men" mister sin betydning.
En pakistaner makkerinde har engang fortalt mig det var lammekød tilberedt med paprika, gurgemaje, hvidløg, salt og peper ...
--
-- Styl3ss w4s h3r3!
-- Enemy of the State!
#4 det var nok "ægte" kebab...det de laver nede på grillen... er sammenpresset kød, på en grilstang... Som de så bare slicer stykker af... pisse lækkert
--
Er du fræk ? Yes du er :D
Det kan både være lammekød og oksekød.
den præcise forskel på Shawarma og Kebab kender jeg ikke - men jeg ved at det har noget med slagtningen/tilberedningen på...
--
...So whats the difference between us, we can start at the penis, or we can scream "I just don't give a fuck", and see who means it!
//SystemICE2002
Kebab er mange (forskellige) ting eftersom det findes i en stor del af Sydøsteuropa og Mellemøsten.
http://www.dk-kogebogen.dk[...]
--
---One was chosen---
Everything that has a beginning has an end...
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af crucial-kid.
--
Men det smager godt.. :o)
bare det er fra en kølle hvor de selv skære af, og ik sådan noget fryse-kebab som de har på de fleste pizzariaer :s
--
kan de gå kan de få, kan de kravle har de den rette stilling...
Jeg har arbejdet på et pizzeria et år, og vores "kebab" var oksekød tilberedt med nogle specielle krydderier.. hvor efter "massen" blev smidt i et fad og kom i ovnen, derefter var det klar til at komme på pizzaer og blive varmet endnu engang - jow jow :P
--
- http://www.movo.dk[...] -|- http://www.msoee.dk[...] - Jeg snakkede faktisk lige kebab med en i min klasse i dag, han er ægte perker så han ved hvad han snakker om. Når han er i Tyrkiet så spiser han kun kyllingekebab. Han siger at det er meget bedre end almindelig kebab som vi har i DK. Det er dog ikke til at opdrive i DK fordi alle bare spiser det almindelige kebabkød, som enten er okse- eller lammekød. Synes selv lammekød smager bedst af de to, men har dog ikke prøvet kyllingekebab. Det har jeg endnu til gode...
--
Mindst nyttige tråd på hol:
http://hol.dk[...] #11:
Jeg har da oplevet blandinger med kylling og "det andet" ihvertfald 2 steder... så mon ikke at det er til at få? :)
--
Bare fordi at jeg går hurtigt er ikke ensbetydende med at jeg har travlt
Er der nogle der ved hvor meget sådan en kebabkølle koster eller hvor man kan se priser henne om det? For skal finder priser på det til mit virksomheds projekt
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.