Anbefal stegepandeAf Supporter Aspirant JonasM | 07-11-2024 18:40 | 1859 visninger | 68 svar, hop til seneste
Jeg har læst den lidt ældre tråd her: https://www.hardwareonline.dk[...]
Men valgte at starte en ny...
Jeg har brugt støbejern i mange år, men er ved at være træt af den lidt ekstra vedligeholdelse.
Så hvilken pande vil I anbefale, hvis man ikke vil have støbejern, men heller ikke risiko giftig mad, hvis man ikke får skiftet sin non-stick pande ofte nok / ridser den med redskaberne?
Er det fx sådan en her:
https://qookware.dk[...] --
Efter at have set Umut bruger disse, har jeg skifte mine Eva Trio til følgende, og det har jeg bestemt ikke fortrudt:
https://www.magasin.dk[...] --
Here comes Escape...
-JH Orion 2012 Hej OP!
Hvilket komfur har du? Gas, El/Induktion?
Hvilke former for mad, bruger du dine pander til?
Der findes nu en del producenter, der leverer pander uden gfoss i deres pander belægninger..
-- Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
39 + på B&W listen.. #1 Og de løser problemet med at få uønsket kemi i sin mad? -- Køb stål.
Det kræver lidt træning hvis du kommer fra plast eller jern.
Proshop har nogle der hedder Endurance, helt fine pander der ikke ruinerer dig -- Goats are better people Ja, okay..
Jeg kan se du selv linker til stål - undskyld.
Jeg gav knap 200 for min sidste stålpande, 800 virker helt crazy i min optik, men jeg går ikke op i stil og er også nærig. -- Goats are better people --
Sidst redigeret 07-11-2024 19:32 #4
Hvor køber man stegepander af plast ;-) -- Google først, spørg bagefter.
Man skal ikke græde over spist bacon. Sindsyg gode, de er hurtige til at blive varme, kræver ikke meget fedtstof, de kan tåle metalredskaber (garanti på det) og er nem at rengøre
https://www.kop-kande.dk[...] -- #6
Det kalder jeg det nonstick-lort der smuldrer og fodrer dig kemi.
De holder jo ikke i længden.
-- Goats are better people Man kan IkKE sammenligne rent metal mod feks en god alupande med den bedste/nyeste belægning, da de begge/alle, har hver deres formål, samt ikke mindst den absolut bedste allround følelse mht. resultat og holdbarhed!. Kender godt de nøgne stålpander, og jeg har brændt en del af, samt set mange andre, der har gjort samme.
Jeg er selv storforbruger af pander, og har altid et lager af forskellige pander - både med og uden belægning, samt div. størrelser/formål.
Til daglig har jeg jævnligt mellem 8 - 10 pander i brug i skabene, alt efter udfordringer, og alle enten har, eller er tilkøbt glaslåg, så maden kan steges/dampes hurtigere, og under højere (damp temps.) -- Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
39 + på B&W listen.. #7 - jeg har købt en hel del PS det og andet hos Kop og Kande. De er ofte ok med prisen men de er desværre røv og nøgler - når det gælder vareinformationer, så jeg har brugt meget tid på at spørge dem om feks. Str på ovnfaste fade mm. -- Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
39 + på B&W listen.. --
Sidst redigeret 07-11-2024 20:07 Altså jeg har også en 8-9 pander, 2x Støbejern, kobber/stål, diverse nonstick.. Og fik sidste jul en scanpan carbon stål.. Kæft jeg er blevet glad for den! Den er omtrent så god som støbejern imo, men den lavere vægt gør den for mig meget skønnere, rengøring er noget nemmere syntes jeg og putter den ofte bare i ovnen feks ved rest varme for at tørre den efter den har fået varmt vand fra hanen.. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at bruge ren stål.. Men jeg skal klart skifte mine nonstick ud med carbon pander!
Jeg er aldrig rigtigt blevet glad for mine støbejern.. I teorien skulle de være det samme som carbon panden ifht rengøring.. Men jeg syntes den er bedre..
https://www.scanpan.eu[...]
Ellers er der jo kulstof/carbon fra feks de buyer osv.. -- 7700x, NZXT Kraken X63, Gigabyte B650 Gaming X AX, G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000, Msi RX6800 Gaming Trio, Corsair rm750x Måske behøver man ikke lytte til et menneske der brænder sine pander af..
På den seriøse side; jeg steger hovedsageligt i smør og bruger jeg endelig olie, varmer jeg panden op inden jeg kaster det på, min erfaring er at den fidus gør at du slipper for at skulle have gang i hammer og mejsel for at få slip. -- Goats are better people Har været ufattelig glad for min Eva Solo https://www.evasolo.com[...] den er brugt MEGET og er nærmest stadig som ny, ingen problem med ting hænger i eller lignende, og varmen er jævn. -- #2 Jeg har keramiske kogeplader.
Tak for input til alle :-)
Jeg bruger næsten kun pande til at stege hakkebøffer, bøffer og selvfølgelig bacon. -- har lige købt 4stk hybridpander 24" 26" 28" og 30"
og har induktionskomfur
https://www.google.com[...] -- I may be crazy But I'm not stupid....
No One Dies A Virgin - In The Very End Life Fucks Us All Du burde nok tage #16 med et gran salt; jeg kender ham og ved at det er konen der er chef i køkkenet - #16 render som regel rundt i haven iført lange sokker mens han forestiller sig at stangtennis er paddle med virkelig modstander og hele pivtøjet. -- Goats are better people fandt lige claus holms støbejerns pande til 200kr (som jeg selv har)
Det er helt klart godkendt og 200kr er en super pris.for 200kr for man som regl kun en pande der er tynd og blir skæv på under en månede, måske endda inden for 14 dage, den skal bare bruge lidt mere tid til at blive varm og er først bedst når du næsten ikke kan holde på håndtaget, husk ingen opvaskemiddel
https://www.claus-holm.com[...] -- Sidst redigeret 08-11-2024 10:10 Carbon stål fra De Buyer! Jeg er konverteret 100% fra stål, non-stick, støbejern (bruges stadig til specifikke ting)
https://www.kitchenone.dk[...] -- ATX is nice VI er blevet rigtig glade for Casper Sobczyk panderne med non stick -- Consider it as a free bump Vi købte ONYX pga gode anmeldelser, udtalelser og reklamer.
IKKE KØB ONYX!
De er tynde og alt fedtstof løber væk fra midten og lægger sig i kanten så snart panden bliver varm.
Værste gang dyre pander skal man lede længe efter. -- #21
Jeg siger ikke at du mishandler dit køkkengrej, overhovedet ikke.
Den pande jeg nævner længere oppe, er i den helt billige ende; jeg har en veninde som købte en 24 cm og hun har en vane der tvinger hende til at smide en glohed pande under iskoldt vand og så ringer hun til politiet og vil have panden anholdt for at være skæv.
Shit aside; en billig tynd pande i et privat køkken kan sagtens overleve medmindre man straffer den hårdt. -- Goats are better people #21 jeg er enig i at onyx og alt det andet "hybrid" pander er noget lort, men dog et spørgsmål - varmer i jeres pander meget hurtigt op? På boost funktion eller bare høj effekt på induktion? Det kan skævvride selv de bedste pander. -- mod it, you know you want to Jeg kan kun tale for mig selv; jeg ser ikke fidusen i turbovarme, mit komfur har 1-10, som regel lader jeg den stå på 7 indtil der er hot, så skruer jeg ned til seks eller fem og kan stege alt på det stål uden at skulle bruge ingeniør-maskiner til at flå det af panden. -- Goats are better people rustfri stål, det er det eneste jeg gider bruge, gider heller ikke belægningen og besværet med støbejern mere, selvom støbejern er klasse - rustfri er meget lidt vedlighold, ingen belægning og fornuftig varmefordeling men som mange andre siger så skal man lige forstå, hvordan den typer virker.
den skal bare varmes godt op inden du kommer noget på den
mange er også glad for carbonstål, men jeg har ikke prøvet den da jeg ikke kan komme væk fra rustfri
ift. mærke så er der mange forskellige derude, man kan ofte mærke på dem om de er gode eller ej. -- #14
Hvis det der de ting du tilbereder vil jeg anbefaler en pande i kulstofstål eller rustfri stål. De kan begge tåler samme temperaturer som dem i støbejern og vejer ofte mindre. Desuden kan den i rustfri stål rengøres med "næsten" alt.
Jo tykkere bunden er jo mere vil den holde formen med tiden og være egnet til bøffer osv. Men også tungere. Bruger du den vitterligt kun til kød som du nævner er en pande i kulstofstål oplagt.
Men det kan ebtale sig at sætte sig ind i hvordan man anvener panderne for at undgå fastbrænt mad. Modsat slip let med PTFE (teflon) bør kulstofstål og rustfri stål pander varmes ret meget op før proteinholdigt mad lægges på (for at undgå fastbrænding)
Du kan læse lidt her om rustfri vs kulstofstål
https://www.masterclass.com[...]
https://debuyer-usa.com[...]
-- Jeg købte en støbejernspande efter den gamle tråd og er egentlig godt tilfreds, men det duer simpelthen ikke med spejlæg og pandekager.
#7 og #19 er dem I linker til gode til det?
Min anden med belægning er nemlig røget ud i går.. -- Nu bruger jeg min bruger, Tilfreds? #24
Ifølge eksperter skal man skrue op på halv effekt og så når panden er gennemvarm ikke bare varm, en ned
#27
Du ødelægger belægningen ved at vaske den i opvaskemiddel eller for lav temperatur når du komme madvaren på panden ?
Det lige som for lav temperatur på en pand så kan det hænge ved hvis du prøver at vende kødet før der er kommet en stege skorpe -- Sidst redigeret 08-11-2024 12:46 #22 og #23 Nej jeg varmer langsomt op, netop af den grund. Jeg vil gerne passe på mine ting når de er indkøbt i den lidt dyre ende.
Plejer at smide den på 4/9 i 3-5 minutter og så op på en 7-8 stykker hvis der skal steges igennem. -- #17 Man skal altid tage hvad jeg siger med et gran salt. Specielt fordi jeg ikke ejer højttalerkabler til 4.000,- pr fronthøjttaler. Enhver ved jo at den slags pr automatik giver flere mandater. -- #24
Jeg er kendt som radikal pandebruger, eksperterne får fingeren (når jeg har lært hvad de formidler)
Alvorligt talt; stålpanden er et gennemprøvet koncept der bare fungerer uden at behøve at ruinere kokken (eller ham der smadrer noget biksemad i en brandert) -- Goats are better people Jeg har i mange år ledt efter den perfekte pande, og jeg er efterhånden kommet frem til, at problemet ikke er panderne, men at jeg har haft en idé om at én pande kunne være bedst til alt.
Carbon stål synes jeg fungerer perfekt når der skal steges ting, der skal have stegeskorpe og hård varme, f.eks. bøffer. Men det dur sgu ikke til ting som pandekager, spejlæg, scrambled æg, fiskefrikadeller osv. og vedligehold med afvaskning uden sæbe og konstant smøren ind i olie og opbevaring i skuffen i fedtet papir og plastikpose, som det blev anbefalet i brugsvejledningen, er jeg ikke fan af. Det er bare for omstændlgt til hverdagsbrug.
Den bedste pande jeg har haft til hverdagsbrug, og hvor belægningen har holdt længst og stadig holder, er Greenpan i en stor 30cm, så der er plads til alt. Desværre har jeg nok fået varmet den for hurtigt op med boost funktion, og kølet den for hurtigt ned under hanen, så den har fået den kedelige funktion, at alt fedtstoffet løber ud i siderne.
Stegepander er faktisk et emne det kunne være fedt virkelig at fordybe sig i, da det er en hel videnskab at finde, anvende og vedligeholde en god pande. -- #28 mig bekendt kunne den godt tåle opvaskemaskine og opvaskemiddel ift manualen, selvom maskine forkorter levetiden og ikke blev anbefalet. Den er primært vasket op i hånden. Overfladen ser helt fin ud, men alt brænder på efterhånden og i går lugtede det lidt sjovt og så røg den endegyldigt ud ;)
Jeg kan desværre ikke se, hvilket mærke den er på min kvittering, det ville jeg ellers gerne vide.
Jeg formoder den har været for varm, den kræver lavere indstilling end alt andet jeg har haft på komfuret. -- Nu bruger jeg min bruger, Tilfreds? ..altså hvis man mener at det er en katastrofe at noget sommetider hænger ved.. eller hvis jeg havde det sådan, ville jeg hade folkeskolen.
Jeg er vokset op med tefal og blev også begavet med det lort da jeg flyttede hjemmefra; jeg kunne se det smuldre og købte flere af dem, som om jeg var imbecil.
Stål er billigt, jeg tror ikke på at de pander i privatbrug har behov for at koste en bondegård, men de der snakker carbon har min fulde interesse, jeg har planer om at google det hejs når jeg bliver ædru.
-- Goats are better people --
Sidst redigeret 08-11-2024 13:58 #35 der er tale om to pander; støbejernspanden har ikke fået opvaskemiddel og absolut heller ikke været i maskinen. -- Nu bruger jeg min bruger, Tilfreds? Måske miso serien er et kig hver
? -- jep jep WMF pandesæt – Devil 28ø og 24ø
4000530659743
Det er WMF Durado pander.
Holder. PFAS fri, keramisk.
Bedste jeg har haft. -- Sidst redigeret 09-11-2024 12:47 God relevant tråd for mig lige nu
Jeg endte med at bestille den som #13 nævner, bare i 28cm og med gratis fragt på https://pricestar.dk[...]
Virker til at være et super tilbud, med mindre de har sat prisen ned pga. lort -- Eller skulle man gå efter 30cm? -- Jeg købte 2 stegepander fra Zwilling med slip-let belægning, fordi de var på tilbud, og gav til min mor.
Min mor var/ er vildt imponeret over hvor gode de er:
https://www.zwilling.com[...]
Såeh... Min mor kan klart anbefale Zwilling stegepander. De er dog i den lidt dyrere ende. -- Intet i dette svar er finansiel rådgivning, og alle handlinger som følge heraf er på eget ansvar.
-to the moon with the techlead tycoon #40
Normalprisen på den pande er 300 kr hos Bahne:
https://bahne.dk[...]
Måske du er blevet narret af kunstigt oppustet førpris? Men det undrer mig ikke at netop du falder i sådan en fælde. -- Intet i dette svar er finansiel rådgivning, og alle handlinger som følge heraf er på eget ansvar.
-to the moon with the techlead tycoon #44 Nej det er også et tilbud hos Bahne
"Tilbuddet gælder fra 30.10 t.o.m. 31.12"
Igen snubler du ;) -- #44
Eva trio er altid på tilbud og når den er det, er det altid til langt under halv pris -- Sidst redigeret 09-11-2024 15:53 #0
Aldrig, aldrig, aldrig køb teflon belagt artikler. Det er noget skidt og bliver giftigt ved høje temperaturer.
Stålpander er vejen frem. Det tåler hård brug, det bliver ikke giftig ved høje temperaturer.
Jeg købte en billig brugt stål-stegepande med en ok tyg bund i genbrug, bare for at prøve det. Efter at være blevet grundig rengjort, testede jeg den med en gang høj-varme bruning af hakkekøb til kødsovs.
Det brunede fantastisk på grund af den høje varme.
Normal er jeg vandt til at hvis der er rester som har sats sig til panden, så er det rigtig skidt. Men det gælder kun for en teflon pande. Med stålpanden er det intet problem. Specielt hvis du laver noget med højt væske indhold, som for eksempel sovs. I så fald opløses resterne i soves og giver en fantastisk smag.
Stål er i min holdning, meget bedre. -- Sidst redigeret 09-11-2024 15:58 Ja jeg har også droppet non-stick teflon.
Man kan jo også se hvor meget af coatingen man får skrabet af. Og det havner jo i mavsen..
Men keramisk burde vel være fint? Med stålbund
Jeg har en keramisk og der er ihvertfald ikke noget der er skrabet af -- Sidst redigeret 09-11-2024 16:05 #40 er jeg sikker på du bliver glad for :) -- Har for nylig skiftet gryder og pander ud med dem fra Casper Sobczyk - planen var at finde noget non-stick som ikle var ren teflon og uden PFAS... Og som ikke kostede en formue.
De er super! Har haft dem 4 måneder efterhånden... Om de så holder 2 eller 5 år må tiden vise.
Eneste kritiktpunkt er grydelågene... De er lidt cheap, men fungerer :) -- 14900KS | KFA2 4080S SG | Z690 Taichi | O11D EVO | Alphacool / Dual EKWB 360 mm. | Se mere i profil https://tinyurl.com[...] Har lige SMS´et med min mor, da jeg måske også kunne overveje nogle nye pander.
Hun siger jeg skal købe Casper Sobczyk. Så der må være noget om snakken med de Casper Sobczyk pander. -- Intet i dette svar er finansiel rådgivning, og alle handlinger som følge heraf er på eget ansvar.
-to the moon with the techlead tycoon Alle de hybridpander er jo også bare non-stick (teflon eller keramisk) nede under stålgitteret, så kan på ingen måde tro, at de holder længere end alle andre slip-let pander, da det jo er varmen, der ødelægger dem. Keramisk skulle holde i endnu kortere tid end teflon. Så medmindre man aldrig har panden over 5/9 på kogepladen, er det jo det samme brug-og-smid-væk skrammel. Jeg vil klart anbefale at fortsætte med støbejern og bruge de få sekunder mere på at tørre dem efter brug og spray lidt olie på dem og tør det af med lidt køkkenrulle. Mine Lodge har ingen problemer med hverken spejlæg eller pandekager. Til mere syreholdige retter har jeg en glaseret støbejernsgryde for ikke at ødelægge imprægneringen. Alternativt kunne man bruge en stålpande til det. -- #52 Det handler ikke om holdbarheden for mig, men hvor nem den er at vedligeholde. Jeg gør muligvis for meget ud af det, men jeg vasker min støbejernspande i vand, varmer den på blus for at fordampe det vand viskestykket ikke fjerner, giver olie og tørrer overskydende olie af. Så hurtigt er det ikke på den måde.
Så en stålpande uden kemi lyder som der anbefales af flere lyder som noget for mig. -- Sidst redigeret 10-11-2024 10:56 En stål pande kan tage tæsk.men alt vil hænge hed medmindre du seasoner den ordenligt -- jep jep Jeg vender altid tilbage til Scanpan CTX. Ingen pander med belægning holder evigt, nogle bare længere tid end andre (og rigtig kort tid hvis de overophedes bare én gang)...
Scanpan er bare dem der holder flest år hos os. Til bøffer og andet "hårdt" bruger jeg De Buyer Mineral B.
Jeg har også haft en Scanpan "Classic", bevares, den var da billigere men jeg fik også splittet den ad endnu hurtigere.
Min næste bliver en Scanpan PRO IQ, bare for at prøve dén af.
Så bliver de skiftet når udløbstiden nærmer sig, og der kommer et godt tilbud.
Den pande der har holdt ubetinget dårligst i mit køkken er WMF Durado, før ALT satte sig fast i dem. Næsten som en magnet, der bare sugede til sig. -- Black friday tilbud er der en god chance for man kan gøre et godt tilbud, hvis altså man gider at kigge tilbud igennem -- Sidst redigeret 10-11-2024 15:50 Er jeg den eneste der undrer sig over at folk praler med at skifte pander som andre skifter underbukser..
Hvor gode kan de pissedyre livsstilspander være, hvis de skal erstattes løbende.
Jeg er blank, så bær over. -- Goats are better people #57 Nej, jeg sad med samme følelse da jeg skrev mit indlæg. Jeg formår bare at ødelægge panderne (...eller også gør min bedre halvdel) - nogle meget hurtigere end andre.
Jernpander kan gå i arv til børnebørnene - slip-let dør længde før, det er bare en del af prisen. Der findes ingen vidunder-slip-let-pander, der lever længe. Hvis der gjorde, så havde man hørt om dem.
Folk anbefaler det de selv har spenderet store summer på, som med alt andet.
...eller også har jeg det med pander, som nogle andre har det med hardware - jeg vil gerne have det sidste nye og det skal presses til det yderste. -- #52
"Keramisk skulle holde i endnu kortere tid end teflon." - Den udtalelse kan jeg ikke bekræfte. Tværtimod.
Jeg har haft min andel af teflon-pander og de gik i stykker for et godt ord. Så "opdagede" jeg den keramiske belægning og det er markant bedre.
Det har fremragende slip-let egenskaber, skaller ikke af som man så med teflon, kan tåle højere varme og virker bare rigtig fint.
Jeg vil dog anbefale at man ikke vasker sine (keramiske) pander op i opvaskemaskinen selvom producenten skriver de kan tåle det. Den fejl har jeg lavet (det stod jo at de kunne klare det) men efterfølgende fungerede slip-let funktionen på den keramiske udgave heller ikke super godt mere.
Men den er så også meget nem at vaske af manuelt, det er bare dovenskab hvis den ender i en opvasker :)
-- AMD 6900XT reference, 5800x, Asus Strix B550-F wifi, 32GB 3600Mhz c16, Fractal Design Define 7, 860w Fractal Design platinium, Sabrent Rocket 4 2TB #59 Ok, har ikke selv prøvet dem, men læner mig bare op af internettets vurdering og Serious Eats plejer at være til at stole på:
https://www.seriouseats.com[...]
Performance and Longevity
For the most part, you don’t really need a nonstick skillet. Most of the time, you’re fine—or indeed better off—using the likes of stainless steel, carbon steel, or cast iron. A nonstick skillet is nice to have on hand for the aforementioned eggs and fish and things that are very delicate, but it really shouldn’t be your go-to for daily cooking.
While ceramic coating tends to be more brittle than Teflon and thus break down faster and be more susceptible to scratches, it’s worth repeating that all nonstick cookware, whether it's coated in Teflon or ceramic or some other fancily-named proprietary coating, will eventually wear out. The unavoidable combination of heat, contact with utensils (even wood or silicone ones), and washing (yes, even by hand) will slowly reduce the effectiveness of that once slippery-smooth coating—which is exactly why we don’t recommend dropping a bunch of cash on an expensive nonstick skillet. It probably won’t last more than a few years if you’re using it on a semi-regular basis.
Også derfor jeg aldrig kunne drømme om at smide mere end et par hundrede for en slip-let pande til mine scrambled æg. -- Sidst redigeret 11-11-2024 07:59 Som #55 har jeg også en scanpan - det er den eneste som har overlevet i 5år ved os.
Det er sådan noget nonstick halløj men man kan bruge metalredskaber der i hvilket gør at den holder hjemme ved os. -- #58
Udmærket svaret.
Måske kom jeg også igennem som lidt vrissen at høre på.
Jeg er ikke køkkenhaj, så jeg køber bare noget der holder uden at ruinere mig.
Den pande jeg ødelægger æg i, er nok femten år gammel, det er en stålpande købt i en genbrugsbutik for 40 kroner eller sådan noget lignende.
(jeg skal ikke sidde og påstå at intet hænger ved i den pande, spejlæg er krafthelvede træls, men jeg har mere eller mindre droppet spejlæg, jeg laver scrambled eggs - så har man også en undskylding for at gå amokka med bacon, alle ved at der skal mere bacon til scrambled end til spejlæg, det er videnskabeligt bevist)
i øvrigt et fif til de der ikke har nogen der kigger dem over skulderen; sådan en stålpande kan godt være træls at gøre ren hvis man er typen der sommetider lader opvasken stå et år eller to - en børste til skruemaskinen er fuldstændig fin -- Goats are better people --
Sidst redigeret 11-11-2024 10:05 Non-stick stegepander er kræftfremkaldende, sundhedsskadelige og miljøskadelige.
https://taenk.dk[...]
Hold dig til stegepander uden uden PFAS. Det sikreste er at bruge stål stegepander. -- #63
Jeg tror ærligt talt ikke nogen former for belægning er særlig sunde at æde; omvendt er mange af vores fødevarer proppet med alt muligt lort, så et par drys pfas fra eller til.. -- Goats are better people #64 Ja, jeg har sågar hørt om at hvis man fx i forvejen spiser meget rødt kød, at så kan man få for meget jern, når panden også afgiver noget ;-)
https://www.examine.com[...] -- #65
That's what she said!
..Iflg. Kræftens Bekæmpelse er stort set alle former for kød, forarbejdet eller ej, kræftfremkaldende.
Hvor meget data der underbygger det har jeg ikke undersøgt - så ville jeg risikere at skulle skære kraftigt ned på kød. -- Goats are better people Jeg bruger Blue Diamond stegepander, og når belægningen er dårlig, så køber jeg en ny. -- Spændende tråd. Vi har kun støbejernspander, så kan ikke komme med nogen kvalificerede råd. Men ift. mærke kan jeg kun anbefale at kigge efter Le Creuset. Det er virkelig en fornøjelse at arbejde med og holder hele livet, hvis man passer godt på dem. -- Nuff' said: http://xkcd.com[...] Hvis du mangler Dropbox, kan du bruge mit link = 500 MB ekstra data hver :) https://bit.ly[...]
Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.
Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.
Opret bruger | Login
|
Du skal være logget ind for at tilmelde dig nyhedsbrev.
Hvilken udbyder har du til internet? 414 personer har stemt - Mit energiselskab (Ewii f.eks) 12%
|