Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

ikke initialiseret SSD WD

Af Supporter ThunderSticK | 21-01-2021 02:11 | 504 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej folkens. Fra den ene genstart til den anden, forsvandt min SSD. Jeg kan ikke se den på "list disk" i diskpart. Jeg kan se den som Disk 1 under Diskhåndtering. Den kan ikke initialiseres, svarer med "Virtuel Diskstyring: Forkert funktion" https://imgur.com[...] Nogen forslag?
--
Du får ret, jeg får ro!
#1
Dragonheart
Guru
21-01-2021 03:57

Rapporter til Admin
har du tjekket om alle kabler sidder korrekt og rigtig fast? Den eneste gang jeg har været ude for en SSD der pludselig ikke kunne genkendes af systemet var den stået af. Men ved ikke om det er tilfældet her. Har du mange writes på den SSD ?
--
#2
ThunderSticK
Supporter
21-01-2021 09:54

Rapporter til Admin
#1 ja har brugt andre strømkabeler og andre sata stik og sata indgange. Men dem registrerer den jo semi... Men det var da lige godt satans. Jeg har en 5 år ældre HDD i som stadig virker. Så kort tid burde den da ikke blot kunne klare.
--
Du får ret, jeg får ro!
#3
ThunderSticK
Supporter
21-01-2021 11:49

Rapporter til Admin
Jeg har fundet en tidligere udgave af min backup på en klassisk HDD. Men diverse recovery softwares lader en genskabe 500mb og ikke mere. Men selv JPG filerne kan ikke åbnes efter demo genskabelsen. Nogen anbefalinger?
--
Du får ret, jeg får ro!
#4
Dragonheart
Guru
21-01-2021 18:04

Rapporter til Admin
Det lader til SSDen er stået af. Hvis den er godt brugt med mange writes er alderen på 5 år jo egentlig uvæsentlig. Men man skal virkelig bruge en SSD meget på 5 år for at nå grænsen. Der er dog meeeget stor forskel på de forskellige mærker, modeller etc. Mht levetid.
--

Opret svar til indlægget: ikke initialiseret SSD WD

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login