Hvis grafikkortene er samme MXM type (A eller B) og bundkortet i den nye understøtter det gamle kort burde det kunne lade sig gøre. Spørgsmålet er så om køleløsningerne passer sammen.
Du må næsten kunne Google sig frem til hvilken type grafikkort der er tale om, og derefter læse specifikationerne på den nyes bundkort.
Jeg er på telefonen, og kan desværre ikke hjælpe dig mere end det, men nu har du da lidt at starte med :)
--
Har lige set at mange har haft held med at proppe deres døde grafikkort i ovnen ved 225grader i 10min for at "re-connet" lodninger ect. og at det virker? Nogen erfaringen - tænker, why not try it?
--
#2 Det har jeg selv gjort 3 gange, og det er fået det til at virke hver gang.
Jeg er dog usikker på, at det skulle kunne hjælpe med en bærbar, ellers skal du i hvert fald skille hele bærbaren godt ad, får du putter det i ovnen.
--
You're pro or you're noob, that's life!
#2
Man skal holde tungen lige i munden når man skiller en bærbar ad, men har gjort det et par gange med min gamle Dell M6300. Den har et nVidia quadro kort som lider af samme overophedningsproblemer, som mange nVidia kort og derfor dør over tid.
Det har jeg pillet ud af bærbaren et par gange.
Det første Quadro jeg havde stoppede med at virke på bærbarens indbyggede skærm, men kunne godt sætte en ekstern skærm til. Efter at have bagt det i ovnen virkede det et par mdr.
Så forsvandt den ene grundfarve på skærmen så den viste mærkelige farver. Jeg bagte det igen, også virkede det et par uger.
Da det stoppede med at virke købte jeg et brugt Quadro kort og smed i som levede endnu et par mdr (det have også levet et varmt liv).
Da skærmen døde derefter købte jeg ny bærbar på trods af jeg stadig savner en bærbar med 1920x1200 opløsning!
--
Hvis du begynder at reflow'e noget, så brug dog i det mindste en varmepistol, så du ikke bager hele lortet. Jeg har med succes reflowet både gpu'en på en bærbar og et grafikkort, og det har jeg altså gjort med en varmepistol og benyttet staniol som varmeskjold for at beskytte de omkringliggende komponenter.
Men ellers vil jeg da egentlig give dig ret: why the f*ck not? Det kan jo tages ud alligevel, så du kan nøjes med at ødelægge grafikkortet yderligere, men det kan jo være ligemeget.
EDIT: Og nå ja, som det også nævnes, så er reflow sjældent en permanent løsning. Symptomerne vil som oftest begynde at vende tilbage efter nogle måneder eller et år - især hvis man ikke forbedrer de termiske forhold som komponentet i første omgang arbejdede under.
--
Du kan sagtens prøve at flytte det derover, men er ret sikker på du skal have flashed vBios på kortet før det virker optimalt.
Evt. prøv at se om du kan finde et billig GTX680m på ebay, det bliver heller ikk så varmt som dit 6970m gjorde
http://forum.notebookreview.com[...]
--
Not much Så har kortet været en tur i ovnen på nogle sølvpapirs kugler således det ikke lå direkte på pladen. 200grader i 9minutter og nu fungere det upåklageligt igen....... Det er jo helt vildt!!!
--
Vildt nok alligevel!
Det er et stort projekt at skille de skide bærbare ad og samle igen. Har gjort det med 3. (2) HP og (1) Fujitsu Siemens.
Skriv gerne herinde, når/hvis det på et tidspunkt igen ikke virker mere.
--
Det er ikke vildt svært at skilde en Clevo ad. Har selv en P170EM, der er direkte adgang til alt, selv GPU. 2-5 skruer, af med bagpladen og du er inde ved RAM, CPU, GPU, blæsere, heatsinks og alt det andet fjas.
-----
Cool at du kunne bage det til livs igen. Overvej at smide noget bedre kølepaste på og sørg for at køleren har meget let tilgang til frisk luft. GFX døde formegentligt af PCB flex eller en lodning der er blevet træt efter at have været for varm, for længe.
Du kan ikke bare købe ny GPU uden at være 100% sikker på det kan flashes med Clevo vBIOS. Yderligere skal din BIOS på motherboardet understøtte kortet. Min P170EM kan eksempelvis ikke tage noget nyere end GTX 680m og HD 7970m, selv med nyeste PremaMOD BIOS.
--
i7-3610QM, 8GB, 2GB GTX 675M, 120GB SSD+1TB HDD, 17" 1080p. Haps!