Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil

iPad spil og reklamer

Af Giga Supporter Unold83 | 07-09-2021 18:40 | 819 visninger | 15 svar, hop til seneste
Når ungerne (5 og 7 år) spiller på deres iPad's er der fuldkommen afsindigt mange reklamer. Hver gang man har gennemført en bane eller lign, kommer der reklamer som nærmest er umulige at komme ud af igen. Eller noget "tryk ok" og så koster det 50 kr. om ugen...! Kender I en metode til at stoppe alle de invasive reklamer? Eller alternativt nogle spil som ikke er plastret til med det lort? Jeg har forsøgt at hente en slags ad blocker der benytter noget VPN, men den hjælper ikke overhovedet...
--
#1
NiceRag
Semi Nørd
07-09-2021 18:47

Rapporter til Admin
nogen af de der apps har nogen reklamer indbygget, altså med i dens download, så den kan vise reklamer selvom den er bag en vpn. Anyways nogen har lavet sådan en søge-side som kan finde apps, og så kan du filtrere, fx. "without in app purchases" eller lign. https://appapp.io[...] - dog har den ikke en for at finde dem uden reklamer. :/ Der er også enkelte artikler og lign som lister nogen spil uden reklamer. https://www.makeuseof.com[...] data wing er ok - men nok ikk til en 5 årig. Har du overvejet at give dem en spillekonsol istedet for en ipad, som du jo efterhånden har bemærket, er fyldt med pest-befængte pis apps? :P min søn på 7 kan spille switch, min gamle ps2 og ps3 og så har vi minecraft på en ældre stationær. en ældre stationær er billigere end en ipad...
--
Sidst redigeret 07-09-2021 18:48
#2
disc
Ultra Supporter
07-09-2021 19:06

Rapporter til Admin
#1 +1 Giv dem nogen konsoller, håndholdt eller andet - så ved man da hvad de bruger tiden på. Største delen af de gratis spil på App Store osv er fyldt med reklamer og fusk så du ender ud med at trykke "Køb nu" og bliver nød til at gå fra hus og hjem fordi børnlille har købt 10000 gems
--
Gi' nu rygeheroin en chance!
#3
MartnL
Supporter Aspirant
07-09-2021 19:20

Rapporter til Admin
Kan anbefale at jailbreake og så hente en adblocker. Jeg bruger LetMeBlock https://poomsmart.github.io[...] Blokerer også reklamer i apps. Børn skal ikke udsættes for reklamer efter min mening.
--
Er venstrehåndet inde i hovedet.
#4
disc
Ultra Supporter
07-09-2021 19:24

Rapporter til Admin
#3 OT og alligevel ikke.. findes sådan noget gøjl til android?
--
Gi' nu rygeheroin en chance!
#5
Unold83
Giga Supporter
07-09-2021 19:33

Rapporter til Admin
#1 Tusind tak for den liste, der er helt sikkert noget på de kan bruge! Har helt bestemt overvejet en konsol. Tænkte på en Playstation - men så er der jo lige udkommet en ps5, så den har jeg kigget lidt på at købe. Dog er den umulig at få fingrene i lige for tiden. :D #2 Enig 99% af de spil man kan hente er ren skrald, og til stor frustration for ungerne. Har heldigvis sat op så det kræver kode at købe noget via en app. Så er ikke blevet rippet endnu... #3 Ja det var en god mulighed, det kan jeg da lige se nærmere på. Det er uanstændigt at udsætte børn få så mange reklamer, det hører ingen steder hjemme.
--
#6
NiceRag
Semi Nørd
07-09-2021 20:03

Rapporter til Admin
#5 det er meget småt med rigtige PS5 titler lige pt så du kan næsten ligeså godt nøjes med en ps4. de er rimelig billige på brugtmarkedet, og der er et HAV af gode spil til den (som du så også kan spille på PS5, når du en dag får den!) rocket league, unravel, crash bandicoot, rayman, minecraft, Spyro, grow up, it takes two, og selvfølgelig littlebigplanet.
--
Sidst redigeret 07-09-2021 20:05
#7
spacefractal
Gigabruger
08-09-2021 08:19

Rapporter til Admin
Der er også reklamer i mine spil, dog ikke nær så invasive dog som mange apps som gør. man kunne sådan set spille dem i fly mode... men spillene kan nemt tjekke om reklamer har være vist eller ej, også med adblocker som er et tystys emne her på hol. spilfirmerne skal jo sådan set også tjene penge. I nogen spil kan man betale sig væk fra reklamer.
--
#8
TiXe
Monsterbruger
08-09-2021 08:44

Rapporter til Admin
Brug Apple Arcade. Det koster kun 39kr om måneden. og syntes faktisk du får rigtigt meget for . https://www.apple.com[...] Så er du fri for reklamer og "køb i spil" Man må jo acceptere at hvis noget er gratis så er der reklamer
--
#9
Klump
Elitebruger
08-09-2021 10:17

Rapporter til Admin
Nu ved jeg ikke hvor langt du vil gå, Men har du overvejet at prøve at sætte Pihole op på en VM / Raspberry Pie og se om det æder reklamerne? Min erfaring med pihole er at den blokere / fjerner så godt som 99.5% af alle reklamer.
--
#10
ilmep
Super Supporter
08-09-2021 10:26

Rapporter til Admin
Hvis Apple rent faktisk tog sig sammen og betalte udviklerne ordentligt, så var man ikke nødt til at proppe reklamer i apps.
--
#11
*Nox*
Semi Supporter
08-09-2021 11:48

Rapporter til Admin
DU skal have et Pi-Hole. køb en raspbarrypi også får sat pi-hole op på den på hjemme netværket også slipper du for alle reklamer på alle dine enheder på dit hjemme net.
--
Surface Pro 3 I7 8 Gb ram og 512 Gb ssd
#12
GumpDK
Elite Supporter
08-09-2021 12:25

Rapporter til Admin
#10 Hvad er det Apple betaler udviklerne for siger du? Det er da brugeren der betaler for apps. Apple tager så en bid af kagen, men de stiller også deres butik til råddighed...
--
#13
spacefractal
Gigabruger
08-09-2021 22:33

Rapporter til Admin
Reklamer i spillerne har faktisk slet ikke med Apple at gøre. Apple har ikke nogen reklame udbyder at tilbyde idag, som de droppede for mange mange år siden. Så reklamerne kommer fra en anden udbyder, f.eks. fra google og lignende. De skal jo tjene penge på gratis indhold. Men desværre er nogen af dem virkeligt invasive. Derfor gider jeg hellere ikke spille spil, hvis jeg ser mønt inapp af vanvittig priser og det slags. Men nogen spil kan man betale sig væk fra reklamer. Hvis man bruger adblocks og lignende, kan spillene meget rigtigt nemt detekter det og nogle funktioner slås fra og stoppe med at virke. Dette er dog naturligvis op til spillene. Hvis de er for invasive, så slå flymode til.... men som sagt kan spillene detekte det og måske eller måske ikke have nogle effekt. Reklamerne er altså sådan noget som spilfirmaerne selv bestemme over, og kan selv vælge udbyder på både Android og iOS. I det her tilfælde er der ingen forskel.
--
#14
forslag
Gæst
08-09-2021 23:06

Rapporter til Admin
Køb en Nintendo Switch og nogle ordentlig spil til dem - det er da meget bedre og uden reklamer.. Gider du ikke give penge for, at dine børn kan spille et ordentligt spil uden reklamer, ja så må du bare acceptere, at de bliver data-høstet og spammet med reklamer.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#15
badstue
Elitebruger
09-09-2021 12:51

Rapporter til Admin
En Pi-Hole server er et godt bud. Hvis man har mod på at nørde lidt. Det er dog godt givet ud. Du vil kunne filtrere mange reklamer og tracking fra. Ellers vil jeg som flere skriver anbefale en konsol. Xbox One + Gamepass giver mig og mine børn meget værdi for pengene. Har selv en Pi-Hole server kørende + Microsoft Family på alle Windows-enheder samt Xbox. Så kan du nemmere styre hvor meget skærmtid børnene får. Ellers er forslaget #8 kommer med et godt bud. Måske snakke om brugen af gratis spil i familien. De spil som er dækket godt ind i reklamer har sikkert også en hel del tracking. Og er kvaliteten af spillene faktisk gode ?
--

Opret svar til indlægget: iPad spil og reklamer

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning