Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software

Hjælp: Excel i browser opfører sig mærkeligt

Af Supporter Aspirant John-Cena | 03-04-2024 10:37 | 196 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej HOL. Jeg har gennem mit arbejde en masse Excel ark som ligger 30 forskellige steder i teams rum. I stedet for jeg skal ud og finde dem alle mulige steder har jeg i stedet lavet et link som jeg så bruger gennem browseren i stedet for. Det har virket de sidste 2 år uden problemer, men i dag er jeg blevet ramt af en fejl jeg simpelthen ikke kan finde løsning på. Alle mine ark ser ud på den her måde nu: https://snipboard.io[...] Lige meget hvilket ark jeg åbner så er A kolonnen midt på skærmen og en anden kolonne ovre til venstre som i kan se. Jeg har prøvet at rydde cache, bruger anden browser, anden computer. Uanset hvad jeg gør, så ser det ud på den her måde. Hvis jeg vælger at åbne filen i skrivebordsapp, så ser alt korrekt ud. Alt ser også korrekt ud i browser i 1 sekund når jeg så lukker skrivebordsapp og sekundet efter ser det så forkert ud igen. Har jeg fået trykket på en eller anden indstilling eller noget? Er der nogen der har oplevet det her før? På forhånd tak!
--
If you don't want to be, be the one who want to be a wannabe..
#1
Fuur
Maxi Supporter
03-04-2024 12:34

Rapporter til Admin
ChatGPT skriver: Det lyder som om, du har aktiveret funktionen for "R1C1 referencestil" i Excel. I standardtilstanden vises kolonner i Excel med bogstaver fra A, B, C, og så videre, mens rækker vises med tal. Dette kaldes "A1 referencestil". Når "R1C1 referencestil" er aktiveret, ændres visningen, så både rækker og kolonner angives med tal. For eksempel vil celle A1 i A1 referencestil blive vist som celle R1C1 i R1C1 referencestil (R for række og C for kolonne). Det kan virke som om kolonnerne starter med et andet sæt af bogstaver, fordi referencestilen ændrer den måde, cellerne identificeres på. For at skifte tilbage til den normale A1 referencestil, kan du gå til Excel-indstillingerne (ofte under "Filer" > "Indstillinger" > "Formler" i nyere versioner af Excel) og fjerne markeringen fra "R1C1 referencestil" eller en lignende indstilling, afhængigt af din version af Excel. rækker vises med tal. Dette kaldes "A1 referencestil".Når "R1C1 referencestil" er aktiveret, ændres visningen, så både rækker og kolonner angives med tal. For eksempel vil celle A1 i A1 referencestil blive vist som celle R1C1 i R1C1 referencestil (R for række og C for kolonne). Det kan virke som om kolonnerne starter med et andet sæt af bogstaver, fordi referencestilen ændrer den måde, cellerne identificeres på.For at skifte tilbage til den normale A1 referencestil, kan du gå til Excel-indstillingerne (ofte under "Filer" > "Indstillinger" > "Formler" i nyere versioner af Excel) og fjerne markeringen fra "R1C1 referencestil" eller en lignende indstilling, afhængigt af din version af Excel.
--
#2
John-Cena
Supporter Aspirant
03-04-2024 13:18

Rapporter til Admin
Tak fordi du tog dig tid til at svare. Men det er åbenbart løst nu. Jeg fandt semi ud til det var relateret til "Frys ruder". Når jeg fjernede det, så virkede arket nogenlunde normalt. Rows numbers forsvandt dog og jeg kunne markere en helt row. Lige pludselig løste det sig selv uden jeg gjorde noget. Har prøvet alle mulige ting i et par timer. Gav op og spiste frokost. Da jeg kom tilbage, så virkede det pludselig på alle ark igen. Fandme mærkeligt!
--
If you don't want to be, be the one who want to be a wannabe..

Opret svar til indlægget: Hjælp: Excel i browser opfører sig mærkeligt

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE