Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Ny til gaming på bærbar

Af Juniorbruger Eojlo | 02-06-2023 10:33 | 465 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej. Hvad gør i andre ved gaming på bærbar? Jeg gamer på min bærbar, og bruger en bog til og løfte bunden, men syntes stadig den bliver varm. Vil i mene det vil gavne og skal skifte kølepaste på CPU? Søger også råd om det giver mening og opgradere ram på den, har på nuværende tidspunkt de 16 ram den kommer med standard. Andre fif vil jeg også sætte pris på. Har denne lenovo legion bærbar : 82JU001VMX
--
#1
the688
Guru
02-06-2023 10:49

Rapporter til Admin
Jeg mener det pænt, men selvfølgelig bliver den varm. Den bliver sikkert sindssygt varm. Det er en laptop. Sågar en "Ekstremt kraftig" en af slagsen, hvis man stoler på Power's hjemmeside :) De er jo lavet til at vride så meget performance ud som muligt - det bliver til varme. Alternativet er jo at skrue ned for den (underclocke, undervolte, osv osv) - men når man har en bærbar hvis eneste formål er at lave så meget "gaming" som muligt, så bliver den *varm* Om det giver mening at opgradere RAM? Ja, hvis du jævnligt løber tør. Det kan du jo selv se direkte i Windows. Hvis du ikke gør - ja - så giver det ikke mening. Prisen er også en faktor. Koster opgraderingen det samme som en fadøl? Så giver det jo nok OK mening. Koster den det samme som en sommerferie på Barbados, så gør det ikke.
--
"ORK SATME!"
#2
JohnP
Ny på siden
02-06-2023 11:04

Rapporter til Admin
Jeg har begrænset min således den ikke booster. Så den kører maks 3.2 ghz. Kan man gøre i Windows. Desuden har jeg undervoltet min GPU med MSI Afterburner. Kører maks 80c på gpu og cpu. Desuden begrænser jeg FPS og grafik opløsning.
--

Opret svar til indlægget: Ny til gaming på bærbar

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning