Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Tastatur til kontormiljø

Af Monsterbruger jnk7620 | 02-03-2021 11:59 | 287 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej, Jeg skriver mange mails og taster en del data ifm. mit arbejde. Desværre er jeg nok lidt for godt vendt idet jeg har brugt et mekanisk tastatur i mange år, så det helt standard tastatur vi benytter fra Microsoft er ikke lige noget jeg nyder alt for meget at benytte mig af. Jeg søger egentlig et tastatur, der minder meget om røde MX switches, da jeg er vant til disse - problemet er bare, at et mekanisk tastatur vil larme alt for meget. Jeg har overvejet om jeg skal købe et med røde MX switches, også benytte mig af O-rings, men er lidt i tvivl om det fuldstændig eliminerer lyden. Har I nogle gode forslag til evt. tastaturer? Behøver ikke være mekanisk, men følelsen må gerne være så tæt på det som muligt.
--
#1
NiceRag
Junior Nørd
02-03-2021 12:11

Rapporter til Admin
Hvad med.. cherry MX Silent OG o-rings? jeg har selv MX red med o-rings på, og det fjerner IKKE lyden.. Den gør lyden lidt nemmere at leve med - men det er stadig.. "klakke klak klak klak" :D Jeg har været en god borger, og optaget et lille eksempel fra mit eget keyboard. Så har jeg fjernet O-ringen fra højre-pilen. Så kan du selv høre. forskellen er der - men det er altså ikke sådan du kan sidde i stilhed. https://www.youtube.com[...]
--
#2
jnk7620
Monsterbruger
02-03-2021 12:42

Rapporter til Admin
#1 Tusinde tak for videoen, så kan jeg da ihvertfald høre det ikke er røde med O-rings. Som du skriver må jeg prøve silent switches med O-ring. Super pænt af dig med eksemplet :-)
--
#3
Jacob [5260 Od.S]
Junior Nørd
02-03-2021 14:29

Rapporter til Admin
Nu ved jeg ikke om du har fundet en video med Silent: https://www.youtube.com[...] Jeg tror bare ikke mekanisk og lydsvag hører sammen. Jeg har brugt røde med o-ringe længe og det er ikke lydsvagt overhovedet, desværre. Der hvor du kan vinde noget er hvis du ikke trykker tasten i bund. Nu ved jeg ikke om det er dit Microsoft tastatur eller membrane (gætter jeg på det er) du har noget i mod. Du kunne kigge på chiclet - lidt al a bærbar tastatur. Hvis du synes bedre om sådan et. https://www.binarytides.com[...] tilfældigt link jeg fandt, som forklarer og viser modeller.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#4
Jepperdepper
Ultra Supporter
02-03-2021 14:32

Rapporter til Admin
Hvis du vil vise dine kollegaer noget respekt, skal du have et chiclet tastatur. Microsoft har et lækkert et der minder om Apples, men der findes mange andre. Chiclet er det mest støjsvage du finder. Mekanisk kommer aldrig i nærheden om du så bruger "silent" switches.
--

Opret svar til indlægget: Tastatur til kontormiljø

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login