Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Artikler

ThermalTake Level 10 GT LCS

Skrevet af Fruergaard | 13-06-2012 20:00 | 17080 visninger | 46 kommentarer, hop til seneste
Vi har modtaget et større kabinet denne gang fra Thermaltake som byder på et flot design og massere af features.... Læs hele artiklen
#1
PunaniPounder
Ultrabruger
17-06-2012 03:13

Rapporter til Admin
Thumbs up for at du tager dig tid til at lave et review af kabinettet, men det er stort set ulideligt at læse. Du formulerer dig som 14-årig. Går folk ikke i skole længere? Jeg forstår ikke, at man tager sig tid til at teste og skrive anmeldelse af et kabinet, men ikke bruger 10 minutter på at rette teksten igennem, så andre kan have glæde af den - det er vel derfor, man skriver anmeldelsen i første omgang?
--
Puff, puff, pass!
#2
Daniel
Ultra Nørd
17-06-2012 08:16

Rapporter til Admin
Super fin test, men er det vel et støvfilter, og ikke et støjfilter på undersiden af kabinettet.
--
#3
Laptopworld.dk
Maxi Supporter
17-06-2012 08:28

Rapporter til Admin
#1 Du kunne også have valgt, at skrive dit indlæg på en måde, som ikke netop minder om en 14 årig. Hvis du finder fejl, så send en mail til Simon via hans profil, så retter vi dem til. Der er ingen grund til at svine folk til.
--
#9
Tr1ckY
Semi Nørd
17-06-2012 08:52

Rapporter til Admin
#4/6 Jeg giver dig ret i, at han ikke har formuleret sig særlig godt, men med hensyn til de "irrelevante" produkter, mener du så at det ikke er relevant at teste det vandkølingsystem, som følger med LCS versionen af kabinettet ? LCS har jo lige netop været en forkortelse for Liquid Cooling System, som Thermaltake har inkluderet i nogle "special" versioner/bundles af deres kabinetter, heriblandt Level 10 GT LCS som er blevet testet. Jeg kunne forstå dig hvis det ikke var LCS versionen der blev testet, men nu står der altså klart og tydeligt LCS både i overskriften og i selve artiklen.
--
#10
M.Beier
Guru
17-06-2012 09:25

Rapporter til Admin
#9 [BLUE]Unødige spydige kommentarer fjernet.[/BLUE] Jeg går på ingen måder efter hans formulering, men det er tydeligt at der ikke er brugt tid på korrektur, hverken af personen selv, eller af anden - dette mener jeg er tydeligt i henhold til kvantitet fremfor kvalitet, det handler om at få skubbet så meget ud som muligt, hvor kvaliteten ikke er så væsentlig. Jeg synes det var ufint af #1 at gå personlig og nævne noget med skole o.lign, det er der ingen grund til - man skal gå efter bolden, ikke manden. Det er ganske korrekt hvad du siger med LCS, men det fylder enormt meget, og der er irrelevante banner for en side stor liste af irrelevant gøjl under betegnelsen 'benchrig' (som iøvrigt er noget pjat). Det er forstyrrende for artiklen at det fylder en side hvor der skal være kæmpe virksomhedslogoer, på noget som dybest set er irrelevant, samt måden det bliver testet på er komplet meningsløs.. Enten fejl informeret til læseren, eller decideret meningsløs, da det ene er open air, og det andet er i et kabinet... Det siger derved intet om LCS bundle delen..
--
#11
Laptopworld.dk
Maxi Supporter
17-06-2012 09:30

Rapporter til Admin
#10 Det er ganske korrekt hvad du siger med LCS, men det fylder enormt meget, og der er irrelevante banner for en side stor liste af irrelevant gøjl under betegnelsen 'benchrig' (som iøvrigt er noget pjat). Det er forstyrrende for artiklen at det fylder en side hvor der skal være kæmpe virksomhedslogoer, på noget som dybest set er irrelevant, samt måden det bliver testet på er komplet meningsløs.. Enten fejl informeret til læseren, eller decideret meningsløs, da det ene er open air, og det andet er i et kabinet... Det siger derved intet om LCS bundle delen.. Det er noget du skal leve med, hvis du kan, da det er en aftale HOL har indgået med deres samarbejdspartnere. Hvad angår din personlig jagt endnu en gang, så er den selvfølgelig anmeldt igen. Du skriver man skal gå efter bolden, og ikke manden. Morale er godt :-)
--
#12
Fruergaard
Skribent
17-06-2012 09:52

Rapporter til Admin
#1, Alt tager tid. Tid som jeg virkelig har meget lidt af. Derfor er teksten ikke perfekto, grundet at teste og skrive anmeldelser ligger i den lavere ende af vigtige ting i mit liv og fremtid. Men det tyder jo på at du har nok tid og kompertance nok til kunne korrekturlæse artikler her på hol.dk? FOR DEM MANGLER VI! Så en opfording til alle som bitcher over stavefejl; Meld jer som korrekturlæsere for hol.dk! (Skriv en email til mig med alt det du ser ændret og så bliver det!) #10; Hvorfor vælger vi dog at teste noget som er en vigtig del af det produkt som vi har fået til test? hmm, det er sku svært at svare på du.. #9 outliner det rimelig godt. Som der står i overskriften (kan du finde den?) så står der LCS hvilket betyder at der følger vandkøling med i dette system. Ikke Noget jeg har sat i, næ, det kommer med kabinettet hvilket også står i artiklen! Derfor tester vi det jo selvfølgelig! Angående test siden, så siger #11 det; Bench riggen er blevet sponsoreret af den del firmaer = at vi skal vise den flotte table hver gang riggen benyttes! (man behøver ikke kigge den igennem hver gang!). Test metoden er den samme som ved CPU kølings round up, som du tidligere har bitchet over og der fik du svar, så du kan jo bare læse dem igen!
--
#13
Hans
Elite Nørd
17-06-2012 09:52

Rapporter til Admin
"Prisen for LCS versionen er så 700 kr. dyrere = omkring 2300 kr. hvilket også synes retfærdigt, da performance ikke er helt i top, men udemærket, men custom vand til 700 kr., hvor et vandkølet grafikkort uden problem kan sættes i, er en udmærket deal." Ikke noget kritik, men troede ikke, at man kaldte et færdigt sæt for custom. Jeg troede at custom var, når man selv havde sammensat stumperne... [BLUE]Stop så alt det fucking bitching over Laptopworld.dk, og koncentrerer jer om artiklerne i stedet.[/BLUE]
--
http://www.NoteBookWorld.dk[...] - RIP, 22/3-2007... Useriøse sælgere: Mr. Don (se profil)
#14
Hans
Elite Nørd
17-06-2012 09:56

Rapporter til Admin
#12 Synes at have forstået på Lars, at der var en hel hær af korrekturlæsere klar til at gå i aktion... Ellers må Lars eller anden ansvarlig for tests/hol.dk læse korrektur - det er super ærgerligt, at en test ødelægges af manglende korrekturlæsning :(
--
http://www.NoteBookWorld.dk[...] - RIP, 22/3-2007... Useriøse sælgere: Mr. Don (se profil)
#15
Fruergaard
Skribent
17-06-2012 09:59

Rapporter til Admin
#13, Det er lidt et gråt område, hvornår hvad er hvad. Dette har jeg valgt at kalde custom, da der kan tilføjes og udskiftes i "stumperne", hvor et Lukket vandkølingssæt er som fx H100. Teknisk set kan alle delene købes som "stumper" individuelt og så sættes sammen. Er det så ikke custom? Det samme med et EK vandkølingssæt. De har valgt hvad der skal være i men det kaldes da stadig for custom vandkøling. #12 Åbenbart ikke længere, de fleste er mere eller mindre hoppet fra igen (svare ikke på gentagende mails!).. Så i er mere end velkommende til at melde jer, skriv en mail til Lars, hvis dette har interesse ;-)
--
Sidst redigeret
#16
sNIPP
Guru
17-06-2012 10:00

Rapporter til Admin
#12 Jeg kan ikke se nogle steder hvor LCS systemet bliver testet? Kun at der skrives om det.
--
Long you live and high youll fly and smiles youll give and tears youll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be...
#17
Fruergaard
Skribent
17-06-2012 10:02

Rapporter til Admin
#16, side 6; http://www.hardwareonline.dk[...] Der er en tabel neden under den anden tabel, hvor der ude til højre står "Level 10 GT LCS"..
--
Sidst redigeret
#18
sNIPP
Guru
17-06-2012 10:03

Rapporter til Admin
Bare glem #16, jeg fandt lige hurtigt ud af at i havde.
--
Long you live and high youll fly and smiles youll give and tears youll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be...
#19
Hans
Elite Nørd
17-06-2012 10:05

Rapporter til Admin
#15 Det giver jo god mening – godt svar :) Ok, det var en skam mht korrekturlæsere…
--
http://www.NoteBookWorld.dk[...] - RIP, 22/3-2007... Useriøse sælgere: Mr. Don (se profil)
#20
Laptopworld.dk
Maxi Supporter
17-06-2012 10:08

Rapporter til Admin
#14 Dem vi mente kunne bruges, er hoppet fra. Her til er I flere gange blevet bedt om ikke at kommentere korrektur. Hold Jer nu til topic. Simon har svaret på spørgsmålene.
--
#21
M.Beier
Guru
17-06-2012 10:08

Rapporter til Admin
#12 Jeg læser temmelig tilforladeligt, tak, men, hvorfor dog komme med sådanne unødvendig bemærkning - vil du ikke forholde dig til kritik? Problemet er unægteligt at du ikke bruger ordenligt måleudstyr, samt ikke tester under samme forhold, du kan drage 0 og en fløjtende fis konklusioner - derfor ville det være bedre blot med nogle billeder af det tilbehør, når du ikke tilnærmelsesvis har mulighed for at teste det i praksis. Hvis du vil teste det, bliver du nød til at arbejde på hvordan du skal opsætte en test... Du sammenligner jo æbler og bananer.
--
#22
ReneSDK
HOL Moderator
17-06-2012 10:15

Rapporter til Admin
#21 Hvornår accepterer du at vi på HardwareOnline.dk ikke på nuværende tidspunkt kan lave tests på højde med store test-sites fra udlandet, eller mere dedikerede test-sites i Danmark? Det er nævnt i mellem linjerne i stort set hver eneste artikel hvor du har brokket dig over at test resultaterne ikke er præcise nok eller at der ikke er brugt fandens dyrt måleudstyr. Vi laver på nuværende tidspunkt tests som giver en ide om produktet, og så kan man så evt. kigge videre på andre sider hvis man vil have mere dybdegående informationer.
--
The word "queue" is the only word in the English language that is still pronounced the same way when the last four letters are removed.
#23
Fruergaard
Skribent
17-06-2012 10:16

Rapporter til Admin
#21, vil gerne tage i mod kritik. "Du bruger ikke ordenligt måleudstyr"? Hvis du igen snakker om OCCT, så henviser jeg til den forrige diskussion som vi havde på det område og de svar du fik der. "Samt ikke tester under samme forhold"?, Her tror jeg du har misforstået noget. Der er blevet testet under helt samme forhold: "For at se hvorledes at dette setup har performet blev det testet på vores bench rig". Dvs. at det ikke blev testet i kabinettet, men under samme betingelser som de andre test!
--
#24
Laptopworld.dk
Maxi Supporter
17-06-2012 10:22

Rapporter til Admin
#23 Simon, ignorer det. Der bliver brokket udelukkende for at brokke over et eller andet. Vi udnytter de ressourcer vi pt har, og jeg er sikker på det er nok til de fleste. Havde budgettet været anderledes, så havde vi muligheden for indkøb af div. accessories til test af lyd/støj osv. Vi har sammen valgt en testprocedure, og den må den kære Beier accepterer det, eller lade være :-) Mht. korrekturfolk, så leder jeg allerede efter en egnet profil, men de stå ikke ligefrem i kø.
--
#25
wizH
Junior Supporter
17-06-2012 10:27

Rapporter til Admin
#0 Ja jeg synes jo, trods alle de andres hate, at du har formået at skrive en fin artikel. Tak for det! ;)
--
Mine apps på AppStore: http://itunes.apple.com[...] i5 2500k @ 4.5 GHz | P8Z68-V PRO | HD6870 CF
#26
sNIPP
Guru
17-06-2012 10:32

Rapporter til Admin
#22 Jamen hvorfor skulle vi som brugere så overhovedet læse dette her review, hvis vi kan få mere ud af at læse fra udenlandske eller tweak, hwt, octdk? Og test af lyd koster ikke meget :)
--
Long you live and high youll fly and smiles youll give and tears youll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be...
#27
Laptopworld.dk
Maxi Supporter
17-06-2012 10:35

Rapporter til Admin
#26 Hvis du skal have et godt udstyr, så koster den en del sNIPP Dette er allerede undersøgt. Hvis du finder de andre sites bedre at læse reviews på, hvorfor hopper du så ikke bare dette review over? Der er ingen grund til at fluekneppe mere i dette. Acceptere lugten i bageriet, eller finde et andet bageri. Du skal IKKE sammenligne HOL med Toms, SWEClockers m.v.. Lad os nu lige få skabt en base for pokker!
--
#28
sNIPP
Guru
17-06-2012 10:40

Rapporter til Admin
#27 Ehmmm en dB måler koster altså alligevel ikke det store, og det er vigtigt at have med. Men det må i selv om. Jeg diskutere faktisk ikke med dig Lars, men med Rene, som skriver at hols reviews, går ud på at give noget overflødigt information, og vil man "mere" i dybden, så skal man ud på andre hjemmesider og læse der. Så spørger jeg ham så, hvorfor vi overhovedet så skal starte her, i stedet for at bare gå direkte til den andens hjemmeside. Jeg flueknepper ikke, men finder det besynderligt, at han skriver det. Og jeg sammenligner heller ikke hol med Toms og diverse websites, men jeg skriver bare at dem kunne man gå til i stedet for. Så Lars. Næste gang du laver et indlæg, så læs faktisk hvad jeg skriver, og hvem jeg diskutere med. Jeg synes dit review er fint, dog med en del grammatiske fejl, men dem kommentere jeg ikke.
--
Long you live and high youll fly and smiles youll give and tears youll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be...
#29
M.Beier
Guru
17-06-2012 10:44

Rapporter til Admin
#22 Rene, hensigten, som bliver mistolket tilsyneladende, er at skubbe det i rigtige retning, rom blev ikke bygget på én dag, men hvis man ikke er kritisk, sker fremgang ikke. Problemet er vidst at det bliver taget som hetz, og som ondskabsfulde øjne, fremfor konstruktive - der er jo potentiale til at artikler kan blive fuldt på niveau med jeres kommende konkurrenter; Tweak.dk, HWT.dk o.lign. der skal bare nogle skub i den rigtige retning. Igen; Husk jeg er ikke super ond, kun semi ond høhø, at blive bedre end sin lære, er meget svært, derfor vil det unægteligt være smart hvis dem der tester, kigger flere end et sted for inspiration, jeg skal ikke være dommer, men der er helt sikkert folk som foretrækker f.eks. tweak.dk, ligesom der er folk der foretrækker laptopworld.dk - at kigge mere end blot ét sted kan være fordel aktigt, men pt. er der temmelig snæversynet. #23 Nej, forholdte mig til denne test, det andet er et afsluttet kapitel. Måle instrumenterne er ikke nævnt, der står simpelthen ikke hvad du har brugt af udstyr til at måle f.eks. 50C, der bliver intet nævnt om fejl tolerance. Du kan ikke sammenligne med det ene udenfor kabinet og det andet inde i kabinet og konkludere hvor godt eller skidt det medfølgende udstyr er, problemet er jo, at temperaturen som suges ind og benyttes af udstyret, er forskellig på dine to tests, derved bliver dine resultater ikke nøjagtige. Man bliver nød til at teste under samme vilkår, hvis man vil kunne drage konklusioner. - Såfremt du har taget det medfølgende udstyr ud af kabinettet og testet det under samme forhold, så er det jo godt! Men desværre, som læser, ser man billeder af din montering i kabinet først, og intet om at du har testet det udenfor, derimod blot at du holder det op imod (den kæmpe og ikke særligt hensigtsmæssige liste af udstyr), som var udenfor kabinet. Så har din hensigt jo egentlig været helt i orden, du har bare ikke formået at få det ordenligt ned på skrift såfremt tilfælde. --- I rest my case, mit råd er ganske simpelt; Tag imod input, selvom det kan virke lidt ærgerligt når man har publiceret et stykke arbejde, det er møg ærgerligt Fruergaard, måske du i fremtiden, hvis du synes det er et 'nederlag' eller knæk, konsulter med flere, spørg en af dine venner om de vil læse det igennem, spørg dem hvordan de forstår det du har skrevet, hvordan de tolker det... Mange gange får man tunnelsyn af at sidde og nørkle med noget. Nu; Tilbage til Le Mans.
--
Sidst redigeret af ReneSDK
#30
Laptopworld.dk
Maxi Supporter
17-06-2012 10:46

Rapporter til Admin
#28 Og jeg skriver til dig, at en dB måler koster en del, hvis du f. eks skal kunne måle under 30dB - f. eks. Den sidste jeg fik en pris på kostede lidt over 3.000kr Mht. at læse på udenlandske sites, så er det ikke alle der har "evnen" til at læse teknisk engelske artikler. Så Lars. Næste gang du laver et indlæg, så læs faktisk hvad jeg skriver, og hvem jeg diskutere med. Jeg synes dit review er fint, dog med en del grammatiske fejl, men dem kommentere jeg ikke. Hvis du skriver et indlæg i tråden, så er dit indlæg til skue og kommentar for alle. Her til, er det ikke MIT review, så næste gang DU laver et indlæg, så læs hvad der skrives ;-)
--
#31
M.Beier
Guru
17-06-2012 10:56

Rapporter til Admin
#30 Under 30dB er ikke nødvendigt, 20 USD på ebay, bare husk samme afstand, om afstanden er 10cm eller 1 meter, det afhænger af hvad i finder bedst. - Jeg har endnu ikke oplevet nogle som har været utilfredse med at et resultat var 'under målbart på respektivt udstyr dvs. 30dB +-5%' My 2 cents.
--
#32
Laptopworld.dk
Maxi Supporter
17-06-2012 10:57

Rapporter til Admin
#31 Skal vi f. eks teste VGA kort, som skal testes under, så koster de boksen. Et eks: http://www.buhl-bonsoe.dk[...] Hvis du kender et produkt, som kan løse "problemet" så send gerne et link til produktet til min mail.
--
#33
ReneSDK
HOL Moderator
17-06-2012 10:58

Rapporter til Admin
#29 hvis du rent faktisk læser hvad jeg skriver og ikke ser mine indlæg som at jeg læser alt som hetz, så ville det gå op for dig at jeg på ingen måder skriver at alle artikler forbliver sådan i fremtiden: For at citere mig selv: "Hvornår accepterer du at vi på HardwareOnline.dk ikke på nuværende tidspunkt kan lave tests på højde med store test-sites fra udlandet, eller mere dedikerede test-sites i Danmark? Det er nævnt i mellem linjerne i stort set hver eneste artikel hvor du har brokket dig over at test resultaterne ikke er præcise nok eller at der ikke er brugt fandens dyrt måleudstyr. Vi laver på nuværende tidspunkt tests som giver en ide om produktet, og så kan man så evt. kigge videre på andre sider hvis man vil have mere dybdegående informationer."
--
The word "queue" is the only word in the English language that is still pronounced the same way when the last four letters are removed.
#34
ReneSDK
HOL Moderator
17-06-2012 11:01

Rapporter til Admin
Jeg kan som sagt kun kommentere på hvordan artiklerne er på nuværende tidspunkt, da jeg som moderator ikke ved hvad fremtiden bringer, da det ikke er noget jeg har med at gøre på sitet.
--
The word "queue" is the only word in the English language that is still pronounced the same way when the last four letters are removed.
#35
sNIPP
Guru
17-06-2012 11:02

Rapporter til Admin
#30 Okay. Det er sådan set alle der kan læse engelsk nu til dags, og det er kun mindre børn som ikke kan. Så ja jeg vil sige at ældre 15+ sagtens kan. Undskyld at jeg ikke lige har set at det ikke er dig som har lavet reviewet, men står stadig fast ved min holdning. Og alligevel lam kommentar til sidst. Du burde som redaktør være bedre til at læse sig igennem indlæggene, holde sig væk fra diskussion.
--
Sidst redigeret af ReneSDK
#36
Hans
Elite Nørd
17-06-2012 11:03

Rapporter til Admin
#32 (#31) Hvis man kan få en db-måler til 20 usd, så køb da en og læg ud med den - det vildeste, der kan ske er, at nogen spilder 20 usd - men tænk hvis den kan bruges - det vil klart være et skridt i den rigtige retning :)
--
http://www.NoteBookWorld.dk[...] - RIP, 22/3-2007... Useriøse sælgere: Mr. Don (se profil)
#37
Laptopworld.dk
Maxi Supporter
17-06-2012 11:04

Rapporter til Admin
#36 Det kan du ikke Hans!
--
#38
Hans
Elite Nørd
17-06-2012 11:08

Rapporter til Admin
#37 Så må #31 komme med et link :)
--
http://www.NoteBookWorld.dk[...] - RIP, 22/3-2007... Useriøse sælgere: Mr. Don (se profil)
#39
ReneSDK
HOL Moderator
17-06-2012 11:08

Rapporter til Admin
#35 Jeg tror du overvurderer folks engelskkundskaber. Jeg kender masser af yngre mennesker, der lige akkurat kan slæbe sig igennem en engelsk letlæselig tekst, men så snart det bliver bare lidt teknisk, så dropper de at læse det. Du bliver farvet af at sidde på tekniske fora på nettet hvor de fleste kan læse teknisk engelsk (måske 3-5% af verdens befolkning), men ude i den store verden (de resterende 95-97%) der ser det helt anderledes ud.
--
The word "queue" is the only word in the English language that is still pronounced the same way when the last four letters are removed.
#40
sNIPP
Guru
17-06-2012 11:20

Rapporter til Admin
Okay okay Rene, på nuværende tidspunkt. Men hvor lang tid i fremtiden skal vi så, før vi kan få glæde af at læse reviews her inde fra? Og nej jeg overvurdere slet ikke folks engelskkundskaber. Kender flere som er 15+ der kan læse ordenligt engelsk, og jeg var selv en af dem, som kunne læse og forstå engelsk af bare 12-13 år. Men det så er det selvfølgelig ikke ensbetydende med alle kan, men folk som interessere sig for hardware og dem som allerede er gået ud af folkeskolen, kan godt læse og forstå. Men det er okay i gør sådan som i gør lige nu. Jeg skal nok stoppe min diskussion her :) #Hans Marc har faktisk sendt mig et link for noget tid siden, hvor jeg kunne købe en dB måler til rimelig pris. http://www.ebay.com[...] Tjek det link evt. [BLUE]Der er ikke nogen grund til at insinuere at nogen er andre brugere herinde uden reelt grundlag. Derfor bliver indlæggene redigeret.[/BLUE]
--
Sidst redigeret af ReneSDK
#41
Daniel
Ultra Nørd
17-06-2012 11:29

Rapporter til Admin
#Laptopworld Og jeg skriver til dig, at en dB måler koster en del, hvis du f. eks skal kunne måle under 30dB - f. eks. Den sidste jeg fik en pris på kostede lidt over 3.000kr For bare 2 år siden skrev du Sitet har mange år på bagen, har været i B.T, er ofte dominerende på Edbpriser, omtaler mange steder på store udenlandske fora. Her til er der ikke eet eneste site i Danmark eller Norden med bedre anmeldelser af laptops. Hvis i allerede var så store dengang, burde der da være luft i budgettet til en dB måler til sølle 3000 kr?
--
#42
M.Beier
Guru
17-06-2012 11:34

Rapporter til Admin
#33 Nej, Rene, det var nu andre som læser dem meget negativt, ikke dig, min lommepsykologi siger mig, at et aggressivt modsvar, er reaktion på at man føler sig truffet, og var ikke min hensigt 'kan du finde den?' er et aggressivt modsvar i den givne kontekst - det var på ingen måder dig jeg mente. Personligt er eneste dyre måleudstyr jeg har, mit termometer, men det er ikke must, det er udelukkende fordi jeg skulle bruge det til hobby og det stillede helt andre krav. Det jeg søger er at man dokumentere hvordan man er kommet frem til tingene, for mig, er det lidt som at huske kildeangivelse i en rapport, noget der bare skal være i orden, og vel overvejet. Lars; Der behøves slet ikke så dyrt udstyr til lydmåling, jeg har brugt følgende, og har solgt artikler hvori det er anvendt: http://www.ebay.com[...] Det vigtige er blot at påpege hvad udstyr som anvendes, jeg nævnte ikke selv dB-meter som dybt kritisk i denne test, termometer derimod, ville jeg synes Fruergaard bør anvende, således at der kan komme konstante resultater, ville være et fint touch - hvor præcist udstyret er (dyrt), er ligemeget, det vigtige er bare at det er konstant. Sidst men ikke mindst, selv de mest dedikerede grafikkort reviewere, bruger ikke pebberet dB-meter, men derimod fandens pebberet skærm setup...
--
#43
Laptopworld.dk
Maxi Supporter
17-06-2012 11:53

Rapporter til Admin
Sjovt nok er det de samme 3 - 4 brugere som altid brokker sig, når der kommer tests på.
--
#44
sNIPP
Guru
17-06-2012 11:58

Rapporter til Admin
#43 Hvis du henviser til mig, så har jeg kun brokket en gang og det var pga. serial key som man kunne se på jeres NAS server i havde til test. Ellers så brokker jeg mig ikke i denne her tråd heller, men undrer og kommenter mig på hvad Rene skrev.
--
Long you live and high youll fly and smiles youll give and tears youll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be...
#45
M.Beier
Guru
17-06-2012 12:03

Rapporter til Admin
#43 Hmm, kan vi ikke vende det til noget konstruktivt? Det er lidt sølle at man skal gøres til badguy fordi man egentlig prøver at skubbe i den rigtige retning. Det behøver ikke være dyrt, det behøver ikke være teknisk baggrund på niveau med Anandtech... :-)
--
#46
BabaMac
Junior Nørd
17-06-2012 12:17

Rapporter til Admin
#43 Jeg holder mig helt bevidst ude af den diskussion, men springer til gengæld også alle artikler over, det er ikke alle der gør det. De artikler/tests jeg har læst fra Laptopworld i begyndelsen af jeres samarbejde, lignede et miskmask af Google translate og et stykke forhastet arbejde og derfor åbner jeg dem ikke længere, det gjorde simpelthen for ondt i øjnene at læse.
--
Imac 21.5" - MacBook Air 13.3" - WD TV Live HUB
#47
Laptopworld.dk
Maxi Supporter
17-06-2012 16:33

Rapporter til Admin
#41 Der tales om at indkøbe i HOL regi. Bland nu ikke tingene sammen. Hertil har det intet med site økonomi at gøre.
--
#48
M.Beier
Guru
18-06-2012 18:37

Rapporter til Admin
#41 Har lige justeret lidt... Det du ønsker, forudsætter en visse pondus - at stå inde for egne ord, kræver jo at det ikke er gylle man har lukket ud.
--
#49
ALw0w
Bruger Aspirant
18-06-2012 18:41

Rapporter til Admin
så sidder man da lige pludseligt med en ordentligt stor trang til at samle en ny spand.
--
#50
PunaniPounder
Ultrabruger
18-06-2012 22:22

Rapporter til Admin
Wow, shitstorm siden jeg skrev min første kommentar i tråden. Blot for at give min mening til kende: 1. At man tager det 'personligt' at jeg nævner noget med skole, kan jeg ikke forstå. Faktum er, at folkeskolen har spillet fallit sådan som folk staver i dag. Om så jeg anstrengte mig, ville jeg ikke være i stand til at skrive noget så usammenhængende og dårligt formuleret som det er tilfældet i flere af de tests og indlæg her på siden(og hvor som helst på nettet, for den sags skyld). Selvfølgelig er man lovligt undskyld hvis man er ordblind, men ellers synes jeg det er en skændsel dagligt at iagttage, hvordan det danske sprog bliver maltrakteret af snottede unger, der er ligeglad med hvordan 'interesseret' staves, for nu er 'intra' jo opfundet. Jeg brækker mig. 2. At jeg kritiserer din måde at formulere dig på skriftligt er ikke ensbetydende med, at jeg opfordrer dig til at stoppe med at lave anmeldelser. Jeg har bare svært ved at se logikken i at spendere timer på at teste diverse stumper og derefter skrive en omgang tekst, folk ikke gider eller kan(så slemt er det ikke i dit tilfælde) læse. Det begrænser også, hvor meget feedback du får som tester. 3. Jeg har ikke tid/lyst til at rette folks tekster igennem, det løser ikke problemet. Folk må bare til at spænde buen og fatte, hvordan sproget hænger sammen. Det handler om at bruge 10-20 min. på at læse teksten igennem et par gange og sige sætningerne inde i hovedet - i #0s tilfælde ville det hjælpe betydeligt at benytte et mere formelt sprog. [Preparing for war]
--
Puff, puff, pass!
#51
Thomas
BOFH
19-06-2012 11:26

Rapporter til Admin
#50>>Jeg synes du er lidt unfair i din kritik af vores artikler. Jeg synes ikke at det står så galt til generelt som du skitserer. Der er i denne konkrete artikel nogle ting som vi kunne have gjort anderledes anderleder feks i forhold til at testen af vandkølingen som med fordel kunne have været splittet ud i en selvstændig artikel. Det er forhold jeg har taget fat i internt. Men du må på ingen måde forvente at vi nogensinde får et sprogligt niveau du ville finde i medier som feks Ingeniøren. Det skyldes dels at vi lever med frivillig arbejdskraft og et samlet årligt budget som store medier har om ugen. Men derudover er vores målgruppe mainstream. Vi skal ikke ud til at bruge store forkromede formuleringer og påstå at vi er et højkulturelt debatprogram på DR2. Vi er en mainstream hardware side med en primær målgruppe mellem 15 og 25 år. Dermed ikke sagt at vi ikke kan blive bedre for det kan vi og arbejder også løbende på det. Følgende er ikke relateret til mit svar til #50 [BLUE]Endeligt vil jeg gerne minde alle om at vi naturligvis meget gerne tager mod konstruktiv kritik på vores artikler, men min tid med at acceptere angreb på crew er forbi. Det samme gælder naturligvis medlemmer af Crew, som jeg allerede haft en snak med. Fortsætter det er ubetinget ban konsekvensen. [/BLUE]
--
hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk

Opret svar til artiklen: ThermalTake Level 10 GT LCS

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE