Bump :)
--
Intel i7-3930K CPU, Aseteck liquid cooling, Evga Nvidia Gtx 780 Classified ACX, 875w PSU, 20GB 1600mhz RAM, Samsung 256GB EVO SSD, Seagate 1TB HDD,
Måske ikke et redskab, men en funktion jeg synes ville være smart:
En fodpedal til vandhanen ved køkkenvasken!
Jeg tror virkelig det kunne spare meget vand når man skyller af, fordi man ikke gider at slukke og tænde for vandet hele tiden :-)
//splazz
--
ASUS P8H67-M PRO B3 | Intel Core i5-2500 | Corsair XMS3 2x4GB | OCZ Vertex3 120GB | OCZ ModXStream Pro 600w
Synology DS214+ [4TB] + DS207 [500GB]
--
Sidst redigeret 16-09-2015 09:06
Jeg fatter ikke at folk kaster så sindsygt mange penge efter virkelig ringe køkkener, og det eneste jeg savner i mit er hæve-sænkebord.
Bare så man lige kan få bordet op i en højre hvor man ikke står og får ondt i ryggen af at snitte grøntsager.
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af NSA.
Et stege termometer der kan gætte på hvor lang tid din steg skal have endnu. Så man ved ca. hvornår resten af tingene skal være klar.
--
Yea though I walk through the valley of the shadow of death I will fear no evil for I am the god of death.
#2 og #3 - fantastiske forslag, begge to. Dem er jeg med på.
Eventuelt bare en vandhane som har en sensor, ligesom dem på tankstationer osv. hvor der kun kommer vand ud når man "laver noget" ved vasken. Man skal stadig kunne tænde "permanent" for vandet (hvis man skal fylde en gryde, uden at man gider stå og flagre med hænderne under hanen) - men muligheden for at koble en ekstra "sparefunktion" på vandhanen, ville give masser af mening. specielt på toilettet, men også i køkkenet.
Ellers kunne man forestille sig en kaffemaskine (espresso, whatever) som var tilknyttet en App (The Internet of Things, og alt det her moderne halløj) så man kunne "programmere" sin kaffe til at stå klar f.eks om morgenen, eller når man kører fra arbejde kunne man lige sætte to kopper kaffe over, så de er klar når man kommer hjem efter at have været forbi supermarkedet, børnehaven efter ungerne, eller hvad man nu har af gøremål.
--
"ORK SATME!"
En vandhane med en lille rød diode der viser om hanen er varm.
Så man ikke lige vasker hænder med 55 grader varmt vand fordi der sidst har været tændt for varmt vand.
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af NSA.
Og jeg savner at min ovn rent faktisk viser temperaturen inde i ovnen, istedet for at den viser hvad den er indstillet til.
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af NSA.
En gulerodsskræller som er hurtigere end at gøre det med en traditionel skræller.
--
Google først, spørg bagefter.
Man skal ikke græde over spist bacon.
#8 holy shit, hvor indlysende. Det giver nærmest ingen mening hvorfor det ikke findes i alle ovne.
--
"ORK SATME!"
En knivblok der sliber kniven, når den sættes ned i blokken. Så er der altid skarpe knive. :)
--
Lenovo Yoga 13
Hjemmeside: http://klogpaa.dk[...] #10 ja ikke.
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af NSA.
havde taget fat i hvidsløgspresseren og givet den en overhaling, dem der findes idag er elendige at gøre rent og der sidder altid skidt, så måske ku du designe noget fix der rengjorde den selv. ( børster der ku trykked ned med en knap eller lign.
--
jep jep
#3 - den der støtter jeg op om. Jeg har haft et par køkkenbordet hvor man skal bukke sig helt vildt for at snitte grønsager. Det jeg synes er træls med forkert bordhøjde er når jeg laver brøddej. Det kan virkelig smadre ryggen når man skal bage 50 stk pizza snegle og 200 kanelsnegle.
--
#17 Det syntes jeg er ca. 20 år for sent... det burde bare være i alle ovne :)
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af NSA.
Jeg har tænkt på kogeplader med indbygget køkkenvægt - hvis det kan lade sig gøre. Når man skal tilføje 5 gram af det, 40 af det osv., så kan man bare fyre det direkte på panden/i gryden :)
Har også tænkt på funktioner, der skal udnytte vandets flow i eksempelvis vandhanden. Eksempelvis en dynamo der tænder UV-lys, som renser vandet for bakterier. Så kan risikoen ved e.coli i vandet reduceres osv.
Og som #7 er inde på, så kan der sidde en RGB-diode og temperatursensor drevet af dynamo/energi fra vandet.
--
#18 touché :) ..
En anden ting ved indbygningsovne, som irriterer mig er, at de aktivt skal køle (larme) efter brug. Det burde være en valgmulighed enten at lukke ovnen og lade den køle ved blæser, eller lade lågen stå på klem/åben og lade den køle naturligt uden blæser :)
--
#5 / ¤6 - hvis bare vi snakker kaffe om morgenen:
http://www.husplushave.dk[...]
Braun har lavet den med timer i MANGE år.. ellers kan en simpel kaffemaskine sat på en timer i stikkontakten vel også udføre den opgave?!
Supplerende til #17 @8 Gorenje ovn viser digitalt temperaturen på mange modeller også
--
#20 Det er vel ikke selve ovnen men derimod resten af installationen der skal køle af
--
Yea though I walk through the valley of the shadow of death I will fear no evil for I am the god of death.
Med de redskaber som jeg har set på, og planlagt patenter, så vil en tråd som denne da hjælpe mig til at tage et par patenter mere på konstruktion af nogle redskaber og hjælpemidler. Så mon noget teori her, går hen og bliver den næste milliion sælger ;) Tænk, en lille opfindelse som vinproppen måske fra Bering, kan bringe masser af penge i kassen , måske er du den næste med en dåseåbner.
Har selv et par dyre redskabs løsninger og dyre hjælpemidler på 3D printeren som kræver lidt arbejde, så skal patentet bare også på plads og finde en producent af dette, så det kan komme ud i butikkerne.
Det koster desværre, så billigt kommer man ikke til dette.
--
#20 +1 Mit nye komfur gør præcis det samme, og man overraskes over hvor længe det står på. Vil lige få checket strøm forbrug på dette indtil den slukker efter brug ;) Den eftervarme burde ikke koste ekstra.
#22 Om det er materiale eller ovnen som afkøles ved jeg ikke men den kører da længe før blæser slukker. Du kan have ret i din pointe her.
--
Denne her ide er så småt udviklet flere steder, men har endnu ikke ramt Europa. Men en universal adapter til at montere på et dreje knaps komfur, en sensor ligges i gryden og temperaturen indstilles, og så sørger den selv for at holde temperaturen i gryden i så lang tid du ønsker. Sous vide på komfuret, og perfekt kogning af grønt sager/andet. Det er et hit fra dag et, eneste problem er touch komfurene, tænk en løsning ind der og i har jer et kickstarter produkt. Tænk storkøkken ind i produktet, og i har en en bestilling fra mig :)
--
#22 Det kan der være noget om. Men jeg tænker ikke at aktiv køling er kritisk (hvis lågen står åben), når almindelige ovne eksempelvis ikke benytter køling.
-----
Jeg har også tænkt på induktionskøkkenredskaber. Så kunne man skrotte ledningen til brødrister, elkedel osv., og i stedet placere elapparatet på en induktionskogeplade og tænde. Hvis kogepladen kan levere power nok og effektiviteten er god.
--
Sidst redigeret 16-09-2015 16:24
@25
Jeg synes nærmere det giver mening at købe en a'la Anova cirkulatoren. Den holde vandet totalt stabilt, og så har du stadig dit komfur frit.
Jeg er ret sikker på, at i hvert fald med alt andet end induktion, at du vil få et kæmpe varmetab og energispild i forhold til en cirkulator i en mere eller mindre isoleret beholde. Anova'en kan også tage rigtig mange liter vand, og jo flere liter, jo mere stabil temp. Og den koster jo kun ca 1800 inkl fragt, så jeg synes ikke der er meget at rafle om. :) Men suis vide burde være allemandseje, fantastisk teknik.
--