Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

McD mad hjemmelavet?

Af Elitebruger Isaac R. | 25-02-2006 02:24 | 11748 visninger | 41 svar, hop til seneste
Hey nogen der har en ide om hvordan man kan "skaffe" Mcd´s olie og pomfritter, og feks deres burgerdressing og burgerkød, så man selv kan lave sin egen mcd mad? Jeg har kigget og fundet adskillelige opskrifter på kopi mcd mad som man kan lave derhjemme. Er den eneste løsning at "stjæle" mcd´s fødevarer, eller få en anden til lige at hapse nogle kasser med mad?
--
#1
h8ed
Monster Supporter
25-02-2006 03:38

Rapporter til Admin
burgerdressingen kunne man engang få i føtex til 10 kr :P smagte præcist som det gør i mcd.. :P
--
HTTP://WWW.RETARD.DK[...] Mail: [email protected]
#2
Brezze
Maxi Supporter
25-02-2006 03:56

Rapporter til Admin
gammelt brød, rottekød, og ellers bare det billigste du kan finde af "salat" og de forskellige dressinger, helst fra kina eller polen. Så skulle den ca være der
--
husk spis aldrig, aldrig! gul sne.
#3
Isaac
Gæst
25-02-2006 08:49

Rapporter til Admin
Breeze jeg takker for de gode svar ;> Ellers nogen der har nogle ideer???
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Imagination
Ultra Supporter
25-02-2006 09:46

Rapporter til Admin
Jeg ville da tro det er ligemeget om du bruger McD's kød eller køber noget kvalitetskød fra slagteren .. Jeg mener, det kan vel ikke smage ringere alene af den grund? :-) Så vidt jeg ved bruger McD Heinz ketchup, så det kan du jo prøve. Bollerne kan du vel også bare købe færdiglavet i Føtex. Ellers kunne et godt alternativ være at lave en burger, der rent faktisk smager af burger ;)
--
Original: We Make The Impossible Possible Microsoft: We Make The Possible Impossible Way to go Smash traad.asp?fID=23&tID=306350
#5
Isaac
Gæst
25-02-2006 10:02

Rapporter til Admin
Ja problemet er jo at jeg helst vil have det originale mcd olie og kød og dressing osv. Der er nok ikke andet for en at stjæle nogle kasser af deres mad og nøgle dunke af deres olie.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
Stonedbadger
Gæst
25-02-2006 13:13

Rapporter til Admin
0# Bollerne kan du måske være heldig at købe på en McD restaurent. 2# Klap hat, McD bruger ikke gamle madvarere, de har sindssygt højt kvalitets nivou. 4# Bollerne er helt specielle, de bliver faktisk lavet på EN frabrik i Tyskland som producerer 2 millioner boller om dagen xD
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
Ronson
Monster Nørd
25-02-2006 14:05

Rapporter til Admin
2 millioner om dagen er da ikke nok til hele verden
--
http://www.butiksguiden.net[...] < Download vores sjove videoer. NU! http://www.chipsguiden.dk[...] < For os der elsker chips! http://www.chipsguiden.dk[...] < HOL Bladet!
#8
XireuZ
Monster Supporter
25-02-2006 14:09

Rapporter til Admin
#6 Du påstår vel ikke at der kun bliver lavet boller ét til hele verden? For der bliver langt flere end sølle 2 millioner.
--
AMD Athlon64 3200+@"3800+" Venice E6 Asus A8N-SLI nVidia nForce4-SLI 2xAsus EN6600GT/TD/128M nVidia GeForce 6600GT GeIL Ultra Platinum Dual Channel 2x512 MB PC4400 DDR550
#9
XireuZ
Monster Supporter
25-02-2006 14:10

Rapporter til Admin
Hvis jeg så ellers vile huske alle ordene #6 Du påstår vel ikke at der kun bliver lavet boller ét sted til hele verden? For der bliver solgt langt flere end sølle 2 millioner.
--
AMD Athlon64 3200+@"3800+" Venice E6 Asus A8N-SLI nVidia nForce4-SLI 2xAsus EN6600GT/TD/128M nVidia GeForce 6600GT GeIL Ultra Platinum Dual Channel 2x512 MB PC4400 DDR550
#10
Isaac
Gæst
25-02-2006 14:32

Rapporter til Admin
Jeg tror at han siger at der bliver lavet boller til hele europa i tyskland. Det skal sgu nok passe.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#11
refs
Gæst
25-02-2006 15:29

Rapporter til Admin
BIG MAC™ Special Sauce Ingredients: 1/4 cup KRAFT Miracle Whip 1/4 cup mayonnaise 2 Tablespoons,heaping, WISHBONE deluxe french salad dressing (the orange stuff) 1/2 Tablespoon HEINZ sweet relish 2 teaspooons, heaping, VLASIC dill pickle relish (Heinz dill relish also works) 1 teaspoon sugar 1 teaspoon dried, minced onion 1 teaspoon white vinegar 1 teaspoon ketchup 1/8 teaspoon salt Mix everything very well in a small container. There better be no streaks! Microwave 25 seconds, and stir well again. Cover, and refrigerate at LEAST 1 hour before using.( to allow all of the flavors to "meld". ) Makes nearly 1 cup...enough for about 8 Big Macs™. Cooking your BIG MAC™ INGREDIENTS: (this is a per sandwich recipe) 1 -regular sized sesame seed bun 1 -regular sized plain bun 2 -previously frozen regular beef patties 2 -tablespoons Big Mac sauce 2 -teaspoons reconstituted onions 1 -slice real American cheese 2 -hamburger pickle slices 1/4 Cup -shredded iceberg lettuce COOKING: Discard the crown half of the regular bun, retaining the heel. The cooking method for the Big Mac™ is basically the same as the regular burgers, only the bun toasting method is slightly different. In the Big Mac's case you toast the bottom (heel) first. Do this along with the extra heel. (this will be your middle bun.) Cook the two-all-beef-patties just like the regular burgers. After the bun parts are toasted, put 1 tablespoon of "Mac sauce" on each of the heels.(toasted side.) Then add 1/8 cup shredded lettuce to each.On the true bottom bun, place one thin slice of American cheese on top of the lettuce. On the extra "heel", the middle bun, place two pickle slices on top of the lettuce. Toast the "crown" (top) of the bun also. When the meat patties are done, place them one at a time on both prepared buns. Stack the middle bun on top of the bottom bun, and put the crown on top. For proper "aging", or "Q-ing", ...wrap the finished Big Mac® in a 12"x18" sheet of waxed paper as follows: 1...Center the burger, right side up, on the waxed paper. Fold the "long" ends of the paper up over the top. (It will resemble a tube with the burger in the center.) 2...Fold the two remaining ends underneath. Wrap snug, but don't squish it like the regular burgers. 3...Let sit 5-8 minutes, allowing the flavors to "meld". 4...Microwave, still wrapped, 15 seconds on high. ....Enjoy an AWESOME Big Mac® Sandwich!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#12
refs
Gæst
25-02-2006 15:30

Rapporter til Admin
McDONALD'S® "OLD-SCHOOL" CHEESEBURGER Cook the burgers using the regular hamburger recipe and place one THIN slice of american cheese on the crown side before adding meat patty. Don't use Kraft singles or Velveeta. (or anything termed as "American processed cheese FOOD) Use only real American cheese. That is KEY! Please Note****Most slices of American cheese are too big for McDonald's® cheeseburgers. So take about 1/4" off two edges to make a smaller square. McDonald's® Bacon Double-Cheeseburger Ingredients: 2 prepared beef patties 1 prepared bun 2 American cheese slices 1 slice Oscar Mayer® Ready~Made™ bacon Prepare the beef patties and buns as directed in the regular hamburger recipe. Dress the bun the same way. Microwave the pre-cooked bacon for about 15-20 seconds, tear it in half, and lay the pieces side by side on the dressed crown. Follow that with one slice of cheese. Put cooked beef patty #1 on top of the cheese, add another slice of cheese and then beef patty #2. Add the toasted heel and wrap in a 12"x16" sheet of waxed paper. (see cooking regular hamburgers for wrapping directions) Let sit for 5-7 minutes, then microwave (still wrapped) for 15 seconds until hot. Enjoy a classic bacon double cheeseburger!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#13
refs
Gæst
25-02-2006 15:30

Rapporter til Admin
pomfrit hemmeligheden kommer her: McDonald's® Famous French Fries Special Tools Deep fryer French Fry Cutter (or patience for cutting potatoes) Ingredients: 2 large Idaho russett potatoes 1/4 cup sugar 2 Tablespoons corn syrup 1½-2 cups hot water 6 cups Crisco® shortening 1/4 cup beef lard (or save the fat from previously cooked burgers) salt Preparing your french fries Peel the potatoes. In a large mixing bowl, combine sugar, corn syrup, and hot water. Make sure the sugar is dissolved. Using a french fry slicer, cut the peeled potatoes into shoestrings. The potatoes should be 1/4" x 1/4" in thickness, and about 4" to 6" long. (You can do this with a knife, but it is alot of work) Place the shoestringed potatoes into the bowl of sugar-water, and refrigerate. Let them soak about 30 minutes. While they're soaking, pack the shortening into the deep fryer. Crank up the temperature to "full". The shortening has to pre-heat for a very long time. It will eventually liquify. After it has liquified and is at least 375°, drain the potatoes and dump them into the fryer. (be careful, it will be ferocious) After 1 to 1½ minutes, remove the potatoes and place them on a paper towel lined plate. Let them cool 8 to 10 minutes in the refrigerator. While they're cooling, add the lard or beef drippings to the hot Crisco®. Again, crank the temperature to full. Stir in the lard as it melts into the oil. It will blend in. After the deep fryer is reheated to 375°-400°, add the potatoes and deep fry again. This time for 5-7 minutes until golden brown. Remove and place in a large bowl. Sprinkle generously with salt, then "toss" the fries to mix the salt evenly. ( I suggest about 1 teaspoon of salt, maybe slightly more) Serve hot, serve immediately, and enjoy! Depending upon the size of the potatoes, this recipe make about 2 medium sized fries. Special Notes Note¹***** If you want more fries, double the recipe---but DON'T double the cooking oil. Just cook them in shifts, adding about 1/4 cup more Crisco® and 1 tablespoon lard for the second batch. Note²***** If cooking for a minute or so, removing, and returning the fries to the oil seems like a pain in the ass, that's because it is. But it is an important "blanching" step required for that great taste. Note³***** For an easier clone of McDonald's french fries, you can use the frozen, pre-cut Ore-Ida® shoestring potatoes. Just cook them in the same combo of Crisco® and lard, skipping the "blanching" process. Cook them while still frozen for 6-10 minutes (depending upon the amount) until golden brown. They're good, but not nearly as accurate in taste and texture as the fresh recipe. [ Back to McMenu ] og sådan kunne jeg blive ved
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#14
SaX
Gæst
25-02-2006 21:10

Rapporter til Admin
Mange af opskrifterne findes rundt omkring på nettet... Prøv noget p2p der fandt jeg det for år tilbage. Selfølgelig bliver sådan nogle opskrifter "leaked" når mcD er så populære og har så mange medarbejdere verden over =) SxN
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#15
Te Sjasker
Supporter
25-02-2006 21:32

Rapporter til Admin
#6 Sindssyg høj kvali niveau? nej vel? hvordan kan det så være at max. ½ efter man har spist McD er man sulten igen, næsten ligemeget hvor meget man æder. Sådan er det ikke med normalt mad / normale burgere. Og har også hørt en historie med, at en mand havde købt nogle cheeseburgere eller noget i McD, så den ene var faldet ned under sædet i bilen, 3 måneder efter fandt han den igen og den så ud som den lige var blevet lavet. Så det med kvaliteten kan du vidst godt pakke langt væk. Udover alt det, er der ikke andet at sige end at noget McD mad dog smager godt :D
--
...... Loading .... Please stand by...
#16
SaX
Gæst
25-02-2006 22:49

Rapporter til Admin
Jeg vil tro at der specielt et sted som McDonald som jo er en verdens omspændende burgerkæde vil være ekstra meget kontrol på fødevarerforhold og det gælder også kvaliteten. Så alle de historier der.. Naah.. Jeg tror det der menes når der siges "høj kvalitet" er at de varer de bruger, selvom de måske ikke er mættende som en halv flæksesteg, er højkvalitet.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#17
inckie
Mega Supporter
26-02-2006 00:32

Rapporter til Admin
Fuck om det er lav kvalitet det smager godt ;)
--
Lad vær og skrive: Brug google i mine tråde.. hold dig væk så! http://www.gratishost.dk[...]
#18
inckie
Mega Supporter
26-02-2006 00:39

Rapporter til Admin
har set min lokale jalla mand har ketchup hvor der er Mcd logo på
--
Lad vær og skrive: Brug google i mine tråde.. hold dig væk så! http://www.gratishost.dk[...]
#19
FG
Gæst
26-02-2006 03:55

Rapporter til Admin
#10 Jeg tror at han siger at der bliver lavet boller til hele europa i tyskland. Det skal sgu nok passe. Det jo naivt at høre på hvis du tror 2 mio burger boller dækker europa's forbrug. Så vidt jeg ved er der flere mennesker i europa end i USA. Dog spiser vi ikke så mange bruger som amerikanerene. Men de er 283,2mio mennesker og bliver produceret mindst 50+mio burger boller hver dag.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#20
vrenak
Semi Supporter
26-02-2006 08:26

Rapporter til Admin
Det der med det sindssygt høje kvalitetsniveau er noget af en and da, McD bruger det fedeste kød loven tillader herhjemme (ca. 20% fedt, tilsætter så meget fedt de må, yderligere ca. 20%, samt de ca. 20% soya de må, hvilket betyder at bøffen i sidste ende kun er ca. 50% rigtigt kød, resten er fedt og soyaprotein)
--
That makes me angry, and when I get angry, Mr. Bigglesworth gets upset. *rrrr* And when Mr. Bigglesworth gets upset.. people DIE!!
#21
Te Sjasker
Supporter
26-02-2006 10:17

Rapporter til Admin
McD er ikke høj kvalitet ligemeget hvad i siger, hvordan kan i selv tro på at det er høj kvalitet ? det jo naivt, hvor mange McD restauranter er der ikke lige i verden? det ville jo blive en gigantisk omkostning for dem hvis alt skulle være af høj kvalitet. Men så længe man ikke bliver syg af det, kan der jo ikke ske noget ved at spise det :)
--
...... Loading .... Please stand by...
#22
Isaac
Gæst
27-02-2006 14:16

Rapporter til Admin
Man burde starte en restuarant, der både har Burgere, pizza, Hot Dog, Shawarma, og Panerede kyllinger. Ikke i pizza koncept men i fastfood ala McD koncept.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#23
Antennebabe
Gæst
20-06-2006 16:14

Rapporter til Admin
Hey, er der nogen der kender opskriften på Mc Donalds milkshakes, det er da vist det eneste der er værd at efterligne der hjemme :-) ??
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#24
Fled_dk
Bruger
20-06-2006 16:48

Rapporter til Admin
Det er nok billigerer og nemmere at købe det hos mc d. Ellers så opfordre dem til at gøre som i asien hvor der er mc delivery:-)
--
#25
SwiLx
Ny på siden
20-06-2006 17:38

Rapporter til Admin
til #24 og alle jeg andre :) McDilevery styrre max.... 20-25 danske kroner for jumbo bigmac menu med cola, pommes og burger :D syntes lige at de skulle fixe priser i dk for alle jer andre :!
--
Ham den seje :]
#26
beef em
Gæst
20-06-2006 18:11

Rapporter til Admin
#15 Må så være fordi du er 100 kg+ for jeg bliver sq tilpas mæt af en Big Tasty menu (kan sagtens klare en halv dag på det).. Og din påstand om at de ik har høj kvalitetsneaveu kan du også godt pakke langt væk.. Nogensinde hørt om deres 20 min regel? Hvis en burger har ligget længere end 20 min uden at blive solgt bliver den smidt ud. Desuden kan du jo selv smage hvor sprød salaten i deres burgere er, og du har vel heller ik overset deres reklamer i TV om 100% oksekød? Det eneste klagepunkt jeg lige umiddelbart kan finde må være at deres boller er anelse 'vandede' i forhold. En sidste ting: Hvis ikke deres madvare var af en høj kvalitet ville du nok ikk være blevet så populære vel? Du bliver ik populær på at sælge skodmad!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#27
Brett
Ny på siden
20-06-2006 23:56

Rapporter til Admin
#26 og har du set deres priser....? fortæl mig ikke, at du ikke selv kan lave en ti gange mere lækker burger for mindre penge.......
--
"I disapprove of what you say but I will defend to the death your right to say it."
#28
mgj
Gæst
21-06-2006 00:22

Rapporter til Admin
Adr, hvorfor lave den slags gris i sit eget køkken? Spild af tid og penge, det kvalificerer sig jo knapt nok til kategorien "mad". #26 Reklamer er ikke = sandhed. Eksempler? : rynkecreme, rengøringsmidler, (op)vaskemiddel. Du kan seriøst ikke mene salaten er sprød og lækker? Kvantitet er ikke = kvalitet! Fordi 50 millioner fluer æder lort, gør det ikke lort til en lækker spise...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#29
LOL
Gæst
21-06-2006 00:32

Rapporter til Admin
#6 - Quote: "Klap hat, McD bruger ikke gamle madvarere, de har sindssygt højt kvalitets nivou." AAHAHAHA... HAHAHAHAHAHAHHA LOOOOL AHAHAHA.. "sindssygt højt kvalitets nivou" ???? LOLL AHAHAHAHAH ahaha. You MUST be joking... Prøv at se "Super Size Me" evt.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#30
LOL
Gæst
21-06-2006 00:39

Rapporter til Admin
#26 - omg du er naiv
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#31
h8ed
Elite Supporter
21-06-2006 00:45

Rapporter til Admin
tjahh.. smæk en 50-øre i noget mcd dressing. lad den ligge lidt. tør dressingen af. Så får du en blank mønt. dejligt med alle de kemikalier =)
--
LET MEEEEEEEEEEE ENTERTAIN YOU! - http://www.Retard.dk[...]
#32
-FiDo-
Junior Supporter
21-06-2006 09:54

Rapporter til Admin
#31 Well, de paastaar jo at deres mad er sund, saa sund kan vel sammenlignes med at den "renser" din mavesaek ? ... :D #26 Omg, that's just scary :D #Topic Vi tager 50 gram "oksekoed" med 25% fedt. Deri smider vi 50 gram benmel saa vi nu har 100 gram "koed".. Derefter tilfoejer vi de maksimale 20% fedt ( 20 gram ) Derefter tilfoejer vi de maksimale 20% soya protein ( 24 gram ) Saa 25 gram koed i en 150 grams boef? Det lyder sundt.. Yummy :D
--
I win?
#33
Kugle
Ultrabruger
21-06-2006 12:40

Rapporter til Admin
#31 Gør det med en hvilken som helst ketchup på jorden .. og vupti ren som ny.. guve om du ved hva eddike, kan bruges til...
--
[ Jeg har ondt af de personer der ikke har fantasi til, at stave ord på mere end en måde ]
#34
Te Sjasker
Super Supporter
21-06-2006 12:57

Rapporter til Admin
#26 Hehe naiv?.. welcome McD-fan boy, tror mere det er dig der er 100kg+, jeg vejer 72kg. Jeg spiser højest Mcd/Burgerking mad 1-2 gange om måneden hvis ikke mindre. Selvfølgelig kan deres mad mætte, hvis man køber en stor menu, så giver jeg dig da ret i at det mætter, men stadig ikke som "normalt" mad gør. Du er præcis sådan en drømmekunde for McD, stoler 100% på alt hvad de siger, og reklamer er fakta ifølge dig, held og lykke.
--
...... Loading .... Please stand by...
#35
abp90
Ny på siden
21-06-2006 13:47

Rapporter til Admin
Super Size Me er en fed "film" ta og se den, men tag på mcd. inden så vil det være sidste gang i var der i vert fald for de sarte sjæle...... har været på mcd. tusind gange både før og efter jeg har set den "film"... men god "film"... xD
--
#36
beef em
Gæst
21-06-2006 17:22

Rapporter til Admin
#Freaks Jeg kender tilfældigvis flere der arbejder i McD der kan verificere min påstand. Desuden er der noget der hedder fødevarekontrol som sikre at en kæde som McD ikke bare kan lyve om hvad de putter i deres mad, det ville i hvert fald meget hurtigt blive opdaget. #34 Naiv? Nææ.. Og hvis du virkelig vil vide det er min vægt ~62 kg. Og nej, jeg er ikke bare fanboy, jeg spiser meget sjældent hverken McD eller Burgerking da jeg prøver ik at ende som en fed lad amerikaner-dansker med fedt istedet for muskler. Dermed ik sagt at jeg ikke kan li deres mad. Bigtasty is the shit!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#37
Nuser**
Supporter Aspirant
21-06-2006 19:03

Rapporter til Admin
20% fedt i bøf hos McD, tja, det kan jo så diskuteres om det er dårligt kvalitet... når bøffen er stegt og stadig vejer de gram de lover, så er fedtet næsten væk, udover det er en fedtfattig bøf knap så god i smagen, og udover det, så gå i en pølsevogn, eller en grillbar, så er der højest 25% oksekød i bøffen, resten er spæk og svinekød og soya. En så stor kæde som McD har ikke mulighed for at lyve om deres mad, et så stort firma bliver tjekket i hoved og røv på verdensplan. Selvfølgelig er det ikke a la carte mad, det er jo junk f00d, men indenfor junk f00d kalder jeg det bestemt for kvalitet. hilsen MoD/nuser** kokke-elev
--
30 år er en dejlig alder http://mistressofdark.1go.dk[...]
#38
mememememe
Gæst
21-06-2006 19:39

Rapporter til Admin
#26 Faktisk må burgerne kun ligge i 10 minutter. Nuggets, kylling og fisk må ligge i 20 minutter og Pommes frites må ligge i 5 minutter.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#39
Anders Simonsen
Gæst
21-06-2006 23:43

Rapporter til Admin
Du kan købe McD ketcup i tyskland .. original :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#40
vyRog
Gæst
22-06-2006 22:49

Rapporter til Admin
Har opskriften på en hamburger: Tag en svamp og klip den i facon som et brød. Gentag til du har to stykker. Fæld et trø, stik ild i det og når konsistensen når kulstadiet skærer du det ud i en bøffet form, som simpelthen lægges IMELLEM svampene. Nu slagter du en gris for at skaffe "ketchup" og klemmer lidt bumser ud hist og her til "remouladen". Kan også finde opskriften til chickenSalsa, hvis det var noget? /vyRog
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#41
alfons
Gæst
15-04-2007 20:39

Rapporter til Admin
nu fandt jeg lige en gammel tråd her fordi jeg leder efter opskriften til dressingen de bruger i BIG TASTY.. nogen der kan hjælpe?? det smager alt for godt!!!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: McD mad hjemmelavet?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning