Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger


Introduktion til ERAZER

Af Thomas Eriksen | 28-12-2023 | 4666 visninger | 3 kommentarer


Producent: ERAZER
Sponsor: ERAZER
Introduktion til ERAZER

De fleste af os kender nok følelsen, når familie og venner spørger, om en færdigbygget computer fra et supermarked er pengene værd. Det er næsten umuligt at svare på, for vi ved jo aldrig, hvilke komponenter der faktisk er brugt, og om den kan opgraderes senere. Det kan nemlig gøre hele forskellen på, om en computer er et godt tilbud eller ej. Det billede vil den forholdsvis nye producent ERAZER gerne prøve at ændre.

Du er måske ikke bekendt med brandet ERAZER, men du er helt sikkert er bekendt med deres moderselskab MEDION. ERAZER  var tidligere en serie af high end produkter under Medion brandet, men er nu skilt ud som deres helt eget Brand. ERAZER skiller sig ud fra mange andre producenter af færdige maskiner, for de tilbyder nemlig færdigbyggede computere, der bruger de samme standardkomponenter, som du og jeg ville benytte i vores hjemmebyggede computere.

Det var derfor med en vis spænding, at jeg i det sene efterår tog til Paris, hvor ERAZER havde inviteret mig og en række andre journalister og hardwarenørder ned for at se på deres lineup. Det hele foregik på Paris Gamers Week, og det gav et godt indtryk af, hvad det er for et brand, vi har med at gøre.

Jeg fik mulighed for at lege lidt med et par af de færdigbyggede computere, de havde stående, og jeg må indrømme, at jeg var imponeret over kvaliteten. Lige fra kabinettet (lavet af InWin), som føltes solidt, til de dele, som de havde puttet i maskinen. Jeg så flere produkter fra top-leverandører som Zotac, Seasonic og Alphacool.

Med på turen havde de et par forskellige modeller, og især ERAZER® Mechanic X20 virker rigtigt interessant. Den har et flot design og en størrelse, der har tilladt dem at montere ordentlig køling i det. Samtidig er modellen udstyret med high-end grafikkort op til RTX 4090.

Men det er ikke kun stationære computere, ERAZER har på programmet. De har også en hel række af gamer-bærbare, og jeg var faktisk rigtigt imponeret af kvaliteten af dem alle. De føles rigtigt solidt bygget og med gode materialer. Skulle jeg vælge en selv, så ville det nok være deres Major X20, som giver et godt kompromis mellem ydelse, kvalitet og at den stadig fungerer som en bærbar.

Men nørden i mig fangede nærmere den ekstreme ERAZER Beast X40. Ikke nok med at der er tale om en 17" gaming laptop, med en 240 Hz skærm og mekaniske taster, så er det muligt at få den med 13. generation i9 processor og RTX 4090 grafikkort mm. Men det, der virkelig fangede mine øjne, var den eksterne vandkøling, som kan kobles på computeren. Ifølge ERAZER skulle den give 10-15% ekstra ydelse, når man kobler den på.Alt i alt er jeg rigtigt positiv over det, jeg oplevede, og jeg glæder mig til at få nogle af deres produkter hjem til test.