Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 næste »

Gå til:

Computex Dag 0

Af Thomas Eriksen | 29-05-2017 | 16325 visninger | 0 kommentarer


Producent: HOL
Sponsor: HOL
Byen Taipei

Vi er nu kun en dag fra at årets Computex starter og jeg kom til Ttaipei  går aftes. Jeg har derfor haft tid til at gå rundt i byen i dag, kigge mig omkring og så lige et pressemøde med ASUS.

Men lad mig starte med at tage jer en tur med rundt i Taipei, det var dejligt vejr og jeg valgte derfor at gå de sa 4 km jeg har til messecentret for at hente mit press badge. Man kan ikke kalde byen for speciel pæn eller og der er ikke meget arkitektur at kigge på.


Dette er typisk for stortset alle asiatiske storbyer der ikke var en del af en koloni. Der har nemlig ikke være en tradition for arkitektur som i Europa og derfor harde bygninge der stod ikke været nogen man ville bevare når man havde brug for mere plads. Byen (i det mindste den del jeg går rundt i) er præget af halv grimme 6-12 etagers bygninger. Men det der er intressant er at der er liv og stortset alle de små byninger har en stueetage med små butikker.


Det er dog intressant at ovenstående billede er taget på netop samme lokation som billedet nedenfor, det var helt hyggeligt at cykle gennem denne alle med træer





endeligt skal i da ikke snydes for et billede af 101 helt tæt på. Det var tidligere verdens højeste bygning og er stadig næsten 3 gange så højt som alt andet i byen.

 

Side 1 2 næste »


ANNONCE