Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Computex'08: Messe dækning part 3

Af Thomas Eriksen | 16-06-2008 | 20882 visninger | 1 kommentarer

Sparkle, Gecube og HIS

Velkommen til denne 3 og sidste del af vores computex dækning. Denne gang skal vi primært kigge på de forskellige grafikkort producenters stande og så skal vi se på hvad jeg ellers faldt over på messen.

Sparkle

Sparkle er ikke særligt kendte i danmark og det de er kendt for er primært billige kort. Det er måske ikke helt retfærdigt for de har faktisk en hel del lækre grafikkort og byde på også, nemlig kortene i deres Calibre. Forskellen er primært køleren på kortet som er meget bedre i Calibre serien. Faktisk er de nu begyndt at sælge denne køler alene så du kan montere den på dit eget grafikkort.



 






Derudover har de ting som et frontpanel hvor du kan aflæse GPU temperaturen direkte.



Gecube

GeCube er et af de firmaer som har lidt de senere år. De er en ATI only grafikkort producent og det har ikke været sjovt at være de senere år. Derfor har prøver de også at komme ind på andre markeder og på Cebit fremviste de feks et forsøg på en tablet pc / bærbar computer som mildes talt var dårlig. Den så vi da heller ikke på Computex til gengæld havde de en rigtig netbook med kaldet Genie SR med en VIA C7 processor. Igen må jeg nok indrømme at det langtfra var den bedste Netbook men i forhold til det de viste på Cebit var det et kæmpe skridt frem. Men skal jeg være ærlig så skulle de nok lige øve sig et år mere for specs og kvalitet lod meget tilbage at ønske.







Derudover var de ramt af samme problem som alle andre grafikkort producenter nemlig at de ikke må vise de nye produkter fra ATI.

HIS

HIS er i samme båd som GeCube nemlig at de er en ATI only grafikort producent. Det giver de samme udfordringer men i modsætning til Gecube er de blevet ved det de kan nemlig at lave grafikkort. De havde dog også noget nyt at vise frem men man må sige at det bliver i grafikkort familien.




De viste nemlig en USB display adaptor som muliggør at du kan have 4 skærme kørende fra en almindelig bærbar computer. Selve enheden er ikke ret stor og kan nemt ligge i tasken ved din bærbare computer.

 

 

Side 1 2 3 4 5 næste »


ANNONCE