Det tror jeg ikke umiddelbart, man kan. Subben er jo samtidigt forstærkeren, hvis jeg ikke husker helt galt? (Alle højttalere skal tilsluttes subben).
--
MB: ASUS Z77 Sabertooth | CPU: i7 2600K | GPU: GTX 970 | RAM: 16GB 1866MHz | CASE: Silencio 550 | SSD: Samsung 840
jeg tilslutter jo bare højtalleerne til min TX-SR 608 ?
--
#2
Og det kan du sagtens fordi det bare er normale højtalere. Subwooferen har dog ingen indgange din Onkyo forstærker kan bruge.
--
Subben, som også er forstærker, er hovedbestanddelen ved Logitech Z-5500, hvor alt andet og kontrol enheden tilsluttes til den!
Selve subwoofer enheden kan ikke tilgås eller tilsluttes på bagsiden. Du må have fat i noget andet kammerat.
--
hvad jeg kan se på denne her video så kan det godt lad sig gøre men det er bare lige hvordan man gøre det
https://www.youtube.com[...] ;) ?
--
Det lyder alt sammen som en meget dårlig idé. Hvorfor vil du overhovedet have det tilsluttet din Onkyo forstærker?
I videoen ser det ud til, at han har haft woofer-enheden skruet af og tilsluttet den direkte til Onkyo, hvilket vil sige, at den ikke spiller via et lavpasfilter. Og det er der slet ingen fidus i.
Det leder mig også hen til, at der sikkert sidder et højpasfilter i Z-5500 forstærkeren inden signalet ledes ud til de små højttaler. Dette for at skåne dem for de lave frekvenser/dybe toner, som de alligevel ikke kan spille.
Så mit råd vil være at holde Z-5500 og Onkyo adskilt.
--
Har selv et Z-5500 sæt hvor forstærkeren er røget sig en tur. Smed bare selve SUB enheden direkte til min forstærker og det spillede perfekt :)
--
#6 Hvis der er en dedikeret sub-udgang på forstærkeren, mon ikke der også sidder et lavpasfilter her så? I det tilfælde vil det vel ikke være det store problem? (Jeg gætter lidt, derfor spørgsmåltegnene) Men ja, det er da ret fjollet det han har lavet i videoen. Virker ikke som om, at det passerer nogle filtre.
--