Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

AOC AGON AG493UCX2

Skrevet af Heini Nielsen | 11-03-2024 20:18 | 745 visninger | 0 kommentar

Jeg har fået en lidt ældre skærm ind af døren fra AOC, nemlig deres AGON AG493UCX2, som er en Super Ultra-Wide skærm. Det er kun den anden skærm af den slags, jeg har haft hjemme til test. Sidste gang jeg så på en Super Ultra-skærm, var da jeg havde Philips Brilliance 498P9Z hjemme til test, som I kan læse mere om [HER]. Jeg må sige, den gang var det en kæmpe oplevelse, jeg fik med den skærm, så jeg er lidt spændt på at se, om jeg stadig vil få samme oplevelse med AG493UCX2, eller om den bliver endnu bedre?

Jeg kan sige med det samme, at jeg har lidt ekstra planer med AGON AG493UCX2-skærmen efter denne test, men ikke noget, jeg vil komme nærmere ind på her, så I må lige vente lidt med at se, hvad planerne er. Det er noget, jeg personligt glæder mig til at kunne vise frem til jer senere hen.

Som sagt er AG493UCX2 ikke en ny skærm, så jeg vil ikke gå alt for dybt ind i detaljer om selve skærmen. Der er masser af information tilgængelig på nettet. I stedet vil jeg give jer min mening om selve skærmen, om hvordan det er i dag at bruge en Super Ultra-Skærm i diverse spil, og også om hvordan VA-panelet er at bruge i dag, da de fleste helt nye skærme kommer med OLED-paneler, som er næsten dobbelt så dyre at indkøbe. AG493UCX2 koster nemlig kun 6300 kr i dag, og med 165 Hz og en opdateringshastighed på 1 ms synes jeg faktisk, det lyder som en rimelig fornuftig pris...

Men lad os se lidt nærmere på skærmen og se, hvad den kan tilbyde os.

Læs hele testen her


Opret svar til nyheden: AOC AGON AG493UCX2

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE