Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

Unboxing Video af Mercury XS Bundle

Skrevet af Heini Nielsen | 16-04-2024 02:27 | 1436 visninger | 0 kommentar


Som sagt blev vi lovet at få Mercury XS Bundle hjem sammen med ELEGOO Saturn 3 Ultra 12K, da vi så nærmere på den. Desværre gik det ikke helt efter planen, da jeg først modtog pakken, efter anmeldelsen var færdig og lagt op. Men I skal ikke snydes for at se, hvad der er i bundlen. Som sagt består den af en hærdemaskine og en vaskemaskine, som man skal bruge efter at have lavet sit print.Jeg har brugt bundlen i cirka en uge nu, og jeg må sige, det er næsten et must-have produkt, hvis man overvejer at købe en resin printer. Det hele bliver bare så meget nemmere med at gøre de printede dele rene, og man har nærmest ingen svineri bagefter. Det første, man gør efter man har printet sit emne færdigt, er at placere pladen direkte i vaskemaskinen og lade den køre i cirka 10 minutter. Derefter er delene helt rene for resin. Når man har fjernet eksempelvis støtterne, sætter man emnerne ind i hærdemaskinen i cirka 5 til 6 minutter, afhængigt af størrelsen af emnet, og så er man færdig. Jeg ved godt, det var lidt den hurtige forklaring, men i bund og grund er det, hvad man gør.

Til vaskemaskinen - ja, jeg kalder den det, så alle ved, hvad jeg mener - bruger jeg isopropanol 99.7%. Og nej, man behøver ikke at købe et produkt, der står '3D-printing' på, til en formue. Jeg valgte at købe T-Hansen karburatorvæske, som også er på 99.7%, til cirka 70 kroner for 2,5 liter. Og nej, det lugter faktisk ikke ret meget, når det bliver lukket ind i beholderen/vaskemaskinen. Når man åbner for den, kan den dog lugte lidt, men det er ikke i langtid, da dampen hurtigt forsvinder.

Prisen for den bundle er ca. 1300 kr plus fragt, og efter min mening er det alle pengene værd. Den kan købes på Elegoos egen hjemmeside her


Opret svar til nyheden: Unboxing Video af Mercury XS Bundle

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning