Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger


THUNDERX3 CORE GAMING CHAIR

Af Heini Nielsen | 22-01-2024 | 6637 visninger | 0 kommentarer


Producent: Thunderx3
Sponsor: Thunderx3
THUNDERX3 CORE GAMING CHAIR
Jeg har fået forøgelsen af at prøve en helt ny Gamer stol fra THUNDERX3, nemlig deres Core Racer model, en gamer stol som ikke er helt billig da prisen starter på ca 3200kr men det skal så os siges at jeg har med en premium stol at gøre med her. Jeg har har haft stolen i brug i omtrent  én måned nu og jeg kan allerede sige nu at den bestemt ikke har skuffet mig.
 

Kassen & indhold del

Som mange andre gamer stole så kommer, stolen i en kæmpe papkasse, hvor alle delen er pakket godt ind. Mit første indtryk er bestemt at man har med et premium produkt at gøre her.
Jeg ville ikke til at skrive en masse om hver enkelt del, da det vil kede jer,  men jeg ville hellere fortælle jer, at alle kan samle den her stol uden problemer. Der er ikke særligt mange dele der skal samles, og de få det der skal samles er godt beskrevet i den medfølgende guide, i tilfælde af man skulle være i tvivl.  Nedenfor kan i se lidt forskellige billeder af delene:

Nederst ses Kristian som var med til at samle stolen. Han er ikke vandt til fysisk hårdt arbejde så han trænger lige til en slapper smileyDesign og Funktioner

Model CORE RACER
Anbefalet max. vægt 150 kg
Ramme type Stål
Overflademateriale Kunstlæder
 
Indvendigt materiale
Støbeskum
Latex skum
Overflademateriale Støbeskum
Base Størrelse & Type Aluminium, 350 mm
Hjul Størrelse & Materiale 75mm / PU Ridsefast
Gaslift klasse & rejse BIFMA testet klasse niveau 4, max. 80/100 mm
Lændestøtte CORE.RDY 360 TECH
Mekanisme Type SYNC6, Multijusterbar
Tilt Type Synkron tilt
Vip fremad
Lås Multi-vinkel
Justerbare armlæn 4D med pude, låsbare
Justerbart sæde 2-i-1 op og ned, foran og bagpå
Fodstøtte 3-i-1 multifunktions fodstøtte
Nakkestøtte Memory Foam
Justerbar op og ned
2-i-1 nakke- og sidestøtte
 
Dimensioner
Stolens højde 134-144cm
Ryglænets bredde 59 cm
Ryglænets længde 91 cm
Sædebredde 55 cm
Sædedybde 48-55 cm
Sædetykkelse 12 cm
Sædehøjde til gulv 46-56cm
Armlæns bredde 68-72cm
Armlæns højde til gulv 66-83cm
Base bredde 70 cm
 
CORE RACER kan fåes i 2 forskellige farver, nemlig den sorte model jeg har fået hjem, men den kan også fås i et lysegråt design. I den sorte PU-læder-version, som jeg har testede, fremstår CORE RACER designet meget afdæmpet, og passer ind i de fleste hjem.

Jeg får fornemmelsen af at stolens design er med inspiration fra racersæder.
Det kunstige læder er gennemgående godt polstret og forbliver åndbart, især i længere perioder og ved relativt kølige temperaturer.

Når det kommer til tilpasning, er CORE RACER uden tvivl et af de mest attraktive stole på markedet inden for prisen.
Ryglænet tilpasser sig brugeren og leverer ergonomisk lændestøtte uanset siddeposition uden behov for manuel justering , hvilket er virkelig behageligt. Jeg er overbevist om at brugere med rygproblematikker vil kunne skåne ryggen med den her stol.

De nederste videoer viser nogle af de mange muligheder for indstillinger.


Den separate nakkestøtte kan fastgøres til toppen af stolen for ekstra komfort, men den medfølgende fodstøtte er fantastisk. Personligt er jeg blevet glad for fodstøtten, og vil sige at jeg næsten ikke kan undvære den længere, efter jeg først har vænnet mig til den – den kan også bruges som håndstøtte.


Stolen kan konfigureres på mange forskellige måder. Ryglænet kan låses i fire forskellige vinkler, og CORE's "synkrone tilt"-funktion sikrer, at brugeren er i en passende position, uanset hvordan stolen er indstillet. Armlænene er godt polstrede og kan hæves, sænkes, skubbes frem og tilbage eller drejes for at sikre, at ens arme altid har god støtte.

Stolens er lavet af stål, hvilket er med til at give en robust base.
Polstringen er dyb og fast over hele overfladen, hvilket sikrer både støtte og komfort.

Når det kommer til komfort, leverer denne stol virkelig varen. Jeg har som sagt brugt stolen i en månedstid, og ja i flere timere om dagen – det har været en fryd hver eneste dag!
Man har så mange justeringsmuligheder, at jeg er ret sikker på alle ville kunne finde en god indstilling.

Puden som er fastgjort til nakkestøtten, kan glide lidt rundt, men dette er ikke noget som har generet mig særlig meget, men synes jeg ville nævne det.På bagsiden af ryglænet har ThunderX3 tilføjet en lille lomme, hvilket er praktisk, hvis man mangler et sted til at opbevare småting - eksempelvis et kabel du ikke benytter hver dag.Armlænene er rigtig bløde og behagelige at have sine arme støtter op af, På mange billigere stole ses det tydeligt, at der er et område , hvor der bliver sparet på kvaliteten af stolene.
PRISEN OG AFSLUTNING
 
Hvad syntes jeg så om Core Racer Gaming Stolen?
Ja det kan siges ganske kort: fantastisk stol.
Jeg bruger meget tid ved min PC, hvor jeg gamer, læser, ser Twitch med videre.
Det har været en virkelig stor fornøjelse at sætte mig i ThunderX3 Core Racer hver eneste dag!

Jeg kommer fra en stol af en billigere prisklasse, og der er en tydelig forskel. I begyndelsen skulle jeg vænne mig til den meget fleksible lændestøtte, fordi det føltes markant anderledes end hvad jeg har været vant til. Uddybende føltes det lidt som om en del af min ryg svævede i starten, men efter lidt tid føltes det helt normalt – og jeg tror min ryg vil takke mig på sigt smiley

De mange justeringsmuligheder og behagelige armlæn har gjort en stor forskel ved de mange timer foran skærmen. Den medfølgende fodstøtte er jeg blevet glad for, og jeg har aldrig tidligere haft en. Det er blevet en helt naturlig ting for mig at bruge den, og det føles mere behageligt at have en støtte til fødderne.
Det er en fantastisk stol, og selvom den ikke er “billig” vil jeg helt sikkert anbefale at købe en god stol, hvis du ligesom jeg, bruger meget tid foran din PC.

Sammenlignet med hvor mange penge jeg – og mange andre - plejer at bruge på en god PC er de omtrent 3200 kr som Thunderx3 Core Racer koster kun en lille udgift.
I henhold til hvor mange timer jeg sidder i stolen, er den hver en krone værd!

Se priserne hos PriceRunner på THUNDERX3 CORE GAMING CHAIR?.


 

Plusser

  1. Mange justeringsmuligheder
  2. Virkelig lækkert materiale
  3. Let at samle
  4. Medfølgende fodstøtte
  5. Flot design
 

Minuser

  1. Prisen vil være et minus for nogen