Det er citronsodavand der skal bruges..
--
På intet tidspunkt kommer jeg med min personlige holdning til pistacienødder uden skal..
#2 er det noget, du har erfaring med?
--
Det er citronsodavand.
Vi får flyversjusser til den årlige familiejulefrokost.
--
Citronvand, det er helt givet.
--
Det er citronsodavand, det er 100%. Jeg har i mine unge dage været fuld(dårlig) af det, og har siden ikke rørt det :-)
--
Errare Humanum Est
#6 oki, er det noget der hitter, ellers? Skal til drinkskonkurrence, hvor vi laver en drink hver og giver point.
--
#3 - Nej men det er 110% citronsodavand..
--
På intet tidspunkt kommer jeg med min personlige holdning til pistacienødder uden skal..
Kan man bruge Schweppes Lemon med fordel, eller skal det være det klare gule (kan man overhovedet få det nogen steder mere)?
--
#9 "Skal" være den klare gule.. og ja den kan sagtens fås stadigvæk..
--
På intet tidspunkt kommer jeg med min personlige holdning til pistacienødder uden skal..
#9 Du kan få det i rema.
--
Sidst redigeret 18-11-2016 19:59
@7
Om det hitter ved jeg ikke. Vi kom citronsodavanden i for at tage den grimme smag af snaps (rød Aalborg) :-)
Men med de nye mildere snapsetyper, og en lemon/lime-sodavand, vil jeg gerne tro at man kan lave en drink som er mere drikkevenlig.
--
Errare Humanum Est
--
Sidst redigeret 19-11-2016 10:29
Citronsodavand er korrekt men lige når der bruges brændevin er en hugorm meget spændende, lige dele brændevin og solbærrom.
--
Gør dig selv den tjeneste at købe "rigtige" citronvand, de kan f.eks. købes i Meny.
--
.