Alle knive bliver jo slidt med tiden, meget voldsomt endda, alt efter hvor godt man behandler dem. Men slid er uundgåeligt, og så er det jo ligesom pander og gryder. Der skaller materialet jo af med tiden, har hørt jamie olivers er så ringe så man kan skrabe det af efter et par mdr. Har selv noget af det dyreste køkken grej, og ja...det skaller sgu af med tiden. Men selv støbejern afgiver jo metal af metal efter slid. Lyder ikke hensigtsmæssigt med sorte kvive, men man kan jo bruge dem, og købe noget endnu bedre næste gang. Tænker selv på et stort japansk knivsæt, da mine global knive forlængst er døde. Kigger man de rigtige stedet kan man finde de aller bedste sæt med 30%-50% rabat. Man skal aldrig putte dem i maskinen, men der er andre ting der er lige så vigtige, såsom vedligeholdelse, altså du skal bruge hele sættet og ikke den samme til alt, de skal slibes med mellemrum, og ikke bare én gang.
--
2720qm, 17", ssd, 6990m
http://www.youtube.com[...]