Anyone?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. Jeg er selv startet på HA(it) i sommers og indtil videre er jeg meget glad for det. Men hvis du går efter en hardcore kode-uddannelse, så er det ikke den du skal vælge. Uddannelsen består af 3 segmenter: økonomi, datalogi og organisation. Grundet til du har datalogi er ikke så meget du skal kunne kode nogle vilde programmer, men mere at du skal forstå hvad en programmør laver. Uddannelsen er meget mind'et på projektledelse, så det er for at du får en god og bred forståelse af alle emner.
Så hvis du er mere til at sidde og nørde med kode og udvikle vilde programmer, så er det nok ikke HA(it) du skal vælge, men spørg endelig hvis du har flere spørgsmål :)
--
Jeg har selv en bachelor fra ha(it) linien, dog i århus. Jeg er meget tilfreds med det jeg har fået med fra uddannelsen - blandingen af økonomi, organisation og udvikling er kanon. Jeg kan ikke udtale mig om linien på cbs, men i århus er der meget lidt fokus på selve programmeringen, men stor fokus på udviklingsmetoder, organisatoriske implementering, kravspecifikation osv.
Jeg har selv programmeret som hobby i en del år, og det har da hjulpet mig til bedre at kunne perspektivere, men dette er ikke et must. I Århus er fokus de første 2 år, stadig på de økonomiske fag, så hvis du ikke finder disse interessant, så vil det nok næppe være dette du skal læse
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. Lyder rigtig spændende. Hvordan foregår hverdagen - er det enkelte alenestående fag eller kombinerer de it-delen med økonomi gennem projekter? Skriv gerne lidt uddybende om det og lidt mere om hvad i synes? :D
Slet ikke nogen fra DTU?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. #4 Har du kigget på ITU?
http://itu.dk[...]
Den uddannelse er vidst vildt god (jeg er dog ikke GBI'er selv), og uddannelsesstedet er rigtigt fedt! Der er stort set altid folk med kameraer der tager billeder af bygningen - den er også væsentligt federe end de fleste andre bygninger, og så ligger det små 3-5 minutter fra en metrostation ;)
--
Computer setups: Se profil. :)
If life was a cake, how fast would you eat it? Op :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. ingen ingeniører?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. #7
Jo, men DTU bør vel tale for sig selv. Meget faglighed, og få damer.
--
Win7 x64 både ude og hjemme
GBI FTW !!!
rigtig nice uddannelse.
er selv lige blevet færdig med førte semester.
synes vi har et lækkert mix mellem programmering, organisations forståelse og at spotte weakpoints i diverse tech. systems.
og det du får på ITU er rene IT folk all a round you + uddannelsen foregår rent på engelsk, hvilket jeg ser som en kæmpe fordel inden for IT studier
mvh
--
Lol.. Træt som man er tror jeg at der står "Ingeniør VS HA'er"
Det er da vist et par hundrede bøger i mellem de to..
--
Mads Andersen ---> Varcas
Jeg går selv på DTU - godt nok ikke den retning du skriver. Men den primære forskel på DTU og CBS alle retninger taget i betragtning er, at som ingeniør handler din uddannelse om at "skabe og forbedre" Det er altså langt mere produktivt af natur. Mens CBS i højere grad handler om at facilitere, altså hjælpe med til at gøre skabelsesprocessen or forbedringerne nemmere.
--
http://www.bricksite.com[...]
http://www.bricksite.com[...] Har ikke læst HA(it) (det har min bror dog) ... men er næsten færdig på CBS.
- Go for CBS hvis du mener, at virksomhed/økonomi/ledelse er lige så vigtig for dig som it-delen (programmering, osv.)
- Go for DTU, hvis du mener at it/datalogi-delen er mere vigtig end økonomi/virksomheds-delen.
En vigtig ting: Ingen af stederne handler om hvorvidt du har erfaring - men kun om hvad du finder spændende. Er det spændende for dig, så vil du blive dygtig og excellere :)
+ tag på åben-hus-arrangementer ... de er mega indsigtsgivende!
--
Har gamet i 3 år på en laptop - nu kan det være nok! Derfor er jeg bruger her, nu skal det være :)
Jeg mener at nogle af semestrene på Teknologi og Økonomi er på CBS.
Men ellers kan du som nævnt blive studerende for en dage, tage til åbent hus, eller snakke med studievejledningen på DTU, de ved sikkert mere og kan svare på spørgsmål.
--
Der tages forbehold for udsolgte trykfejl.
Jeg går på ITØ linjen på 1. semester. Man kan sige at hvis du tager ITØ får du programmering som "hoved" emne hvor du får et indblik i virksomhedsøkonomi og hvordan man bygger regnskaber op. På HA(it) har du fokus på økonomi og får et indblik i programmering.
På første semester kommer du til at have 2 dage på CBS og 3 på DTU. På andet semester har du 3 dage på CBS og 2 på DTU. Fra 3 semester er du kun på DTU, med mindre du vælger valgfag. Da jeg kun går på første semester kan jeg ikke sige hvor meget "god" man bliver til programmere, men jeg har på fornemmelsen at hvis man vil "hardcore" programmør skal man tage linjen Softwareteknologi i stedet for ITØ.
Der er meget stor forskel i undervisningens formen mellem DTU og CBS, så man skal lige "lærer" at modtage undervisning på 2 måder.
- Du er velkommen til at skrive hvis du har flere spørgsmål.
--
Blev selv færdig som Ingeniør i Informations- og Kommunikationsteknologi i 2006 i Århus. Jeg var glad for uddannelsen, og er endnu mere glad for mit arbejde nu.
Jeg startede som softwareudvikler til embeddede systemer, men har de seneste 3 år arbejdet som Product Specialist, hvilket bl.a. betyder at er med til at specificere nye produkter, at jeg sikrer tilstrækkelig brugerdokumentation og at jeg får lov at rejse verden tynd for at lave produkttræning :-)
Jeg kan ikke give dig en sammenligning med andre linier i andre byer, men blot sige at ingeniør-vejen er en meget alsidig størrelse, der kan give mulighed for utroligt mange spændende udfordringer udover lige at skrive kode...
--
Allan Nielsen | Administrator / Skribent | HardwareOnline.dk
Hiver lige en gammel tråd op, beklager meget :)
Jer der læser ha it eller har læst ha it.... Hvor meget kan man egentlig programmere når bacheloren er afsluttet? Og er man totalt lost hvis man aldrig har programmeret inden man starter på uddannelsen? På forhånd tak.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.