Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak

Byt af Nintendo til ps. Råd søges

Af Monsterbruger mentjali | 27-10-2021 09:48 | 466 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hejsa gutter. Så har jeg brug for et råd fra nogle Playstation nørder. Jeg har en gammel super Nintendo med lidt spil og et gammelt fedt B&O fjernsyn til selvfølgelig. Meen det står sku være og bliver ikke brugt, så overvejer at bytte det væk for en ps4. Ved godt ps5 stadig er ret udsolgt de fleste steder så det holder jo nok brugt priserne på ps4 lidt oppe. Men hvad faen skal sådan en brugt ps4 koste? Synes jeg kan se de ryger for omkring de ofte bliver sat til 1500 plus. Er det virkelig det de også bliver solgt for?
--
#1
Porphyra
Giga Supporter
27-10-2021 09:55

Rapporter til Admin
Kun hvis det er en Pro, der er en god stak normale ps4'er på dba som sælges til under en tusse: https://www.dba.dk[...]
--
Du er altid velkommen til at sende en PM hvis jeg ikke ser din kommentar
#2
NiceRag
Semi Nørd
27-10-2021 10:16

Rapporter til Admin
jeg tror ærlig talt din Super nintendo er mere værd end en ps4.. (afhængig af standen og tilbehør osv) jeg ejer både en ps4 og en ps5 og en ps5 er altså ... en ps4 men forbedret på ALLE punkter, foruden fysisk størrelse. MEGET hurtigere loading tid, mindre støj, bedre controller, osv osv. og så kan den jo spille både ps4 og ps5 spil... Min pointe er, jeg afskyr min ps4, primært pga støjniveauet og loading tiderne. Så jeg vil på ingen måde anbefale dig at snuppe sådan en, istedet for at vente på en ps5. Du kan være heldig at gå ned i bl.a. elgiganten og samle en op (læste jeg vidst i en tråd her på siden forleden dag) eller også bestille den dernede. De lægger ikke så mange op til salg på webshoppen.. Din super nintendo bliver nok ikke mindre værd.. og du kan finde en brugt ps4 til under 1000 kr (har lige søgt derinde. kan finde dem til 700ish kroner også)
--
Sidst redigeret 27-10-2021 10:16
#3
SimonFRB
Monsterbruger
27-10-2021 10:31

Rapporter til Admin
#0+2 En SNES (afhængigt af stand) er mellem 600-1000 kr værd. Spil afhænger klart af hvilke. B&O fjernsyn gives væk. Så afhængigt af hvilken PS4, så går det sikkert lige op.
--
#4
myR_
Semi Supporter
27-10-2021 12:01

Rapporter til Admin
2# Du kan ikke forudbestille en PS5 i elgiganten ved at gå derned
--
i7 9700k, Asus Rog Strix 3080 OC, Z390 Tuf Gaming, 16 GB Ram, 2x1TB NMVe SSD PS5, Xbox Series X
#5
mentjali
Monsterbruger
27-10-2021 15:19

Rapporter til Admin
1# ja det er sku da rigtigt, kan bare ikke gøre op med mig selv om Proen er de ekstra penge værd. Det med at den kan køre højere opløsning lokker lidt. Har nemlig heller ikke skærm til den så det skal jeg også ud og have fat i. Og så billige som 4k skærme efterhånden er kunne det måske godt tænkes jeg lander på sådan en. Er dog langt fra sikkert det bliver en 4k skærm, nu ser jeg hvad der kommer af tilbud til Black friday 2# regner med at kan sælge den for en 1500-2000 ihvertfald. Så ville jo nok sagtens kunne finde en ps4 med lidt tilbehør og med et par af de spil eventuelt jeg skal spille og ps5 har der også været tænkt meget over da jeg egentlig synes man ser ud til at få okay maskineri til pengene. Det der så afholder mig en smule er tilgængeligheden pt, og lidt også at så burde jeg jo få en ordentlig skærm til at køre den på. Og så er vi jo lidt oppe i en anden prisklasse er skærm også. Men den er bestemt overvejet. Det med støjen har jeg tit tænkt på når jeg har sat med nogle med en ps4. Men er ikke det der skal afholde mig fra at købe den. 3# ja der er ca deromkring de går. Og De fleste normale spil og halv populære spil vel omkring 150-250 stykket. Angående fjernsynet både ja og nej. Er det den rette model med det rette udstyr og den rigtige fjernbetjening er fjernsynet skam også okay værd. Men kræver det er den rette model og ikke mindst fjernbetjening. Den er efterhånden mere eftertragtet end fjernsynet. Underligt nok for den burde ikke kunne slås ihjel så solid bygget som den er.
--

Opret svar til indlægget: Byt af Nintendo til ps. Råd søges

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning