Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 næste »

Gå til:

Computex'08: Messe dækning

Af Thomas Eriksen | 10-06-2008 | 13544 visninger | 2 kommentarer

Introduktion og Corsair

Så er Computex veloverstået og undertegnede er tilbage i Danmark efter en hård uge. Det hele startede ellers rimeligt stille og roligt med flyet til Bangkok Torsdag 29 maj hvor jeg skulle tilbringe de næste 3 dage med at vene mig til tidszonen og så ellers slappe af og nyde at gå rundt i byen. Det var dejligt og være tilbage i en af verdens fedeste byer men 3 dage var hurtigt overstået og tidlig mandag morgen 2. Juni var kursen sat til Taipei hvor 5 dages messe ventede. Denne gang var der kun tale om 3½ time i flyet og jeg kom derfor frem i fin tid til Taipei hvor jeg havde fundet et hotel kun 300 meter fra 101 verdens officielt højeste bygning. I praksis er Burj Dubai med sine nuværende ca 630 meter højere men en bygning får først sin status når den tages i brug så officielt er 101 stadig højest.

 
Årets messe var dog lidt anderledes end tidligere år da man for første gang havde taget den nye Nangang udstillingshal i brug. Det er en rigtig god hal med god plads og ikke mindst god airconditioning der gør det behageligt at opholde sig i hallen. Desværre er det ikke kun godt for man har placeret den nye hal 20 minutters kørsel fra de gamle haller i en business park i udkanten af byen. Man mister derfor af det som tidligere gjorde Computex helt speciel nemlig at man befandt sig lige inde i midten af en pulserende storby. Derudover er der ikke rigtigt noget omkring den nye hal hverken hoteller eller gode muligheder for at få noget af spise. Man ender derfor alligevel med at bruge en masse tid på transport frem og tilbage.

Forventningerne til messen.

Mine forventninger til messen var måske ikke de højeste for jeg vidste jo allerede at de ting som jeg finder mest interessant ikke ville blive præsenteret på messen. Her tænker jeg især på de kommende grafikort fra ATI og Nvidia som begge lancerer nye kort i midten og slutningen af denne måned. Af andre ting så vidste jeg jo allerede at P45 chipsettet fra intel ville blive introduceret og at Intel’s Atom processor ville gøre sin debut på messen.   
 
Men nok snak lad os tage hul på messen. De messen nu er overstået har jeg ikke valgt at dele messen op i dage og jeg vil derfor mere koncentrere mig om de enkelte firmaer end hvornår jeg besøgte dem.
 
Corsair.
 
Corsair er en af de store firmaer når vi taler om RAM og de havde i år ikke nogen egentlig stand på Computex. De havde i stedet valgt at leje en Suite på Hyatt hotellet som mange andre firmaer og det var der vi mødte dem.
 
 
 
De havde omdannet suiten til en præsentation af deres produkter og en af de ting de kunne præsentere var en sammenligning af 2 kontra 4 GB RAM i spillet Company of Heroes. Systemerne var udstyret med 2 ATI Radeon 3870 X2 og en Core2 Quad QX9770 og DDR3 1600 RAM. Deværre var jeg ikke i stand til at se forskellen med mine egen øjne da de havde haft lidt problemer med strømmen i suiten. Jeg har dog på andre sites læst at det gav en pæn fordel i især minimum FPS.
 
 
 
Derudover var de i gang med at gøre klar til en overclocking demonstration og de viste naturligvis også nogle af deres andre produkter frem på messen.

 

 

Side 1 2 3 næste »


ANNONCE