Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

UniFi-netværk virker ikke

Af Gæst Vibeke | 16-10-2020 13:37 | 541 visninger | 10 svar, hop til seneste
kære netværks-nørder Jeg er kommet i udfordringer til op over begge ører - men der skal måske heller ikke så meget til, da mine it-færdigheder er temmelig begrænsede. Jeg overtog for godt et halvt år siden mit nye hus inklusiv tre UniFi-access points. Det har fungeret super godt, men her til morgen virkede det trådløse net via min AP's ikke. Der er wifi via min homeboks, så internetforbindelse må jeg have - men homeboksen kan ikke række ind i huset (hvorfor der jo var opsat AP's..) Jeg har forgæves i over to timer siddet og chattet med en udenlandsk supporter og er efterhånden på grådens rand af ren frustration over, at jeg ikke fatter, hvad jeg skal gøre.. og midt i det hele er jeg kommet til at bede mit netværk glemme det ene AP, og nu kan jeg så ikke finde ud af at få mit netværk til at huske det igen. Er der nogle, der har gode råd til, hvad jeg skal gøre herfra?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Pico
Super Nørd
16-10-2020 13:41

Rapporter til Admin
Nulstil dine AP og adopter og sæt dem op igen via din controller.
--
i7 4790K|Noctua NH-D15|ASUS Z97-WS|16GB Kingston 1866mhz|1080 ASUS STRIX|160GB Intel SSD|240GB Corsair SSD|500GB EVO SSD|3TB Seagate|750W CM
#2
KristianSlot
Mega Nørd
16-10-2020 13:51

Rapporter til Admin
1# Og det vurderer du at 0# kan finde ud af med den beskrivelse hun giver? Der er formentlig slet ingen Unifi controller. #0 Hvor i landet er du?
--
#3
Vibeke
Gæst
16-10-2020 13:58

Rapporter til Admin
Alle tre AP er blevet nulstillet'.. Jeg har mulighed for at tilgå dem enten via computeren eller via app på min telefon.. Jeg er i Børkop mellem Vejle og Fredericia..
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Vibeke
Gæst
16-10-2020 14:06

Rapporter til Admin
jeg har wifi via min TDC homeboks, ergo må der være forbindelse udefra og ind. Men da homeboksen ikke kan dække huset, bruger vi de tre AP's.. jeg kan ikke pinge de to, mit netværk kan huske - den tredje er jeg som sagt i al min klumpen rundt kommet til at bede netværket om at glemme.. Alle tre AP lyser orange og er klar til at blive adopteret, eller hvad man nu kalder det... men what to do from here, det er det store spørgsmål... (hvis nogen kan hjælpe mig videre, vil det være fantastisk - jeg har to unger, der er begyndt at være bekymrede for, om de kan komme til at se Disney Sjov i aften, da vi streamer al tv...)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
Die_Happy
Supporter Aspirant
16-10-2020 14:27

Rapporter til Admin
#4 Har du ikke fået noget info med omkring netværket da du købte huset? Normalt styres Unifi netværket via deres Controller, som enten kan køre på en Cloud Key eller på eksempelvis en computer. Hvis ikke du har nogen af dem, vil det måske være en god idé at starte dér. https://dl.ubnt.com[...] Det er som sådan ikke svært at sætte op.
--
#6
Vibeke
Gæst
16-10-2020 15:05

Rapporter til Admin
Nej, jeg har ikke fået noget info med - kun en kode til at logge på, og det var det.. Det har som skrevet kørt rigtig fint indtil nu - hvad der er sket over natten, har jeg intet bud på..
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
inckie
Guru
16-10-2020 15:40

Rapporter til Admin
#0 Det er svært at guide dig specifikt, da du ikke rigtig giver ret meget teknisk information at gå efter. Vi ved f.eks. intet om hvordan dit netværk der hjemme rent fysisk er koblet sammen - har du andre netværksenheder end homeboxen og APs (jeg tænker på routere, switche etc) ? Hvis dine APs bare er koblet direkte til homeboxen og er nulstillet, samt lyser klar/fast hvid, så burde de være klar til opsætning, også er det "bare" et spørgsmål om at få installeret UniFi controller softwaren på en computer og gå igennem opsætningen (computeren skal have en være på samme netværk som APs, så den skal kobles til homeboxen midlertidigt, f.eks. med et netværkskabel) Hvis ovenstående betingelser er opfyldt, så burde du kunne følge denne "first time setup" video: https://www.youtube.com[...] Du kan se lidt mere om farve lys mønstre her: https://help.ui.com[...]
--
https://twitter.com[...] https://linuxmint.com[...] - Få dit privatliv tilbage. https://cinnamon-spices.linuxmint.com[...]
--
Sidst redigeret 16-10-2020 15:41
#8
MadsAG
Supporter Aspirant
16-10-2020 20:03

Rapporter til Admin
Find ud af præcist hvad hardware du har fra Unifi. Du har en kode, men hvor logger du på? Unifi.ubnt.com? Har du en Unifi Cloud key? (Hardware).
--
#9
Martin Lohse
Ultrabruger
17-10-2020 11:27

Rapporter til Admin
Jeg har selv et velfungerende Unifi-netværk. Jeg tænker, du skal have startet forfra. Har du en cloudkey? Den ser således ud: https://www.proshop.dk[...] Hvis ikke er din controller måske installeret på din PC. Hvis du søger i windows efter unifi burde der komme noget op. Gør der ikke det, så tænker jeg, det er lettest at starte helt forfra - for en nemheds skyld tænker jeg, det kan være godt, at investere i en cloudkey. Når først du har disse ting, så tager det ikke lang tid at sætte op. Jeg ville være behjælpelig, men bor i det midtjyske - jeg har faktisk "lige" været i Børkop for at hente en ny cykel :)
--
Sidst redigeret 17-10-2020 11:29
#10
Canzer
Maxi Nørd
17-10-2020 15:12

Rapporter til Admin
Hej Vibeke smid mig en mail på Mads snabela madslahrmann punktum dk - så skal jeg prøve at hjælpe dig i mål :)
--
:)

Opret svar til indlægget: UniFi-netværk virker ikke

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning