Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Forslag til wifi access point udendørs poe+ ??

Af Monsterbruger Rebelski | 23-03-2023 19:00 | 953 visninger | 7 svar, hop til seneste
I forbindelse med jeg skal have sat ladeboks op graver jeg et netværkskabel ned også til garagen (Anbefalinger her fra siden) Kabel er indkøbet af en god kvalitet til negravning og skærmet mv. Men så vil jeg have et wifi access point op i garagen. Så et der kan tåle lidt fugt og meget gerne PoE+ så jeg ikke skal have det til strøm fra garagen da det pt kun er en stik kontakt derude :-) Nogle der tør anbefale et?
--
#1
ToFFo
Guru
23-03-2023 19:19

Rapporter til Admin
Uden at kende budgettetfår denne min anbefaling: https://www.pricerunner.dk[...] Andre Ubiquiti AP kan også bruges. Mange af dem er faktisk egnet til udendørs brug, så længe de ikke hænger i direkte sollys og/eller hvor der kan komme regn på dem. Denne er nok mere realistisk til dit brug og kan sagtens bruges i en garage med svingende temperaturer: https://www.pricerunner.dk[...] Så længe temperaturen er indenfor -30 til +60 grader :P
--
Handels stats: Samme bruger i 20 år. B/W liste score: +40/-0. Stats sidst opdateret d. 01/03-2023
--
Sidst redigeret 23-03-2023 19:23
#2
Rebelski
Monsterbruger
23-03-2023 19:28

Rapporter til Admin
#1 tak for forslaget. Og den er indenfor budget
--
#3
RecycledBits
Ultrabruger
24-03-2023 09:27

Rapporter til Admin
Jeg har ovenstående AP (og dens lille bror) og kan bekræfte de kan holde til udendørs brug. Mine har hængt udenfor i flere år og fungerer stadig helt fint, selvom de er udsat for både direkte sol og regn. Men vær opmærksom på at Unifi serien kræver en controller for at få den fulde udnyttelse af alle features. Unifi serien kan være lidt vanedannende hvis man først bliver glad for interfacet :-)
--
#4
Rebelski
Monsterbruger
24-03-2023 09:48

Rapporter til Admin
# 3 tak for svar. Først afsnit forstod jeg fint. Anden afsnit er sort snak :-) Jeg er totalt tabt når det gælder netværk. Jeg skal have fat i en der kan hænges op og derefter skal jeg glemme alt om den :-)
--
#5
impertus
Semibruger
24-03-2023 11:31

Rapporter til Admin
Man skal have en Controller, som fortæller hvilken Wifi SSID de ap´er skal skyde ud. (Hvis du ikke vil sidde og nørde med trafic stats osv, så kan man sætte en controller op på ens pc, configuere ens Ap´er, også lukke den igen.) Du kan faktisk også kører standalone, hvis man bare har et enkelt AP. Så kan det sættes op med deres app til telefonen. //Edit Med lidt snilde, kan man få hosted en controller ved Google, tror jeg giver 81 øre pr måned i strøm & netværk.
--
Sidst redigeret 24-03-2023 11:32
#6
ToFFo
Guru
24-03-2023 12:06

Rapporter til Admin
#4 - Mht. controller, så er der ingen grund til at gøre det mere kompliceret end det er, for det er faktisk ganske simpelt. I Ubiquiti UniFi verdenen skal man have en UniFi Controller som kan styre ens tilsluttede UniFi produkter samt "adoptere" dem ind i ens økosystem. Det lyder teknisk, men det er slet ikke slemt. Du behøver ikke købe en dedikeret controller, en almindelig Windows PC kan agere controller og det skal kun sættes op 1 gang, så behøver du ikke rode med det igen, med mindre du vil lave ændringer på dit netværk. Det er en set-it-and-forget-it ting. Find UniFi controller software til Windows her: https://www.ui.com[...] Scroll ned til Software og find UniFi Network Application 7.3.83 for Windows (eller til det OS du ønsker at installere på) Når alt dit UniFi udstyr er koblet til det netværk som den computer der kører UniFi Controller softwaren kan du finde det i Controller softwaren. Så vil dine AP stå som "pending adpotion" eller noget i den retning. Så vælger du at adopt dem. Det vil sige du tager "ejerskab" over dem og får dem ind i din controller. Herfra kan du så fjern-administrere alt dit Ubituiti udstyr som er under UniFi serien. Blandt andet dine AP. Mange vælger at købe en Ubiquiti Dream Machine eller anden enhed som har controller softwaren indbygget, fordi det er let. For det er da også let, men det er spild af penge, hvis du bare skal have et enkelt AP sat op synes jeg. Alternativt kan det, som #5 nævner, sættes op med en app på din telefon, men jeg synes faktisk det var lettere med Controller app'en. Det skal lige siges jeg er en idiot til netværk, men jeg fandt alligevel ud af det. Så kan du også :)
--
Handels stats: Samme bruger i 20 år. B/W liste score: +40/-0. Stats sidst opdateret d. 01/03-2023
--
Sidst redigeret 24-03-2023 12:07
#7
Rebelski
Monsterbruger
24-03-2023 20:14

Rapporter til Admin
#5 tak for svar #6 Tak for tilliden, kan se du tror mere på mine evner end jeg selv gør :-) jeg må prøve mig frem eller "ringe til en ven"
--

Opret svar til indlægget: Forslag til wifi access point udendørs poe+ ??

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning