Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Kodi, ssh, xiaome box??

Af Junior Supporter Mattti | 19-06-2022 14:19 | 739 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej derude.. Jeg har app'en kodi og vil gerne kunne bruge den udenfor mit hjem.. Jeg har prøvet med FTP, men har fået at vide at det ikke er en sikker protocol.. Så jeg skiftede til sftp, hvilket volder mig lidt problemer.. Jeg skal have både en privat og public key? som jeg lige skal have læst op på.. Men det ser ikke ud som om at kodi understøtter denne sftp mulighed alligevel? Så er tilbage ved FTP?? Hvordan kan jeg ellers gøre?? Hvordan indsætter jeg ssh-key ind i kodi, på en xiaomi-box?? Hvordan kan jeg ellers dele mit bibliotek når jeg ikke er hjemme?? Kodi er min favorit-app?? Tak!
--
#1
Mattti
Junior Supporter
19-06-2022 17:25

Rapporter til Admin
Hej igen..:) Kan man gøre FTP sikker?? Tak!
--
#2
DeXTer_DK
Maxi Supporter
19-06-2022 22:55

Rapporter til Admin
Hej Matti, Jeg skrev på din anden tråd, Men kan nu forstå hvad du gerne vil have FTP til at gøre. man kan teknisk godt gøre FTP sikker men det hedder FTPS - Det er ikke det Kodi understøtter som er SFTP Det er noget med Kodi's SFTP del kun virker med public key godkendelse når det sættes op i OS'et under Kodi. Men alm SFTP med password understøttes direkte i Kodi. Du skal bare sættes en ssh/sftp server op på din unraid server, er det bedste er nok via en docker container da det er lidt janky med ssh/sftp direkte på serveren selvom det sikkert kan laves via en seperat restrikted bruger. Hvis du bruger unraid så burde er Plex eller Emby stort set en "on click" install også er det at bare at installere plex/emby på xiaomi-boxen? - man kan bruges plex og emby via plugin i Kodi.
--
"Always bear in mind that your own resolution to succeed, is more important than any other one thing."
#3
Mattti
Junior Supporter
20-06-2022 12:51

Rapporter til Admin
Hej igen. Takker for svar! Problemet er at når jeg bruger jellyfin, som jeg har som standard, crasher det ofte. derfor vil jeg gerne bruge kodi?? Tak!
--

Opret svar til indlægget: Kodi, ssh, xiaome box??

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning