Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

Søges: netværkskabler af høj kvalitet

Af Mega Nørd Ali | 25-11-2021 01:20 | 577 visninger | 10 svar, hop til seneste
Har tidligere købt Cat7 netværkskabler fra AV-Cables...og det var nogle lavsede kabler, som slet ikke levede op til forventningerne. Efter ca 2 år er de gået op i samlingen i enderne. Det seneste halve års tid oplevede jeg ofte at hastigheden på 1Gbit forbindelsen faldt til 70-90 Mbit og somme tider mistede jeg forbindelsen i nogle sekunder ad gangen....det kunne stå på over længere tid. Kan kun fraråde at købe de dårlige netværkskabler som AV-Cables eller andre lignende butikker sælger. Først mistænkte jeg Hiper for at levere en dårlig forbindelse. Dernæst mistænkte jeg porten i iMac'en for at være defekt og til sidst troede jeg det problemet opstod efter opdateringer fra Apple og Windows Update der skabte rod i driverne. I går kiggede jeg så nærmere på kablerne og bemærkede at to af kablerne var gået i stykker samlingen så 'indmaden' var blottet :( Har set på disse ethernet kabler og synes ikke det er nemt at finde forhandlere af nogle af disse i Danmark https://www.vssmonitoring.com[...] Kender nogen til hvor de kan købes i enten Danmark eller i EU....eller alternativt kan anbefale andre Cat6 eller Cat7 HQ netværkskabler?
--
Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.
#1
wazer^
Nørd
25-11-2021 01:52

Rapporter til Admin
Lav din egen cat7 kabler, problem solved, og ellers kan jeg anbefale disse, de er virkelig af høj kvalitet, bruger dem selv + de custom jeg selv laver.. https://www.amazon.de[...]
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
--
Sidst redigeret 25-11-2021 01:54
#2
Dragonheart
Guru
25-11-2021 02:22

Rapporter til Admin
Dem du linker til er ikke pro mærker og er ikke testede men blot reviewed ud fra specs. Der er mange leverendører af godkendte(compliant) kabler fra professionelle kablings-producenter: Råkabler(pro): - Belden - Commscope - Draka - LK Færdiglavede: - Commscope Netconnect - LK Noname færdiglavede compliant - men med kendt firmas navn smækket på: - https://www.av-connection.dk[...] Et pro færdiglavet cat7a kabel på 1 meter kan fås for ca 60-70 kr på nettet. Og lavet selv for 30-40 kr. Et færdiglavet compliant kabel (no-name) kan fås til ca det halve. Så der er slet ingen grund til at de skal være så svært at finde. Man skal bare "gå udenom" de mærker man kender for det meste. Da pro-mærkerne (dem virksomheder og datacentre bruger) typisk er ukendt for alm. forbrugere. Man kan også få kabler der er ekstra slidstærke - men så er prisklassen en helt anden.
--
Sidst redigeret 25-11-2021 02:23
#3
Ali
Mega Nørd
25-11-2021 03:13

Rapporter til Admin
#1 kunne jeg selv lave kablerne havde jeg allerede lavet dem. Orker ikke at skulle sætte mig ind i det....og skulle øve mig på at blive bedre, med nogle ringe konstruerede kabler først. De kabler fra Amazon.de ser fine ud men prisen er lige pebret nok....€9.99 for et 2-meter kabel + €8 i forsendelse. #2 tak for at kaste godt informativt lys over køb af gode netværkskabler. Tror jeg køber en lille håndfuld af dem fra AV-Connection, de ser ret fine ud. Beder brormand i Odense om at købe dem for mig, så kan han tage dem med næste gang han kommer forbi...for at spare portoen :)
--
Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.
#4
mortenb
Semibruger
25-11-2021 06:41

Rapporter til Admin
Jeg har købt en masse fra FS.com og har altid været meget tilfreds med kvaliteten. Det giver dog kun mening, hvis der skal bestilles en del. Ellers bliver porto for dyr.
--
#5
Moonglider
Monsterbruger
25-11-2021 07:57

Rapporter til Admin
Jeg har hele mit hus dækket med cat5e, købt hos AV-Cables i 305 meters ruller og jeg har selv monteret RJ45 stik og det er ca. 8 år siden... og de køre stadigvæk uden problemer 1Gbit.... Og det var noget nær det billigste de havde dengang... At montere et RJ45 stik er ikke raket videnskab :-)
--
#6
Jupiter
Ny på siden
25-11-2021 09:34

Rapporter til Admin
Jeg bruger disse op til 8 meter: https://eu.store.ui.com[...]
--
#7
efilNET
Super Nørd
25-11-2021 10:50

Rapporter til Admin
Jeg har af flere omgange købt denne CAT6 model, og er fint tilfreds, med alle de udgaver/længer jeg har haft fat på, vil helt sikkert købe det igen. https://www.avxperten.dk[...] Det giver ingen mening at hoppe over CAT6 på nuværende tidspunkt, og at lave dem selv vil bestemt ikke give et bedre resultat, end færdig støbte kabler.
--
#8
LTC
Elitebruger
25-11-2021 14:42

Rapporter til Admin
#7 Jeg tror de fleste laver egne kabler, når de skal føres gennem vægge osv. Jeg ville i hvertfald være ked af at banke et 2cm hul i væggen for at trække ethernet.
--
#9
Jacob XP
Ultra Nørd
25-11-2021 16:39

Rapporter til Admin
hjemmelavede netværkskabler. Det lyder underligt.
--
A clean house is a sign of a broken computer
#10
Ali
Mega Nørd
26-11-2021 04:37

Rapporter til Admin
#7 prisforskellen på Cat6 og cat7 og meget lille så hvorfor ikke bare hoppe på på Cat7 og være forberedt på næste generation af fiberforbindelser, hvor hastigheden kommer op i 2-10 Gbit. #9 ikke så meget underligt over det. I princippet er det bare at købe netværkskabler uden RJ45 stik, som man selv køber, hvori 8 mindre kabler som skal monteres korrekt. Se illustration her: http://www.solcelledebat.dk[...] Som allerede nævnt så er det ikke fordi besparelsen løber i en mindre formue, så derfor vælger mange at tage de fabrikerede kabler. Som #5 + #8 er inde på så er der installationer i større hjem, hvor det kan være praktisk at gøre det selv eller få det lavet af en elektriker/håndværker.
--
Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.

Opret svar til indlægget: Søges: netværkskabler af høj kvalitet

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning