Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk

Udfordringer med Mesh system

Af Junior Supporter Ramistein | 15-09-2021 09:58 | 162 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej, Jeg oplever lidt udfordringer med mit Mesh setup. Jeg har et TP-Link Deco M4 Mesh System, bestående af 3 nodes, som egentlig fint dækker hele huset. Mesh'et har sit eget netværk, og jeg kan se at det "løber" parallelt med det netværk, som min Fastspeed router udsender. Udfordringen, som jeg oplever er, at når jeg smider eks. min overvågning på Mesh'et, så kan jeg ikke tilgå det i iSpy eller VLC. Det er som om der ikke er forbindelse fra Mesh til resten af mit netværk. Jeg oplever lignende problemer når jeg kobler andre trådløse produkter på Mesh, at så kan jeg ikke se det på mit samlede netværk og bl.a. tilgå det fra min computer (Prøvede at sætte Remote System Monitor op, men min telefon kunne ikke se min PC, fordi telefonen var på Mesh og min PC er kablet til routeren. Jeg ved at en nem løsning ville være at koble alt på routerens wifi/direkte i routeren, men signalet er bare ikke stærkt nok til at nå udenfor til min overvågning. Har jeg sat mit Mesh op forkert? Kan jeg gør noget, så jeg "samler" netværket på en måde, således jeg kan se alle enheder og tilgå dem fra f.eks. computeren
--
#1
PapPhar
Bruger Aspirant
15-09-2021 10:49

Rapporter til Admin
Min første tanke er at et af dine netværk mangler en default route til det andet netværk. Test om dit Mesh netværk kan nå dit Fastspeed netværk og omvendt, så finder du ud af hvilket netværk der skal have opsat default route. Min netværksviden er lidt begrænset, så det kan være at, andre har et bedre bud.
--
Det udtales Papfar
#2
Ramistein
Junior Supporter
15-09-2021 11:26

Rapporter til Admin
Kan du, i lægmandssprog, forklare hvordan jeg tester det? :)
--
#3
PapPhar
Bruger Aspirant
15-09-2021 12:53

Rapporter til Admin
Først logger du på det ene netværks, åbner CMD, PowerShell eller Terminal på din PC/bærbar og skriver "ping" efterfulgt af IP på en enhed, der er på det andet netværk. Hvis den svarer tilbage, så er der hul igennnem. Bagefter gør du det samme, bare hvor du har skiftet til det andet netværk på din PC/bærbar. Eksempel på ping i PowerShell: PS C:\Users\m> ping 8.8.8.8 Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data: Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=17ms TTL=114 Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=18ms TTL=114 Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=16ms TTL=114 Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=16ms TTL=114 PS: Jeg tror endda du kan finde et program til Adndroig/IOS der kan sende et ping EDIT: Med hensyn til default route, så er det forskelligt fra router til router, hvordan du opretter sådan en. Her er link til TP-link: https://www.tp-link.com[...] EDIT2: Du fortæller egentligt din router, hvordan den kommer hen til det andet netværk. Kig i scenario 2, i det link jeg smed ovenover.
--
Det udtales Papfar
--
Sidst redigeret 15-09-2021 12:57

Opret svar til indlægget: Udfordringer med Mesh system

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning