Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Netværk
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

router setup-side død?

Af Junior Nørd NiceRag | 27-05-2021 12:19 | 580 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hejsa jeg har en Netgear router, som har fungeret fint i snart et år. jeg er tilsluttet med kabel fra min stationære PC, og det har fungeret fint. jeg indtaster IPen til routeren (default gateway, som jeg finder i command promt med "ipconfig") men ipen svarer ikke, når jeg taster den ind i min browser, hverken i chrome, eller firefox. Men når jeg pinger den, fra cmd, så får jeg svar med 0% loss Jeg har prøvet at genstarte den, men den gør det stadig Har jeg andre muligheder? https://i.imgur.com[...]
--
#1
Mr. WoLF
Guru
27-05-2021 12:25

Rapporter til Admin
Har du prøvet at log in fra et andet system?
--
#2
Møffe
Gæst
27-05-2021 12:28

Rapporter til Admin
Tror ikke du kommer udenom en hard reset af routeren.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
NiceRag
Junior Nørd
27-05-2021 12:34

Rapporter til Admin
#1 jeg havde faktisk ikk tænkt over at min telefon kunne bruges (fordi wifi) men den få adgang med det samme... og nu virker det selvfølgelig også igen, på PCen. suk. hvor åndsvagt :/ nå, men så er der jo ingen problemer her mere. Det har ellers været umuligt at få adgang i et par dage nu. (ikke at jeg har prøvet 1000 ting, men bare tastet ipen ind et par gange om dagen) tak for hjælpen folkens! Så kan jeg få opdateret firmwaren i samme omgang.
--
Sidst redigeret 27-05-2021 12:34

Opret svar til indlægget: router setup-side død?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE