Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Lyd og højttalere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Få mikrofon til at virke i artic 5

Af Megabruger Katmus | 29-11-2020 13:55 | 1198 visninger | 16 svar, hop til seneste
hej Min søn har købt en MSI gamer pc. han har et artic 5 headset med alm. høretlf. jackstik. det sætter han i det ene stik på toppen af pc. Men han kan ikke tale til dem han spiller med. Kun høre dem. Så mikrofon virker ikke. Når ma sætter det i kommer der aut. en lyd dims op hvor man skal vælge hvordan man ønsker headset koblet på. men dete r ligemeget hvordan han gør så virker mikrofon ikke. har prøvet at lede på steelseries efter driver men der kan man kun downloade sådan en engine som skal finde ens headset. men den finder ikke det her arctic 5. Er det bare ikke muligt kun med standard jackstik eller mangler han noget?
--
#1
Lyd
Gæst
29-11-2020 15:08

Rapporter til Admin
Hej, Uden lige at være ekspert på emnet, tyder det på at stikket i hans computer kun er til lyd, er du sikker på at der på toppen af hans computer ikke er 2 stik som ligner hinanden? Et til lyd og et til mikrofon. Mens stikket fra headsettet benytter et combistik, hvor både lyd og mikrofon forekommer. Hvis dette er tilfældet kan du købe et lille stik som kan splitte signalet fra headsettet. Men er der ikke et USB stik med til headsettet? Det ville alt andet lige være den nemmenste løsning, så tjek lige op på om der ikke ligger et ekstra stik/kabel i kassen ;)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
HunterKiller
Elite Nørd
29-11-2020 15:53

Rapporter til Admin
Kan se at Arctis 5 har USB forbindelse? hvorfor benytter i ikke denne? så agerer headsettet lydkort i sig selv
--
Linux, både privat og professionelt Det er aldrig umuligt at trække et kabel, so stop whining
#3
Katmus
Megabruger
29-11-2020 20:26

Rapporter til Admin
jeg synes jeg kan huske det stik du ... sådan et jack til usb konverter stik.. headset har ikke været brugt i nogle år. Men mener der var sådan en lille firkantet adapter hvor man kunne stikke jack stik i og så var der usb ledning i den anden ende jeg leder.
--
Sidst redigeret 29-11-2020 20:30
#4
Dragonheart
Guru
29-11-2020 20:59

Rapporter til Admin
#3 Hvis du ikke kan finde usb-lydkortet (det er ikke en adapter) så må du nok have fat i en 2x jack til 1x jack meds mikrofon og lyd ud i samme stik. Problemet kommer nok fordi du du har sat et headset i eb headphone udgang. e fleste stationære har ikke headset-udgang men mic udgang og headphone udgang (grøn og lyserød)
--
#5
Devilduck
Monsterbruger
30-11-2020 10:36

Rapporter til Admin
et headset vil altid have enten 1. USB 2. 2 jack stik (3.5mm 3 pol) 3. 1 jack stik (3.5mm 4 pol) Har din computer 2 eller 1 jack stik ved fronten? Din computer har garanteret separat hovedtelefon ud og mic ind på bagsiden PS. Er det mig der ikke kan læse eller skriver du ikke præcis hvad det er du har at gøre godt med? Vil gerne vide hvor mange stik der er på ledning til headset? Hvor mange stik der er på computer både front og back. Hvor mange poler der er på alle stik både hun og han....
--
#6
Katmus
Megabruger
30-11-2020 17:20

Rapporter til Admin
Tak.. jeg skal nok komme med flere detaljer på pc. Men prøv lige at fravriste den fra en 15 årig teenager :-) "Vil gerne vide hvor mange stik der er på ledning til headset?" Et jack stik som skrevet i første indlæg.
--
#7
Katmus
Megabruger
30-11-2020 20:09

Rapporter til Admin
Okay.. så har jeg lidt info På toppen sidder der 2 jack hun stik mærket headset og mikrofon Bagpå er der 3 lyserød / grøn / blå Jeg har ny prøvet med 2 headset.. artic 5 og et andet standard. begge med MIC. Brugt sådan en jack stik splitter der fordeler jackstik ud i 2 jackstik. Når man sætter den i kommer windows 10 op med indstillingsbillede hvor man skal vælge om det er ind / ud højt. eller noget andet. Bruger jeg jack stik direkte fra headset alene i PC kommer der en boks hvor der skal vælges. Bruger jeg splitter kommer der 2 bokse. jeg har brugt en MIC test side på nettet. Alt efter hvad jeg vælger kan test siden slet ikke se MIC og andre gange kan den se MIC. De gange den ser MIC skal man tale i mikrofon og en linje skal bevæge sig. den bevæger sig ikke. Herunder er den rækkefølge de 2 billeder kommer når man bruger splitter Prøvede at sætte de 2 billeder ind her og de var der. men når jeg klikker send kommer de ikke med.
--
Sidst redigeret 30-11-2020 20:10
#8
Devilduck
Monsterbruger
30-11-2020 22:05

Rapporter til Admin
et headset vil altid have enten 1. USB 2. 2 jack stik (3.5mm 3 pol) 3. 1 jack stik (3.5mm 4 pol) Det jeg mente er at du skal kigge på det stik der er på headset og se hvor mange dele der er på det. Enten er der 3 guld sektioner eller fire guld sektioner. Det er det 4pol eller 3 pol betyder https://www.av-cables.dk[...] https://www.av-cables.dk[...] hvis du har den øverste på headset så er det mic+hovedtelefon i et stik. Så skal du bruge en 4 pol til 2x x3 pol https://cdon.dk[...]
--
#9
Katmus
Megabruger
01-12-2020 07:12

Rapporter til Admin
Tak for udførlig vejl. Jeg har 4 pol... ikke guld men sølv :-) Der er 4 sektioner eller 3 rille adskillelser om du vil... Så hvis jeg forstår dig rigtigt skal jeg have den fra dit første link. Men hvad jeg ikke forstår er hvad den gør? Umiddelbart er det jo stadig en 4 polet jackstik.. så den forlænger bare den eksisterende? Jeg troede jeg skulle bruge en der kunne dele det 4 polede jackstik ud på 2 til mikrofon og headset? Sådan en som dit 3 link...
--
#10
Katmus
Megabruger
01-12-2020 18:21

Rapporter til Admin
har lige sat headset til min helt standard lenovo arb. laptop og kørt online micro test... det virker fint. Uden nogen adaptere og bare jack stik direkte i. Så jeg skal lede på MSI pc'en for at finde ud af det.
--
#11
Thomas
Gæst
01-12-2020 20:45

Rapporter til Admin
?Min søn har præcis samme problem i dag, mikrofonen virker pludselig på sin gamer-PC, men virker fint på telefonen. Har tjekket alle indstillinger og testet mikrofonen - uden at der kommer en lyd
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#12
Thomas
Gæst
01-12-2020 20:49

Rapporter til Admin
Der manglede lige det vigtigt ord IKKE, mikrofonen virker pludselig ikke
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#13
Devilduck
Monsterbruger
01-12-2020 23:38

Rapporter til Admin
Det jeg mente var at der var to forskellige billeder. En af et 4 pol og en af et 3 pol. Så du kunne se hvordan de ser ud. Jeg regnede med at det var et 4 pol derfor linkede jeg til en adapter du kunne bruge. Og her til sisdt, bare et venligt råd; Læs ting, indlæg osv, igennem langsomt. Hvis det ikke giver mening så gå ud fra at du ikke har forstået det korrekt og læs det igennem, evt gå tilbage og læs forrige indlæg. Det jeg skriver her er det samme som jeg skrev i forrige. Når du selv skriver indlæg så inkluder det du taler om i sætningen. fx at du taler om stik på pc eller at bokse er dialog bokse. Da du sætte den til bærbar var det sikekrt en bærbar med 4 pol hun stik, og så virkede det. Du nævner en spiltter du har testet og nogle dialog bokse. Prøv det igen Når du sætter headsettet til med 4 pol til 2x 3 pol adapter, så så prøv alle relevante muligheder. læs hvad der står i boksene og skriv det her, så kan vi fortælle dig hvad der sker Hvis du vil inkludere billeder så brug imgur.com
--
#14
The-Geekster
Mega Supporter
01-12-2020 23:50

Rapporter til Admin
Prøv lige at sætte headsettet til en port bag i PC'en (drop de stik i front/top) Start SKYPE og test lyd og mic. derinde.
--
Har en CS:GO Server kørende på IP: 46.4.96.9:29018 - Kig ind til lidt hygge CS ;)
#15
NightBreaker
Supporter
02-12-2020 00:05

Rapporter til Admin
#13 Du er på hårdt arbejde. Men kan kun give dig ret. De fleste bærbar har 4 pol stik. Ellers så google lidt som det her.: https://appuals.com[...] For det meste er det indstillinger, hvis du får mulighed for at være mic input. især iht. de forskellig mic test på nettet.
--
#16
Katmus
Megabruger
02-12-2020 13:36

Rapporter til Admin
Hvis man er meget inde i det giver det mening, men hvis man som mig er lidt ny i emnet, kan det være svært at forstå indlæg. jeg laver vejl. til andre på mit arb. Nogen gange skal man trække sig selv helt ned på deres niveau, fordi hvad der for mig er indlysende er fjernet for dem. jeg skal prøve at gøre mit bedste og vil nu tjekke andre porte, selvom jeg mener jeg har gjort det. Vil kigge på indstillinger..nok der jeg skal lede. Så vil jeg prøve at beskrive mere detalteret hvad der sker så i har noget at vejlede ud fra, samt læse jeres svar lidt bedre og se om det hjælper :-)
--

Opret svar til indlægget: Få mikrofon til at virke i artic 5

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning