Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Lyd og højttalere

Bedste trådløs Headset til maks 5000 kr?

Af Monsterbruger TheJusticeHobbit | 02-03-2024 11:33 | 984 visninger | 12 svar, hop til seneste
Jeg går i øjeblikket og leder efter det bedste trådløse headset muligt. Da jeg står og vil af med min studie mikrofon, men vil helst ikke gå for meget ned på mic lyd kvalitet. Jeg ved naturligvis godt at det ikke er muligt at få præcis den samme kvalitet. Men jeg håber på at finde noget med en fornuftig mikrofon. Jeg har kigget lidt mod Logitech/astros A50 og A50X men kan se at A50X'ern ikke er udkommet i Danmark endnu, og kan ikke finde noget på en udgivelses dato. Er der nogen der har et fornuftigt forslag? Er meget ligeglad med RGB og gamer gejl så om det har eller ikke har er mig lige meget. Vil dog fortrække at headsettet har 5.1 eller 7.1. en ladestation vil også være en stor bonus :)
--
Specs: AMD R9 3900x (OC: 4,1 Ghz)| Asus Crosshair x570 hero 32GB 3200mhz DDR4 ram | Gigabyte Windforce Nvidia RTX 4090
#1
Andersjepsen
Elitebruger
02-03-2024 11:59

Rapporter til Admin
Logitechs egen hjemmeside har nu ellers astro a50 x på lager :) https://www.logitechg.com[...]
--
#2
nykjaer
Junior Supporter
02-03-2024 12:06

Rapporter til Admin
Køb de bedste headphones du vil betale og smid en Antlion modmic Wireless på - hvis du vil væk fra en bord- eller boom mikrofon.
--
----- R5 5800X3D / ASUS Strix B550 / RX6950 XT / Asus Strix 850W / Fractal Torrent Compact
#3
TankBrutalis
Ultra Supporter
02-03-2024 12:27

Rapporter til Admin
Kan virkelig anbefale audeze maxwell også pga planer drive, høj komfort, lang batteritid, og så spiller de bare top dollar, og smider man så lige wicked cushions på så opgradere det bare lyden og comforten endnu mere
--
#4
MisterNiceHands
Mega Nørd
02-03-2024 13:54

Rapporter til Admin
Tilsluttet mig #3 og starter et kor - Audeze Maxwell.
--
Signatur (Valgfri)
#5
Silkeborgenser93
Supporter Aspirant
02-03-2024 16:00

Rapporter til Admin
Lige et par spørgsmål og nogle overvejelser der er værd at gøre sig inden du vælger høretelefoner. - Skal de bruges til PC, eller har du planer om også at bruge dem til en spillekonsol? - Skal de bare bruges til spil, eller bruger du dem også meget til at lytte til musik? - Hvilken slags lydprofil er du ude efter? Headsets kan have meget forskellige lydprofiler. Vil du have masser af low-end? Lidt fremtrædende diskant? En mere neutral lyd? Hvis du har nogle høretelefoner hvis lyd du godt kan lide, så prøv at slå dem op rtings.com og se hvordan deres frequency response curves ser ud. Tænk ikke nødvendigvis så meget på deres scores, de er overvejende udregnet på baggrund af deres standardafvigelse fra en reference response curve. Hvis du bruger det rigtigt, og har nogle hovedtelefoner du kan bruge som reference, kan det være et godt værktøj til at finde ud af hvilken lydprofil du personligt kan lide https://www.rtings.com[...] - Er det vigtigt at hovedtelefonerne også er trådløse, eller er du bare ude efter en trådløs mic? Hvis det sidste er tilfældet har du mange flere muligheder når det kommer til dit valg af høretelefoner hvis du er åben for at gøre som #2 foreslår og smækker en modmic på dem. Med dit budget ville du fx kunne købe et par HiFiMan Edition XS og en wireless modmic, hvis dit setup tillader det. Du kan også bruge meget mindre og stadig få et par rigtig gode høretelefoner med modmic. - Er der en særlig grund til du gerne vil have et headset med indbygget 5.1/7.1 virtuel surround? Når det kommer til spil, så lyder ordentligt mixed stereo audio næsten altid bedre end virtuel surround i hovedtelefoner IMO. Hvis du foretrækker virtuel surround af den ene eller anden årsag, og du ellers gamer på PC, så kan du få virtuel surround med mange forskellige slags gratis software. - Hvordan er dine omgivelser når du bruger dine høretelefoner? Er der meget larm omkring? Hvor vigtig er lydisolering for din use case? Sidder fx selv med open-back høretelefoner, og mit gamle keyboard havde clicky switches, og lyden fra keyboardet blev jævnt irriterende med tiden. Er rigtig glad for høretelefonerne, så jeg endte med at bygge et keyboard med silent tactiles i stedet. Igen, værd at have med hvis du kigger på open-back eller closed-back med dårlig lydisolering og der er meget støj i dine omgivelser.
--
#6
TheJusticeHobbit
Monsterbruger
02-03-2024 16:46

Rapporter til Admin
#5 1. De skal udelukkende bruges til PC 2. Deres hoved fokus er video spil, musik og diverse er sekundær 3. Er ude efter en lyd profil hvor man kan høre modstanderen klart i suppose, men en god mikrofon er stadig et must. Da jeg ikke kan fordrage folk med en 100 kr mikrofon, og derfor ikke vil være en hykler 4. Trådløs er et must, er så vantil at gå med trådløs headset at jeg bare ved jeg ender med at rive hele pc'en med ned en dag når jeg rejser mig. Oven på det så kan jeg ikke fordrage ledninger i mit setup haha 5. 5.1/7.1 da jeg spiller mange skydespil, hvor præcisionen på modstanderens lokation kan være liv eller død 6. Ingen børn eller dyr i huset, så baggrunds støj er ikke en bekymring
--
Specs: AMD R9 3900x (OC: 4,1 Ghz)| Asus Crosshair x570 hero 32GB 3200mhz DDR4 ram | Gigabyte Windforce Nvidia RTX 4090
#7
NiceRag
Super Nørd
02-03-2024 18:01

Rapporter til Admin
https://www.amazon.de[...] amazon sælger dem også på den tyske side.. de koster dog mere end på logitechs egen sider hvilket er lidt mærkeligt.
--
Sidst redigeret 02-03-2024 18:02
#8
Silkeborgenser93
Supporter Aspirant
02-03-2024 19:00

Rapporter til Admin
Har desværre ikke nogen anbefalinger til trådløse headsets med mic. Har kun prøvet to i kort tid af gangen som har været en gave til min bror der spiller på konsol, og begge gange har jeg været noget skuffet over lydkvaliteten i forhold til prisen. Dog lige to bemærkninger du måske kan bruge. 1. En lydprofil er ikke altid bedre end en anden til at høre modstanderen klart. Audio cues som fodtrin kan bestå af meget forskellige lydfrekvenser fra spil til, men også på tværs af forskellige situationer i samme spil (fodtrin kan fx lyde anderledes alt efter hvilken overflade modstanderen løber på). Ofte vil fodtrin i spil primært bestå af lydfrekvenser indenfor alt mellem 300hz-8000hz, men min pointe er at det er et kæmpe spænd, så det giver ikke meget mening at vælge et sæt hovedtelefoner på den baggrund. Eventuelt undgå høretelefoner med en profil hvor bassen og diskanten er meget forstærket i forhold til mids. I forhold til at kunne lokalisere audio cues, så er god stereo imaging og soundstage vigtigere end lydprofilen. Men for at vende tilbage til lydprofilen, prøv nogle høretelefoner af hvis du har mulighed for det, og vælg et sæt du synes lyder godt. 2. Min pointe ift til Virtual Surround var egentlig, at det ikke altid er bedre når det kommer til at kunne lokalisere audio cues korrekt. Hvis lyddesignet i spillet er lavet rigtigt kan stereo være langt bedre end virtuel surround. Eventuelt tag et kig på diskussionen her: https://www.reddit.com[...] Der er forskel på virtuel surround, og det kan også fungere rigtig godt. Har kun prøvet Windows Sonic, men jeg har hørt Dolby Atmos skulle være godt. I forhold til dit valg af høretelefoner, så er der ikke grund til at vælge et headset til eller fra på PC på baggrund af hvilken type virtual surround sound det bruger, med mindre du vil have en fysisk knap hvor du kan slå det til og fra, fordi det hele foregår på software siden alligevel. Du kan finde gratis software til virtual surround sound, eller du kan købe Dolby Atmos for Headphones eller andre betalingsløsninger. Edit: Glemte at nævne, med dine omgivelser in mente er der ikke noget til hinder for at vælge et par open-back høretelefoner, men så vidt jeg ved er der ikke så mange gaming headsets der er open-back. Men som sagt, prøv nogle forskellige af hvis du kan, når det kommer til høretelefoner er det i høj grad en smagssag.
--
Sidst redigeret 02-03-2024 19:06
#9
kranox
Ny på siden
02-03-2024 21:32

Rapporter til Admin
3# og 4# oplever i også problemer med at Windows vælger en anden lydenhed når i tænder jeres Maxwell? og at distancen man kan gå med dem ikke er lang? kan knap nok gå 6 meter væk før folk på discord fortæller mig at min stemme lagger. Ved ikke om jeg bare har været uheldig. Men ellers et utrolig fedt headset og behageligt selv med stock cushions.
--
#10
MisterNiceHands
Mega Nørd
02-03-2024 22:18

Rapporter til Admin
Nej og nej - Hvis din dongle er pakket væk bag din PC, så er forbindelsen ikke den bedste nej - Den skal helst være "in plain sight" Windows ændre aldrig min til en anden end den jeg default selv har sat.
--
Signatur (Valgfri)
#11
Perfod
Nørd Aspirant
03-03-2024 00:33

Rapporter til Admin
Dem her går du ikke galt i byen med ,, de er fucking gode., mine børn har dem . https://customaudio.dk[...] Nå så ikke lige budgettet var 5000kr
--
Sidst redigeret 03-03-2024 00:35
#12
Juniper
Superbruger
03-03-2024 02:46

Rapporter til Admin
#11 xD xD xD
--

Opret svar til indlægget: Bedste trådløs Headset til maks 5000 kr?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE